Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 11:06 46 282 105

Абсурд! Глобиха собствениците на премазаните от пияна шофьорка коли във Варна

  • смачкани-
  • коли-
  • улица-
  • варна

Солена глоба очаква водачите на паркираните коли, които млада и пияна девойка помля в Морската ни столица, пише "Телеграф".

Припомняме, че 24-годишна наквасена шофьорка премаза с джипа си "Ленд Роувър" автомобили в града. Младата жена не е пострадала, но е нанесла сериозни щети както по ударените автомобили, така и по джипа си, който е останал без предница.

Жената управлявала возилото си с бясна скорост по улица "Струга" в морската столица. Тестът с дрегер е отчел малко над 1 промил алкохол в кръвта. Регистрационните табели на джипа са свалени и по случая има дознание.

Водачката не е задържана, тъй като всички документи са й били изрядни и концентрацията на алкохол е под 1,2 промила. обясниха полицаи. Собствениците на пострадалите автомобили и потребителите на социалните мрежи обаче искат да линчуват провинилата се водачка.

Вчера потребители на групата "Виждам те КАТ Варна" попитаха да не би Габи да е дошла във Варна. Собствениците на пострадалите коли пък се оплакаха, че са им съставени актове за неправилно паркиране.

"Не стига, че тази ни потроши колите, а сега и акт ще се плаща. А къде да се паркира, като се презастрои районът?", коментира недоволен варненец в групата.

Хората сравняват случая с този от пролетта в Пловдив, когато Габриела Медарова помля с джипа си 10 паркирани коли в квартал "Кючук Париж".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    284 29 Отговор
    В държава с калпави закони,какво очаквате

    Коментиран от #22, #23

  • 2 гост

    248 89 Отговор
    Е няма как да се сърдят щом са паркирали неправилно. Все тая дали са ги глобили след като са ги ударили или е минала патрулка и е видяла тяхното нарушение. Да не си купуват жилище без гараж и паркомясто, след като планират да спират на забранени места, това не е извинение да причиняваш задръствания и затрудние на транспорта.

    Коментиран от #4, #11, #26, #66, #77, #94, #96

  • 3 Русенец

    280 19 Отговор
    Правилно са ги глобили, ако има знак за забранено паркиране. Липсата на места за паркиране не е извинение за нарушението на закона ! Колкото до Наквасената Мома, сигурно е дъщеря на някой Варненски Фактор, който е покрил случая и алкохола е намален под 1,2 промила.
    Проблема с паркирането е във всички градове, защото от 9г. Герберските кметове допуснаха незаконно строителство и УПЛЪТНЯВАНЕ на градовете. В Русе фатмак Стоилов превърна града в ГЕТО с помоща на Тутраканската Царица - арх.Бочуковска и зам. кмет Наков, който се изживавя като господар на Строителната мафия в града!

    Коментиран от #79

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зевса

    105 64 Отговор
    Държавата няма задължение да осигурява място за паркиране на МПС. Тя е длъжна да контролира спазването на правилата за паркиране.

    Коментиран от #10

  • 6 Гербераси долни

    127 9 Отговор
    Трябваше да задължат строителните фирми когато строят да направят и подземни гаражи ,в по големите градове почти няма места за паркиране и освен глоба може и да осъмнете и с нарязани гуми жалкото е че политиката на управляващите е че трябва да се пълни хазната независимо че гражданите са поставени в доста неудобно положение.

    Коментиран от #61, #85

  • 7 правилно

    74 55 Отговор
    правилно са ги глобили !
    и застраховка няма да видят заради неправилното паркиране
    ще ядат п оедин голям и другия път ще се научат как и къде се паркира !

    Коментиран от #13, #92

  • 8 Коментар

    42 4 Отговор
    На ПЕЧАЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО.🤗
  • 9 От сърце да

    71 3 Отговор
    Благодарят сърдечно до Импортних,гл.Архитекти,тези дето издават разрешения за такова строителство от Големата къща с много етажи и тъмни прозорци в Морската столица!Лакомията на стр. Предприемачи и щастливия безхаберен живот на общ. Служители водят до това-да ти правят живота колкото може по-горчив.Иначе на потърпевшите им съчувствам и разбирам неволите им.
  • 10 куку руку ку

    24 7 Отговор

    До коментар #5 от "Зевса":

    Като създава безумни правила?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 456 до Факти

    22 2 Отговор
    Колко пъти ще пускате една и съща статия? Ние не сме малоумни.
  • 13 Русев

    40 14 Отговор

    До коментар #7 от "правилно":

    И къде се паркира?Я кажи,в този район къде могат да си паркират хората правилно колите,пък ако ще и да е платено!

    Коментиран от #24, #80

  • 14 чернобил

    22 1 Отговор
    В страната на добичетата няма ограничения...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Веселяк

    34 6 Отговор
    Девойката сигурно е, като тези с МБВ-тата, дето караха в насрещното по магистралата! Булгароабсурдистан!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Голям Слон

    40 18 Отговор
    Чисто хипотетично те нямаше да пострадат, ако не бяха паркирали на забранено място. И в реда на нещата всички да си го отнесат по каналния ред.
  • 19 CUKOVSKI

    21 14 Отговор
    V MNOGO GRADOVE PO SVETA AKO NYAMASH GARAG NA TVOE IME NE MOGESH DA SI ZAKUPISH AVTOMOBIL.
    DRUGOTO E DA PREDSTAVISH DOKUMENT ZA PREDPLATENO MYASTO V OBSHTESTVEN GARAG.
  • 20 юожойъжо

    85 8 Отговор
    Направи ми е писнало от ей такива, където спират навсякъде. двупосочни улици, където не можем да се разминем две коли, защото едното платно е заето от неправилно спрени автомобили. Нямало къде да спират, еми като няма сменете квартала, паркирайте си колите на платени паркинги, купете си гараж или не си купувайте коли. Утре някой може да реши да си паркира камиона пред вкъщи, да запуши улицата и да каже нямам къде да паркирам. И в нашия блок има трима-четирима, които не искали да плащат за чистачка на входа. Еми като не искаш, продаваш си апартамента и отиваш на село, няма останалите да плащат, защото ти си решил, че не ти пука дали щяло да е мръсно. В тая държава, всеки иска да се съобразяват с него и не му пука за околните. А изобщо няма да коментирам че 20-30% от паркираните коли се карат веднъж годишно, а голяма част от тях съм виждал да се използват за склад за дърва.
  • 21 АКТ

    15 2 Отговор
    А дали няма друга причина да стоят колите там.
    Дали са в движение, застрахователите дали са описали щетите, кой ще плати репатрирането...

    Коментиран от #93

  • 22 Bubbles

    42 10 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Какво им е на законите?
    Хората са калпави, не законите!
    Като кажеш някому "Ало оня, това е незаконно!" обкновено следва отговор - "Ба че кой пък спазва това" или "Ти к'во полицай ли си нещо?" и други подобни.
    Ей ги ся и тия, нацвъкали каруците на улицата където НОРМАЛНО е забранено да се паркира, пък сега седнали да се вайкат че ги глобили...
    Абе кочина а не държава!

    Коментиран от #75, #83

  • 23 Токо

    13 21 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Държава съзфадена и управлявана от комунисти

    Коментиран от #27

  • 24 Bubbles

    38 16 Отговор

    До коментар #13 от "Русев":

    Като няма къде, ще паркират ако трябва и в съседния квартал, може и в съседния град, има си закони и те трвбеа да се спазват, ама нямало къде да се паркира, ми вместо да се чешеш цял ден събираш комшиите и отиваш в общината и почват да действаш за да си осигуриш място за паркиране в близост до дома.
    Дру проблем е скапаното безраборно строителство, въпреки че сега новите блокове имат подземни гаражи, явно не важи за всички или факта че апартамента не върви ни парко място ни гараж пък и да върви "ГОЛЕМИЯ БАРОВЕЦ" като накупи една дузина трошки 3-та ръка от някоя автокъща ще не ще трябва да ги нацвъка около блока щото в подземието вече няма място.
    Затова продажбата на тия трошки трябва да се забрани със закон, искаш да караш кола - отв'аш у магазинЯ и си купуваш, кеф ти кеш, кеф ти на изплашане, кефти с кредит...
    И ограничение на строистелството, щото ако се продължава така, ското и в България няма да има и къде да се обърнеш а камоли къде да паркираш!

    Коментиран от #33, #35

  • 25 асддса

    31 3 Отговор
    Какви калпави закони ? Ако на тази улица има знак за забранено паркиране, значи не е трябвало да са там. Аз ако спра на средата на кръстовище и някой ме отнесе какво ще стане ?
  • 26 Guest

    53 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Гостенино, в държава като Германия например в големите градове знаците забраняващи паркирането важат обикновенно в часовете пик, плюс работно време. Знаците не важат във времето между 19 и 7 часа сутринта, когато поради недостиг на паркоместа за живущите и гости, и кроткия трафик, паркирането е разрешено. Защо ли и тук не е така, а?!

    Коментиран от #81, #100

  • 27 Bubbles

    11 6 Отговор

    До коментар #23 от "Токо":

    Направи едно добро дело за света - гръмни се!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Геле

    20 2 Отговор
    Абсурдните ситуации са следствие от калпавите закони и правила, измъдрени от избраниците ни - депутати - като се започне от ЗУТ , който доведе до претъпкване на големите градове вследствие презастрояването / като резултат - превишаване броя на хора и автомобили на единица площ/ , неспособността на властта да се справи с ширещото се безобразие по пътищата и улиците в страната, резултат от което са смъртта , уврежданията на стотици , хиляди хора и причиняване на щети за милиони.... Всичко идва и започва от горе - от властта...
  • 30 СссереМ

    6 31 Отговор
    Hие сме взели манталитета на комунистите ,пиеш пушиш трева и се качваш на колата ,в Америка никога няма да видите такива работи!

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост

    19 2 Отговор
    прибирам се вчера с покупките иии пред блока до входната врата дори - коли. Нямало къде да паркират. Е аз къде да паркирам да разтоваря? на съседната улица, да мъкна като хамалин, после да прибирам колата в гаража?
    В нашият квартал редовно се вижда "продават се гаражи" от всички нови кооперации, но никой не ги иска, нали безплатното е безплатно, било то и забранено.
  • 33 Русев

    25 4 Отговор

    До коментар #24 от "Bubbles":

    Ей,ама много ги разбираш нещата.Те от това мислене хората почнаха да паркират в други държави чак.Защото "държавата не е длъжна да осигурява паркоместа".Интересно ми е как забраненото паркиране на платното изведнъж става позволени и безопасно с въвеждането на синя зона.

    Коментиран от #39

  • 34 Гербестан

    17 5 Отговор
    Бойко Борисов нали си има гараж и гард, 'кво го интересува лошия матрЯл !
  • 35 Русев

    7 10 Отговор

    До коментар #24 от "Bubbles":

    Да си търсели места!?!?Ти изобщо мислиш ли,преди да напишеш нещо?Или просто така-да чешем клавиатурата?Това да не е дивия запад -а, парцел-хоп,заплювам си го.Изобщо знаеш ли какъв район е?

    Коментиран от #36

  • 36 Bubbles

    19 6 Отговор

    До коментар #35 от "Русев":

    Има си паркинги, в повечето случаи платени, каквото и да си говорим липсата на място не е оправдание за нарурашане на закона.

    Коментиран от #45

  • 37 jforfk

    20 1 Отговор
    Не зная как е в по-крайните квартали, но живея в центъра на София. И тук не съм видял по-малко от 130 места по паркингите. И то в 8.30 сутринта по върховото натоварване. По други места дето съм минавал и е имало светлинна индикация съм виждал в делничен ден и по 400 места .... НО паркингите поне в София са ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗОБРАЗНО СКЪПИ. Аз смятам, че ако цената е 20 ст/ч или 1лев за 8-10 часа няма да има шофьор който да не избере сигурността на паркинга пред това да паркира там дето е забранено.

    Коментиран от #40

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Bubbles

    18 20 Отговор

    До коментар #33 от "Русев":

    Аз отдавна съм паркирал в друга държава и там няма таралясници 17-та употреба като в България които таралясници основно населяват паркингите и изобщо почти всяко едно място за паркиране.
    Ганьо е тъпо същество с огромно самочувствие, АЗ, АЗ, БУЛГАР, БУЛГАР, НА МЕНЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ и като го лупне некой по тиквата мига като плъх у брашно...
    Те за това кочината е на тоя хал!

    Коментиран от #42, #69

  • 40 Bubbles

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "jforfk":

    Че колко струва сега паркинга на час в София?
    Последно помня беше между лев и два на час...

    Коментиран от #43

  • 41 СЪДИЯТА

    21 5 Отговор
    ДА ВЗИМАТ ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ И ДА НАТИСНАТ ТАЗИ ЛУДА ДА ИМ ПЛАТИ РЕМОНТИТЕ. ИМА МНОГО НАЧИНИ ЗА ТОВА.
  • 42 Русев

    10 6 Отговор

    До коментар #39 от "Bubbles":

    Стой си там и не се меси където не ти е работата.
  • 43 Русев

    11 8 Отговор

    До коментар #40 от "Bubbles":

    И какво те интересува колко струва паркингът?Ти нали с метрото се движиш между квартирата, която споделяш с дванайсет миризливи манафа и кенефа,който чистиш?

    Коментиран от #52

  • 44 Мунчо

    8 0 Отговор
    Момата на магистралата, докато изкара парите за ремонта, а бащата й, да работи същото при мигрите, които са от другата страна.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Усмивката

    8 2 Отговор
    За престъпността ще се увеличава в България .След като с такива показни решения пазителите ,гарантът за обществрният ред се изгаврят със всякакви правови норми
  • 50 Иван

    21 1 Отговор
    В България навсякъде си е кочина. Презастрояването кара хората да се чустват изнервени. Затова и аз съм извън града, но от кочината не можеш да избагаш. Такава лудост почти няма в Унгария например. Навсякъде има планирани от половин век назад отстояния и паркоместа, зелени части, чи и специално оградени места за кучета, дори и в панелните квартали. Те не са планирани по време на демкорацията нали така....
    В БГ това е в резултат на:
    -манталатет за неспазване на правила и липса на желание нещо като се прави да е качествено/джаста праста/
    -ширеща се тъпотия и простотия, обилно отглеждана от всички без изключение
    -корупция/такава има нвсякъде, затова е на последно място като причина/

    Така че ни ГЕРБ ни някой друг ни е виновен. Манталитета простотията българска и в основата на всичко...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Bubbles

    7 5 Отговор

    До коментар #43 от "Русев":

    БАХАХАХАХ Аз де на съм бежанец бе байно?
    Ами ако случайно си имам собствено жилище и не чистя кенефи?

    Коментиран от #57

  • 53 Bubbles

    15 7 Отговор

    До коментар #45 от "Русев":

    Защо "лигльо"?
    Казвам истината, никой няма право да нарушава закона щото видиш ли нямало място.
    И НЕ не познавам района, следващото близко място за паркиране може да е на 100км. ами там ще паркират докато не им дойде акъла да че трябва да нещо да направят по въпроса.
    То не става само да купиш един таралясник и да го плеснеш пред блокО.
    Ама какво ли се чудя, те управниците си правят каквото искат, арестуват и бият журналисти, тъпчат ви с храни с изтекъл срок на годност, а бие ревете да ги защитавате, ми халал да са ви и не се оплаквайте тогава!
  • 54 Vuicho Vanio

    18 1 Отговор
    Ми аз като ходя на работа си спирам колата на 10 мин от офиса, защото там е широко и не преча никому и не запушвам никого. Колегите се бутат около офиса, одрани коли, вдигнати за зелени площи и тем подобни. Има закони които са валидни за всички - да тази е била пияна на кокал , но когато и ти си нарушил правилата и ти го отнасяш. Ти мани ми не е ясно дали каското ще ги покрие при положение че са били в нарушение
  • 55 Hustler

    15 6 Отговор
    Като са паркирали неправилно да ги глобяват.Това,че няма къде да се спира е много евтино извинение.Други може да си купуват гаражи и парко места по 10000 евро,а те не.Да си плащат глобите тогава.
  • 56 Бай Благой

    14 1 Отговор
    Да я изгорят барабар с джипа тая п*тка заспала...пардон...пияна...
    Същия боклук като онази танцьорката от Пловдив...
  • 57 Русев

    9 4 Отговор

    До коментар #52 от "Bubbles":

    Е ти пък сега за кенефа ли се засегна?Така ми дойде.Може и офис да работиш или от дома.Срамна работа няма.Но за "лигльото"няма да се сърдиш!
    Поздрави!

    Коментиран от #59

  • 58 Той

    22 2 Отговор
    Тази свиня трябва да е в ареста, защото вместо коли можеше да са хора!
    А тези които са спрели неправилно също трябва да си понесат наказанието!
    И аз няма къде да спра, но не спирам където ми попадне (не ми пречи да мина пеша 300 метра до дома си)!
    Ако не бяха там нямаше да им удари колите!
    Затова всеки ако спазва законите ще е доста по-добре!
  • 59 Bubbles

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "Русев":

    Ба аз трудно се засягам, пък и кенефа си е работа като всяка друга, доста хора почват така на вън, кой в буквалния смисъл, кой в някоя кухня, аз н съм изключение от правилото но това вече е зад гърба ми. Поздрави! :)
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Галош без БМВ

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гербераси долни":

    Не съм сигурен, но мисля, че от 1995 г., наред с топлоизолация и специална дограма, новопостроените жилища трябва да са с гарантирано паркомясто. За това има куриозни подземни гаражи, в които влезеш ли с автомобил трябва да те вадят с тирбушон с лебедка. Проблемът е, че някой позволява на инвеститора да ги отдели от жилището и да ги продава отделно! Гараж 18 м/3- 11 000 евро, гарсониера- 35 000 евро, т.е. три гаража= гарсониера. От цялата далавера най- ощетени са собствениците на имотите, върху които се строи!
  • 62 Марийка Абсурда

    7 2 Отговор
    Ама как се вързахте! Глобяват ги защото са ударени от друга кола, разбрахте ли! Не го глобяват за неправилно паркиране :)
  • 63 Христов

    10 0 Отговор
    Какво значи няма задължение да осигури места да прелитат колите като дават разрешителните за строеж са длъжни да осигурят и места или е по лесно да гушнат парите другият въпрос е като платят 2 лв синя зона вече не пречат на движението що за простотия ама на хората че търпят това защото дори и да поставим въпроса улиците от къде са взети това са били частни имоти и сега не е ли нагло да вземеш земята и след това да караш хората да си плащат за да спрат на собствената си земя

    Коментиран от #65

  • 64 1234578

    7 2 Отговор
    Щом нарушаваш законите и правилата трябва да си понесеш последиците. Не е абсурд че са ги глобили, абсурд е, че досега не са го правили. Трябвало е много по рано полицията да си ввърши работата.

    Аз например се чудя къде са полицаите в София и защо не глобяват паркиралите и спиращите на Цариградско шосе. За спиране и паркиране има локална лента. Явно трябва да стане някоя катастрофа заради тях, та полицията да започне да си върши работата.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мартин

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    дървен философ. Ще те питам дали няма да паркираш на първото свободно място, отивайки навреме на работа, при условие че НЯМА места за паркиране, обикаляш целия район 45 мин. в търсене на място, хабиш гориво като луд, а на всичкото отгоре вече закъсняваш за работа. Аман от такива философи като тебе

    Коментиран от #67

  • 67 Bubbles

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "Мартин":

    Има рейс, пъти по-евтино от горивото и не търсиш къде си спреш каруцата, voilà!
  • 68 В друга държава

    9 0 Отговор
    Глобиха ме понеже си паркирах колата на мойта трева пред мойта къща, а не на асвалираната площ-там бяха колите на гостите ми. Загрозявал съм бил квартала паркирайки така грозно на тревата си.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Супер си

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Христов":

    Може! За това не се изисква нито много акъл, нито свръх естествени способности. Пиши както ти харесва, нали сме уж свободни хора.
  • 71 353

    1 2 Отговор
    Правилно са ги глобили, като няма къде да паркират, да ходят пеша, да хващат такси, или да си вземат колело.
  • 72 Факти

    9 2 Отговор
    Значи от коментарите единствено се разбира, че в България да караш пиян е по малко провинение от колкото да паркираш неправилно. Типично по български да се плюе по всичко и по всеки няма значение дали си разбрал не разбрал важното е, че си компетентен по всеки въпрос и по всичко. За съжаление с това мислене на примати си заслужаваме всичко, което ни се случва даже ни е малко. Можете да започвате с плюенето.
  • 73 Патриот

    4 2 Отговор
    Справедливост по европейски, щатски и т.н.
    Нищо чудно от утре пшеходците да плащат обезщетения, че са ги блъснали на пешеходна пътека.

    Равестнво, справедливост и разни такива демократични ценности... джендърски.
  • 74 Метгонтан

    8 1 Отговор
    Във Варна съм подавал поне 10 сигнала за неправилно паркирали автомобили които пречат на движението , и то не са паркирали инцидентно или за 5 мин на авариийни , ами са си паркирани за работния ден . От общината получавам мейли с отговор че проверки по жалбите ми са извършени и не са установени нарушения ??? WTF ??? Мчи нали там живея аз , и затва ги подавам тея жалби , щото пречат на всички живущи в този район . А сега виж ги гадните въшки от общината и КАТ Варна , наредили се и пият кръвчица , бе деееееей.а маааааа ви дееей.а , единствената работа закоято стават тея преееба.и институций са да правят констатации . ма да се вземат мерки , да има контрол тва са някви фантастики , уруди . Не оправдавам паркиралите автомобили там , но дори човек да иска да е съвестен гражданин , тея същите го демотивират .
  • 75 ОНЯ СЪЩИЯ

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "Bubbles":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ !! ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРИТЕ !!!
    ЩОТО НА НАШЕНЕЦА ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН,ВМЕСТО ДА СИ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ ,А НЕ ДА ГЛЕДА В ЧУЖДАТА ПАНИЦА...
    И ЩОТО КАТО ИДЕ В ЧУЖБИНА СПАЗВА ПРАВИЛАТА СТРИКТНО...
    ААА...ЗНАЧИ МОЖЕЛО....
    ТАКА,ЧЕ ПО КРОТКО...ДА НЕ ГЛЕДАМЕ СЛАМКАТА В ОКОТО НА ОТСРЕЩНИЯ,А ДА ВИДИМ ГРЕДАТА В НАШЕТО...
  • 76 Чук

    1 0 Отговор
    Бой с камъни
  • 77 Варненка

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Улицата е локално платно на новия бул. Левски, не е в експлоатация още, няма акт 16 а и няма никъде забранителен знак за спиране и паркиране. Та питам аз, на какво основание са глобени. Строи се в квартала навсякъде, по нагоре по улицата взеха на блока парко местата за улицата без да кажат на собствениците къде да спират.
  • 78 Wentura

    2 0 Отговор
    Е бива.бива ама бивол за мрзе не бива
  • 79 Сталин

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Русенец":

    Във всеки град заприличаха улиците на автоморги от трошляци всеки взе по 2-3 коли и ги паркира където му падне.Имам една кола и гараж в която да я прибера.Всеки си бере грижата а съм на мнение че половината от автомобилите в България не са технически изправни и трябва да се спрат от движение и освен това не се потдържат.

    Коментиран от #84

  • 80 Име

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Русев":

    Ми като няма къде, не трябва да има кола
  • 81 АЛФА Q4

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Guest":

    АБЕ ПИЧ КВО ОБЯСНЯВАШ НА ТОЯ СЕЛЯНДУР,,,ТОЙ СИ ИМА ЛИВАДА И СИ ПАРКИРА ГОЛФА НАШИРОКО
    АМА Е НАМЕРИЛ ТРИНУНА ТУК ЗА КОМПЛЕКСИ,,,
  • 82 Аман от разбирачи

    14 0 Отговор
    Честно не разбирам защо въобще се коментира нещо такова. Употребила ли е алкохол-употребила е - баста, това е по - важното а не кой как и защо е паркирал нали?
    Не че ще има по-разллично наказание от онази карикатура Габриела от Пловдив но все пак !
    А и това е леко арогантно мисля , ами ако във някой от автомобилите имаше дете и то е убито при катастрофата сигурно ще е виновно че е във спрелият или паркиран автомобил нали ? А пиклата дрогирана и напита ще се измъкне като "Габи"
  • 83 АЛФА Q4

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Bubbles":

    АБСОЛЮТНО ПРАВ ЗА КОЧИНАТА
    АБСОЛЮТНА КОЧИНА
  • 84 Говорете и пишете правилно

    1 2 Отговор

    До коментар #79 от "Сталин":

    Батка , не че е нещо важно но се изписва : поддържа ! За останалото си прав.
  • 85 Стройко

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гербераси долни":

    Доста тъп коментар а много плюсове - явно масово не се познава закона. А той е - брой гаражи / паркоместа задължително = броя апартаменти +1. И това е по закон. Но улиците пак са пълни. Т.е трябват свободни пространства за паркинги и яко глоби ако се паркира по улицата. Във Виена таксата за синя зона беше 5 евра на час... за глобите да не говорим . Почти всяка сграда с вътрешен двор и гаражи.. проблемът с паркирането е по малък отколкото в софия
  • 86 Иван

    3 0 Отговор
    На тази улица няма значи - какви глоби на каква база - я бърже в съда. Олигофрения до шия.
  • 87 Анонимен

    6 1 Отговор
    И терминала на летището да ви дадат за паркинг,пак ще се блъскате. Тя е виновна, и държавата е виновна. И вие сте виновни че искате по една или друга причина да сте в големите градове. И ревете, купете си къщи и ще сте по спокойни.Ама гъз, глава затрива. Проблема е за цяла България. Затова не се връщат които са навън. Ще ми реже гумите...да бе да,ама-Не!
  • 88 aleksi4

    2 0 Отговор
    Нормално е тях да ги глобят ако спрели на място, на което не може да се спира. Само че не разбрах девойката дали е глобена?
  • 89 Меката китка

    3 0 Отговор
    Само е...е оправя нито бой!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Мани мани

    5 0 Отговор
    Нагъцкани зомбитата озверяват. Добре,че все още полицията си върши работата. Модерния индианец няма каде да се завърти в бърлогата си но е вкара в обора си и пес. Няма каде да си бута количката с детето но пък е паркирал трошката си пред блока на комшията на тротоара. Богат на заеми и по умен от другите,тои е постоянно възмутен от огледалния си образ от другата страна на кочинката.
  • 92 Аххх

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "правилно":

    Ахххх как искам да си на тяхното място и да ти гледам сеира, как ще виеш на умряло злобарче.
  • 93 читател

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "АКТ":

    Хората са писали, че се застроява района, в съседство, където паркират. Защо все се правите на по-светци от Папата? Примерно, като строи фирма обект, зад блока, къдети паркираш, ти трябва да нестиш колата. Кой е виновен? Казвате , платени паркинги??? А, повечето сгради и планове и паркоместа в междублоковите пространстваса планирани и строени през соца. Тогава, когато повечето тиквурници сега политици и вашите ридители и част от вас ако помните нямаше платени паркинги и СИК, ВИС, ТИМ, ГЕРБ, ДПС, БСП, АТАКА, НДСВ.... а имаше градски архитект Главен и други. И зашо всички си го изкарвате на паркиралите само? Трябва ли да биеш 3 км с такси до паркинг всеки ден, за да си вземеш колата? Защо тия архитейти е предвидеха и тия проблеми с паркирането? Така става, като строят само в големите градове и стават мегаполюси. Виновни са всички - политици, че съсипват дребното предприемачество и селата загиват, КАТ, защото само глобява, а не наказва и за некачествени пътища и маркировка и фирни и афенции, архитекти, че не планират и това авто стълпотворение, шофьори, паркиращи където им падне. Тоталнакочина стана в България. Виновни са и мафиотите от политиката, ненаяли се от пари, такси, комисионни. Значи един екип професор и доценти не могат да преподават в град Нъглиж, Нова загора, Смолян...., а непременно трябва да се наврат от цяла страна студентите в няколко града? А, после защо се паркирало къде ли не? Защото постоянн

    Коментиран от #97

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Зайко Байко многознайко

    3 1 Отговор
    Много коментар, много чудо, но да си дойдем на думата. Аз решавам проблемите по нашенски, всеки път когато има паркирани коли на входа към подземния ми гараж, вадя един голям нож и им режа гумите. Даже и на оня ц.и.г.а.н.и.н. Азис ги срязах преди няколко години, идваше в едно студио да се епилира в кв. "Гоце Делчев". Вече никой не паркира.
  • 96 Потребител

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Аз живея в същия раьон не съм пострадал от тази, нито от кат, но ще ви кажа нещо на такива които слагате коментари без дори да знаете как стоят нещата. Първо улицата е съвсем нова и няма пукнат знак по нея, и второ когато се нанесохме там си имаше нормален голям паркинг пред блока, но инжинерната мисъл на някой идиот реши да го запуши и отрежи така че къде точно да не спира.
  • 97 Закон

    4 0 Отговор

    До коментар #93 от "читател":

    Има или имаше един закон че всяка нова жилищна сграда трябва да има колкото са апартаментите толкова и места за паркиране.
    Но спазва ли се?

    Коментиран от #98

  • 98 читател

    2 0 Отговор

    До коментар #97 от "Закон":

    Така си е. В България първи и най-много нарушават правилата, законите точно онези, които ги гласуват и техни хора. За тях важното е стадото да им плаща повече приходи, за да може да усвояват на воля и без отчет. Тия и атомна бомба им е малко на всичките ни законотворци. Мечтая си всичките от БКП ЦК и досегашните,, народни представители", да бъдат заточени в Белене, с по една кирка, лопата и инструменти и да си направят жилища град сами, да видим колко струват в граденето, а не само в краденето и рушенето! Ако не успеят, а дедите ни правеха, да спят на открито! Но корумпе Темидас ънд Секюритай не ги лови нищо, че са престъпници. Те карат НАП и друготе инстанции да им снасят приходи, но тях и хората им да не закачат. Виж само разминаванията в декларациите им и реалните им доходи... Кочина....
  • 99 Гост

    2 0 Отговор
    Аз реших, ще си купя булдозер седемнайсета употреба с картечница и зенитен комплекс. Така ще реша всички градоустройствени проблеми. Паяк да ме вдига - но ченс! Мутроген да ме засича - айде в греблото на рогата и пляс настрани. Ще си паркирам пред всеки гараж и най-вече пред подземните. КАТ за проверка - барабар с палките в греблото и аут. :)
  • 100 ЗайоБайо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Guest":

    Ако ти е направило впечатление, ако случая е такъв, на знака е написано в кои часове важи забраната, ако не е така, си важи 24/7
  • 101 Ввв

    3 0 Отговор
    Xaxaxa,”нормално” за африканската ни държавица
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Колю

    0 0 Отговор
    Плащането на синя зона изтласка автомобилите в съседните на зоните улици. В градовете точно това предизвиква хаоса и тормоза на живущи или работещи в тези райони. Тези зони осигуряват Комфорт само на тези които не плащат и работят в центъра. Те си имат паркинги и осигурени отцепени цели улици ,но все пак да не им пречиш и да им е свободно. Другите да заплащат защото трябва да ползват -община, кметство, съдебни зали ,адвокатски кантори , пенсионно ,социални грижи ,бюро по труда ,полиция ,паспортни служби и какви ли не още институции . Хората стигат до съседни на зоната пресечки и започват там да се трупат автомобилите . Работещите в зоната също ,но не тези от държавните и общински институции , а тези от мизерно заплатения магазини,хотели, баничарници ,барчета и въобще тези на заплата. Вечер пък започва обратното стълпновение на тези които живеят там ,но не работят в района. И така отново става дума за едни пари взети от КОЙ ? Политици ,олигарси от общинско ниво с лобистки частни фирми. Честито на гражданите за дрането.
  • 105 Хасанчо

    0 0 Отговор
    Вуйчо Ваньо , на 10 минути от офиса ти и си точно на улица като " Струга " . Варна е кенеф събрал вече селянията бизнесмен до бизнесменката от Видинско ,до съседния Добрич,Силистра, Бургас и всякаква мултикултура. Потомствените Варненци си накупиха също като Руснаците къщи и места в съседните села вкл. и на 70 км от шиб.. град превърнат в строителна площадка . Като започнеш от най-малкия дъжд и защо е под вода града ,та до автомобилите. Ми къде да отиде водата след като и баира с тел.кула е вече в асфалт и бетон. Същото е и с колите. Три града в страната ще отнесат всичките негативи на това ,че цялото население на цели области се насочва към тях защото трябва да оцеляват. Колко са прави си е техен проблем . Не разбират ,че просто виждат едни цифрички в ръцете които " градът " ще им отнеме заедно с живота.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове