Last news in Fakti

21 Юли, 2018 08:41 1 475 24

Нападателят с нож не бил терорист

  • германия-
  • нападател-
  • нож

Няма данни мъжът да е бил политически радикализиран

Мъжът, заподозрян, че днес е ранил с нож пътници в автобус в германския град Любек, е родом от Иран, но има германско гражданство и е живеел в града от години, съобщи местният в. "Любекер нахрихтен", цитиран от Ройтерс.

Без да назовава източника си, вестникът добави, че вътрешният министър на федерална провинция Шлезвиг-Холщайн, в която е Любек, не смята, че нападателят е действал по терористични подбуди.

Полицията съобщи, че няма данни мъжът да е бил политически радикализиран. "Самоличността на извършителя е изяснена: 34 годишен германски гражданин, жител на Любек", добави полицията в съобщение в Туитър.

Девет души са ранени при нападението, съобщи министър Ханс-Йоахим Гроте, цитиран от novini.bg - шестима с нож и трима с други наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еййй

    29 2 Отговор
    значи не само в България ни управляват боклуци !!! Що за министър е тоя щом твърди , че тоя не е терорист ....значи нападнал НЕПОЗНАТИ хора в автобуса и като какъв се изявява тогава...семейна кавга ...масов убиец...или пак превъртял инженер !! ама хак им на немците като пак си избират меркел

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    26 0 Отговор

    До коментар #1 от "еййй":

    Сигурно е художник ?
  • 3 no name no face no number

    22 0 Отговор
    Изобщо и да си помислим не смеем, че бил терорист та тва е невъзможно, новата мода е така да се казеа, че не са терористи , за да не се нагнетява напрежение у местното население към привилигерованите пришълци основно лекари и инжинери за тях правим всичкп бързо другите да чакат, а и как може хора с такова оразование да са терористи абсурд та те са си ангелчета почти като Меркел лика прилика
  • 4 Апикуро

    13 1 Отговор
    Не е бре,беше леля ми...
  • 5 Четвърти пол

    11 0 Отговор
    В еврейско окупирана Гврмания няма цигани. На хората им е забранено да се делят по етноси и са длъжни да повтарят, че всички са същите като тях - германци.

    Коментиран от #6

  • 6 плевен

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Четвърти пол":

    Пътищата са два: Или бързо да променим мисленето на германците, или веднага да се махнем от тяхната компания.
  • 7 Мъка,мъка....

    8 0 Отговор
    Обречени сме братя!!!Който скъса синджира се оковава с два синджира за награда и назидание....Сега ще видим какво ще стане с непокорна УНГАРИЯ....

    Коментиран от #15

  • 8 дознател

    13 0 Отговор
    А, викал ли е алабала, докато е клал без терористични подбуди?
  • 9 и ТЕ ТАКА

    13 0 Отговор
    Ааа не бе бръснал се е човека в автобуса.
  • 10 Чичо

    9 0 Отговор
    Не е терорист, разбира се. Той е инжинер изпаднал в амок
  • 11 Хк+йххххйххх

    9 0 Отговор
    Може да е ислямски тромпетист
  • 12 1122

    9 0 Отговор
    Той е доктор хирург на стаж в германия
  • 13 Куку

    7 1 Отговор
    Аз съм малоумен , затова вярвам на германските власти .
  • 14 Диоген

    3 0 Отговор
    Имате извратени понятия за тефоризъм.... Затова умират невинни. Набийте на нетефориста с ножа един чук в тиквата и това според вас не е тефоризъм! Няма политическа млтивация и да го блъсне танк или багер! Както и вас, които го наричате, че не е терорист!
  • 15 неоплан

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мъка,мъка....":

    Рано или късно всяка тирания рухва. И еврейския Сионски диктат ще рухне един ден. Даже Ванга го е предсказала. Ще рухне, заедно с радикалния Ислям и други радикални разбирания. Ще бъде заключен Звяра за 1000 години. Но като гледам какво става, много невинни умират, заради кефа на зверове в човешки образ. А Правосъдието, окупирано от слугите на Звяра, често не наказват зверовете в човешки вид, а ги пускат.

    Коментиран от #16

  • 16 неоплан

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "неоплан":

    Слугите на Звяра са много и сред всички етноси и държави ги има. Те са с много пфоявления: измама с чужди данни, лъжци под клетва, имперски колонизатори, трафиканти на органи и проститутки, убийци с черни магии, ВуДу, имами и други правещи родови проклятия и зли магии, длъжностни лица затварящи си очите за облаги пред подобни престъпления, двоен стандарт от длъжностни лица при законотворчески и правоприлагащи деяния, нападение над други народи и лица с териториални, религиозни, иманярски мотиви (не официални версии...), кражба на чуждо имущество, изнасилване, отвличане на хора и добитък и много други злини. Има ги и сред нас българите.... И сред другиге народи. Слуги на Звяра има твърде много. И не всеки, който сам си е направил татуировка белег е слуга на звяра. Това е личен избор за красота. Белега на Звяра са терора над невинни, за чуждо облагодетелствуване, оправданието на такъв тефор, измамата и всеки, който го прилага е слуга на Звяра. Затова е отвратително дефинирането, че онзи терорист не е терорист. Той и оправдаващите го са слуги на Звяра.
  • 17 прУстакоФ

    8 0 Отговор
    '' Нападателят с нож не бил терорист '' ???? Тогава нещата стават много лесни.В протокола ще запишем,че е бил ТРАКТОРИСТ и...... готово,затваряме случая.Сериозно.Трактористите наистина са безопасни.Обаче.... да не дава Господ в ''социална'' Европа да се ''развъртят'' КОМБАЙНЕРИТЕ !!!!!
  • 18 Plovdiv

    2 0 Отговор
    B букварите на ИДИЛ това сигурно е приказката "Клан, Клан, недоклан". Тоя е детски учител и явно е репетирал нагледен урок...
  • 19 Plovdiv

    1 0 Отговор
    B букварите на ИДИЛ това сигурно е приказката "Клан, Клан, недоклан". Тоя е детски учител и явно е репетирал нагледен урок...
  • 20 Plovdiv

    2 0 Отговор
    B букварите на ИДИЛ това сигурно е приказката "Клан, Клан, недоклан". Тоя е детски учител и явно е репетирал нагледен урок...
  • 21 сноу

    3 0 Отговор
    Бравас,бравас немчуля.Ей много сте ербап бе ...И ..сега кво ..? Няма данни-и Ровихте ,ровихте и ..няма.И..къде смятахте да ги намерите тия данни ,на челото ли му.Иначе за свестните хора ще намерите и колко пъти е кашлял през живота си.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Townboy

    0 0 Отговор
    Свободата на словото е широко разпространена в Германия.
  • 24 чалма тв

    0 0 Отговор
    а ако беше взривил автобуса ,дали щяха да го нарекат терор, тогава нямаше да има свидетели..и щяха да обвинят Путин..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове