20 Януари, 2019 17:09 8 679 182

Бойко Борисов: Искат да ни съборят от власт

  • герб-
  • бойко борисов-
  • корупция

Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя, заяви премиерът

Бойко Борисов: Искат да ни съборят от власт - 1
Снимка: БГНЕС

Искат да ни съборят от власт, те са борят за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър. Това каза министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на Национална предизборна среща на ГЕРБ, предаде „Фокус“. „На всяка душа, на всеки човек трябва да му помогнем, защото имаме ресурс да му помогнем. Всеки един трябва да се замисли, защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха толкова пъти и къде е грешката. Трябва да си я поправим на мига“, заяви Борисов.

„Най-корумпираните хора говорят за корупция в момента“, изтъкна Борисов. „Само като ги чуете, трябва до след час да имате реакция, защото знам, че сте по презумпция невинни. Ако има грешка, веднага да се поправи. Излизате казвате – да, мислихме го едно, излезе друго, ще го поправим“, поясни той. „Ежедневната връзка с човека, с хората и всички останали. Искат да ни съборят от власт. Те са борят за власт. Ние искаме да направим живота на хората по-добър“, заяви той. „За това инвестициите са в реалната сфера, заводи и икономика. За това вие знаете по регионите са истински живи инвестиции, които докараха до там, че няма работна ръка“, посочи министър-председателят. „Като се замислите колко неща сме решили, а слизаме на долу, хората искат справедливост“, заяви още той.

„Създадохме ГЕРБ, народът ни даваше доверие избор след избор. В голямата си част го защитихме. В какви условия създадохме ГЕРБ – тогава опонентите ни бяха министри. Народът искаше да се отърве от Тройната коалиция, за това избраха нас“, припомни той.

„Направихме доста повече, отколкото една партия може да направи. То беше лесно, защото преди нас не бяха правили нищо“, заяви Бойко Борисов. „Бързо забравиха хората какво сме направили, защото го направихме бързо. И за това бързо забравиха“, коментира лидерът на ГЕРБ. „Не трябва да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури“, посочи той. „Ако тръгна по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено“, каза Борисов. „В същото време сме толкова силни, а ви няма имунитета и съпротивителната сила“, се обърна той към политическия елит на ГЕРБ.

„Хората искат справедливост, не обичат елитарни партии и хора. Трябва да внимаваме много дали не сме се превърнали в нещо такова, ако не сме, да не го допускаме. Търсим, търсим депутати, тук там, накрая гледам винаги Тома Биков. Или ако Цветан Цветанов го изваждам да говори, той и още двама-трима. Да не кажа същото и за министрите. Томислав Дончев, Владислав Горанов и още двама трима има, с които работя ежедневно. Другите трябва да ги търсят, за да излязат и да си защитят темата“, посочи Борисов. „Да не говорим за случаите, когато министри, кметове и депутати си прехвърляте вина едни на други – кой печели от това?“, попита той. „Министрите не доглеждат това, което вкарват в парламента, защото мислят, че ще го поправи. Само че точно там влизаме в гнездото на осите. То трудно се поправя, Цветан Цветанов трябва да полага висш пилотаж, много обича с пилоти да се надговаря, за да ни поправи, когато сме пуснали откровени глупости“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Да не говорим за кметовете, направиха ви активна кампания за санирането. Показаха, че 2-3 блока протекли по време на строеж“, посочи Бойко Борисов. „Ако не е вярно, защо си мълчите- защо не се съпротивите“, попита той кметовете на ГЕРБ. „Няма да пусна пари за саниране, докато не видя това. Вие мислите, че всичко е лесно, а то не е“, заяви Борисов. „Къде ни е съпротивителната сила, или първата дама излиза нахейтва ви и трябва да излиза Тома Биков като дежурен и да отговаря“, коментира той. „Задавам си за мен въпроса защо все още сме и първа политическа сила. Защо обаче подкрепата ни намалява?“, каза лидерът на ГЕРБ. „Ще кажете износваме се, безспорно. От първото правителство министри сме само аз и Томислав Дончев, никой друг“, допълни той. „Ако не си почистите къщичките по места, това ще избие. Дали в суджук или в нещо друго, това ще падне върху партията и върху нас“, каза още Борисов.

„Хората трябва да ни дадат голямо доверие само ако разберат, че сме си взели поука от наши слабости. Няма значение кой е, пише се на ГЕРБ, всяко петно“, коментира той. „Чуйте ме, обичам ви, но не е даденост това. Факт е, че БСП с тези провалени политици, гонени от управлението, ни доближават“, обърна се той към членовете на ГЕРБ. „Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя“, посочи Борисов.

По повод Брекзит, лидерът на ГЕРБ посочи: „Полагаме огромни усилия да се подготвим за Брекзит. Въобще не съм оптимист. И на Съвета помолих колегите ЕП да изчака с гласуването, първо да мине в британския парламент“. „Трябва да сме готови за всякакъв сценарий, и за визов. Дай Боже, да се вразумят“, каза Борисов. „Това ще бъде тежка катастрофа за Европа“, обяви той.

Парламентът ни е дал право да преговаряме за най-доброто и когато приключат преговорите ще кажем при какви условия може да се вземе най-доброто. Ако не може да се вземем най-доброто, ще вземем каквото можем да си позволим. Това заяви министър-председателят във връзка с преговорите за нов боен самолет. „От събраните приходи, с които сме на излишък, ние харчим толкова, колкото изкарва държавата и в същото време не задлъжняваме повече от това“, подчерта министър-председателят. По думите му преди е имало обвинения, че ГЕРБ е взел дълг и е задлъжнял следващите поколения, но подчерта, че тогава той е бил 27%, а сега е 20%, като външен дълг с бюджетен излишък. „Когато дойде ГЕРБ на власт, ни отпускат всички фондовете и години наред си работят. Всеки, който разбира от европейска политика, знае, че тя се води на много нива, и много често получаваш уязвимост за съвсем друго нещо. Държавите, които дават големите пари в Европа, като Германия, Холандия и Франция, имат своите правила и изисквания“, заяви Борисов, като благодари на военния министър Красимир Каракачанов, който е положил усиля за сделките за въоръжението на България.

„Правилата и начините, по които се управлява Европейският съюз, изискват толерантност и внимание и всичко, което го има и на втори план. Водещият кандидат на ЕНП Манфред Вебер знае, че когато искаме да имаме силна подкрепа от всички държави, които членуваме в ЕНП, трябва първо да се проверява даден сигнал и тогава да се реагира“, каза още лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учителя

    333 30 Отговор
    Бойко отивай си !

    Коментиран от #94, #114, #140, #162

  • 2 фжр

    295 23 Отговор
    Няма такова нещо Тиква, всички искаме да си хапваш суджука на спокойствие, да си взимаш заемите по няколко милиарда € всяка година, да си прайш магистралките, хотелчетата и схемите, да си вдигаш умно веждите и да ни гледаш с пренебрежение!

    Коментиран от #45

  • 3 Комиците

    242 18 Отговор
    Тоя му е запазено мястото при нас. След изборите.

    Коментиран от #85, #87

  • 4 Петър

    274 18 Отговор
    Не е лошо като идея да ви съборят другарю Борисов.
  • 5 КУЧЕ

    253 17 Отговор
    ХА ХА ХА КВО НАПРАВИХТЕ ЗА ХОРАТА ААА СТАНАХА МИЗЕРНИЦИ ОТИВА ТИ СИ КРАЙ КРАЯ ВИ ДОЙДЕ ГЕРБ

    Коментиран от #149

  • 6 Ууууууу

    236 19 Отговор
    паотологичен лъжец, който сам си вярва.
  • 7 Порно

    228 14 Отговор
    Искате да направите живота на хората по добър? Вярвам ти , Баце. А виждаме и кои са тези хора.
  • 8 ЙООО

    179 17 Отговор
    МАЙ НА ВАС ВИ СВЕТНА СИНЯТА
  • 9 693

    206 14 Отговор
    А ти, Баце, вярваш ли си? На нас лампичката отдавна ни е светнала, но ни трябва още малко и ти и цялата ти шайка ще търкате наровете в затвора...
  • 10 Коментар📝

    210 14 Отговор
    Оставка БОКЛУЦИ ВСИЧКО ВДИГНАХТЕ.РУМЪНИЯ Е ВЕЧЕ С ДВЕ ОБИКОЛКИ ПРЕД НАС 265€МРЗ ТОВА ГО НЯМА НИКАДЕ В ЕВРОПА И НА БАЛКАНИТЕ .СЕГА СИ ГЛАСУВАХТЕ И ЗАКОН МЕДИЙТЕ ДА НЕ ПИШАТ ИСТИНИ СРЕЩУ ВАС 20 000 000лв Глоба Пълен Диктат
  • 11 Буко Баламата

    102 9 Отговор
    Ми много ясно на опозицията това и е работата.

    Коментиран от #137

  • 12 Роги

    197 12 Отговор
    Батка сам се свали и то отдавна.
  • 13 Димов

    156 22 Отговор
    Вие сами си ритнахте стола. Ама БСПарите хич да не си точат зъбите. Бая сме им сърбали попарата и на тях. Фащайте се под ръчичка двете партии, и надалеч.
  • 14 КОЮ

    193 6 Отговор
    Просълзих се като го четох :) Вярно е казал народа че властта се услажда и не се дава лесно . Снощи гледах по Бтв как се прави ремонт на улици в Долни Дъбник за милиони левове по общественна поръчка , по този начин се ръководи държавата от тиквочетата дето само със синя лампа знаят да работят . Навремето когато комунистите са завзели властта и са назначили падари и овчари за кметове е било същото , само че тогава тея хорица не са крали , а сегашните тиквочета от крадене не остава за елементарни дейности :)
  • 15 5555

    158 9 Отговор
    Баце,отивай си с мир.....иначе...
  • 16 ЕЕЕ

    175 9 Отговор
    Никой не ти вярва, свиньо ;)
  • 17 Чакащ пенсиониране

    177 10 Отговор
    Преди пенсионната реформа, щях да вемам около 400 лева. Новият по добър живот, ще ми даде около 220 лева за 40 години стаж. Благодаря ти за "по-добрия живот", небиваше толкова "голяма пенсия" и толкова "ранно" пенсиониране.
  • 18 Зоро

    139 8 Отговор
    Последната проповед на 2
    "Христос Борисов" пред своите апостоли. Макар, че е твърде хаотична и несвързана от нея лъха страх и злоба.
  • 19 наблюдател

    136 7 Отговор
    Прав сте, г-н Борисов! Има едни кадри на ГЕРБ, които от лакомия искат да ви свалят от власт! Нямат насищане! А вашият кардинал Цветанов, току се изперва по телевизията и заявява, че партия ГЕРБ застава зад... съответния човек. Така не може! Партиен чадър над корумпираните. Това ще ви свали от власт, не комунистите или както там се наричат! Стегнете ги, защото протестният вот чука на вратата...
  • 20 Не съм корумпиран

    124 8 Отговор
    и нямам нужда някакъв простак да ми помага, простакът винаги пречи и почти винаги не го осъзнава.Та този да си ходи, не искам да му сядам на мястото, не му искам властта, но направо ми се драйфа, кагато го чуя или видя...
  • 21 патриотъ

    142 8 Отговор
    Боко,като си толкова отворен,което не личи от объркания ти словоред,кажи какво направи за интеграцията на циганите?!Знам,че пак ще се направиш на обидена вдовица,ама отговор няма да дадеш!Герб и собствено ти сте най-голямата катастрофа за България!Каква наглост трябва да има човек,та да вика на провала успех и на черното-бяло!Ти не разбра ли,че по-добре е да изчезнеш тихо и мирно,защото ако те докопаме,не ми се мисли колко трябва и има да ти връщам заради мизерния си живот!Заради пропадналия ми живот и изгубеното ми бъдеще!Бягай Боко,докато можеш,че иначе ще е късно за теб и за оная грозотия Цоко!Тоя път никого не можеш излъга,гарантирам ти!

    Коментиран от #142

  • 22 пешо анализа

    118 9 Отговор
    Тоя не се спря поне за малко да бълва неистини и вселенски лъжи за всичко.Неизмерима алчност и галактическа наглост е налице при тая групировка,която е най-малко партия.Тия са най-тъмночервените от партията -майка
  • 23 Кую

    102 8 Отговор
    Направо ме разплака...Лампаджия.
  • 24 999

    127 6 Отговор
    Не само искам да падне от власт, а и линч и затвор и още и още много, много желания, които ако ги изразя ще ми затрият коментара
  • 25 айдеее

    101 7 Отговор
    Простак......
  • 26 Споко

    108 9 Отговор
    Когато ЕНП загуби изборите тогава и ГЕРБ ще паднат. По всичко личи че, този ден наближава.
  • 27 12345

    125 8 Отговор
    Майко мила, родино свята. Тиквунчо се е уплашил, че може да загуби кокала. Рейтинга пада. Народа се събужда. Гафове и издънки през ден. Лобизъм, корупция, шуробаджанащина като през соца. И каква заплаха към кметовете - синя лампа, ако не спечелят изборите. Малеее, яко ще се "работи" за победи в изборите.
  • 28 Генералът

    123 7 Отговор
    Разбира се че народа не те иска Боцкоо. За повече от 10г, ти и твоите зверове лапате ли лапате. А народа обединява все повече.
  • 29 Васил

    61 20 Отговор
    Дано управлява дълго време Бойчо че ние ромите при него си живеем най добре докато Българина се гърчи
  • 30 Eli

    98 7 Отговор
    От 2011 е очевадно как България върви надолу, животът става все по-трудно труден...а и изглежда западнало всичко вече...
  • 31 патриотъ

    96 8 Отговор
    Боко и Цоко в паника-ще изтърват кокала,ами сега?!Ако и сега спечелите избори,ще се гръмна насред площада и преди това ще се откажа от гражданство!
  • 32 Опа

    111 7 Отговор
    Никой не иска да ви сваля от власт, народа иска (възмездие) да ви обе..и!
  • 33 Batushka

    75 8 Отговор
    Тоя колкото и да се мъчи един ден като умира ,малко ще му е!
  • 34 Ханко от село Осеня

    15 132 Отговор
    Няма да им се даваме на комунягите , България почна да се съвзема след бедствието бкп/бсп и въпреки фатмака вървим в правилна посока , ще продължава ГЕРБ да мачка корумпираните червени ушанки защото народът казва ГЕРБ , другите са в канала това е

    Коментиран от #127

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Толи

    83 5 Отговор
    На тоя все друг му е виновен.И свои ,и чужди ,и опозиция ,и министри ,и кметове.Сега пък неговите хора малко викали.Малеее,голям цирк.Призна си ,че той праща Биков и Цветанов да бълват глупоси.И как се заканва и заплашваааа
  • 37 българин

    93 5 Отговор
    Споко Боко!Не само ще ви съборим,но и в затвора ще ви вкараме!
  • 38 Потърпевша -саниране

    83 4 Отговор
    Всички кметове на отчет за саниране ,задлжително, спешно .Фирмите по саниране - спешен одит,саниране то е тотален крах +огромна кражбата
  • 39 9689

    79 4 Отговор
    Престъпната шайка трябва да бъде унищожена до край.....
  • 40 НЕЩО НЕ ГО РАЗБИРАМ

    84 4 Отговор
    Тоя, все повече заптилича на бай тошшко, лъжи на поразия и си верва бе.
    Това са първите признаци за разтройство на реалността и ориентацията на човек .
    А толково лесно , като се движи с лека кола да погледне през птозореца и да види мизерията и беднотията.
    Нямали кой да го подсети че 560 лв. Заплата и 260 лв. пенсия не може да преживееш цял месец.
    Само парното струва 200 лв, ток 100 кинта, за храна сложи минум 300 лв и няма да си купим екстри като лекарства и облекло транспорт.
    КЪДЕ НИ ВОДИ ДР. Б. БОРИСОФ?
    Е нали ще ни вози със бързи самолети вече прощавам му , и спираме храната
  • 41 Идеолозите на прехода

    65 5 Отговор
    Вече нищо не могат да измислят, за да лъжат народа. То не бяха червени, сини, сиви, оранжеви, кафяви и други политически цветове с идеологии. И все с тайни задкулисни идеи за кражба на държавните дивиденти и богатства. Индикаторът за морал на всяка от тези партии (клонове на компартията) е отношението и ползите, които са инициирали за съзнателните, трудолюбиви, отговорни и добри българи. Иначе за кражба има още, вероятно и лъжи ще има още. Голяма надпревара за власт без морал.
  • 42 Абе Боко ?

    90 4 Отговор
    Какво стана с проверката на Горанов? Нали сте много хубави. Махайте се ЗАВИНАГИ БЕ БОКЛУЦИ
  • 43 РПГ

    76 4 Отговор
    Имам 6 апартамента. Искам още 6.
  • 44 Избирател

    72 5 Отговор
    Време е за промяна Да не би да сме Северна Корея или Венецуела тук??? Някой хора почти надминаха Живков !!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ТОЧКАТА

    56 3 Отговор
    ....ммм,то тия и прасетата от белене няма да ги ядат...толкова са вмирисани.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Гербер

    78 4 Отговор
    Живота на всички ще е по добър,когато си отидеш!ГЕРБ,те вече са историа!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Явно

    60 4 Отговор
    Сами ще се свалят по понятни причини!!!
  • 52 Петър

    68 3 Отговор

    До коментар #45 от "Курнела крадлата":

    Такива като теб ме кефят много,това че някой мрази ГЕРБ не означава че е от БСП,това че друг мрази ЛЕВСКИ 1914 не означава че в от ЦСКА,моля те да се замислиш малко по на широко.
  • 53 Чичо

    63 4 Отговор

    До коментар #48 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Вече се върнахме, ако не си забелязал. С 64 милиарда лева външен дълг така сме я замустачили, че и правнуците ти ще плащат борчовете на Тиквата! А сега се канят да вземат още 4 милиарда, та да ти е по-сладко!
  • 54 Петър

    20 4 Отговор

    До коментар #48 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Коментар номер 52 се отнася и за теб.
  • 55 ТОЧКАТА

    46 3 Отговор
    ХМММ СИНЯ СВЕТЛИНА!!!та това е светлината на СПЕЦСЛУЖБИТЕ ......в действие....ПЪЛНО ПРЕДИМСТВО И погазване на правилата.
  • 56 ganchev

    10 51 Отговор
    Само искам да попитам как Корнелия Нинова придобива общинска сграда във центара на София?(благодаря)
  • 57 Много ясно

    53 2 Отговор
    Трябва да дойдат хора, българи, които да сложат ред в тая кочина
  • 58 Толи

    52 3 Отговор
    Накрая на речта Борисов: ,, Ако не ви светне червена лампичка ,ще ви светна синя ” Ама,хора кажете ми това какво значи - да им светнел синя лампичка .Оставка ли ще подава ?
  • 59 КОЮ

    44 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: До 15 декември ще се направи анализ и на местните избори.„96 000 членове, чакат още 1000 молби, които ще бъдат приети до месец. Новите членове не са привилегия, а изключително голяма отговорност, вметна Цветанов.
    Откакто Герб са на власт вземат по 11 лв на глас ,след като имат толкова голяма електорална маса що не спрът всяка финансова помощ от държавата и да започнат да се издържат от членската си вноска , ще ги забравят за 2 месеца както стана с НДСВ , СДС ,РЗС ,Ново Време , БГ без цензура и още колко много имаше
  • 60 Ivan Kostov

    14 42 Отговор
    Също ме интересува как МИНЕРАЛИМПЕКС се оказва във ръцете на неиният супруг Митко Нинов и откаде извади Корнелия 4милиона нови лева да закупи акциите?
  • 61 ИМПЕРИАЛИСТ

    23 3 Отговор
    ЦИТАТ: "Ако започна да чета и дори понякога да отговарям на атаките срещу мен, то тази институция трябва да се затвори за всяка друга дейност. Правя най-доброто което знам и мога и така ще бъде до края. Ако краят е добър, то всички нападки ще са равни на нула. Ако пък не успея, то и десет ангела да се закълнат в моята добронамереност, няма да ми помогне." /АБРАХАМ ЛИНКЪЛН/
  • 62 бял

    63 8 Отговор
    Проста филия с мас,искаме да те бутнем от години,ама ушатия ти пъпеш манипулира изборите,ама май и това няма да ви помогне този път,герберски помияри.

    Коментиран от #95

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ТОЧКАТА

    45 5 Отговор
    ,,ИСКАТ ДА НИ СЪБОРЯТ!!!ОТ ВЛАСТ,,!!!Така ли ГЕРБ разбират ДЕМОКРАЦИЯТА?и нормалният процес ---избори????Търсят тук,търсяяят там и само Тома БИКОВ НАСРЕЩА....ми то само НЕГО търсите бе , е и суджук де....другите не ви интересуват и доказателство е пагубното разслоение и озлобление в страната.....Светофарът червено/синьо е на козяшко командване--ти си бушонът.....ИМАМЕ РЕСУРС ДА ПОМОГНЕМ НА ВСЕКИ!!!!!!!...обаче нещем бе.. ...А Фигурите от ВИСШИЯ ПИЛОТАЖ винаги са в задната полусфера на козяк....
  • 65 Иво Христов

    41 8 Отговор
    Защо през социализмът имаше някои дефицити? Защото бяхме повече хора, защото консумирахме два пъти повече, защото стоките бяха евтини и правени от истински неща - прясно мляко, месо.. И хората имаха излишък от заплатата. минимална заплата сега 400лв която купува колкото 80 соц лв. Сега само 5% получават над 600лв=120соц.лв.
  • 66 вацев

    46 6 Отговор
    Всички които гласуваха не за ГЕРБ, гласуваха против ГЕРБ. За президента Радев гласуваха един милион, в първи тур, народното събрание е избрано само от първи тур. На втори тур Радев има 2-милиона гласа, получил е антигерб гласове от първи тур но гласували не за него тогава. Така всички гласове не за ГЕРБ са антигерб. Патриотите и другите в парламентът, бе морално да направят коалиция за алтернатива на ГЕРБ. Съответно това което стана е предателство срещу демокрацията и гласоподавателите. ПАТРИОТИТЕ СА ИЗВЕЧНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

    Коментиран от #151

  • 67 Петър Волгин

    37 2 Отговор
    .. Един другар ... ми вика: Другарю Живков,
    не вкарваме ли ние вълка в кошарата? Ах, викам ... вярно е, вкарваме
    вълка в кошарата, но ... вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво,
    то ще остане ..Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на
    германският народа, чрез икономика, организирана от държавата, а ще
    подкрепя частното предприемаество" ГЕРманиязаБългария, и ц.ц. б.б, много благодарят на ханс зайдел фондация на Фондация „Конрад Аденауер“ и друга фондация, и на Германия …. и ес. 20 май 2013:Шефът на софийското бюро на фондация „Аденауер“ д-р Марко Арндт жали пред „Дойче Веле”, че Борисов изгубил гласове от скандала с 350-те хиляди бюлетини, задържани в печатницата „Мултипринт”. А нямало достатъчно възможности да се касират изборите. Възмутен е, също така от германските журналисти, които без да проверят фактите, съобщили, че ГЕРБ се опитали да фалшифицират изборите
  • 68 ВИЗИЯ БГ

    29 7 Отговор
    Държавата чоже да напечати 50 милиарда рентни лева, с които да купи и построи един милион жилища, които да ги дава на нисък наем. Тези левове са гарантирани от самите жилища. Може да напечатаме и още 100-200 милиарда лева, гарантирани от 10 милиона декара държавна гора. Като всеки може да си купи такава гора, ако има такива горски пари или като си обмени други пари за такива. И още 5 милиона декара земя, която ще се купува като държавни облигации, без право на сеч.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 SUD

    9 35 Отговор
    Лапачката на Костов преоблечена във червено гласуваите за БСП честито другарки и другари!
  • 71 Гифон

    40 5 Отговор
    Да искаме. Омръзна ни да сме бедни, но на вас явно не ви пука.
  • 72 Потенциален емигрант

    51 7 Отговор
    Наглец прогони ни от собстевената ни държава и ти станахме най големия инвеститор . Всички пред министерски съвет да ги изринем таязи мутренска корумпирана сган!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Колю

    7 50 Отговор
    Всички "мразим" Бойко.... Най лошото е че другите не ги понасяне... Дайте да измислим начин да го накараме да работи... За цяла Европа е ясно, че ТОЙ ЩЕ Е...
  • 75 Бююкек Угуз

    33 5 Отговор
    БГ. ГЬОНСУРАТ!
  • 76 Batushka

    34 8 Отговор
    Мавзолей....незабавно!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 патриотъ

    40 6 Отговор
    Колкото и да изглежда невероятно,Боко трябва да си спомни края на лидерите на Ирак и Либия!И те не са вярвали,че може да се случи нещо подобно,ама всичко е възможно!Тогава и крадените пари не помагат!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 иса

    38 3 Отговор
    СПОМНЕТЕ СИ ПРЕДИ ДА СЕЕДНЕ НА ТРОНА ЗАКАНВАШЕ СЕ НА ДОГАН ЕМЕЛ ЕТЕМ ЩЕ ХВАРЧАТ ПЕРОШИНИТЕ НА СОКЛА УВИИИИИИИИИ

    Коментиран от #92

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 проф коста тазобедрев

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Комиците":

    тои ще се явява при мен на испит по всички предмети ,и за всеки испит не отговаря ли ,не си лие научил урока ,ще прави компания ,на вечния студент здравко ахилесов , тькмо ще ги ралича кои е по тьп от двамата , мале какво кьсане ще падне ,само ледаи да видиш ти ,усещам че ще сьжаляват и двамата .
  • 86 Хохохоо

    37 7 Отговор
    Започвам да се чудя, този вярва ли си, толкова ли е заблуден или просто е патологичен лъжец?! При всички случаи не е за властта. Участвалите в разграбването от '89т. насам - също! А елате и вижте кои в момента са с пари и имоти, кои са в основата на октопода! Това са всички дейци на ГЕРБ! До журналистите (ако има такива), направете разследване за кв. Надежда - София. Проверете последните 10 год. хубавите общ. имоти от кого са придобити, най-активните и печеливши фирми чии са, новото строителство чие е, какви пари са усвоени и какво е свършено, последните шефове на 2РПУ сега с какво се занимават и притежават, общинските съветници, разпитайте дребния бизнес (доколкото е останал), всичко около Северния парк (и на кого са заведенията в него), складовете в Илиенци... запознайте се с апашите които действат и от кого се покровителстват...
  • 87 амерканец

    24 5 Отговор

    До коментар #3 от "Комиците":

    боко и цеко ми приличат на ,сашето и ванката , ние такива лесно ги управляваме ,щото са тьпи и двамата ,като героите в ващо предаване .
  • 88 КОЛЬО МАНАФА

    39 8 Отговор
    Искаш - не искаш, Баце, ще паднеш от власт и ще те те набутат в пандиза, където ще лапаш суджуци всякакви, без да се притесняваш за червени или сини лампички, щото ще те работят на тъмно.!.
  • 89 Ники928

    30 7 Отговор
    Никой не иска да ви събори вие сами ще си съборите крадливи мръсници защото сте назначили за кметове и управници най-големите крадци в нашата съвременна история които крадат нищо не правят за градовете на които са градоначалници а искате хората да ви уважават недейте да ми стоите в лъскавите си лимузини а тръгнете по градовете и селата по малките квартални улици и говорите с хората да видите на какво дередже са мизерни квартални улички има няма детски площадки всичко е затънало в прах и мръсотия.
  • 90 Ники928

    30 6 Отговор
    Никой не иска да ви събори вие сами ще си съборите крадливи мръсници защото сте назначили за кметове и управници най-големите крадци в нашата съвременна история които крадат нищо не правят за градовете на които са градоначалници а искате хората да ви уважават недейте да ми стоите в лъскавите си лимузини а тръгнете по градовете и селата по малките квартални улици и говорите с хората да видите на какво дередже са мизерни квартални улички има няма детски площадки всичко е затънало в прах и мръсотия.
  • 91 Курнелия

    11 31 Отговор
    Г н Борисов, ще гласувам пак за Вас, смятам че наистина направихте нещо което не е правено до сега. Бих гласувал и за друг, но истината е, че няма за кого. Тези които се борят да вземат властта са ид..ти, тези които само плюят не знаят, не могат и не дават решения за това как трябва да се управлява. А по въпроса какво да промените за да повярват хората пак във вашата воля за положителна промяна. 1. Основната част от паричните потоци се разпределят към хора с криминално минало които всички очакваха да са в затвора 2. Не потърсихте отговорност за престъпленията от годините на прехода 3.Силовите структури все още управляват страната 4. Обикновенният човек е неоправдан, няма достъп до пряко участие в енергетиката, фондовете 5. Електронно правителство, намаляване на бюрокрацията и възможностите за злоупотреби са само част от съветите....И бъдете реалисти
  • 92 отчаян от живота в бьлгария

    27 7 Отговор

    До коментар #81 от "иса":

    еми като царая как се заканваше че ще ни оправи за 800дни ,е верно оправини взеси каквото си поиска жмика през целия мандат гледа в тавана и се прави на света вода ненапита ,и накрая сечупира ,замина си за испания , ,а са тоя ни довьршва и ни льже в очите всеки божи ден щом се яви пред екраните ,и мисли че ние му повярвахме .
  • 93 Гост

    21 4 Отговор
    Шизофреник
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 сретьн иьосич

    29 4 Отговор
    тоя го чакам да падне от власт ,и ще види тои какво го очаква ,как ме прецака за една зделка ,нема да му я простя за цял живот ,оше ми е на мерника и го само дебна в подходящ момент,ще си плати за всичко ,как го тьрпите тоя не знам , наи големия нарко бос на балканите , а се прави на голям политик и ви льже ,целия народ ,такива в сьрбия не ги тьрпиме ,на момента ги изритваме и стават полит затворници.
  • 98 НЕразбирач

    24 4 Отговор
    Изчезвайте веднага ИЛИ не! Предпочитам да ви застигне възмездието! Долни твари!
  • 99 Чочо

    25 4 Отговор
    Колкото и да не ви се иска в редиците на ГЕРБ има такива боклуци че и от БСП ще ви завидят всъщност много неуспели комунисти са Гербери.Сега се усетихте но май е малко късно.Що се отнася до сините лампи доста ще трябва да купите защото толкоз корупция аз не помня.Така че доста ще има да си чистите къщичката.Не разбрахте ли че ние свикнахме да работим без пари .но вие няма да свикнете без власт.и.тогава да му мислите.
  • 100 Гост

    19 5 Отговор
    С девет милиметров да го светнат тоя, а не с червени или сини лампички.
  • 101 Задавам си за мен въпроса защо ........

    25 3 Отговор
    Защото унищожихте един народ, и за да се държите на власт взехте милиарди на заем, които народа ще плаща десетилетия! Сган долна!
  • 102 488

    20 4 Отговор
    Лъжец и крадец - ти си първия след теб и останалите. Няма да има милост.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Yokohama

    23 2 Отговор
    Вие сами се съборихте от власт!!!
    Със безкрайното вдигане на данък мпс, застраховки, тол такси, увеличавате глобите, намаляте ограниченията за шофиране...
    Сега лъжете за мръсния въздух за да сложите нови данъци и глоби на печките на твърдо гориво и колите...
    Как да гласуваме отново за вас... КАК???

    Коментиран от #139

  • 105 сноу

    19 3 Отговор
    То бива селски дърдоран,ама вол за курбан не бива.Вярно че хитростта му минава границите на цяла върволица хлебарки ама вече се превръща в безочлива наглост.За скубането на пари от народа, тарикатски набутва преторианците и преторианките които като хиени захапват до кръв, а той се скрива в миша дупка и после се пръква на бял кон опъчен ,лее мазни глупотевини и разхвърля едни пари, сякаш от джоба си.Тоя народ ако пак си го сложи на челото ,не го чака завидна съдба.
  • 106 jony

    16 3 Отговор
    Само Хитлер ще ги оправи тези хамелеони.Преди бяха комунисти сега станаха големи демократи тия от Герб.В Русе си имаме един г-н Нунев, разказа играта на целия град.
  • 107 Тъп

    22 3 Отговор
    Искали да го свалят от власт а той какво иска да го галят по главата ли.По нагъл от тоя няма.Ако може ще си направи и пирамида да го балсамират като свинкс.
  • 108 Воrislav Ророv

    23 3 Отговор
    Тикво, хвърляй оставката и тръгвайте с Цветан към затвора!
  • 109 Б Б

    15 2 Отговор
    Я казвай къде къташ твойте милиарди...
  • 110 onq s konq

    4 23 Отговор
    Като ви чете човек и остава с впечатление че сте ЦЕЛИЯ БЪЛГ НАРОД!...А де факто сте 3-4 ма лалугери,пишещи с "някакви" никове,ама НАЙ-ВЕЧЕ БЕЗ -ей-така-"ПРЕЗ ЛУКА БОСИ":)Като прибавим и факта че драскате НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,А ОТ "БРАЦКА РУСИЯ"...аре лягайте вече,че сте с 1 час напред,...НИЩО ЧЕ НА ГЛАДЕН СТОМАХ ТРУДНО СЕ ЗАСПИВА!
  • 111 Баба Ванга Софийска

    16 3 Отговор
    На Бойко, сигурно главата му става като кръстовище на булевард България със 1000 светофари и по четири бус ленти в една посока, когато ''светне'' с 4-5 уискита:):)
  • 112 M1 Yamaha

    3 24 Отговор
    Бойко прости им те не разбират! Ще има да те търсят,но ще е много късно!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 779

    2 20 Отговор
    Стига го плюхте бе
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Радо

    1 4 Отговор
    Пацито Н. още ли и го слага на Десито, дуловската курабия????
  • 118 пипи дългото чорапче

    18 1 Отговор
    Како гледам коментарите обобщавам:Народа не те ще бе!Народа не ти е социологическа агенция да му платишНа тебе само жълти жилетки ти пожелавам .
  • 119 ФОРИ

    17 1 Отговор
    Много хубаво,Борисов,но не е вярно.От устата ти само лъжи и небивалици за успехи и просперитет.Вие не помагате на никой,вие пречите!
  • 120 Георг Георгиев

    0 9 Отговор
    БСП винаги са били на власт , а сега идват явно.
  • 121 Гузен, негонен бяга

    15 1 Отговор
    Сами се съборите, неграмотни некадърници. Въпрос на време и да се узакони " събарянето" ви. Ама очаквайте и възмездие, нека да ви съдят всички българи, които изпратихте в забвение. Боклуци
  • 122 Ъщъров

    14 1 Отговор
    Бравус!
    Пребориха злата тройната коалиция и създадоха още по зла четворна коалиция!
  • 123 azko

    15 1 Отговор
    Чисто хипотетично:След 2 месеца ББ и компания ми правят жизнения стандарт,заплащане,образование,здравеопазване,като на средно статистически западно европеец.Миииии,пак няма да гласувам за тях.
  • 124 гост

    14 0 Отговор
    Стига толкова лъжи и Мизерия
  • 125 Петко Войвода

    16 0 Отговор
    За 10 г. тези източиха България със 220 милиярда лв. малко са им явно, имат по големи амбиции!
  • 126 Електорат

    16 0 Отговор
    Гласуването за ГЕРБ е престъпление. А и кой нормален човек би гласувал за партия чието име означава Гастро Езофагиална Рефлексни Болест. Демек драйфане. Макар че аз лично предпочитам дефекация.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Така,

    14 0 Отговор
    Прочетох само заглавието на статията. Зададох си въпрос: Защо ББ няма медийно участие в рамките на 2-3 месеца?
  • 130 гост

    18 1 Отговор
    НАРОДА ТИ МИЗЕРУВА И ГЛАДУВА с Пенсия 200 лева .

    Коментиран от #132, #159

  • 131 наглец

    15 1 Отговор
    че кой е казал че си абониран до живот за властта?
  • 132 Гостенка

    15 1 Отговор

    До коментар #130 от "гост":

    Какво му пука на него и компанията те нали са се нагушили че даже им прелива. Те няма да се пенсионирт тук!
  • 133 Кака Пенка

    7 2 Отговор
    САМО ДЕТО НЕ ЗНАМ ЗА КОГО.ИМА ЕНА ПРИКАЗКА,ЧЕ СЪС СТАРИ УРВИ, НОВ БАРДАК НЕ СЕ ПРАВИ.ТА ПОСОЧЕТЕ МИ АЛТЕРНАТИВА ТА ОТИ Я СЬМ ПРОСТА И НЯМАМ ВИЗИЯ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Голям прос

    15 2 Отговор
    Според Боко много вода газим, пък ние жадни ходим. Знаем как ги е избрал народа, с 1.5 млн мъртви души

    Коментиран от #145

  • 136 Радо

    3 2 Отговор
    А Десито и Валя кой ги ръга в момента от хунтата ми е интересно???
  • 137 фхппр

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Буко Баламата":

    къде видя опозиция??
  • 138 Kasapina

    15 2 Отговор
    БОИКО стига си крал никои вече Нети верва на лжите не грамотни ограби цяла БЪЛГАРИЯ и оште искаш стига шети преседне и може да се задавиш ДАИ Боже ограби народа а сега искаш да ги до убиеш малко свест имаш ли мръсен предател тиси за еб .

    Коментиран от #146

  • 139 жгф

    4 5 Отговор

    До коментар #104 от "Yokohama":

    въздуха е мръсен от дърва и въглища...не се прави на тъп
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ндкф

    11 2 Отговор
    Па дано ви съборят време ни е да имаме правова държава.
  • 142 СТАРОТО

    3 10 Отговор

    До коментар #21 от "патриотъ":

    и в кое е най голямата "катастрофа" на ГЕРБ бе червен,рускоплатен Лъжко? Като чета всичките коментари стигам до заключението ,че и в България се наливат ГОЛЕМИ руски пари за да се клати статуквото. Същото е и в СЪРБИЯ-естествено тези пари не са от джоба на милиардрера Путин а от джобовете на милионите гладни,че и жадни руснаци.
  • 143 Самарянин

    4 15 Отговор
    Гледам, че тук всички са специалисти по политология. Ама реално идея си нямат повечето. И аз живея в бг и аз гледам и чета и слушам новини. И масовата психоза е, че все някой ви е виновен, все някой краде. Все някой използва. Всичко е една голяма конспирация. Все ..все..все... всички сте разбирачи. Ама ако ви дадат да управлявате, като се почне това да направите , онова да направите. Те не са 1 2 неща. Не са и 20 30 даже. Хиляди случаи за които да мислите. Истината е че нямате вяра на никой. Ама като се направи съпоставка с предишни управляващи, еми да, ГЕРБ определено прави нещо. Може да краде, ама може и да не краде. Нямате как да знаете. И няма и да разберете. Лично мен не ми пука. Имаме ли пътища, имаме. Вярно, не са немски аутобани ама имаме. И престъпността не е както преди. Намаляха кражбите на коли. Нападения. Убийствата все още стоят ама битови. Няма организирани почти. Митьо очите го прибраха. Погнаха и богаташите. Заплати се увеличават. Държавата се държи стабилна. Колкото е възможно. Спокойно е като цяло, нямаме мигранти да ни изнасилват жените. Бюджетът ни е в излишък. Кога е било така? Айде някой да каже какво се е правило преди тях? Преди ГЕРБ. Всички си имат кусури. Ама избираме най малкото зло. Преизбрахте ги когато дойдоха БСП нали? Първо извода е че който и да дойде на власт, няма да сте доволни. Изобщо. Замислете се. Като нямате вяра на никой. Просто винаги ще сте недоволни , недоверчиви. Разбирам ви. Чета ви коментарите и си вадя извод
  • 144 Самарянин

    3 12 Отговор
    и си вадя изводи. И като говоря на живо с хора, също. Българинът си мисли че знае всичко и разбира от всичко, а реално не е така. ГЕРБ освен да се съобразяват с нас, трябва и с европейските директиви закони и т.н. А какво най мразя един българин ...да му бръкнат в джоба. Иска да му е широко около врата. Няма как да стане. Навсякъде ден плащат данъци такси глоби и т.н. Не знам защо тук всеки иска да мине безнаказано, да мине между капките или ако може за без пари всичко да му се уреди. Няма как да стане! Истината е една и тя е следната - промяната към оо добро няма да стане докато не сорете да се правите на по разбиращи. Не се вземете в ръце И започнете да спазвате законите - по пътищата , при институциите , и като цяло. Да се спре този балкански манталитет че сиренето е без пари. Да се изучите и да работите. А не да чакате някой да ви “оправи”. И нещата ще си дойдат на мястото си. Ама всеки ще изкара от девет дола вода да ме опровергае което ме навежда на мисълта за другия проблем , че никой не обича акъл да му дават. Затова и няма да се хабя. Лека вечер и продължавайте с чесането зад мониторите.

    Коментиран от #152

  • 145 СТАРОТО

    3 10 Отговор

    До коментар #135 от "Голям прос":

    голям прос -чак такава дърта лъжа не бях чувал от рускоплатените продажници-я си спомнете последните няколко избори какво се случи на рускоплатените ,продажни комунисти у нас- за пореден път отидоха в "трета глуха" Именно за това сега Путьо налива пари в алчните гуши на нашите продажни комунисти- но българина не е ГЛУПАВ -всички избори напоследък го ПОТВЪРЖДАВАТ ,нали?
  • 146 СТАРОТО

    4 19 Отговор

    До коментар #138 от "Kasapina":

    касапин ,ще тисе някой да ти повярва на лъжите,че Бойко окрадил държавата-ти на Марс ,ли живееш,бре -я се поогледай и сравни живота сега с живота на българина по време на комунистическите управления ! Гадни чевени,платени лъжци-естествено пак няма да ви се отвори парашута българомразци !!! хахахах

    Коментиран от #150

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Реалист

    11 2 Отговор
    Те сами се свалиха но явно още не са се отказали налапали и с последни сили ще се борят за още и мисля че тези мутри няма да се дадат без бой но каквото и да стане рано или късно народа ще ги премаже като мръсни хлебарки.Лошото е че успяха да измамят народа и да създадът тази мутренска шайка и толкова дълго че докараха всички до просешка тояга ! Незнам какви измами подготвят пак но ако отново са на власт това ще е най голямата и мръсна измама защото от космоса се вижда че никой не ги иска и не вярва на мутренските им лъжи !
  • 149 СТАРОТО

    2 14 Отговор

    До коментар #5 от "КУЧЕ":

    хахаха,куче хората станали мизерници,хахаха ти на Марс ,ли живееш,бре Лъжко-забрави,ли какво беше по време на управлението на крадците -комунисти? А сега магазините са пълни с купувачи,по улиците не можеш да се разминеш от автомобили,хахах -Страшна "мизерия" ни гони,нали ,бе Лъжко? Ама българина не е прост-не можеш го излъга лесно както го баламосвахва червените политици-това време вече отмина -лъжите на тези мекерета по-горе вече никой не ги слуша въпреки,че сами си слагат плюсовете,хахаха
  • 150 Kasapina

    15 2 Отговор

    До коментар #146 от "СТАРОТО":

    Истината боли но трябва да се казва да точно БОИКО окраде сички пари на Блгария тои неговат изгода ограбиха икономиката на БГ дано БОК ги накаже.

    Коментиран от #160

  • 151 СТАРОТО

    0 14 Отговор

    До коментар #66 от "вацев":

    е, това е поредния ,голям резил за България-избрахме си за "прецедент" един тъпанар с изказ и мисъл на ФАТМАКА в казармата а друго как този некадърник ще командва армията като не може да командва жена си-всички бяхме свидетели как "фатмаковица "отмъкна колата на "прецедента" и дори успя да направи катастрофа с нея.
  • 152 Джони

    9 3 Отговор

    До коментар #144 от "Самарянин":

    Ти от карлуково ли влизаш в разговора . Или си от щаба на герб . Нереализиран все още , не допуснат до баш филиите с мас .
  • 153 76545695

    8 1 Отговор
    ГОЛЯМ- ПРОСТ-ПРОСТАК ТОЙ Е,,,,,,НА ПЪРВО МЯСТО И НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ,,,,,,,ПОРЪЩА МИ СЕ ОТ ТОЗИ
  • 154 Зайко Байко многознайко

    8 2 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 155 Зайко Байко многознайко

    6 1 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 156 LOW

    7 2 Отговор
    Лападжиьо, времето ти изтече-но ще го разбереш на изборите за евро депутати.
  • 157 Само Герб

    3 18 Отговор
    Давай Бойко, колкото повече мачкаш : КРАДЦИТЕ, БАНДЮГИТЕ и МОШЕННИЦИТЕ ,повече ще вярваме в твоето управление. Ще те подкрепяме, защото само твоето управление е успешно ! Другото е от ,,лукавия" !
  • 158 войводата

    4 3 Отговор
    Чакам оня лизач Биков да падне от власт да видя колко ще е предан на падишаха
  • 159 Тарикат

    3 12 Отговор

    До коментар #130 от "гост":

    Комунистите са ти плащали месечно по 200 лева заплата. А ти искаш по-голяма пенсия. Търси си ги от кака Корнела.
  • 160 Кирливи ризи

    2 20 Отговор

    До коментар #150 от "Kasapina":

    Добре , че ГЕРБ ни управлява. Щяхте да се редите на опашка за царевичен хляб.
  • 161 Спас безделника

    13 0 Отговор
    На 155 проклятия 1хвалебствие! Мдаа! Това "ПРОКЛЕТ ДА Е БОКО ТИКВАТА!" взе да става бадж на българите. И има защо. Защото ББ покрай гавазничеството си подслушвал какво говорят бай Тошо и Симо честния, решил, че това му стига за да управлява. Да, ама не! И затова с примитивния си мозък натрупа толкова много грешки граничещи с престъпления. Да! Управлява сносно глутницата си /все пак е кучкар/, но скоро ще се убеди колко много греши по отношение на народа. Тези пенсии от 100€ и заплати от 220€, израз на управленско невежество, ще му изядат главата, защото те са цената на магистралите, игрищата и градинките, но и на циганското тунеядство, повсеместно беззаконие и престъпност.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Дядото

    9 0 Отговор
    Добре де направили сте грешка, искате да я поправите хубаво. Започнете да прилагате законите! Като начало започнете с циганите....та после ще видим.
  • 164 dianski

    11 0 Отговор
    Тотална корупция-това е формулата на успеха на който и да е кабинет и на която и да е партия.Оставяш местните феодали(кметовете)да крадат колкото могат,даже ги обучаваш ака не знаят как,и те след това те държат на власт.Няма как-в кюпа са.Типично по руски.Рука руку моет.В нашето градче реновираха центъра с евросредства,след това дадода за смешни пари търговските обекти на частна фирма на концесия за 20години.И те сега ги дават под наем.Ето как стават нещата.Местната власт естествено няма абсолютно нищо общо с това.Ама абсолютно нищо общо.Герб също.Да не говорим за калпавото строителство,измислените асфалтирания,където основната работна ръка я знаем каква е и където никой не се съобразява какво е качеството.
  • 165 ТИ ДА ВИДИШ

    9 0 Отговор
    и умната с ДПС ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БАЛГАРИЯ
  • 166 Джентълменът русофил

    13 0 Отговор
    Ох, няма ли сагата ГЕРБ да свърши най-накрая. Бойко, банален си и на децата вече.
  • 167 1234

    7 0 Отговор
    Нагло ко пе ле, колко иска да стои на власт с 20 процента подкрепа? Дефакто народа иска да те смъкне от власт, герб не сте абонирани
  • 168 Един

    7 0 Отговор
    Не само! Някои сте за съд ! Ама съм сигурен , че има и за разстрел!
  • 169 ОТКАЧАЛНИК

    10 0 Отговор
    ПРИ КОСТОВ БЯХА 10% ПРИ ЦАРЯ И КОМУНИСТИТЕ БЯХА
    15% А ПРИ ВАС ГЕРБАДЖЙИ
    СА. ....70%. ...КАКЬВ БИЗНЕС
    КАКВИ 5 ЛЕВА
  • 170 Гост2

    7 0 Отговор
    Само едно ще кажа,ВСИЧКИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ГРОБ са по някакъв начин свързани или облагодетелствени от тази мутренска шайка-организация ДРУГ ОТГОВОР ПРОСТО НЯМА ! Аааааааа можеби има- МАЛОУМНИ !!!!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 9689

    6 0 Отговор
    Бандата трябва да бъде унищожена...
  • 173 ДОКО

    5 0 Отговор
    ДА ПРАЗНОГЛАВИ ГЕНЕРАЛ БОКО..ВРЕМЕ ДА УСЕТИШ ТОПЛИНА ОТЗАД..НЕМА ДА СЕ НАЯДЕШ НА ВЛАСТ И ПАРА ЗАЕДНО С ТВОЕТО ПРОГЕЖЕ ЦВЪКО УШКО..
  • 174 Смотаняци 33

    6 0 Отговор
    Искали да ги свалят от власт.....Ма че вии сами си се съборихте..Пак ние сме ви виновни? Чи как.
  • 175 Алфа Ромео

    4 0 Отговор
    Борисов нали знаеш че реално за теб са гласували около 20-30% от всички имащи право на глас българи. Стига толкова безумия, стига сте купували гласове и сте принуждавали работниците в разни фирми със заплаха за уволнение от шефа им да гласуват за вас. Време е вече да останете в историята като лош пример как не трябва да се управлява една държава!
  • 176 Ще ви съборят!!!

    5 0 Отговор
    Вдигнахте данъците, вдигнахте гражданската, вдигнахте глобите.
    Лъжете за въздуха, че е мръсен за да сложите нови такси и данъци...
    Тол колите ви пращат глоби на шофьорите със валидни хартиени стикери.
    Искате да намалите скоростта на 30км/ч в градовете и 80км извън за да събирате още по високи глоби.
    Накупихте още камери а полицаите се крият като мишки в храстите и снимат без обозначения....

    Кажете ми как да гласуваме за вас Гербажиии???

    Коментиран от #177

  • 177 Хахах

    2 0 Отговор

    До коментар #176 от "Ще ви съборят!!!":

    Малоумна работа. Отдалеч изглежда колко е прост народа. Как чете между редовете. И как си знае като латерна каквото му изнася. Позволи ми да те коригирам малко ...
    Вдигане на гражданска ,данъци, глоби - много ясно. Българинът добро не знае. Яката тояга за да се научи. Като никой не спазва знаци и правила , и в институциите , и докато шофира. Ще плаща. Кой данък са ви вдигнали, ДДС ? Или данък ергенство?? Въздухът е мръсен. Точка! Особено в София. Удивителна ! В провинцията се диша по леко. Скоростта не е намалена, просто се акцентира в жилищните райони да се кара с 30 км/ч. Нищо нередно не виждам, даже с 20 бих предложил. Нека купят камери. Още даже. Българският шофьор не спазва правилника за движение по пътищата. Мисля, че на всички им е ясно това. Статистиката го подкрепя. Както казах, като не става с добро, ще играе яката тояга.
  • 178 Chiptar

    2 0 Отговор
    ........айде,откога чакаме.........
  • 179 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 180 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 181 Хасанчо

    0 0 Отговор
    Не виждам да похвали Лиляна Павлова за старта на " Началото на края " с вдигането цените на винетките. От там и всеки гъзоблизец приближен ,като видя ,че и министерство и измислиха , се юрна да товари Народа за да е по- .... в очите на Слънце Му. И продължават... да ни намаляват като Народ. Сам власт в главите им и алчност в сърцата. Всичките Му членове са такива ,но и всички приближени партийци от всякакъв род са там само за облаги и пари. Слуги на олигарси ,невярващи в нищо освен парите . Хора нагло лъжещи и нищо не правещи полезно за другия. Постове ,пари , лесен живот .... това са всички партии . Всеки с мерака и целите си , а най алчните и безскруполни -лидери на партия.
  • 182 Маце от Дивотино

    0 0 Отговор
    Боико Борисов работех за теб изпълнявах мокри поръчки за теб .Накраия толкова се изплаши че,знам твоите таини и за твоита сигурност дасе застраховаш ме тикна в затвора с доживотна присъда зада ти е спокино отвън за твоита сигурност но незабравияи че освен мен имаш още един враг от Сърбия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове