Last news in Fakti

23 Февруари, 2012 09:58 1 017 2

5 км опашка от ТИР-ове на Дунав мост

  • дунав мост-
  • тир-
  • превоз
5 км опашка от ТИР-ове на Дунав мост - 1
Снимка: БГНЕС

Около 5 километра е дълга опашката от товарни автомобили на ГКПП-Дунав мост. На граничния пункт продължава бавната обработка на товарни автомобили в двете посоки от страна на Румъния. Проблемът започна в понеделник, когато Румъния въведе нова система за документацията на камиони над 10 тона.

Тази сутрин колоната от товарни МПС за излизане от страната е приблизително 5 км, съобщават от пресцентъра на МВР.

Ниската видимост и мъглата пък затвори пристанищата Варна и Бургас и летище Пловдив.

Продължава обявеното бедствено положение в община Бойница, област Видин. Органите на МВР съвместно с местната власт продължават дейностите по осигуряване на достъпа до населените места и снабдяването на жителите им с продукти от първа необходимост и медикаменти.

В област Хасково продължават възстановителните дейности по ликвидиране на последствията в с. Бисер. Изнесената временна администрация продължава работата си по обслужване и координация на дейностите по отстраняване на последиците от бедствието. Продължава работата на комисиите по оценка и описване на щетите от бедствието и извършването на проверки за установяване на фактическото състояние на язовири и проводимостта на речните корита в Хасковска област.

И днес ще продължат възстановителните дейности на дигите на река Харманлийска в границите на Харманли. Продължава контролираното изпускане на язовирите Доситеево и Тракиец.

Състоянието на комплексните и значими язовири в страната е нормално. Няма преливащи язовири от каскада “Арда”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    da visiat tia kamionjii.tova zaslujavat.
  • 2 Anonymous

    0 0 Отговор
    А аз на теб мога или немога ти е.. ........... ако неса тировете да карат части за колитени разни кулбаси ел.уреди и още кот се сетиш ти каде са виждаш тогава? Нали и те семейства са тръгнали да хранят !