Last news in Fakti

26 Март, 2012 20:46 1 996 3

Първанов и Станишев се стрелят в пародия (видео)

  • георги първанов-
  • сергей станишев-
  • бсп-
  • пародия-
  • меркози

Пародийно видео, осмиващо лидерската битка в БСП, се завъртя из YouTube. В чернобелия клип настоящият председател на червената партия и бившият президент са застанали един срещу друг в дуел с оръжия. Докато двамата претенденти се гледат изпитателно, те са наблюдавани от страни от ключови партийни фигури като Румен Петков, Румен Овчаров и Корнелия Нинова.

Станишев и Първанов се готвят да стрелят и обменят заканителни реплики на руски език, а зад едно дърво надничат Татяна Дончева и Георги Кадиев.

Първанов вижда Станишев, особено главата му, като глава на като елен – архар, който не успява да убие, тъй като пропуска. „Я НЕ АРХАР, ДОРОГОЙ”, гласи надписът в следващия кадър, изричан от Станишев.

„Станишев хвърля ръкавицата към най-големия си противник Георги Първанов за лидер на левицата”, гласи надписът към клипа, качен в YouTube на 22 март от потребителя videokarikatura.

Иронично се твърди, че това е предизборният клип за 48 -мият конгрес на столетницата. Предишен партиен форум също бе рекламиран в трамвай, подкаран от Станишев и Стефан Данаилов.

Конгресът на червената партия е насрочен за 19 и 20 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор Нешев

    0 0 Отговор
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    haha
  • 3 ГЛАДЕН МУЖИК

    0 0 Отговор
    МОЛЯ МОЛЯ КАКВО ПРАВИТЕ НЕ СЕ ИЗБИВАЙТЕ !? СЪСИПАНИЯ НАРОД ТОЛКОВА ВИ Е НАБРАЛ – ДОСТАВЕТЕ МУ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ ... НЕКА ТОЙ ДА СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА !!!!!!!! ВСЕ ПАК НАЛИ ТОЙ ВИ Е КАЧИЛ ТОЙ И ДА ВИ СВАЛИ ... IN THE DARK FOREVER !