Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 08:28 35 077 23

ЧСИ взел бизнеса на бившия шеф на БИАД

  • биад-
  • шеф

Собствениците, заедно с частен съдебен изпълнител дават под наем помещението на бизнесмени от Силистра

ЧСИ взел бизнеса на бившия шеф на БИАД - 1

Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше култовия клуб '"БИАД", почина мистериозно навръх рождения си на 3 февруари.

Според слухове, които вървят в столичните бизнес среди месеци преди смъртта си, шефът на БИАД е преживял сериозна атака към заведението и го е изгубил. Нервите и стреса, на които бил подложен изострили до фаталност негов друг сериозен здравословен проблем свързан с черния му дроб. Комбинацията се оказала смъртоносна и той издъхна преди два дни, пише „Хотарена“.

Асоциацията на архитектите, която е собственик на сградата на столичната улица "Гурко“ където се помещава БИАД започнали атака срещу него. Причината- стари дългове за наем, като и предоговаряне на наема. По новите условия Димитър Иванов трябвало да плати милиони, за да продължи да стопанисва клуба.

Собствениците, заедно с частен съдебен изпълнител дават под наем помещението на бизнесмени от Силистра. Този акт прецаканият Иванов приел тежко и не могъл да преживее.

Според близки на бизнесмена той е имал известни проблеми с черния дроб, но не говорил за това. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за специалист по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира ситуацията и вметнал само, че има раздразнение и нищо повече.

Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица бизнесмени и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно сбогом с него. Негови приближени разказват за него, че е истински бохем, сърцат човек, който и на мравката прави път.

Димитър Иванов бе удостоен с награда за "Знаменитост на годината 2018" в категория бизнес за иновативния си подход и придобиване на нов облик на нощния живот в София.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Миризлив пор

    55 2 Отговор
    Мир праха му. Иначе пак наши "бизнеспроблеми" лошите собственици със съдействието на ЧСИ са влезли във владение на собствеността си защото добрия наемател не си е плащал наема? Само не разбрах защо това е "атака"?
  • 3 бббббб

    40 4 Отговор
    При капитализма се плаща
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    80 2 Отговор
    И как така бохем и знаменитост, а в същото време не си плащал наема и трупал милиони дългове? Значи награждават човек, който действа по крайно смущаващ начин, като повечето бизнесмени у нас, сключени и неизпълнени договори. Представете си гледната точка на собствениците: строят нещо, от което плануват да визмат по 1,2млн. годишно наем, за да си изплащат инвестициите и да им е основателен труда, намира се някой, подписват договори, а се оказва, че този някой позлва без да плаща, например платил 200х.лв за годината. Да, ама банковият заем на инвестирота си иска 600х.лв годишно и какво излиза, че инвеститора е вътре с 400х.лв годишно заради някаква измет, която се мисли за много хитър и в същото време пръска пари за забави, пък и го избрали за знаменитост номер 1. Това не е ли много, ама много глупаво? Да избереш измамник за това, че живее бохемски с измами?

    Коментиран от #22

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    14 3 Отговор
    Е вече са се договорили за наема хаха
  • 10 незнайко

    26 4 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: сериозен здравословен проблем свързан с черния му дроб. ) Познайте от първия път какъв е проблема с черния дроб ???
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Баш Ме Боли

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боли ме хуя":

    ...и за ЧСИ-тата.
  • 16 ТРОПЧО

    28 1 Отговор
    ТЕЗИ ЧСИ ТРЯБВАТ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ В БЪЛГАРИЯ ТЕ СА ЖИВИ РЕКЕТЬОРИ ТРЕПАНЕТО ИМ Е МАЛКО ПЕ ЗНАМ ДО КОГА ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ТОВА МАРОДЕРСТВО МА ТО КО ЛИ Е В РЕД ЧЕ И ТОВА ДА МИСЛИМ ТРАБВА ПЪЛНА ПРОМЯНА И ТАКА СИЧКИ СТАРИ МУСУРИ ВЪН ОТ ПРЕДЕЛИТЕ НА СТРАНАТА И КОНФИСКАЦИЯ ДА ЖИВЕЯТ С 300 ЛВ. ПЕНСИЯ И ТАКА ИНАЧЕ НЯМА УПРАВИЯ С ТОВА ПЛЕМЕ

    Коментиран от #23

  • 17 Човека на човека

    18 0 Отговор
    Знаеме на кой са хора тези от силистра, на Маджо?
  • 18 Клуб 33

    10 0 Отговор
    И на чалгаджийте не им е лесно, и те душа носят.
  • 19 Гошо

    15 0 Отговор
    00

    Гошо

    ОТГОВОР

    17 15:03  06.02.19

    На погребението му ще има хора, които ще са там само ,за да видят, че вярно е умрял. Толкова пари дължи , че не им се вярва да е умрял. Две години, пиене, наркотици и млади момченца и айде чао, на никой не плащал. Сега може пак да ходи да заплашва хората с мутри
  • 20 Японеца

    10 1 Отговор
    Целият биад, шмърка бело уникат!
  • 21 Баба Гицка

    6 1 Отговор
    Стар плет изгнива,стар борч не изгнива.
  • 22 Колега

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Това не е глупаво. Това е цинизъм и нихилизъм.
  • 23 До Тропчо

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "ТРОПЧО":

    Като гледам как пишеш, със сигурност и ти си клиент на ЧСИ-тата. Можеш да издевателстваш над хората, пък после някой те осъдил и те дал на ЧСИ и естествено сега смърдиш. Нека ги има. Щото ДСИ нищо не правят и минават години наред. То не, че ЧСИ правят нещо, но е по добре от ДСИ. ЧСИ и ДСИ да се махат, само тогава, когато се промени НПК. Където да има големи глоби и за дребни неща да се влиза ефективно в затвора за дълго време. Съответно за по тежки престъпления да се лежи от 20 г. на горе. Съответно дребните нарушения, но които са масови и тровят живота на хорицата да са ефективни и по бърза процедура. Сега сульо и пульо правят каквото си искат и нищо. Писна ми. Та ти си май от тея дето тормозят хората, пък после ох, ЧСИ бил виновен. Ако си седиш мирно, няма да викаш ох.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове