24 Ноември, 2018 17:48 30 226 33

Засякоха служебен автомобил на МВР-Враца пред хотел в почивен ден

  • мвр враца-
  • янко янколов

Служители на Инспектората на МВР нищят дейността на шефа на структурата Янко Янколов

Служебен автомобил на Областната дирекция на полицията във Враца преди около час е бил засечен до известен столичен хотел, съобщи BulNews.

Бдителен гражданин е забелязал, че вместо да е в гаража, той е бил паркиран в района на II-ро РПУ в София и веднага изпратил доказателства. Авторът на кадрите вярва, че с публикуването им няма да осуетим много тайна операция на врачанските ченгета, а че по-скоро става въпрос за документирана злоупотреба със служебно положение.

Служители на Инспектората на МВР нищят дейността на шефа на структурата Янко Янколов по сигнал на неговия заместник Николай Григоров. Едно от прегрешенията, посочени в него, е за нерегламентираното използване на два служебни автомобила за частни пътувания до София и Лом. Сниманата в днешния съботен ден в столицата „Тойтота Лексус“ е една от цитираните в сигнала до министъра на вътрешните работи Младен Маринов коли.

Днешните снимки за първи път доказват, че наистина в почивните дни служебните автомобили на ОД на МВР Враца могат да бъдат засечени в София. Вече е наложително някой да обясни на данъкоплатците кой се разкарва за сметка на държавния бюджет и дали тази практика ще продължава и за вбъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ежедневно го виждаме

    109 36 Отговор
    Какво толкова ??? Всички полицаи депутати и чиновници ползват служебни автомобили за лични цели !!!!

    Коментиран от #8

  • 2 боцмана

    168 14 Отговор
    Той кораба потъна , бдителния гражданин за флага пита.
  • 3 Бухал

    104 4 Отговор
    От край време служебните автомобили не се ползват по предназначение, виждал съм вътре малки деца сутрин, предполагам че ги водят на училище.

    Коментиран от #4, #12

  • 4 фжр

    74 6 Отговор

    До коментар #3 от "Бухал":

    Ти пък - те кучетата сутрин си разхождат чиновниците, зимата по вили и курорти ходят, че и строителни материали пренасят със служебните коли. Аз не знам, защо досега не са ги пуснали под аренда за таксита и от там кирия да си вадят. Служебният автомобил им е бащиния - пробвай да им го отнемеш и ще фалират за 2 седмици ако трябва да се возят на личния...
  • 5 Ееееегати бати

    63 17 Отговор
    АБЕ ТОА БДИТЕЛЕН ГРАЖДАНИН СЪЩИНСКИ ДЖЕЙМС БОНД БА !!!! БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ НАУЧИХМЕ !!!!!!!!!

    Коментиран от #31

  • 6 БРАВО

    36 10 Отговор
    СЕГА ЧЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ХВАНАЛ СРЕЩА НА КАДРИ ОТ БСП С МВР ШЕФОВЕТЕ ВЪВ ВРАЦА И БАТЕ ЩЕ НАУЧИ ЗА ЦЯЛАТА "ДАЛАВЕРА"
  • 7 пеугеот

    17 30 Отговор
    Румен Радев каза че това са инсинуации и провокации, авторчето.
  • 8 Гост

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ежедневно го виждаме":

    Нищо остава само да им платиш сметката.
  • 9 Асенчо

    47 1 Отговор
    НАЙ ДОБРАТА КОЛА е СЛУЖЕБНАТА. БЪЛгАРИЯ. ИМА НАЙ МНОГО СЛУЖЕБНИ КОЛИ от EU

    Коментиран от #18

  • 10 Надежда

    43 18 Отговор
    Ами ако са в командировка, а хотела е Хемус е сигурно ,че е по служба.За да е в София трябва да е командирован от директора и никой не си прави експирименти да ходи със служебна кола някъде без да има право щото после със сигурност ще има проблем.По добре да коментира колко от полицаите вършат служебна работа с личните си коли , телефони и компютри.Колко ремонти на тези коли се правят от типа събирам по 1лев за акумулатор щото нов няма.Верно сега бензин има пари за ремонти няма.Има поделения с нито една кола в движение ,защото са над 12годишни над 300000километра с поне 1/3повече моточасове отколкото са проектирани,до степен разпад на пластмаси и материали поради старост.Те не трябва и да се ремонтират.Дадоха на нови коли на тези дето не им трябват толкова и по скоро са спомагателни а на тези дето пада основната тежест РПУ са без автомобили

    Коментиран от #17

  • 11 ПЕНСИОНЕРРА

    44 23 Отговор
    А защо трябва да има служебни коли? Нали и без това са с високи заплати и бонуси, и само с бонусите си могат да си купят автомобил.
    Държавната машина с многобройните си служители тежи много на бедната ни държава.
    Време е 50% съкращение на паразитите от ЯСЛАТА, то бива всекви тюфлеци ама ни тежи много.

    Коментиран от #13

  • 12 Garga

    31 6 Отговор

    До коментар #3 от "Бухал":

    Аз сьм виждал линейката на "Пирогов" да кара кисело зеле за шефа!
  • 13 Бонус

    27 24 Отговор

    До коментар #11 от "ПЕНСИОНЕРРА":

    Ако бонус 110лв на 5 месеца е много и със заплата1200лв месечно без право на друга работа заповядай.Преди заплатите в държавната администеация бяха равни ама сега едни деловодителки вземат повече от главни експерти в други ведомства
  • 14 Плам

    31 6 Отговор
    Харчат бензин купен с твои пари
  • 15 herko

    22 10 Отговор
    Аз да попитам този бдителен гражданин откъде знае, че автомобила е на областната на Враца, като регистрацията е софийска?

    Коментиран от #20

  • 16 Време дойде!

    20 5 Отговор
    50% съкращение в МВР! Всеки трети става полицай. Особенно наркоманчетата с мама и тати и като престанат с дрогата стават тюфлеци по 120кг. хаха
  • 17 Само съм чувал

    9 7 Отговор

    До коментар #10 от "Надежда":

    Не се хаби. 90% от присъстващите няма да те разберат. Не защото не искат а защото в чаша от 200мл. можеш да налееш не повече от 200мл.
  • 18 Да бе да

    2 12 Отговор

    До коментар #9 от "Асенчо":

    Ако някой те чуе ще си помисли че си запознат, трол такъв. Що не си удариш една "злобарка" както винаги правиш а се занимаваш да "тролиш" по статии от които хал-хабер си нямаш?!?!?!?!?!?!
  • 19 Сергей

    11 4 Отговор
    Абе снимани 2 коли на няква крива снимка и някви голи твърдения без никой нищо да знае по въпроса.. смешна история.

    То това да ви е проблема, че карат децата на училище със служебни коли... Милиарди изтекоха от фондове, строежи и приватиозационни схеми..

    Горивото на държавата е почти без пари. Махни от цената на литър 70% и толкова струва държавният бензин. Няма акциз, данък, такси, ддс.. държава реално не може сама на себе си да го плаща. Икономическият цикъл е такъв, че като държавата зареди гориво на държавна кола плаща тези неща, но на себе си реално, нали?
  • 20 Асенчо таксито

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "herko":

    Цитирам " по сигнал на неговия заместник Николай Григоров "
  • 21 onq s konq

    7 0 Отговор
    е, после пак нямали пари за бензин?
  • 22 onq s konq

    9 1 Отговор
    хасане, коя е най-хубавата кола на света?

    служебната шефе!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Патрулен полицай

    9 1 Отговор
    Ние в патрула си караме Опел на един милион километра, инспектората с Лексус.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Пламен

    0 1 Отговор
    Мислех, че имате впредвид Астрата...
  • 28 агент

    2 0 Отговор
    и форда на русенския гдбоп често ходи до средна кула на посещение на майката на шефа.
  • 29 Пламен

    0 0 Отговор
    Ми то цела Враца, де що е келеметор се изнесе по София, нормално и жандармете да вардът тамъ. Враца си е мафия още къде Валтер, що м'ги'е жандарме?
  • 30 Кир Чо

    0 0 Отговор
    Малий, ка ми се ще да коментирам, ама па като немом...
  • 31 мъдурко

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ееееегати бати":

    ако не ти е проблем що не минеш да оставиш от твоя джоб 100 лв утре пак пича да отиде до софия на твои разноски
  • 32 cecosbenveto

    0 0 Отговор
    ТОЙТОТА ЛЕКСУС !!!!!!! НАЙ-ДОБРАТА ФИРМА !!! :D :D :D
  • 33 дедо

    0 0 Отговор
    Човеко е отишъл да топне чушлето у чужда градинка, а вие тука го изкарахте евати престъпнико!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове