Last news in Fakti

29 Март, 2012 11:35 656 0

ОПАК предоставя нови 3 млн. лв. за централизирания портал на е-правосъдие

  • опак-
  • е-правосъдие-
  • портал

Управляващият орган на ОПАК ще предостави допълнителни 3 милиона лева за по-голяма ефективност и прозрачност в дейността на съдебната власт чрез въвеждането на интегрирани автоматизирани информационни системи. Средствата ще бъдат осигурени по новата процедура за кандидатстване, която е насочена  към Висшия съдебен съвет и Министерството на правосъдието.

До 31 май 2012 г., 17.30 ч., двете институции могат да подават проектни предложения за повишаване на качеството на предоставяните услуги за гражданите и бизнеса чрез подобряване и развитие на системата и централизирания портал на е-правосъдие.

Новата процедура по ОПАК е по Приоритетна ос ІІІ „Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление”, подприоритет 3.3. „Подобряване на обслужването от страна на органите на съдебната власт чрез развитие на информационните технологии”. Минималната стойност на проектите е 250 000 лв., а максималната стойност – 3 млн. лв. Указанията и всички останали документи за кандидатстване са публикувани в рубриката Нови процедури на сайта на ОПАК: www.opac.government.bg.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА