21 Ноември, 2018 10:22 3 634 19

Скандалите в парламента продължават! Нинова скочи на зам.-шефа на НС

  • парламент-
  • пленарна зала

От ДПС също критикуват Емил Христов

Соцлидерката Корнелия Нинова заплаши зам.-шефа на НС от ГЕРБ Емил Христов, че ще последва съдбата на Димитър Главчев, който напусна трибуната, след като преди година й отне думата, съобщи Канал 3.

"Добронамерено предупреждавам - недейте с процедурни хватки да ми отнемате възможността да говоря като председател на опозиционна партия. Ако си въобразявате, че можете да ми отнемате думата с процедурни хватки, си мислете за г-н Главчев!", предупреди соцлидерката.

Действително не съм Ви забелязал, но не се страхувам от това какво се е случило със стоящите преди мен, аз мога да поема отговорността", отговори Христов. Длъжен да отговори, след като му бе споменато името, стана и Димитър Главчев.

Бившият председател на парламента се обърна към Нинова: "Не знам какво точно ми се е случило, за да плашите, само че аз си подадох оставката", припомни той на соцлидерката. И й напомни, че няма как да поиска оставката на Емил Христов, тъй като вече парламентарната й група не наброява 80 депутати, а е с един по-малко.

Междувременно от ДПС също разкритикуваха Емил Христов, че допуска погазване на парламентарния правилник не за първи път. Сега повод беше предложението на Халил Летифов за разделно гласуване на оставката на Валери Симеонов и назначението на Марияна Николова за вице.

Веднага след ДПС Данаил Кирилов поиска поименна проверка и Христов тръгна да пренебрегва поисканото от ДПС, с което си спечели мъмрене и от тяхната група. В крайна сметка Христов направи най-напред поименната проверка по искане на ГЕРБ, а след това мнозинството отхвърли предложението на ДПС.

Последва нов спор в пленарната зала заради закритите дебати от Христов, който не забелязал, че Нинова вдига ръка, за да говори.

Не Ви зависи столът от г-н Цветанов, не се гънете, скастри го Георги Свиленски.

Ако Вие сте решили, че с Правилника на НС можете да се налагате над свободата на словото, е лош знак, добави и Жаблянов. Прегледайте буквата на закона и ни дайте думата, за да не я вземем от друго място, заплаши го соцдепутатът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Guðmundsson

    16 31 Отговор
    Цирка е пълен, но г-н Борисов да си каже тежката дума и да ги измете.
  • 3 Тръмп

    18 29 Отговор
    Заплахи и Саботажи,това са комунистите!!!:):):)Агресивни дебили,озверели скотове!!!:):):)
  • 4 ЗАТВОР

    23 3 Отговор
    Искаме да са в затвора депутатите, цирковете им вече са играни и ведяни.
  • 5 Скромен

    15 22 Отговор
    Как така ще и вземат думата на тази,та тя единствено това може най добре, като си отвори голямата уста,да бълва врели некипели.Щях да забравя,умее и да краде като никой друг.

    Коментиран от #8

  • 6 Тръмп

    13 18 Отговор
    Нинова има език,като на циганка от ”Женския пазар”!!!!:):):)Да отива там и да крещи колкото си иска,защото само уронва институциите на България!!!:):):)Психопатка,все бомби са и главата!!!:):):)
  • 7 Тръмп

    13 16 Отговор
    Тая Нинова докато не скочи да пребие или утрепа некой депутат от ГЕРБ или Патриотите,нема да миряса!!!!:):):)Бийте и един Диазепам преди да влезе в ”Народното събрание”!!:):)

    Коментиран от #15, #16

  • 8 СТАРОТО

    10 13 Отговор

    До коментар #5 от "Скромен":

    ...и да лъже като никой друг -нали затова си спечели партизанското име ГОСПОЖА ЛЪЖА хахаха
  • 9 пожелание

    5 8 Отговор
    Тая нека скача, ама следващия път поне от десетия етаж!
  • 10 Любознайко 68

    6 11 Отговор
    БСП превърнаха Парламента във ЦИРК. Нинова ламти за власт и се вижда във нейни сънища като Министър председател? Но тя и БСП не могат защото наистина немогат да проумеят/разберат че ГЕРБ е на власт и управлява и ще управлява благодарение на вас-ВАС......
  • 11 Любознайко 68

    5 12 Отговор
    БСП превърнаха Парламента във ЦИРК. Нинова ламти за власт и се вижда във нейни сънища като Министър председател? Но тя и БСП не могат защото наистина немогат да проумеят/разберат че ГЕРБ е на власт и управлява и ще управлява благодарение на вас-ВАС......
  • 12 Наблюдател

    10 10 Отговор
    Явно всеобщото мнение е, че Нинова трябва да си смени успокоителните, че тези вече не и действат и ако може да наеме още поне дузина психо терапевти, които поне да пробват да и помогнат, то че не може да я излекуват, това е ясно, тя отдавна е изгубила връзка с действителността! Да не говорим че и в истерични кризи изпада непрекъснато или просто преминава от една психопатия в друга! От БСП да и купят една усмирителна риза да, обръснат главата и тогава ще изглежда точно както се чъвства - тотална психопатка!!!
  • 13 Коко

    11 5 Отговор
    Немога да разбера как ви се подобрява живота като плюете Нинова и хвалите Бойко истината в момента е на улицата и изказване на недоволство но явно вие сте доволни от това съществуване
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 никси

    0 1 Отговор
    ооо аман от текива умници неми се говори
  • 18 Метгонтан

    0 1 Отговор
    Добре де , тая за какво се изживява като жабата дето видяла че подковават коня и си вдигнала късия баджак и тя. Тя трябваше много преди всички да се качи на влака за село . Не само че нахална , ами без никаква харизма , арогантна и други неприятни неща . Една лелка от детската градина ще има по голяма аура от тая .
  • 19 mmmmmmm

    0 0 Отговор
    Червени боклуци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове