21 Януари, 2019 09:12 9 487 56

Борисов: Не дай боже друго управление извън нашето

  • бойко борисов-
  • герб

Всичко останало представлява голям риск за европейското и атлантическо бъдеще на България, загрижен е премиерът

Борисов: Не дай боже друго управление извън нашето - 1
Снимка: БГНЕС

Не дай боже да се случи друго управление извън нашето с патриотите. Тук трябва да благодаря на ДПС за подкрепата за самолетите и по тема евроатлантическа ориентация. Всичко останало представлява голям риск за европейското и атлантическо бъдеще на България. Голям риск.

Това заяви премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията, която се проведе вчера в НДК. Цитиран от OFFNews, той отбеляза, че "доходите са повече, инфраструктурата е повече, всичко е повече. Рекорден брутен вътрешен продукт".

По негови думи "навсякъде говорят за българското европредседателство, че е най-доброто". Борисов посочи, че "до ден днешен всички ни благодарят и ни благославят, защото успяхме да сложим най-трудната тема - Западни Балкани". "От Белия дом до Москва, от Берлин до Париж казват колко важно е било това", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    122 3 Отговор
    Няма страшно Боко АЗ ще пусна синята лампа! ;)
  • 2 лекар

    172 7 Отговор
    Баце хич не е добре. Бълнува некви неща. Трябва да му се измери температурата. Клизма редовно... Лека храна... Почивка... Чист въздух... Някакво ръкоделие...
  • 3 Метроном

    125 7 Отговор
    Не знам колко тъп трябва да си, за да избереш пак същите тези, но като се оглеждам наоколо, навсякъде, май няма да е чак толкова чудно.

    Коментиран от #4

  • 4 мдаа

    70 3 Отговор

    До коментар #3 от "Метроном":

    На Московски родата ще го подкрепи и пак ще е на власт.
  • 5 Зайко Байко многознайко

    112 7 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 6 Зайко Байко многознайко

    93 2 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 7 Истината

    103 3 Отговор
    Ей и да знаете добре сте, всичко ви е ОК! Всички млади избягаха, всичко се събаря и срутва, населението се топи(само%циганите се вдига), здравеопазване и образование са под всякаква критика. Хората изперкаха, вижте малко новините! Общо взето по-зле , никога не е било, ама спете спокойно, добре сте...
  • 8 Клюкар

    68 2 Отговор
    Снимката казва всичко. Отървахме коня ( кокала).
  • 9 Един от вас

    96 4 Отговор
    Олееее...какво ще стане ако сменим Баце:)Направо в средните векове се връщаме:)На 90% от народа не му пука за "....европейското и атлантическо бъдеще на България", особено като си погледне в кесията!ГЕРБ направиха думи като демокрация и Европа да звъчат като мръсни!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хахото

    63 2 Отговор
    А бе гледам картата на Европа,гледам къде сме ние, ами то атлантическото бъдеще на 3000 км от България.
  • 12 123

    62 2 Отговор
    Недай Боже защото отиваш в централния
  • 13 Нагъл кретен

    73 3 Отговор
    бахтеймамата на тази държава, че се и дуете като пуя.ци отгоре на всичко. Засрамете се!
  • 14 Биде

    102 8 Отговор
    Гледам пълната зала с тъпи пляскащи и доволни лица, кухи и лишени от обективност изказвания, немощния напън за някаква самокритичност и се питам дали не наблюдавам поредния конгрес или пленум на БКП!!! А преди 30 години искрено вярвахме,че подобни картинки ще виждаме все по- рядко и рядко!!!
  • 15 пешо анализа

    76 4 Отговор
    Вселенски гьонсуратлък и безграничен нарцисизъм, придружен със галактическа алчност и страх същевременно от бъдещо възмездие
  • 16 Сатаната

    70 3 Отговор
    Нещастник.
  • 17 Радиоточка Позитано

    14 51 Отговор
    Давайте дрогари,громете герп,ще има извънредни,бате бенчо пак размърца кесията,нема лабаво.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Заключение

    58 4 Отговор
    Прави опит да вербува най - ниско интилигентната прослойкана обществото ни!
  • 20 Философ

    9 72 Отговор
    Към момента няма алтернатива на сегашното управление!

    Коментиран от #23, #24, #29, #35

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Riu Pravets

    57 3 Отговор
    Егати и наглеца мършав

    Коментиран от #34

  • 23 Биде

    41 4 Отговор

    До коментар #20 от "Философ":

    Е,това е страшно тъжно -да избираш от Неизбираеми!!! На това избор ли му се вика???!!!
  • 24 Джудже

    43 3 Отговор

    До коментар #20 от "Философ":

    Да, защото в България няма управление, а е "оправление", което ще рече, че който е на власт гледа първо да се оправи (финансово).
  • 25 999

    47 1 Отговор
    Националният артист разиграва сценки! На ли все пак целта на това изказване и благодарността му към Доган. Както се вижда в последно време гушкането ГЕРБ - ДПС става все по затрогващо. Сега си разменят любезности в стил " Вай - Вай - Вай! - Ако не беше ти ... - Вай - Вай - Вай"
  • 26 Next

    45 5 Отговор
    Нито разБойко нито Курнелия ни трябват. Няма нито един свестен, всички властимащи са лумпени до един. Едно е сигурно, че последните 10 години при управлението на герб всичко се е влошило. Хората изнемогват, скъпотия , цигани,здравеопазване, данъци и управленска шайка изгониха младите, а тези дето остават в България ги доубиват. Това се нарича ГЕНОЦИД.
  • 27 Джентълменът русофил

    36 0 Отговор
    "Прави опит да вербува най - ниско интилигентната прослойка на обществото ни!"
    Че той и за нея няма шанс. От Видин до Хасково и от Варна до София - на всички е банален вече. Лошият сценарий, ще бъде, ако Бойко еднолично напусне властта, защото това ще даде шанс на ГЕРБ да бъдат избрани отново. Хубавото обаче е, че ББ е толкова заблуден, себевлюбен и егоцентричен, че за нищо на света не би предприел подобна политическа саможертва.
  • 28 Марио Ангелов

    34 5 Отговор
    Къш, Бай Ганъо!
  • 29 Един от вас

    34 1 Отговор

    До коментар #20 от "Философ":

    Винаги има алтернатива!Изкарайте Боко в опозиция и ще видите как ГЕРБ ще се саморазпадне!И ще дадете на задушаваното "дясно" да се възроди.
  • 30 Сул Йо

    29 1 Отговор
    Водят двама към бесилото. Единият казва на другия:
    - Дай да избягаме, че ще ни затрият!
    А вторият му отговаря :
    - Недей, бе, ще стане по - лошо...
  • 31 ХА ХА ХА

    43 6 Отговор
    "риск за европейското и атлантическо бъдеще на България",че кой казва че трябва да сме в EU и NATO постоянно во век и веков....Ние сме в югоизточна Европа,но се видя какво спечелихме - НИЩО.Относно Атлантика - чий го дирим в тоя пакт,като няма гаранции никакви.... от кой ще ни пазят????!!!!!! от руснаците ли....ако решат ще ни смачкат за 30 минути ... От съседите Турция и Гърция ли?!!!... Има член в устава на пакта - Ако 2 страни членки имат проблеми .. да си ги решават м/у тях...NATO няма право да се меси......измислени пактове и съюзи... Бойкоооо Бойкоооо тези сладки приказки ги разправяй на децата....идиоти мръсни сте това е истината ....и последно, колкото и да драпате дните Ви във властта са преброени... Не вярвам народа да направи отново тази огромна грешка с Вас... Ти,Томислав и Цецо сте главите на змея всички други са сменяеми....само че няма кой да се върже този път ...късмет в живота . . Харчете си парите,не бъдете алчни!!!!
  • 32 Димитър Кънев

    37 2 Отговор
    Няма по голям лицемер от Боико Борисов с фалшивото име как се кълне в Господ Бог.При условие че той не е кръстен.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Еретика

    31 3 Отговор

    До коментар #22 от "Riu Pravets":

    Е не си прав не е мършав.Не виждаш ли как е затлъстял от суджуци на аванта.Е по принцип си прав.
  • 35 Еретика

    38 3 Отговор

    До коментар #20 от "Философ":

    Има,има.Всеки от навалицата му е алтернатива.Всеки друг ще е по-добър от Боко тиквата.Стига да ги набута в панделата.Равен няма да има.

    Коментиран от #39

  • 36 Дедо

    33 3 Отговор
    Браво баце!Като ти слушам приказките ,все едно тато е жив!Хвала на Герб!Вече сме поне две петилетки напред!...Ама тия "успехи" май само на тебе ти се привиждат! И не знам защо, ама като чета последните ти "речи" все едно Димитър Пенев ти ги е писал!
  • 37 Диагнозата е шозофрения

    34 2 Отговор
    Абе ,това сборище на четвърти километър ли е било? Боко е на тежки наркотици!
  • 38 FOW

    25 2 Отговор
    Всички казват че евро председателството е добре само не и българите-ами тикво, да го беше направил за българите.
    Сложил бил темата Западни Балкани-само България остана безучастна в спора за името на Македония.
    Ако това ще е европейското и атлантическото бъдеще на България- много скоро ще имаме отрязана тиква
  • 39 стоян

    8 28 Отговор

    До коментар #35 от "Еретика":

    Винаги казвате че има алтернатива на Бойко но не казвате кой е другия който да изберем -ПОСОЧЕТЕ ГО кажете име и всички да го го изберат = останалото е че работите за руските интереси които спират развитието на България

    Коментиран от #51

  • 40 Аоо

    13 2 Отговор
    Аооу колко е загрижен за държавата и за народа. Спокойно те комунягите се радват ама меркелица теб обича ще се на гласят нещата.
  • 41 Димов

    19 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Всичко останало представлява голям риск за европейското и атлантическо бъдеще на България."......... САКЪН!!! Няма вече да сме кошчето за боклук на ЕС. Няма да им купуваме боклуците, все едно са манна небесна. Няма да ни налагат, да държим най-високият акциз за горивата, спрямо МРЗ. Няма да ни качулят с билбордове "Това е просто любов". Няма да ни притискат, да пуснем бежанците, да ни превземат. УЖАС! Направо настръхнах.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Потърпевш

    18 0 Отговор
    Бойко голям страх да не изпусните кокала с Цветанов и другите около вас. Защото другите след може да са покадърни от управляващите
    .
  • 44 Кейн

    10 1 Отговор
    Няма лошо баце,вечен да си,ама дай сега една национална грипна ваканция.че децата ходят болни да ги изпитват за край на срока
  • 45 Конникът без глава

    15 0 Отговор
    Бацеее баце " ВСЕКИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ
    ЗАБЛУЖДАВА , НО ДА УПОРСТВА В ЗАБ
    ЛУДАТА СИ МОЖЕ САМО ГЛУПАКА!!!
  • 46 6б клас

    10 1 Отговор
    Стига коментари.ББ.ФД.ЖЖ и куп други водачи на стадото българи между който съм и аз.ХЕЙ ТЪПАЦИ КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО СЕ ОРГАНИЗИРАХА ПРОТЕСТИ.При задниците на жените си ли бяхте.Както сме си писали.ЗА КОЙ ПЪТ ГО ИЗБИРАТ БОКО .Нали ние гласуваме.Май опозицията сме само страхливи форумджии.
  • 47 СТЕПАН

    1 0 Отговор
    Нашо лошо нема само че аз съм по загрижен за децата и внуците си в България а нещо през евродалтонизма и нато взе много да удря на изуй гащи Гладен ходи търговски стъпва силна параноя
  • 48 Баце

    6 0 Отговор
    Вече като видя Цвъки да се изказва и ми се ще СтаниШев.
  • 49 Apple

    0 4 Отговор
    Ей голям зор тука, вместо Герб-Дпс, да са Бсп-Дпс...
  • 50 Пешо желязото

    4 0 Отговор
    Слънцето на пустинята.
  • 51 Мафа Низакура

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "стоян":

    На предишните избори една партия спечели 1%,но не влезе в парламента. Само тя се отказа от държавната субсидия. Това бе партия,, Възраждане'' с председател Костадин Костадинов. За нея можеш да гласуваш.

    Коментиран от #53

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Цуци

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Мафа Низакура":

    Да , все едно за путин ще гласува
  • 54 Бай Хой

    1 0 Отговор
    Тиква симитлийска 😁😁😫😫
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове