21 Ноември, 2018 18:12 28 637 125

НСО срещу КАТ заради Mercedes-а на Десислава Радева (ВИДЕО)

  • нсо-
  • кат-
  • президент-
  • десислава радев-
  • румен радев

Пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента Румен Радев

НСО срещу КАТ заради Mercedes-а на Десислава Радева (ВИДЕО) - 1

КАТ и НСО са влезли в пререкание край Mercedes-а на Десислава Радева в столицата. Така високопоставен източник от пътната полиция лаконично коментира клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във „Фейсбук“, който бе качен в сайта ПИК.

Столичанинът, чийто глас се чува зад кадър твърди, че по обяд е станал свидетел на любопитната случка, която най-вероятно се развива на бул. "Фритьоф Нансен" в столицата. Според него служителят на пътна полиция е спрял бронирания Mercedes, тъй като колата се е движела в насрещното движение.

Богдан Асенов не е заснел нарушението, а спора между катаджията, шофьора на Mercedes-а и охранителка от НСО. Според мъжа от разговорите ставало ясно, че те са от ескорта на Радева. В социалните мрежи тече дебат дали съпругата на Румен Радев е била в автомобила. Според експерт по сигурността присъствието на служителка от НСО потвърждава, че Десислава Радева е зад тъмните стъкла на черния автомобил.

От видеото, заснето от Богдан Асенов, се вижда, че спорът е сериозен и емоционален. Между полицая и офицерката от НСО очевидно е имало дебат кой колко години работи в системата. Жената споменала цифрата 18 години. Репортери на "24 часа" потвърждават, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО. Тя е част от екипа, който охранява Десислава Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова.

"24 часа" зададе въпроса имало ли е такъв инцидент на Пътна полиция, НСО и първата дама. "Обърнете се към НСО", лаконична беше самата Десислава Радева. Човек от президентския екип по-късно неофициално заподозря, че става дума за постановка.

"Има такава случка, назначили сме проверка", казаха от НСО и добавиха, че не могат да коментират кой се е возил в колата, а само потвърждават, че е бил техен автомобил.

"Няма инцидент, имало е пререкания между наши служители и служители на НСО", потвърдиха от Пътна полиция. Те казаха още, че до съставяне на акт не се е стигнало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Pip

    243 46 Отговор
    Браво на полицая
  • 3 Анти галфон

    126 26 Отговор
    Бий нарушителя бий
  • 4 софиянец

    180 26 Отговор
    Няколко нарушения:
    1.Колата на НСО са без 'светлини', значи са длъжни да спазват ЗДвП. Ако са в насрещното - акт на шофьора, глоба.
    2. Ако ги няма тези докуементи - наказание за катаджията за неизпълнение на служебни задължения.
    3. Наказание на охранителката, че не държи под контрол охраняваното лице. Докато се разправя с полицая, някой малоумник можеше да стреля.

    Коментиран от #9, #45

  • 5 Шоо

    182 38 Отговор
    Тоз Радев с големи автомобилни проблеми. Баща му, жена му. Абе вземи им по един самолет, там няма кръгово, няма насрещно...

    Коментиран от #105, #119

  • 6 Авто спеца

    88 146 Отговор
    И къде точно е проблема с Десислава Радева? Някой ще си помисли че едва ли не тя е била зад волана!! Кататджията не имал как да си поиска 50 лв. от тях, имаче щеше да пише на др. път!
  • 7 007

    92 182 Отговор
    Полицията знае, че има правила за движение на НСО колите , те са обозначени със светлини , няма право този полицай да се държи така , особено след легитимацията на шофьора и охраната !!! Не професионално поведение на полицая, или е некомпетентен или прави циркове нарочно от злоба! Има си правила !

    Коментиран от #15, #31, #75, #80

  • 8 висок

    121 114 Отговор
    Споко, това е новия морал на червения президент!

    Коментиран от #62, #102

  • 9 007

    88 133 Отговор

    До коментар #4 от "софиянец":

    Напротив има светлини и са се легитимирали. ..полицаят е малоумен в случая и злобен !!!

    Коментиран от #43, #88

  • 10 ТРЪМП КАРА Н НАСРЕЩНОТО СРЕЩУ

    35 62 Отговор
    ЦЕЛИЯ СВЯТ И НЕ МУ ПУКА.ТОА ДЭРВЕНЯК КАТАДЖИЯ ОТ ДЕ ЗНАЕ КВО СТАА МОЖЕ ДА СА ПРЕСЛЕДВАЛИ ПРЕЗИДЕНШАТА ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ А ЯСНО НА СИЧКИ ЧЕ ТАКИВА СА СИЧКИ ОТ ГРОБ ПАРТИЯТА И АТАКА И ВОЛЯ СЕ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ. ПРЕЗИДЕНШАТА ИМА ПРАВО ДА СА ОСЛАНЯ НА НСО КАРАНЕТО В НАСРЕЩНОТО И ПОДОБНИ СА ОБИЧАЙНИ НЕЩА В ЧРЕЗВИЧАЙНИ СЪБИТИЯ.
  • 11 ГАРД

    84 55 Отговор
    ПО НАЧАЛО НСО И ИНКАСО КОЛИТЕ СА СЪС ДРУГ РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ И АКО СЕ НАЛОЖИ ИМАТ ПРАВО ДА КАРАТ В НАСРЕЩНОТО!! КОЛКО АКТА, НАПИСАХА КАТ НА ТИЯ КЪДЕТО ШОФИРАТ В НАСРЕЩНОТО ПО МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ?
  • 12 ТАСС

    91 104 Отговор
    Тъпия полицай на какъв се прави ? Мутрите с големите джипки карат където си искат и никой не смее да ги пипне , той на НСО прави стойки . Сигурно чака бонус от Бойко иначе е пълна малоумщина.
  • 13 ИВАН

    135 33 Отговор
    Г-жо Мария Атанасова,такова нещо като първа дама в България няма!Тя е само съпруга на Радев и нищо повече!Първата съпруга е майката на децата на Радев,които той е зарязал,а втората съпруга винаги ще си остане ВТОРА!

    Коментиран от #25, #41

  • 14 Pip

    74 24 Отговор
    Само така се върши работата!!!!!
  • 15 КГБ Териер

    76 56 Отговор

    До коментар #7 от "007":

    Имат право дори да не му спре а в случай че преценят и им е на пътя има право да мине и през него! Може да е преоблечен терорист

    Коментиран от #79

  • 16 Бат Вальо

    90 48 Отговор
    А иначе оня нейния орева махалата заради хаоса в държавата! Подреди си първо собствения заден двор, бе ...
  • 17 123

    110 43 Отговор
    Браво на полицая, има си правила и всички трябва да ги спазват. Това че са със сигнализация не им дава правото да карат в насрещното. Ако беше линейка или пожарна бих разбрал, но НСО ... в никакъв случай.
  • 18 КУКА

    43 64 Отговор
    Има 10 свободни бройки за шофьори в НСО , желаещите могат веднага да се явят на конкурса....заповядайте на "сладката " служба ! Коментират хора далеч непознаващи закона и работата в НСО, та дори само да плюят по службата !

    Коментиран от #27

  • 19 Muus

    80 34 Отговор
    Никакви такива да си нямаме-браво на полицая
  • 20 червен

    75 12 Отговор
    закони по пьтищата важат за обикновените хорица
  • 21 Shell

    99 33 Отговор
    Браво на Полицая!
  • 22 BigMama

    85 34 Отговор
    Браво на Полицая!!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Боко Тиквата

    62 40 Отговор
    Има голяма обществена подкрепа и пак се крие като Мишка. Да излезне и да поеме отговорност за действията на охраната й.
  • 25 Бат Вальо

    71 18 Отговор

    До коментар #13 от "ИВАН":

    Ми той и Румбата си остава ВТОРИЯ НА ПЪРВАТА .... "дама"!!!
  • 26 Другар

    94 29 Отговор
    Поредната селянка,за която законите не важат,охранявана с парите от нашите данъци!След Зорка,Деска,БРАВО.
  • 27 софиянец

    71 16 Отговор

    До коментар #18 от "КУКА":

    Кажи КУКА, на нас простите цивилни - можеш ли да караш в насрещното без да си пуснал "лампата"? Ама посочи закон, инструкция, и точния член, да прочетем. От клипа се вижда, че специалният режим шоферчето го включи по време на разправията.

    Коментиран от #29

  • 28 NikNay

    34 40 Отговор

    До коментар #1 от "Дамяни Курестия":

    Кой знае какъв крокодил имаш в къщи . . . . .
    А като ти гледам цветущия профански речник може и крокодил да нямаш. . . .
    А Деса си е класа както и да я погледнеш.
  • 29 Софиянеца

    24 29 Отговор

    До коментар #27 от "софиянец":

    А ти беше ли там да видиш дали са карали без светлини?

    Коментиран от #32

  • 30 сори майна

    48 45 Отговор
    Полицая ще си го отнесе! Колите на нсо са със специален режим и статут, всеки полуграмотен полицай в Сф ги разпознава само по номерата, те са специфични! Само при легитимацията на служителите на НСО тоя пуяк трябваше да им пожелае лека служба! Но, както се казва простотията върви по хората, еле пък по тея дето са си повервали повече от колкото им е акъла! Тоя до дни е пенсионер вече..;) А пък, ако Радева е била в колата, смятайте, че и тези от НСО ще си го получат.. Но не вярвам да е била в колата!
  • 31 ННХХ

    31 39 Отговор

    До коментар #7 от "007":

    Не малка част от полицаите се правят на голема работа когато спрат некой, офицер, областен, кмет, и пр. Когато полицаят спре за проверка по старши от него - офицер или инспектор не може да прави прерикания и да съставя актове. Докладва си по съответният ред. Но такава ни е полицията ниско културна, слабо подготвена, дребнава.

    Коментиран от #77

  • 32 софиянец

    53 8 Отговор

    До коментар #29 от "Софиянеца":

    до съгражданина - коментирам това, което виждам на клипа. Но съм 100% сигурен, че специалият режим не е бил включен. Гарантирам ти, че и най-залупеният полицай (или новобранец) няма да спре автомобил с мигаща лампа. И по-горния писал е прав - Радева не е била в колата, иначе шофьора въобще нямаше да спре. КУКА-та ако е НСО, ще потвърди, че по инструкция ако ВИП-а е вътре, колите НЕ спират.

    Коментиран от #34

  • 33 Словашки тираджия

    73 24 Отговор
    Шофьорите на НСО са супер нагли и некадърни. Браво на полицая, че има смелост да им тегли едно конско на тия мишки. Преди време ми се наложи да товаря от Панагюрище и на връщане, на един от завоите срещу мен няколко коли на НСО, като първата кара така, че половината да е в моето платно. Да ама не, надух тромбите и не се помръднаха, то няма и накъде по тоя път. Тъпака прецени, че няма да се пребори с 40 тонно чудовище и подвивайки опашка се прибра в платното си. Ако ги бях насмел, щял да ги влача като куцо пиле 🍅 чак до магистрала.
  • 34 Софиянеца

    9 14 Отговор

    До коментар #32 от "софиянец":

    Еми точно щото не виждаш коментираш
  • 35 Баба Ванга

    39 29 Отговор
    България ке се оправи кога всичко герберастко от държавна служба бъде изгонено на улицата!

    Коментиран от #116

  • 36 Гост

    52 12 Отговор
    Гледам тука доста безработни служителчета от НСО щракат и дават акъл. Ама е хубаво да им се набие в кратуните, че никъде по света няма такава хрантутска службица, която да е само за охрана, както НСО в България! Дори в САЩ Съкрит сървиз основно се занимава с разследване на фалшифициране на долари и между другото охраняват президента на САЩ. Ама тук вместо за охрана да ползват обикновените ченгета, се плащат двойни заплати за излишни хрантутници-шофьорчета!

    Коментиран от #83

  • 37 У лево е Крим

    73 5 Отговор
    Случи ми се преди години НСО буквално да ме изхвърли от пътя влизайки в насрещното - срещу моята кола. Ако нямах по- добри реакции паметникът ми щеше да виси на подбалканският път. Ненавиждам ги от тогава!
  • 38 Хахо

    27 14 Отговор
    Аве,постановка много ясно.
    Ама чак да пишете,че се движи в насрещното?.. при положение,че след като изгледах клипа с всички преминаващи автомобили и те ли се движат в насрещното???
  • 39 Чочи

    43 21 Отговор
    Браво на катаджията,така трябва за тия малоумници
  • 40 Чичи

    17 29 Отговор
    Абе хубаво, ама това не е Десислава Радева! Пускат партенка журналистите и оплюването започва :)
  • 41 Бачо Киро

    29 20 Отговор

    До коментар #13 от "ИВАН":

    С първа дама се обозначава съпругата на действащ президент. Няма никакво значение дали му е първа или шестнайсета жена. Мелания Тръмп е третата му жена, но единствената първа дама от тях, понеже другите не са били съпруги на президент.
    У нас принципно няма такава позиция, ма що да не копират американците ...
    Та стига подскача коя жена му е, няма ти да даваш наклон на хОя на Радев коя ще му е в леглото. Гледай си в паницата, Ганьо все другите оправя...
  • 42 1235

    26 16 Отговор
    По комунистическо време който неставаше за нищо го правеха милиционер сега положението не е по различно
  • 43 Бачо Киро

    34 4 Отговор

    До коментар #9 от "007":

    Светлините бяха пуснати чак в 2:32 на видеото. Дали е имало светлини преди това не го знаете, след като бяха спрени, сигурно не са били пуснати и преди това.
    Та полицаят като гледам е бил прав. Ако Радева беше вътре и светлини щеше да има и изобщо нямаше да спрат на катаджия. Та полицаят е прав, а останалото са джурналистически спекулации...
  • 44 Тръмп

    39 13 Отговор
    Чест и Почитания за служителя на КАТ!!!:):):)Наглите закононарушения не трябва да се толелират,а санкционират независимо от поста!!!:):):)Такива безнаказани и нагли закононарушители не трябва да се подиграват с МВР!!!:):):)НСО са като ватманите,газят всичко наред щот се чувстват над Закона!!!:):)Това трябва да спре все някога,както е в Нормалните държави!!:):):)
  • 45 коко

    11 16 Отговор

    До коментар #4 от "софиянец":

    Я виж слепецо да ли е без светлини.

    Коментиран от #113

  • 46 гост

    35 10 Отговор
    После полицията не си вършела работата,хайде бе,я си помислете,браво на полицая,а псевдо дамите,моля у лево.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Пепи

    12 21 Отговор
    Хората, които познава колите на НСО, а както и по наблюдателните, ще разберът, че статията е фалшива :)
  • 49 Стефан

    26 16 Отговор
    Тая Радева за каква се мисли за адвокат на НсО ли. Много нагла и беприсъща проява. Аз ако бях президента и тая нямаше да и позволя да ме излага бати селянката

    Коментиран от #51

  • 50 презедента

    15 5 Отговор
    фанат з топките мощно и от боко и от свойте... военния не бе готов за този терор
  • 51 NikNay

    16 20 Отговор

    До коментар #49 от "Стефан":

    Радева е това което е за разлика от теб неграмотен селски бег .
    Къде в статията се казва че въобще Десислава е присъствала а и на видеото също не се вижда да е там.
  • 52 хари

    18 19 Отговор
    Ако Деса простакеса е карала колата... акт и толкоз, какво се разправят?
  • 53 НОВАТА ВИЗИЯ

    30 18 Отговор
    Е ТОВА НА БСП, ТАТИ ДА СПАСИМ, ДЕСИ ДА ОТЪРВЕМ , А НАРОДЪТ ДА ОДЕРЕМ ! ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ НА НАС ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО , НИЕ СМЕ НАД ЗАКОНА , ТОЙ Е ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА !
  • 54 Рамбо

    29 7 Отговор
    Това само в България може да се случи,независимо от какъв ранаг е отсрещния..........,браво на полицая.
  • 55 12345

    18 13 Отговор
    И да е имало нарушение, виновен за това е водача. Ако е карала Радева, хубаво, но колата е управлявана от шофьор на НСО. Ами да го бяха глобили. Ама ти всичко ми изглежда доста нагласено.
  • 56 софия

    29 9 Отговор
    Браво на полицая......
  • 57 Тръмп

    27 16 Отговор
    Няма как да е нагласено,че семейство Радеви са Нагли рецидивисти на пътя!!!;):):)Радева,бащата на Радев,а сега Охранителката на Радева!!!:):):)До кога ще се подиграват с Българските Закони,котилото Радеви???:):):)Срам и Унижение за България са,нищо повече!!!:):):)

    Коментиран от #63

  • 58 Тръмп

    27 14 Отговор
    Първанов и неговия лакей Радев са Срам за България!Точка!!!:):):)
  • 59 Ебачев

    12 3 Отговор
    Спрете да промивате крехките мозъци на овчото население
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Цурко

    25 12 Отговор
    Браво на ченгето, за какви се мислят тези копилдаци паразити на обществото ни........
  • 62 Иванов

    11 16 Отговор

    До коментар #8 от "висок":

    Калинке- малинке, гербаваааа! Къде се вижда, че Радева е в колата или може би звездите ти го нашепват? Има кола на Нсо и катаджия и веднага почвате да ръкате по Президента. Че тези от Нсо само Радева ли возят? Може Ахмед да е вътре или пък Пеевски.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Неразбиращ

    16 10 Отговор
    Само не разбрах как така я е спрял в насрещното,ако се за гледате на заден план минава и друга кола, ако НСО са в нарушение "ченгето" защо не спря и другата кола? Нещата нещо намирисват
  • 65 555

    19 21 Отговор
    Е е много пък калпави шофьори се случиха на Десислава Радева все тях хващат ..иначе другите на Доган Тиквата нямат грешка Само не мога да разбера как се е осмелило ченгето да спре кола на НСО ..ами ако се возела Тиквата в нея...явно някой му е наредил . Гробарите много ги е яд на през. Радев че е по умен от тях и не им цепи басма та си го изкарват на съпругата му .
  • 66 Гост

    21 11 Отговор
    В този участък насрещно движение няма както се виджда и от клипа. Явно има друго нарушение на ЗДвП и служителя на КАТ си е свършил съвестно служебните задължения. Дано да не понесе наказания, а поощрение! Браво на такива служители на МВР! НСО не е над Законите на Република България!
  • 67 specialniq

    17 7 Отговор
    ами тогава такъв режим със специален режим
    нека да кара в насрещното да Ви нацели челно
    и както е брониран
    да Ви убие на място
    тогава и вие ще сте специални,
    че специална флцорца Ви е утрепла
  • 68 ами сега

    12 10 Отговор
    Какво стана с линейката когато минаваше тиквата и с коли на нсо ли минаваха??????
  • 69 Инспектор Дюдю.

    13 7 Отговор
    Минах от там, мерцедеса беше по посока на движението. Не знам за какво ги бяха спрели.
  • 70 Тръмп

    20 10 Отговор
    Радев,умен???:):):)Това е виц за фуражки!:):):)Радев има акъл да чуе Заповед от Путин,Решетников,Първанов,Нинова,Радева и т.н до Иво Христов-малкия Дебил!:):):)От толкова различни Командири,главата го боли и не мое да смогне,да мисли!!!:):):)
  • 71 никси

    9 9 Отговор
    а за президента и сьпругата му не би ли трабвало да има пилотираща кола запрезидена а само за боико и компания ли нее ли малко смешно това което коментирате я се замислете за малко
  • 72 PlimP

    18 4 Отговор
    18 години спане на работа и дръгнене там дето не я сърби, била имала опит, добре че не сме като САЩ, където думата тероризъм я знае дори и новороденото бебе, тогва щяха да разберат кой, колко и за кво е подготвен, не знам дали е постановка(най-ероятно не е), но полицаят е на принципа I have big balls, евала

    Коментиран от #74

  • 73 баща ви

    11 16 Отговор
    Когато имахме държава, старшина да се разправя на публично място с офицер беше немислимо. В случая, полицая всичко което е констатирал като нарушения от страна на автомобила на НСО е трябвало да опише в докладна, а не да се замесва в безмислена разправия.

    Коментиран от #78, #84, #95

  • 74 познаващ служителки на НСО

    10 9 Отговор

    До коментар #72 от "PlimP":

    Пич точно тази ако те набара бая работи ще разбереш за НСО!
  • 75 112

    18 6 Отговор

    До коментар #7 от "007":

    има закони, не някакви правила. нсо са в поредната издънка. на полицаите им е писнало от държавните хулигани. браво на катаджията. а ти си мечтай да слезеш от жигулката на село.
  • 76 Иван

    8 5 Отговор
    Аз не виждам "насрещно". Тази улица е еднопосочна
  • 77 112

    13 3 Отговор

    До коментар #31 от "ННХХ":

    катаджията няма право да пише акт само на лице с дипломатически имунитет. всички останали сте обикновени смъртни.
  • 78 вйhy

    4 6 Отговор

    До коментар #73 от "баща ви":

    Да така беше. Имаше си йерархия. Сега е пълен хаус. Ами ако е кола дори и без синя лампа на разузнавателните служби и преследва чужди шпиони как мислите, ще спре на полицая ? В нинакъв случай .
    Ако колата и със специален режим и синя лампа шпионина тогава се подсеща. Така , че във всеки провило има изключения.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 007,жалкият плазмодий

    18 5 Отговор

    До коментар #7 от "007":

    Заради такива мижитурки като тебе управляващите са толкова високомерни,самоуверени и наричат избирателите електорат(влагайки в това понятие смисъл на тълпа,простолюдие).
    По твоята логика автомобил на НСО дори и да прегази човек,не подлежи на проверка и санкция. Очевидно някои подобно на наглата простакеса си въобразяват че щом са в Национална служба охрана законите не ги ловят.
    По-удачно е да я кръстят Служба за слугинаж и привилегии на управляващите.
  • 81 Начо

    15 5 Отговор
    Ще я е... у президентката,довчерашна к.....а. И за чий ни е тая паразитна институция струваща 60 милиона годишно.искам депутати на половина и чиновници на половина
  • 82 Моя проблем!

    11 5 Отговор
    Знаете ли какъв е моя проблем че до преди изборите се правеше на света вода ненапита а сега постоянно е на първа страница кажете ми тогава до кога ще правим едно и също и в крайна сметка България не постига абсолютно нищо!
  • 83 ГОСТ,прав си,но

    7 1 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    защо когато кандидатите за управляващи ви канят на предизборни срещи не им поставите тези въпроси? А само си мълчите и им ръкопляскат е на лъжливите обещания.

    Коментиран от #96

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 КNLJ

    7 3 Отговор
    Много полиция тук . ББ не напразно им увеличи и ще увеличава заплатите.
  • 87 Поредния

    9 8 Отговор
    На магарето и корона да му сложиш, ще си остане магаре с корона, няма да е принцеса. Десиславката си е една обикновенна селянка в мерцедес. Хубава кола с грозна и тъпа жена вътре.
  • 88 the best driver

    10 6 Отговор

    До коментар #9 от "007":

    учудващо е не разбира ли Генерала,че съпругата му и нейния антураж сериозно подбиват авторитета му.доста скромна държава сме,но за това пък тези,които упражняват власта по тежкарене и фасони нямат равни на себе си!не за първи път тази охранителна служба е била във фокуса на обществото с нелицеприятните си изцепки!

    Коментиран от #98

  • 89 Възмутен

    9 5 Отговор
    Селска пръчка беша и таква ще си остане...
  • 90 Шибек

    9 6 Отговор
    Добре бе , ако те карат в насрещното и ме блъснат и аз или някой до мен умре, кой е виновен. Катаджията,че не е санкционирал нарушителя щото бил със специален режим на движение, служителката от НСО с 180 години стаж и 16 сантиметра клитор или аз, че не съм успял да свият рязко и да се кача например на тротоара и да блъсна майка с количка и затова съм умрял. Някой от вас ще ми обясни ли.
  • 91 Шибек

    8 7 Отговор
    А да предположим, че президентшата е бързала най вероятно за епилация на триъгълника забравих да кажа
  • 92 ko4o

    13 6 Отговор
    Интересно е какъв ще е коментара на примата-фатмак?! Дали пак ще срича и ще върти малоумно глава или може би отново има провокация и преекспониране? Ако сме правова държава на охранената охранителка трябва да й се подаде червен картон, а младока-шофьор да се преквалифиция в мияч на автомобили на НСО,
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Калинка от ГЕРП

    11 4 Отговор
    След като изгледах клипа не видях и една кола да се движи в обратна посока от което мога да съдя че платното може да бъде и с еднопосочно движение. А като гледам и лентата е прекъсната значи че може да се изпреварва от къде се съди че кара в насрещното. А тоя Богдан Асенов явно търси известност или да злепостави конкретна личност.
  • 95 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #73 от "баща ви":

    Какъв старшина и какви офицери сънуваш? В кой век живееш, та мислиш, че някой като е офицер и може да прави каквото си иска? Нито катаджията е старшина, нито тази е офицер!

    Коментиран от #111

  • 96 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #83 от "ГОСТ,прав си,но":

    Аз това съм го поставял на много места като въпрос за това в коя държава има службица като НСО. Както съм поставял въпросът и за нотариусите защо след като представляват държавата не са на държавна заплата, а на процент от изповядана сделка и вместо милионите да влизат в хазната, влизат в джобовете им.
  • 97 Жорко

    9 1 Отговор
    Колата е в посока на движение.И паркираните коли ,и преминаващите се виждат ясно.Ако полицая спре кола движеща се в насрещното,просто ще го отбие,но няма да му обръща движението и да му чете правилника.Така че може да има друга закачка.
  • 98 NikNay

    5 4 Отговор

    До коментар #88 от "the best driver":

    Той генерала от пожарната няма жена.
    А за това че придава фасни и калъчки излагайки ни пред света си прав.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 стоян георгиев

    7 6 Отговор
    другари, всички на барикадата!!!!летеца не е виновен !!!!!както не беше виновен баща му бутнал тротонетката!!!! тия от нсо самоволно са решили да карат в насрещното и ще последват съдбата на злопопучния старшина дето писа акт на инвалида вместо на бащата на президента.само че другари вие трябва да държите инкяр до краи!!!!президента не е виновен ,нито пък жена му ,умната ,скромна и красива президенша!сега ще се окаже виновен снималия инцидента,нали другари!!!!тои е провокатор фашист назначен от сорос!!!
  • 101 Българин

    5 2 Отговор
    Айде пак постановки
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 саса

    9 7 Отговор
    Колата не се движи в насрещтното,просто поредната провокация спрямо Президента от гробарите,на Тиквата много,ама мого му фънка.
  • 104 Чичо Митко

    10 3 Отговор
    Това не е Десислава Радева. Това ежената на Ал Бънди... наглата селска пръчка Пеги. Никой не бръсне законите. Елена Йончева мина три пъти на червено за 10 мин... Качете този клип
  • 105 Зайко Байко многознайко

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Шоо":

    Защо не по една каручка с магаре, те доказват, че са способни да управляват една магарешка, дори не конска сила!:-)
  • 106 croydon

    1 1 Отговор
    този е милиционер а не полицай.поздравления...
  • 107 1944

    3 2 Отговор
    джудже султан, вземай си пасола и пРезидента и се омитайте в масковската джамахирия.
  • 108 Garrincha

    5 1 Отговор
    Тез', пък лайняри от НСО, дали им по един пищов, по тренирали малко и се мислят за агенти ЦРУ … комплексари оср..и !
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Грипен Решетников

    8 0 Отговор
    А сега каква стана тя,оказа се,че някаква си бивша на някой си депутат и сегашна на Ал Бънди,лъже,че не е била в автомобила,който се движи като със селска мутра застрашавайки ни останалите простосмъртни на улицата,не спазвайки законите.Всичко това е направено за да си огледа поредните парцалки.Много ниска топка сте госпожо "ПЪРВА ДАМА" както всички шефки на "ПЪРВИЯ"
  • 111 БАЩА ВИ

    0 2 Отговор

    До коментар #95 от "Гост":

    Писах, когато имахме държава т.е. в 20-ти век!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 МВР

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "коко":

    Всевиждащия, я ти си отвори очите и виж кога включват специалните светлини. Аман от такива поставени коментатотри, а и невежи при това.
  • 114 Лазаров

    2 0 Отговор
    Дай на глупавият власт и му гледай сеира . Жалко за нашата България !!!
  • 115 гамен

    2 0 Отговор
    А защо не се е стигнало до съставянето на акт?! Демек законите важат за едни а за други не!? Правилно ли разбрах?
  • 116 Prorok

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Баба Ванга":

    А кое ке ни оправи - тия другари дека ни щават цел живот, Ели новите им кукли, като радев и чалгарчето, или другарката дето ни убеждава, че не е била функционер на СДС. Верно, че натърти неколкократно пъти, какво е отсъди съда, а не че това е истината. Г-жата, другарка да знае, че все още има хора в България, които помнят какво се е случило преди 10, 20, 30 та и повече години. Не сме много но ни има.
    Затова и герб ги има.
    А скоро, като си изберете пак другарката, чалгарчечто, депесето и производните на президентчето, ке цъфнете и ке вържете.
    Червенокоска го държи за топк.те, а съветниците го следват много близо изоотзаде. А той ни хвърля кал в очите и ни поучава. Карикатура...
    Междудругото не много изискано да споменаваме Ванга в такива пошли коментари.
  • 117 пепи

    0 1 Отговор
    Ако това е посоката на движение ,като в клипа, това не е насрещно движение! Улицата има една посока. От Патриарха към Евлоги Георгиев.....
  • 118 пепи

    1 1 Отговор
    Ако посоката на колата е тази, къде е нарушението? Улицата е еднопосочна и тя гледа в правилната посока!!!
  • 119 JEEP

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Шоо":

    Баш си има насрещо горе, ама там нещата не се разминават само с изкривени ламарини.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 galfon

    1 0 Отговор
    по какъв начин тая кола е в насрещното след като целия трафик около тях се движи в посоката на мерцедеса-чудна работа

    Коментиран от #124

  • 122 Аве, ей...

    1 0 Отговор
    ...ченгели нещастни, като сложите униформи и право да носите оръжие и се взимате за безсмъртни и недосегаеми
  • 123 Николина Щерева

    3 0 Отговор
    От кога другарката Деси има Мерцедес , Тя на каква длъжност е . И какъв е този морал на Президент на България .да си остави семейството и да хукне подир някаква фуста. на всичкото отгоре , по време на военна служба той конспиративно се договаря с лидер на политическа партия да се кандидатира за президент. Доколкото знам военните не могат да са политически оцветени и да извършват конспирации зад гърба на преките си началници по субординация с цел отстраняването от власт на законно избрано правителство . Мисля ,че това е достатъчно НС да се заеме с Импийчмънт на Президента.

    Коментиран от #125

  • 124 Кап Иванов

    1 2 Отговор

    До коментар #121 от "galfon":

    Ти наистина си галфон. Моментната снимка не отразява извършената маневра от колата на НСО.
  • 125 Възмутен

    2 0 Отговор

    До коментар #123 от "Николина Щерева":

    Много коментари, но наистина точният въпрос е защо Деса се вози в автомобил на НСО при положение, че не е назначена на длъжност определена за охрана и автомобил. Има и други като нея.
    Значи правим си някакви закони, наредби, но никой не ги изпълнява ползват си държавни автомобили за лична нужда вземат си четири цифрени заплати, а ние трябва да ръкопляскаме и да ги издържаме.
    Системата не работи и обслужва само поръчковия политически елит.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове