20 Март, 2012 14:39 1 003 0

„Подкрепа”: Трайков не спря корупцията

  • трайчо трайков-
  • подкрепа-
  • корупция-
  • енергетика
„Подкрепа”: Трайков не спря корупцията - 1
Снимка: БГНЕС

За три години Трайчо Трайков не промени корупционната инфраструктура в българската енергетика. Това е официалната позиция на КТ "Подкрепа" за оставката на Трайков, стана ясно днес на пресконференция на синдиката.

"Не споделяме положителната оценка за този свръхспециалист, както се изразяват някои хора", заяви президентът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев. "Хората са казали : "По делата ще ги познаете". Всички, които пищят сега, трябва да аргументират своя списък с дела - за това колко неща е направил Трайчо Трайков", уточни Тренчев. Той предупреди новия министър Делян Добрев, че "Мини Марица изток" продължава да бъде един много горещ картоф, оставен от предшественика му Трайчо Трайков. "Отговорен за стачката в "Мини Марица изток" е именно министър Трайков поради политиката, която водеше. Добре, че на преговорите дойде номинираният за министър, който внесе някакъв разумен елемент в преговорите и се стигна до подписването на споразумение, което впрочем не се изпълнява и хората отново са настръхнали", каза още Тренчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА