6 Октомври, 2018 19:52 35 488 26

Неразказаната история на IT специалиста, издъхнал нелепо в Бургас

  • бургас-
  • пожар

ИТ специалистът Акгюн Гьоктуг, който издъхна при изключително нелепи обстоятелства - опитвайки се да избяга от малък пожар в кооперацията си в края на миналия месец, остава дете-сирак и съпруга, разказаха негови близки пред Флагман.бг.

Те разказаха, че турският гражданин, живее от дълги години в Бургас и работи в частния сектор. Преди 12 години сключва граждански брак с красавицата Альона. Малко по-късно двамата се разделят, но от връзката си имат красиво като принцеса момиче, което днес е на 11 години. Детето живее и учи в морския град заедно с майка си. Обожава баща си.

Загиналият в нелепия инцидент турчин проявявал всестранни интереси. Професионалният IT специалист имал своя галерия - “339 art”, която се намирала на ул. “Славянска” 58. Затворил я, защото не вървяла.

В последните месеци от живота си се изявявал като DJ в бургаски клуб. За себе си казвал, „че е добър човек", разказват близки до Акгюн. Младият мъж споделял, че бил влюбен в Бургас през летния сезон, но имал намерение да го напусне в близко бъдеще, защото нямало интересни хора.

Ето какво е написал той на 13 август т.г. на стената си във Фейсбук : „Много обичам Бургас през август; навсякъде чужденци и софиянци; виждам хора със стил, щастливост, отвореност (без консервативност)”.

Припомняме, че 36-годишният Акгюн Гьоктуг полетя от третия етаж при опит да се спаси от пожар в кооперацията, в която е живеел под наем в края на месец септември


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    79 67 Отговор
    За Турчин не ме е яд.Не забравяйте как са изнасилвали българските жени пред мъжете им след като са яли от баницата и пили от ракията.Как са взимали българските деца от родителите им.Как са поробвали и убивали.Много къса е българската памет.И видите ли за капак на всичко 5 века не сме били под турско робство!!!!!!!!!?????????????????????????Грешниците ни убеждават децата в училище ,че това е било турско присъствие.След някоя и друга година мафиотската курвенс...........ка шайка обслужваща чужди интереси може и да реши да напише в учебниците по история ,че едва ли не за тези 5 века сме задължени на тия поробители.И в един прекрасен момент се появява статия,на пръв поглед съвсем невинна на някой продажен измяк.....ар който се опитва да ни манипулира и промива мозъците.Народ ,който не уважава себе си да не се учудва защо другите държави не го уважават .Никой не обича мъжки кур....ви.А нас ни управляват такива политически кукли на конци.

    Коментиран от #2, #4, #5, #6, #9, #11, #12, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    49 34 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    ".........красавицата Альона..........." женена за турчин...Преди 1877г. руският ботуш за 3 века 11 пъти преорава България с надеждата да ни затрие физически. Чувал ли си за Одринския мирен договор, за Кайнарджашкия?
    През Априлското въстание излизаме с дървено топче и кремъклийки срещу войската на Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете си хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти...
    ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!

    Коментиран от #15, #16

  • 5 НЯКОЙ СИ

    89 15 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    АБЕ ЧОВЕК...ИМА И МНОГО СВЯСТНИ ХОРА МЕЖДУ ТУРЦИТЕ...ТОВА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА ИДВА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ...В МНОГО РАЙОНИ НА СТРАНАТА ИМА МИРНО СЪЖИТЕЛСТВО МЕЖДУ ТУРЦИ И БЪЛГАРИ...
    ДАЙ ДА НЕ СЛАГАМЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ....

    Коментиран от #26

  • 6 тони

    90 20 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Трябва да си много сбъркан да мислиш, че турчин роден в края на 20 век трябва да отговаря за варварщините на османската империя преди няколко века. По тази логика и майка ти е виновна, че Ева е изяла ябълката и е пр..бала всички хора.

    Коментиран от #17

  • 7 Димо

    36 17 Отговор
    До #1 ти Си тесногръд профан!!!
  • 8 Димо

    14 9 Отговор
    До #1 ти Си тесногръд профан!!!
  • 9 Усмивката

    20 7 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Да забраним тогава вноса на БМВ, Мерцедес,Опел...щото са германски ли.Много си п.оз.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 по-мислещ българин

    26 7 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Човек ти все още ли си заседнал в 18 век това от кога е свършило виж Япония и САЩ САЩ ги бомбардира виж ги сега как са . Това в кои период от време това знаеш ли колко е расистко ти ако се запознаеш с турчин мислейки го за българин като разбереш че е турчин е му кажеш да изчезва ли? Очевидно е че сме 21 век нали !? Хората са други по-разумни (еми пповечет:/(гледам теб))

    Коментиран от #20

  • 12 Гост

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Политик, Балкани, история (права или крива), промита балканска кратуна = тлеещ, безсмислен реваншизъм и вечни проблеми за нормалните съвременни люде
  • 13 Космонавт

    13 8 Отговор
    Една карабина по-малко.

    Коментиран от #22

  • 14 Гост

    13 11 Отговор
    До#1
    Заради ей такива,които не са малко в България с такова мислене ще сме на последните места във всякакви класации, защото е свързано с мисленето и е невъзможно да се развиваш и да вървиш напред с такива ограничени и мухлясали хора.
  • 15 Никола

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да образования по темата си личи. Чест и почитания.
  • 16 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Альона е рускиня. Те правят алъш вериш сега турците и руснаците - Турция дава домати, Русия дава жени.
  • 17 гост

    23 9 Отговор

    До коментар #6 от "тони":

    Днешните турци не отговарят за варващината на Османската империя през 19 век, но са готови днес в 21 век пак да го направят, виж партия ДОСТ с Лютви Местан, тя се поддържа изцяло от Турция, сляп ли си???
  • 18 Тошо

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    И си прав и не си . Само за протокола : когато " някои " т.рци престанат да ни наричат ГЯУРИ
    тогава и ние ще престанем да се заяждаме със тях .

    Коментиран от #19

  • 19 Анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "Тошо":

    Тия, които ни наричат "гяури", са го "яли", та затова, от яд го казват.
  • 20 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "по-мислещ българин":

    Незнам колко по-мислещ си,но ми се иска определено ПО-грамотен да беше !
  • 21 Тодор К

    0 3 Отговор
    Гьокту ми беше приятел!80%от статията е тотална глупост....Альона не е рускиня,а молдовка...Но това не е важно,важното е ,че той беше ,забавен,интелигентен и космополитен човек,музикант,свободомислещ и ерудиран....За разлика от много от коментиращите....Гьокту не беше ксенофоб и не разбираше защо понякога хората се отнасят с предубеждение към чужденците ....И последно,господин БЪЛГАРИН,ако вие сте българин,аз се срамувам ,че съм такъв....

    Коментиран от #23

  • 22 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Космонавт":

    Карабина ама рязана ;)
  • 23 Лекооо...;)

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Тодор К":

    Това,че приятелят ти е бил космополит и тн.не прави масата от турци такива,нали ?!
    Негативните изказвания се отнасят за масата от хора,а не за изключенията каквото явно е бил починалият.
    И имай малко уважение към професията музикант !
    Това,че знам цифрите не ме прави професор по висша математика или че като пия аспирин и ми минава главата не ме прави лекар както и това,че някой си знае къде е контакта не го прави музикант.
    Хората УЧАТ с години за да имат след това правото да се нарекат музиканти.
    Но разбира се бългърина това няма как да го проумее.
  • 24 AK47

    2 0 Отговор
    Едно резене по-малко !
  • 25 Дена

    1 1 Отговор
    Г-н.Българин,разбирате ли разликата между човешка трагедия и политика.явно не...
    Отишъл си е млад човек с професия и то каква.
    А вие пишите неща от преди 5 века за който този човек не е виновен.Вместо да изкажите съболезнования вие злосторничите.
  • 26 482

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "НЯКОЙ СИ":

    привидно мирно е! има села в които не се говори български ... много е зле, но ти незнаеш явно нищо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове