8 Септември, 2018 21:15 8 695 53

Масов бой пред магазин в Бургас заради ваучери

  • ваучери-
  • домашни потреби-
  • масов бой

Два полицейски екипа са били изпратени по спешност на място, за да въдворят ред

Бой за ваучери на стойност 30 лева. Това се случи пред нов магазин за домашни потреби и техника, който отвори врати тази сутрин в Бургас, съобщава "Десант".

Официалното откриване на магазина бе обявено да 10,00 ч., но още преди 08,00 ч. пред вратите му вече се търпяха хора. Причина за небивалия интерес се оказа реклама, че първите 60 души, пристъпили в халетата, ще получат въпросните ваучери.

За 30-те лева народът обезумя, блъскането пред вратите премина в тупаници, а охраната на магазина се оказа малочислена, за да се справи с побеснялата тълпа.

Наложи се спешно да бъдат извикани служители на реда. На място пристигнаха два полицейски автомобила, които с огромно усилие успяха да въдворят ред.

Щом за 30 лева се сбиха, за 100 ще убиват, възмущаваха се отстрани възрастни хора, изтикани от тълпата далеч от входната врата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    83 17 Отговор
    Обезумяла тълпа!! морала умря 1989г!!!

    Коментиран от #19, #22, #47

  • 2 12345

    57 10 Отговор
    Българина " европеец", България е само бройка в ЕС и Нато.

    Коментиран от #10

  • 3 Недоволен

    42 5 Отговор
    А то сигурно ваучера важи ако направиш голяма сметка в магазина
  • 4 Инкогнито

    42 8 Отговор
    Българските капиталисти за 15€ ще си изпият кръвчицата ха-ха-ха хахахаха

    Коментиран от #8, #52

  • 5 Миню,Бенчо,менчо и патията майка

    48 3 Отговор
    Селските изпълнения нямат край в Бургас.

    Коментиран от #32

  • 6 не се връзвайте

    21 4 Отговор
    Рекламааааа !
  • 7 Froid

    29 12 Отговор
    Най добрия град за живеене , а какво в другите !?
  • 8 Фокси

    9 12 Отговор

    До коментар #4 от "Инкогнито":

    Най-вероятно си на коленца за дребна сумичка някде в чужбина. Тъй си вика и задоволения дебелак от чужбина - тоя за 5 евро и ще гълта

    Коментиран от #11

  • 9 Bahti

    34 6 Отговор
    Ние сме Идиоти, управлявани от Идиоти в Още по Идиотска епоха. Тва е!

    Коментиран от #14

  • 10 юрист

    18 36 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    АЛООУ- В БУРГАС ЖИВЕЯТ МНОГО ОТ ТВОИТЕ ЛЮБИМИ РУСНАЦИ, ТА НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ТОЧНО ТЕ НЕ СА ОНЕЗИ, ПРЕДИЗВИКАЛИ И ЗАПОЧНАЛИ БОЯ- ВСЕ ПАК, ЕДНА РУСКА РУБЛА СТРУВА ДВЕ БЪЛГАРСКИ СТОТИНКИ, А ТРИДЕСЕТ ЛЕВА СА 1229.79 РУСКИ РУБЛИ!!! Докато не се даде разбивка по етнически групи на участващите в мелето, НЕ МОЖЕШ да плюеш по нас, българите, понял!

    Коментиран от #26

  • 11 За 15 стонки

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Фокси":

    Убиваш човека до себе си! За туй ги оправдаваш
  • 12 Morgoth

    22 3 Отговор
    Наскоро имаше подобна случка, мисля че във Франция. А в САЩ редовно стават такива простотии по черния петък. Така че нищо ново под небето, дори не е нужно да си беден за да се наредиш там и да се биеш за 30 лева.
  • 13 Стефан Рядков

    24 14 Отговор
    Не позна за морала! Много добре си спомням ,когато нещо се появеше повреме на комунизма. ЛИчно съм присъствал на батални сцени пред магазин за обувки ,когато бяха пуснали 20 чифта български маратонки
    adidas. Счупиха 2 витрини . Трима човека бяха нарязани и поне още 5 бяха ранени. Какво би станало ,ако бяха предложили 30лв ваучери.

    Коментиран от #16

  • 14 Иван

    18 12 Отговор

    До коментар #9 от "Bahti":

    Ппав си в първата част от изречението си. Идиоти се управляват лесно, особено ако идиотите са и червени. Много си дребен за да си спомняш опашките пред магазините и боя пред "свободните" магазини, когато пускаха портокали, банани и смокини за Нова година. Това беше времето когато дед Мороз шеташе по села и паланки а дядо Коледа беше мръсен капиталист.
  • 15 Аз съм...

    8 1 Отговор
    Паднала маса!
  • 16 НКВД

    9 11 Отговор

    До коментар #13 от "Стефан Рядков":

    Мечташ ли че е било така?
  • 17 Пламен Койнов

    19 10 Отговор
    Пълна идиотия от страна на ръководството на магазина. Сега общината или полицията трябва да ги глоби яко заради подстрекаване към безредици. А за всички оплаквачки на лошата демокрация ,трябва да им припомня , че тези батални сцени бяха ежедневия в НРБ. Винаги когато в някакъв магазин се появеше някаква липсваща на пазара стока ставаха уникални панаири и срамни сбивания.
  • 18 JPower

    3 2 Отговор
    Лъжат от Десант....
  • 19 СссереМ

    20 21 Отговор

    До коментар #1 от "НКВД":

    Морал от комунист все едно магаре космонавт,моралът го уби Народния съд.

    Коментиран от #20

  • 20 Отечествен фронт

    15 16 Отговор

    До коментар #19 от "СссереМ":

    Народния съд за да върне точно върховенството на МОРАЛА издаде справедливите присъди!!!
  • 21 Batushka

    7 6 Отговор
    Малък ,ноооооо мноооого гладен(прост)народ!
  • 22 МОРАЛ

    20 15 Отговор

    До коментар #1 от "НКВД":

    1989год ЛИ БЕ? НЯМАШЕ ГО И ТОГАВА-ЕДНИ ТЪПИ ЧИЧКОВЦИ С МАЗНА И ОТВРАТИТЕЛНА МУЦУНА, КАТО ВИДЕХС ТРИМА НА ОПАШКА ВАДЕХА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЙНА КНИЖКА РАЗМАХВАЙКИ Я НАД ГЛАВАТА СИ В ЛИЦЕТО НА СМИРЕНИТЕ ЧАКАЩИ ХОРИЦА И ГО ИЗПРЕВАРВАХА , КАТО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДАЖБАТА АКО Е БИЛА 1 КГ ТЕЗИ ГАДОВЕ , РАЗМАХВАЙКИ ПАРТИЙНА КНИЖКА ВЗЕМАХА ПО 5 КИЛОГРАМА !

    Коментиран от #23, #34

  • 23 Комуниста

    30 17 Отговор

    До коментар #22 от "МОРАЛ":

    Кого лъжеш бе? Кого? Какви дажби те преследват орез соца бе Груьооо?имаше от пиле млеко ТКЗС бълваше продукция която свръх производство а износа беше в пъти колкото сега Сиренеъо беше 1,60 кофичка мляко 12 ст.хляб бял 30 ст.Луканката 5лв.при заплати в заводите 350 лв.!!! Кого лъжеш?

    Коментиран от #25, #28, #29, #49

  • 24 Непознат

    6 2 Отговор
    Нормално от беден народ като църковни мишки какво друго да очакваш.
  • 25 ванката

    19 10 Отговор

    До коментар #23 от "Комуниста":

    колега децата само са чували за комунизма и колко било зле но немогат дори и да си представят колко светлинни години по-добър живот имаше за народа от сега...
  • 26 човек от народа

    18 7 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    На теб пак руснаци ти се привиждат май. На където и да се обърнеш все руснаци виждаш. А зелени човечета с антенки на главата виждаш ли? Чудя се ако лекар чете постовете ти, какво би казал? А нещо за поредното извършено престъпление от цигани изнасилили българска жена в Карлово няма ли да кажеш или това не те интересува поне така от професионално любопитство? Според НК това е престъпление от общ характер, което се наказва с лишаване от свобода, но явно това не е интересно за теб. Къде, къде е по-приятно за нея да пише против всичко руско, както и против българи симпатизиращи на руските ни освободители от турското робство. И в този ред на мисли ми хрумва, защо е така? Като се замисля никога не съм срещал твои коментари против циганските престъпления, както и против турските поробители. Защо ли? А дали българския език, за който все пишеш на този и онзи коментиращ ти е майчин? Кой знае
  • 27 opa

    4 9 Отговор
    Нормално еее,, колкото и да се преструваме че сме европейци ние сме си монголоиди,
  • 28 Исастър

    22 11 Отговор

    До коментар #23 от "Комуниста":

    Ти лъжеш момче. Май не си бил роден тогава. А и не си помирисвал ТКЗС. Гледал си картинки или си прекалил с тревата. И за заплатите лъжеш. не 350 лева, а 35 стотинки беше един трудоден в ТКЗС. За това земеделските пенсии са на това дередже. Много трябва да ти пиша, но няма смисъл. Тая боза в главата ти не е от вчера. То си е диагноза.

    Коментиран от #48

  • 29 СссереМ

    15 13 Отговор

    До коментар #23 от "Комуниста":

    Комунисти крастави,национални предатели,комунизма никога няма да се върне,сега успяват кадърните и работливите,през комунизма на почит бяха доносниците и некадърниците с партийни книжки,вие ли ще ми говорите за морал????Та тези дето сега се бият за ваучери,преди се биеха за банани и кола,обикаляха районните и доносничеха против братята си и сестрите си....гнусни гадини като искате комунизъм ей го терминал 2 хващайте пътя за СК и Венецуела!!!

    Коментиран от #30, #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ех, де да бяхме толкова "обезумяли"

    10 2 Отговор
    Като ни крадат политици, мафиоти, олигарси и администрация парите и бъдещето ни и това на децата ни??? Досега да сме ги разфасовали на парчета по 1 см. Но не, боят за 30 лв "си заслужава" явно повече и ще оправи живота за поколения напред... жалко
  • 32 ЕДИ КОЙ СИ

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Миню,Бенчо,менчо и патията майка":

    МИ СЪЩОТО ЩЕШЕ ДА Е И В ПЛОВДИВ..СОФИЯ..ВАРНА ..И КЪДЕТО ТАМ СЕ СЕТИШ В БЪЛГАРИЯ...
    СЕЛЯНИЯТА И ПРОСТОТИЯТА Е ТОТАЛНА...

    БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Дедо

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "МОРАЛ":

    Не манипулирай хората , това не е вярно !
  • 35 Помня с ужас соца

    14 14 Отговор
    Спомням си по времето на соца, по Нова Година имахме гост чужденец. Трябваше да пазаруваме подаръци и той каза, че ще му е интересно да ни придружи. Минахме по Раковска и видяхме безумна опашка за плодове пред "показния магазин". Той попита какво става? Казахме му, че са пуснали екзотични плодове и той кимна с разбиране. После отидохме в ЦУМ, където беше паднала "бомба" и имаше само празни рафтове. Пак видяхме безумна опашка, но от жени. Отново зададе същия въпрос. Как да му кажем на човека, че опашката е за мъжки чорапи? От срам, го излъгахме нещо. Да живее БКП и комунизма!!!

    Коментиран от #38, #40

  • 36 До 23

    9 8 Отговор
    Ти си луд за връзване. Марш във Венецуела. Тя е същата каквато беше НРБ и ще ти хареса. Ха-ха-ха!
  • 37 Комуниста

    10 7 Отговор
    Всичко което е калпаво и обича безаконието плюе по социализма!!! НРБ обаче не е ваша мързеливци с комплекси за малоценност!!

    Коментиран от #39

  • 38 Дъртак

    12 6 Отговор

    До коментар #35 от "Помня с ужас соца":

    Казах ти да спреш с манипулациите и лъжите , много си плитък !
  • 39 АНОНИМЕН

    6 6 Отговор

    До коментар #37 от "Комуниста":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ...
  • 40 Дъртак

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "Помня с ужас соца":

    Последно изречение си го написал от душа и сърце ! Браво!

    Коментиран от #41

  • 41 ОНЯ СЪЩИЯ

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "Дъртак":

    И ТИ СИ ПРАВ....ПОЗДРАВИ..!!!
  • 42 И аз помня

    12 12 Отговор
    Помня, че при соца почти всичко беше дефицитно. Като видиш, че някой си е купил нещо и го попиташ как и откъде го е купил, отговорите бяха: "Купих го с връзки" или "Купих го по втория начин". Така се живееше - с връзки и по втория начин. Имаше и един девиз: "Ние ги лъжем, че работим, те ни лъжат, че ни плащат". Никога повече комунизъм и социализъм!!! Най-двуличния и тъп строй. Така се наричаше - "строй".
  • 43 Глад

    3 3 Отговор
    Значи за 300 убиват.
  • 44 Зигфрид

    9 2 Отговор
    Днес е 9 септември.Щях да съм на манифестация .Парт. секретаря ми нареди ,по- скоро ме помоли от моята служба да доведа поне половината.(годината е 1989 и вече на хората не им пукаше много - много ).Дойдоха , половината на половината (защото им обещах по един ден компенсация )и манифестацията мина добре .Зле се чувстваше
    колегата друг н-к на служба , защото от неговите хора никой не дойде (18-20 човека ).
    Направихме си банкет че ,скромно с ракия и салатка .Парт.секретар .почерпи .Говорихме за Солженицин.Аз му обещах списания "Огоньок", а той ми обеща , в момента го четял Андрей Рибаков -романът беше хит ,забравих му името .
    Всичко вече беше пълна пародия !
  • 45 Зигфрид

    12 3 Отговор
    Сега съм пенсионер и се радвам на Нова България .Имам самочувствие на Европеец .
    По- бедни сме ,но и кога ли сме били по - богати .А и всичко си има обяснение -нехайство , дребни селски тарикатлъци ,мързел ,крадливост, простотия .И другаде вероятно ги има но са изключение , а при нас са резон.Сега така наречените , червени
    тролове , тровят съзнанието на младежите ,останките на " активните борци "мразят всичко човешко - демокрация ,ЕС ,САЩ,,човешки права ,Борисов , ГЕРБ , СДС, Костов-
    спасителя на съсипаната България - празна държавна хазна ,валутен резерв от 2-3 млн.долара .,1$ =3000 лв.,пенсия от 3-4 $ ,заплати от 10-12 $.Русия се люшка и не може да се разчита на руският пазар .Измами и неустойчивост .Не ,ние ,Русия ни изостави .
    Единствено верният път ни се отвори - Европа .При Соца, бедите бяха две .Дефицит и
    бедност .Сега остана само бедността .Но не за всички .Освен тези с червените куфарчета- тях провидението ще ги съди - има хора които се справят добре и те не са
    никак малко .Лични познати ,лекари ,хирурзи ,адвокати ,архитекти ,строители , предприемачи .Но верно е че много работят .Дори за спане нямат време.Печелят обаче много добре .ТЕ. - ако не си болен или възрастен РАБОТИ
  • 46 Зигфрид

    7 2 Отговор
    Това се отнася за тези които знаят какво беше сп ."Огоньок" и Анатоли Рибаков и Солженицин
  • 47 antimediator

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "НКВД":

    Чевен,мазен каскет, сега сме на този хал благодарение на твоя ,,морал,, от преди 89-та година.
    Всички партийни секретари,ушетата от ДС ,склададжийте и кръчмарите от това време оформиха сегашният елит на държавата.
    Не случайно чалгата е на мода, щото това са потребностите на всестранно развитата социалистическа личност.
    Нали така другарю мазен каскет?!
  • 48 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Исастър":

    Ми и е така и не е да заплатите от 350 бяха рядкост но пенсиите или по точно пенсионият фонд събиран от наще родители изчезна още с идването на власт на Костов това беше първото нещо което този изрод направи

    Коментиран от #51

  • 49 гост

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "Комуниста":

    Малко си прекалил колега хляца беше 30ст ама типовия сирането и то беше 1.60 ама полвин кг. и какво имаше точно два вида сиране овче и краве два вида кашкавал витоша и балкански лютеница с момиченцето и тахан халва най високите заплати взимаха миньорите след това военните и милицията и от там на татък ад в заводите се работеше на три смени на норма в адски условия май не си виждал как излизат от доменните пещи в кремиковци сестрами работеше за щат 65лв луканка хората взимаха само за нова година може много да си разправяме ама няма да ти хареса
  • 50 МG на работа

    4 1 Отговор
    Akо ви кажа че във ЕС мее срам да кажа че Аз съм Българин щели ми повярвате. До там е докарала Държавата работите. Пък вие си пишете колкото си изкате.
  • 51 Исастър

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "гост":

    В грешка сте.С приемането на Закона за общественото осигуряване от 1924 година и на Закона за пенсиите за изслужено време от 1932 година е оформена фондовата система за социалното осигуряване в България. Със: Закон за пенсиите, от 1 януари 1958 се премахва фондовия принцип и бюджета поема цялото общественно осигуряване, включително пенсиите. Пенсии започват да получават и активните борци АБФК- така наречената "народна" пенсия.
  • 52 Мари

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Инкогнито":

    Ужас , най голямата простотия , е ? - познайте !
  • 53 ХАРЛИК

    0 0 Отговор
    ЗАЩО ТАКА БЕ ХОРА!!!! 30 ЛВ???? ТА ТОВА СА СИ ПААААРИ!!! " РОДОЛЮБЦИ" " ДОСТОЙНИ" БЪЛГАРИ---НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ШАНСА!!!! ВСЕ ПАК СА 15Е. ОООООООФФФФФФ!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове