14 Декември, 2018 20:11 15 933 19

Позлатиха внука на Ценко Чоков

  • ценко чоков-
  • бебе-
  • внук

Бебето вече е със златна гривна

Позлатиха внука на Ценко Чоков - 1

Позлатен с бижута, също като дядо си Ценко Чоков, е невръстният внук на скандалния бивш кмет на врачанското село Галиче, който бе осъден за отвличане, побой и палеж, съобщи в. „България днес“.

Макар и да е само на 3 месеца и половина, бебето вече носи гривна от благороден метал на ръчичката си, показват снимки, публикувани в социалните мрежи. Бижуто е от серията "бебешки накити", които са особено актуален моден аксесоар сред пеленачетата през последните години. Гривната на наследника на фамилията Чокови е с интересна плетка на синджирчето, което по средата е прекъснато от правоъгълна пластина. На плочката е изписано името на момченцето - Цветелин, което е кръстено на дядо си и баба си. Мъникът се появи на бял свят в началото на септември. Първородното внуче на бившият кмет на Галиче поема първа глътка въздух, докато дядо му е в ареста.

Преди да бъде прибран зад решетките, дебелите златни ланци бяха знак за просперитет и запазена марка за скандалния селски управник. Ценко Чоков носеше в ежедневието си поне по няколко дебели вериги от благороден метал на врата си. По купони се появяваше с поръчкови огърлици на известни бижутерски марки.

Селският управник свали веригите от врата си, след като бе арестуван при мащабна полицейска акция по обвинения за отвличане, побой и палежи в края на май 2016 г. Чоков се раздели с любимите си бижута, докато бе в килия, в която се поболя сериозно. Той се появяваше без ланците си и по време на заседанията по делото срещу него в спецсъда, който го осъди на 4,5 г. затвор по повдигнатите обвинения. По същото дело присъда получи и синът на бившия кмет - Мартин, който е татко на първородния внук на Ценко. Двамата в момента обжалват наложените им наказания и са под "домашен арест". Ценко Чоков бе пуснат на свобода заради влошеното му здравословно състояние, а това се случи близо месец след като стана дядо.

Много и тежки болести налягат зад решетките скандалния кмет, който управлява Галиче 20 години. Според представените експертизи Чоков страда от диабет, диабетна полиневропатия, няколко язви, дискова болест, урологично заболяване. Претърпял е операция, а му престоят и други хирургични интервенции. Именно заради тях магистратите променят мярката му в "домашен арест", който той да изтърпява в София. Според слухове в Галиче лекият ограничителен режим е позволил на Чоков да се запознае с внука си. Бебето било доведено от родителите си в столицата малко след като навършило 40 дни, тъй като дядо му няма право да напуска адреса, на който е определено да е под "домашен арест". Същата мярка е наложена и на сина на Чоков - Мартин, който бе подсъдим заедно с баща си. Когато наследникът на фамилията се родил, младият татко получил разрешение да напусне дома си в Галиче и да пристигне в София за изписването на бебето и майката от болницата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво да коментирам

    117 2 Отговор
    Единствените обективни коментари по Чоков адрес са псувни, псувни, псувни . . . .
  • 2 Асен

    64 2 Отговор
    Какво роптаете? Така е в мааалата
  • 3 файъра

    96 1 Отговор
    то заради "маалата" е измислен напалма...
  • 4 Зайко Байко многознайко

    76 4 Отговор
    Тоя криминален, автентичен, аборигенен ци.га.нин роднина на другаря Иван Костов от Драгалевци с изцъклени очи, разкъсани уретри, нефункционираща уретра, пикаещ с катетър добре развит неврокраниум не очаквам да реагира по друг начин. Пример за децата, замислете се криминални лица, като този отпадък т.н. братя Галеви, търновските такива, Пушки, Петли, Крокодили, Джинки, Рижи, Черни могат ли да формират мирогледа на младите? Благодарение на медиите с отговорност мога да заявя да, защото медиите им създават ореол на герои. Затова и децата ни искат да стават телохранители, мутри, чалга "звезди" а не, както в нормалните държави, лекари, полицаи, адвокати, пожарникари, инженери и т.н. О времена о нрави.
  • 5 кадир

    7 43 Отговор
    ние Маалата вече управляваме в белослатинско да знаете завирайте се по дупките

    Коментиран от #7, #17, #18

  • 6 патриот

    49 4 Отговор
    какво да се очаква при тая не работеща система,дядото запалил целия регион колко души е изгорил само той си знае ,до живот и внука да му ходи на свиждане гад долна
  • 7 uio

    38 3 Отговор

    До коментар #5 от "кадир":

    Имам по-добра идея: ще завра нещо в твойта дупка.
  • 8 Ицо

    35 3 Отговор
    Какво очаквате от бай ман гал
  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 6 Отговор
    Добър кмет беше, с НЕСТАНДАРТНИ методи на управление,но много ефективни, а това плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА.
    Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.
  • 10 Еретика

    35 3 Отговор
    А бе как става така че всички престъпници,като почнат да ги съдят се разболяват неизлечимо и всички ние неравните пред закона да събираме помощи за лечението им.В що за държава живеем.Пък после ни упрекват че децата. ни масово емигрират.Аз имам три деца на хиляди километри от България и ги съветвам да си стоят там и да не идват тук територията наречена Булгаристан.По добре да слугуват там отколкото на Бойко Борисовите слуги като царят на апартаментите възпитаникът на училище за бавноразвиващи се Цветан Цветанов.

    Коментиран от #19

  • 11 бял

    22 4 Отговор
    Селяци
  • 12 Ники

    20 2 Отговор
    Те много бебета са със златни гривни ма само тва е в новините
  • 13 kkk

    21 2 Отговор
    Жалко, че не ви отпечатват в западните медии, та да видят куде им отиват данъците и как се "подпомага развитието на българското земеделие чрез европрограми"...
  • 14 Next

    27 0 Отговор
    То затова ли не вкарват в затвора депутати, предварително се знае , че ще се разболеят и лежането по затворите си губи смисъла. Ех ма-мицата ви , но и вашето време ще дойде.
  • 15 гощо

    15 0 Отговор
    Груба селска проява от аграрно промишлен характер!!!
  • 16 Гост

    8 0 Отговор
    Тоа селски рекетйор само у пандиза
  • 17 Селянина с колелото

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "кадир":

    Към МАААЛАТА, АЛОООУУУУУУ! какво управлявате не знам ма ако ми паднетш на мерника ще ти пратя тиквата в г..ъ. Там това къде управляваш е някво знатнбо място а ? Не предизвикайте народа че ше чдете олово с кофите, ти и твоите ортаци. Управлявал бил мангото. Да не станеш управник на ротата за сапун в кремиковци на пещ номер 1,. Пуууу Де.а и управника скапан. Скоро усещам как Хитлер ще се възроди във 99% от народа тук в тая държава и ще има с голямата МЕТЛА, да изметем прахата от печката.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 За съжаление

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Еретика":

    Напълно си прав.Много хора бяха и все повече са принудени да постъпват по същия начин.
    НЕ СИ ПРЪВ.- НИТО СИ ПОСЛЕДЕН.
    БЪДИ ЗДРАВ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове