Last news in Fakti

1 Януари, 2012 15:39 3 093 1

Пародия осмива Меркел и Саркози

  • евро-
  • ангела меркел-
  • никола саркози-
  • меркози

Пародия с Ангела Меркел и Никола Саркози стана хит в интернет. В YouTube версията пияният президент и претенциозната кацлерка „вечерят” с още трима евролидери. Гостите обаче ги няма, а Сакрози успешно ги имитира и замества.

Ето това се случва на всяка среща за спасение на еврото – независимо дали има други хора или те, тези двамата правят всичко сами, коментира разказвачът на историята.

Френският президент и немският канцлер, станали популярни напоследък с общото прозвище Меркози, заместват актьорите от популярен британски скеч от далечната 1963 година.

Оригиналът “Dinner for one” е доста популярен в Германия и Скандинавските страни, но не и във Великобритания, отбелязва Би Би Си. В него 90-годишната аристократка мис Софи празнува рожден ден с четирима невидими приятели. Тъй като дамата надживяла всички, нейният главен прислужник влиза в ролята и на четиримата. Така героинята е леко полудяла, а героят – доста пиян.

В пародията Меркел е поканила британския премиер Дейвид Камерън, както и бившите премиери Папандреу и Сапатеро. Никола Саркози, заместващ прислужника,  влиза в ролята и на тримата.

Превъплътен като Камерън, френският президент шепне на Меркел: „Изглеждате по-млада от когато и да било”, а след това добавя на немски: „И по-богата от когато и да било”. Тя му отвръща: „Не забравяйте, че в Европа говорим немски”.

Пародията започва с кратък разказ – мис Меркел всеки месец прави среща за спасение на единната валута. Нейни гости са важни лидери на Европа. Малкият проблем, е че в Европа няма важни лидери, освен Меркел.

Скечът е направен за немска телевизия и е озаглавен „90-та среща за спасение на еврото и евра за никого”. Вече има над 200 000 преглеждания в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБер

    0 0 Отговор
    Тия 'айдуци са си опекли питата,пък нека баламите ги осмиват.