Last news in Fakti

21 Юли, 2018 19:23 1 551 6

Тежко обвинение за нападателя от Любек

  • германия-
  • автобус-
  • нападение
Тежко обвинение за нападателя от Любек - 1
Снимка: АР/БТА

Германската прокуратура е повдигнала обвинение за опит за убийство срещу 34-годишния мъж, който в петък нападна с нож пътници в градски автобус в северния град Любек. Обвиняемият, който отказа да говори, е роден в Иран. Има германско гражданство и живее от години в Любек.

Мъжът рани 10 души при нападението, трима от които сериозно, включително 21-годишен холандец, който бе опериран през нощта петък срещу събота. Нападателят беше задържан на място и остава в ареста. Все още не са ясни мотивите за нападението.

По думите на бащата на нападателя, синът му страдал от душевно разстройство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалма тв

    22 0 Отговор
    Бил с душевно разстройство , обаче не е клал Хасан или Мохамед , а разстроен бил защото получавал помощи, както всички алахакбаровци от Ингрид или Ханс и за това ще ги трепи..браво на талибаните..Това е не терор а удоволствие за имигранти..
  • 2 соросоидни кърлежи

    9 3 Отговор
    напред..това вече не е новина ...
  • 3 В Германистан

    17 0 Отговор
    това става ежедневие, защо не пишете колко деца има иранеца в Германи стаан 10-12. ??? ха ха ха
  • 4 Мъка,мъка....

    17 1 Отговор
    Разпродадохме си държавата, унищожихме си армията,убихме си бъдещото заради такива ,, европейски ценности"??На терориста да казваме че има ,,душевно разстройство"Какво ли още ни очаква при такава ,,Еврогейска толерантност" към представителите на най прогресивната идеология които живеят още в началото на петнадесети век.......
  • 5 ванката

    13 0 Отговор
    не мисля че има човекоподобен който си блъска главата в земята няколко пъти на ден и да не е с душевно разстройство
  • 6 толерастията е вредна

    12 0 Отговор
    Още вчера го написах да не очаквате, че контролиранта от Мерквл с желязна хватка медиина среда, ще напише нещо различно от "психически нестабилен" ! Понеже има много свидетели все пак казаха че от Иран, като услужливо спестяват "алах акбар" ! Тактиката "щраус" да си заровим главата в пясъка на никого не е донесла успех никога, но откачената бабичка твърдо вярва, че ще й помогне ! Е няма и такива неща ьа съжаление, ще зачестят докато не накарат нормалните бели хора и те да извадят ножове и да колят мюслите де що видят ! Тази криво разбрана "толерантност" неминуемо води, към етническа и верска гражданска война, а кой я подстрекава с действие или бездействие е повече от видно !
Новини по държави: