16 Февруари, 2012 08:18 1 895 2

Попова е подписвала указите на Марин

  • мая манолова-
  • яне янев-
  • марин-
  • първанов-
  • укази
Попова е подписвала указите на Марин - 1
Снимка: БГНЕС

За първи път българският парламент си позволява да проверява президент и вицепрезидент и това е прецедент, който ще има своето отражение занапред. Това заяви през бТВ депутатът  от БСП Мая Манолова.

Според нея Яне Янев има една-единствена цел със създаването на анкетната комисията - агресивно нападение срещу Георги Първанов. Това е една наказателна акция и опит да се отклони вниманието на обществото от важните теми, смята Манолова.

Тя е категорична, че всички укази за помилвания се подписват от министъра на правосъдието, той е в течение на всички укази, така че помилванията са подписани от тогавашният министър Маргарита Попова.

Мая Манолова е попитала сегашният министър на правосъдието Ковачева, която й е отговорила, че под указите за помилвания стои подписа на Маргарита Попова.

Новата комисия е противоконституционна, каза още червената депутатка, и ние от БСП няма да се включим в нейната работа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МММ

    0 0 Отговор
    То туй явление КОМУНИЗМА все повече ми заприличва на японската ЯКУДЗА.
  • 2 Силвия

    0 0 Отговор
    Не мога да я търпя тая червена която от всичко отбира и е на всяка манджа похлупак.Комунягите не могат да търпят да ги проверяват защото си мислят че ще си развяват коня както до сега.Нали до сега си въртяха далаверите без никой да им търси отговорност.