25 Март, 2012 16:38 1 082 0

Първанов иска актуализация на кадрите на БСП

  • георги първанов-
  • ямбол
Първанов иска актуализация на кадрите на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

 

Непосредствено след конгреса, е необходимо да бъде актуализирана кадровата банка на БСП, за да бъде изградена йерархията на бъдещата изпълнителна власт. Това заяви в Ямбол Георги Първанов след среща с членове на социалистическата партия, предаде БНР.

 В момента настроенията в БСП са за мобилизация и победа на предстоящите парламентарни избори, заяви Първанов и допълни, че партията е длъжник на своите кадри, когато е била в управление. На въпрос дали се вижда като победител в един мажоритарен вот с Бойко Борисов на изборите догодина, Първанов отговори:

Аз ще дам всичко от себе си! Не искам да се бия в гърдите и да давам клетвени обещания. Със сигурност ние ще имаме остра, тежка политическа полемика с министър-председателя по всички дефекти на управлението. Аз нямам от какво да се притеснявам! Моите 10 години като президент са на скенера!

Що се отнася до управлението на президента Росен Плевнелиев до момента, Първанов заяви, че това е едно добро начало, но предизвикателствата предстоят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА