Новини

НПСД отбеляза шестата годишнина от създаването си

Поставяме основите за нова коалиция, категоричен е председателят Орхан Исмаилов

Публикувана: 1 Декември, 2018 18:11
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2223
НПСД отбеляза шестата годишнина от създаването си
Снимка: НПСД
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

На 1 декември ръководството и активът на "Народна партия свобода и достойнство" (НПСД) се събраха, за да отбележат шестата годишнина от създаването на партията.

Председателят Орхан Исмаилов изрази притеснението си от нарастващото обществено напрежение и липсата на реформи в държавата. Той определи като крайно недопустимо поведението на Валери Симеонов и призова за преосмисляне на участието на патриотите във властта.

Според Исмаилов на България е нужна нова национално отговорна коалиция, която да тласне страната към нов път – път към икономическо развитие, повишаване на доходите, конкурентна бизнес среда и реформи във всички проблемни обществени сектори. „Ние ще поставим основите на тази коалиция“, категоричен бе Исмаилов.

"Преди шест години заявихме непоколебимото си желание да тръгнем по пътя на непреходните човешки ценности - свобода, достойнство, толерантност. "Народна партия свобода и достойнство" ще търси допирни точки с всички доказали се демократични партии в дясно и център-дясното политическо пространство за създаване на един силен политически блок, който да ни даде възможност за ефективно участие в политическия живот в страната и така необходимото единение на здравите сили в нашето общество. Започва един нов етап от развитието на нашата партия", отбеляза Исмаилов и честити на съпартийците си.


България

Поставете оценка на статията:
Оценка 0 от 0 гласа.Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът Борисов обяснява в парламента на БСП как се печелят избори
Аз си ви биех вас сам в София, без партия, без нищо. Сам си ви биех в София, излизах и си ви пердаших""

Още бисери