Last news in Fakti

5 Октомври, 2018 19:11 1 921 25

БСП: Фандъкова трябва да изпие горчивата чаша

  • йорданка фандъкова-
  • калоян паргов-
  • бсп-
  • граф игнатиев-
  • ремонт

Не искаме оставки на бушони, категоричен е Калоян Паргов

БСП: Фандъкова трябва да изпие горчивата чаша - 1

Настъпва времето, в което кметът Йорданка Фандъкова ще трябва да изпие горчивата чаша до дъно. Това е заявил лидерът на БСП-София и председател на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов на извънреден брифинг днес, на който е бил коментиран ремонтът на столичната улица "Граф Игнатиев", съобщиха от пресцентъра на БСП.

Вече е напълно ясно, че управляващите в Столична община не умеят да се разпореждат ефективно с парите на софиянци, не успяват да извършват качествени ремонти и да оправдаят очакванията на гражданите, е посочил Паргов. Той е добавил, че БСП не иска оставки на "буфери". "Искаме отговорността да бъде понесена от първо лице - от кмета Фандъкова, е заявил той.

Калоян Паргов е напомнил, че все още чака отговор от кмета Фандъкова на зададения още в края на август въпрос за събраните глоби от фирми-изпълнители на ремонти в София. Ремонтът на "Граф Игнатиев" ще бъде емблемата на управлението на ГЕРБ, допълнил Паргов.

"Този модел на управление да бъде отстранен. Моделът на високите цени, ниското качество и компрометираните обществени поръчки", е казал той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счетоводителя

    26 11 Отговор
    Милиярди левове потъват в джобовете на герберски фирми за калпави ремонти бясно таздути цени!!

    Коментиран от #13, #25

  • 2 ром

    11 12 Отговор
    балгария е ромска ние ромите ше играем кючек докато турците и балгарите бачкат и ни дават децки

    Коментиран от #20

  • 3 Конфуций

    21 4 Отговор
    Докато има овце ще има и кой да ги дои и стриже.

    Коментиран от #4

  • 4 ром

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "Конфуций":

    балгарите и турците са офце ние ромите ги стрижем

    Коментиран от #21

  • 5 цаца

    18 6 Отговор
    Къде е прокуратурата да сложи белезниците на кметицата и антуража и.

    Коментиран от #15

  • 6 onq s konq

    9 15 Отговор
    Когато Фандъкова спечели категорично чрез избори Кметския стол,се сключи ДЖЕНТЪЛМЕНСКА УГОВОРКА между двете ГОЛЕМИ ПАРТИИ - ГЕРБ ДА СТРОЯТ,А БСП ДА РЕМОНТИРАТ,като за БСП ще има и бонус ЗНАЧИТЕЛНА ТЯХНА ГРУПА ДА БЪДАТ НАЗНАЧЕНИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ.Сега обаче БСП се връткат и искат "ЦЯЛАТА ВЛАСТ И ЗАВИНАГИ"...Ма що тъй бе Миме?!

    Коментиран от #7

  • 7 категорично

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Под 20% са гласували за нея!

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "категорично":

    След като имаш достоверно инфо относно тия 20% гласували за Фандъкова,неминуемо имаш и за %-та гласували за БСП-кандидата,затова и с трепет очаквам да го публикуваш.

    Коментиран от #9

  • 9 категорично

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Как пък веднага намеси БСП? Че то същото като ГЕРБ. Гледайте какви глупости вършите, отговаряйте за тях и стига сте крякали тия или ония кви били!

    Коментиран от #11

  • 10 А БЕ

    6 3 Отговор
    ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ПРАВЕТЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИ ВЯТЪРА !
  • 11 onq s konq

    5 8 Отговор

    До коментар #9 от "категорично":

    Не аз намесвам БСП,а СТАТИЯТА Е ЗА ЩЕНИЯТА НА БСП,даже има и снимка на нейн представител.Освен това БСП е единствен ЗНАЧИМ КОНКУРЕНТ НА ГЕРБ,за разлика от другите партии,с които не си струва да си губим приказката.Последно:След като твърдиш че за Фандъкова са гласували 20% от Столичани,ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПЪК СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП-КАНДИДАТА?Или знаеш,но НЕ ИСКАШ ДА КАЖЕШ...:)

    Коментиран от #19

  • 12 Ефтини сензации

    5 4 Отговор
    Какви интриги и сплетни е забъркало комунистическото простолюдие и как ще ги поднася този път?
  • 13 Финансовия

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Счетоводителя":

    Ние с теб сме, заедно... Та какво от това...
  • 14 Сладка чаша

    5 11 Отговор
    Който не работи той не греши. Хубаво е да има такъв граждански контрол за да се оползотворят парите максимално ефективно. Но чак пък оставка. В София за 30 г. имаше само един червен кмет. Защо така? Какви глупави Софиянци, пък какъв хубав град имат.
    Всички ремонти които се правят в София са изключително тежки и трудни за изпълнение, затова малко по-вече толеранс към хората които искат да ви направят живота по-хубав.

    Коментиран от #22

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бсп

    3 2 Отговор
    Г-жа 48% продължава да се заяжда с платени ""негодуващи"" овчици!Е власт и тя няма да види като бившия си лидер на Бкп!!!!Ще пият и студена вода, и горчива чаша по мъката си власт!!!
  • 17 Ирина

    6 1 Отговор
    ГЕРБ е еманация на комунистическата простащина!
  • 18 Фен

    2 1 Отговор
    Искаме си Софиянски! Той направи най - много за София!
  • 19 категорично

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Не ме интересуват мизерните проценти на кандидата на БСП. Казах ти - предлагат същото като ГЕРБ. Ако те са ти мерило което трябва да надминеш, можеш да очакваш и по-малко от 20% на следващите избори.
  • 20 темелко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ром":

    А бе манго,скоро ще се върне времето когато нема да смееш да се покажеш вън от гетото.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Язе

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Сладка чаша":

    От цял свят само в София ли са трудни ремонтите?Иди по света да видиш там как са изпълнени,сигурно и по евтино а за срок да не говорим.Само в Сф една улица може да се ремонтира с години и накрая резултата е плачевен.Разширението на метрото вече колко години се прави?Колко години улиците които са затворени заради него не се пускат?Години,години.
  • 23 впечатлен

    2 0 Отговор
    Стига сте пробутвали на хората "горчиви чаши"! Горчивите чаши са за вас, олигарси, шмекери и лъжци, които така и не се наситихте на власт. Щом я получите, започвате да крадете. Така вече колко пъти?! Ако в България имаше правосъдна система, отдавна поне 3/4 от вас да са зад решетките. Но няма. Има уж някаква прокуратура, която само дебне управляващите и как да ви угоди. В същото време престъпността се шири необезпокоявана, роят се някакви "бизнесмени", свободно прилагащи престъпните си методи. И все горчиви чаши ви се искат. А няма кой да ги даде на вас, защото вие ги заслужавате!
  • 24 Антисоциалист

    2 0 Отговор
    Господа, и моделът, и оригиналът на управление на БСП са горчиво известни - държавни фалити, три - по един за всяко от трите последни соц-управления. При предходните от преди прехода има поне още три. А от горчивата чаша ще пие пак българският народ даде ли на хем господата - хем другарите да управляват.
  • 25 Антисоциалист

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Счетоводителя":

    Пишете "милиЯрди"? Неотменимо присъщо Ви! Доказателства нямате ни, че се пише ""милиЯрди", ни че ГЕРБ присвоява милиарди. Трите последни фалита на държавата ни се дължат на присвояване на милиарди от БСП и кръжците й. Тогава ГЕРБ нямаше. Няма фалити, само когато БСП не е на власт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове