Last news in Fakti

19 Април, 2012 18:57 1 685 3

Глобиха пенсионерка, повредила вентилацията на ресторант

  • глобиха-
  • пенсионерка-
  • вентилация-
  • ресторант


Глобиха пенсионерка, повредила вентилацията на ресторант. 85-годишната жена ще плати 100 лева за нанесените щети, собствениците на заведението поискали близо 800 лева.
85 годишна баба е глобена със 100 лева, защото повредила вентилацията на ресторант, съобщи ВарнаУтре.

Пенсионерката не била съгласна с това, че в близост до нейния апартамент се намира външното тяло и вентилационната тръба на заведението, тъй като издавали шум и неприятни миризми.

След като нямало реакция на нейното несъгласие, тя решила да се справи с проблема сама. Срязала с нож отвеждащата тръба на вентилацията и изсипала в нея вода и отпадъци. Действията й обаче били забелязани от сервитьори в ресторанта.

Според назначените по делото експертизи причинената щета на собствениците на заведението е в размер на 110 лв. и деянието представлява маловажен случай. Съдът оправда възрастната жена в това да е нанесла щета на стойност на 792 лв., каквато сума е визирана в обвинителния акт.

Бабата ще плати и направените по делото разноски, които са 276 лева.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър василев

    1 0 Отговор
    2 пенсии и заминаха ..... :(
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    na pensionerite vse neshto im prechi a kogato tragnat da glasuvat si nosiat chervenata biuletina v joba
  • 3 .!.

    0 0 Отговор
    абе, на теб само комунисти са ти в главата... Има ли други освен тях в управлението от 1990 до 2012??? НЕ! Псевдо демократи, като теб, колкото искаш!
    Като доживееш нейните години тогава говори, найстина има доста постоянно недоволни пенсионери (толкова години да изкараш в нашата ш....на "държава" с 200лв. пенсия не е лесно), но има много повече арогантни и брутални "бизнесменчета", които като видят пенсионер не го зачитат за човек...