9 Април, 2012 19:43 1 366 1

Тригодишно падна от 8-мия етаж

  • пазарджик-
  • тригодишно-
  • падна-
  • осмия етаж

3-годишно момиченце е настанено в МБАЛ-Пазарджик, след като е паднало от тераса, намираща се на осмия етаж на жилищен блок. Инцидентът е станал в петък следобед, когато малкото дете успяло да излезе през тераса на съседен апартамент, намиращ се на 8-ия етаж на жилищен блок в пазарджишкия квартал "Изток", съобщи Plovdiv24.bg.

Оттам детето паднало от около 25-метрова височина. На мястото незабавно пристигнали екипи на "Спешна помощ" и РУП-Пазарджик. Момиченцето е откарано в МБАЛ-Пазарджик с множество травми и наранявания, с опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на местното полицейско управление, води се дознание.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мира

    0 0 Отговор
    нямам думи ужас