Last news in Fakti

1 Април, 2019 08:18 17 446 43

Трагедия на АМ "Тракия" преди Пловдив! Трима загинаха в огнен ад!

  • тракия-
  • магистрала-
  • катастрофа

Пожарът, предизвикан от катастрофата, е овладян от пожарникарите

Вчера вечерта около 21.40 ч. е получен сигнал за тежък пътен инцидент съпроводен с пожар в района на 89-ти километър от АМ "Тракия".

По първоначални данни водачът на лек автомобил "Нисан" със сливенска регистрация е шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък. Загубил е управлението над автомобила, той е преминал през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт, пише „Блиц“. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на реката преминаваща оттам и се е самозапалил. Към мястото незабавно са насочени екипи на сектор "Пътна полиция", аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик, две линейки на "Спешна помощ", служители на "Автомагистрали " АД.

По данни от служителите пристигнали първи на местопроизшествието в автомобила са пътували пет човека. Трима от тях са загинали, а мъж и малко момиченце са транспортирани в МБАЛ - Пазарджик с различни травми и наранявания. Пожарът, предизвикан от катастрофата, е овладян от пожарникарите, тъй като наблизо има няколко бензиностанции. Работата по изясняване на случая продължава, предстои да се извърши оглед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    103 3 Отговор
    На нас война не ни трябва,гинем ежедневно по пътищата! Хора,осъзнайте се!!!
  • 2 шафьор

    22 78 Отговор
    забранете газовите уредби При всяка катастрофа стават факли

    Коментиран от #4, #19, #26

  • 3 Давид

    48 44 Отговор
    Заглавието трябва да е : огнен ад на герберския път . Толкова ценен , че убиват раследвАщ журналист .

    Коментиран от #33

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123

    30 9 Отговор
    Пробите от асфалта да не забравите!

    Коментиран от #7

  • 6 Будалата

    76 3 Отговор
    Купени книжки и водачи идиоти. Все някой им виновен. Я пътя, я тъмно, я много светло, я слънце му блестящо, я фяр го заслепил. Като се обърне каруцата пътища много. Сам не се ли пазиш и Бог не може те оварди. И те така до следващите. Абитюренски наближават а и моторджии те плъзнаха. Ще се запълва статистиката.
  • 7 ???

    44 4 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    В този участък има ограничение на скоростта,какви проби?!? Извършва се ремонт,само че кой ти спазва тези ограничения.

    Коментиран от #27

  • 8 Давид

    29 29 Отговор
    Я попитайте Бойко , колко милиарда краде от нас Европа за година и колко му връщат под формата на еврофондове с която той крепи крадливата си хунта . Съотношението е 10:1

    Коментиран от #9, #36

  • 9 Безпартиен

    35 10 Отговор

    До коментар #8 от "Давид":

    Бойко ли е виновен за тази трагедия?!? Тцтцтц....
  • 10 ГОСТ

    38 3 Отговор
    КЪВ ПЪТ,КЪВ АСФАЛТ ...КВИ 5 ЛЕВА БЕЕЕЕ......НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ......ТОВА ГО Е УБИЛО......НИКОЙ НЕ МУ Е КРИВ....ЖАЛКО,ЧЕ ЗАРАДИ ТАКЪВ ОТКАЧАЛНИК СА ЗАГИНАЛИ И НЕВИННИ;....БОГ ДА ГИ ПРОСТИ

    Коментиран от #29

  • 11 Давид

    42 25 Отговор
    Бойко е виновен за геноцид срещу българския народ . Обезлюдяване на България . Никакви инвестиции в селското стопанство . Терор на бизнеса . Увеличаване на нищо - правещите , демек - администрация до колосални нива и използвани като репресивен апарат и гласоподаватели . При него се разви като никога до сега наркоманията и проституцията . Чужди фирми ни хранят с вредни храни и изнасят печалбата . Той и хунтата му избиват и малкото останали стада в Странджа . Мога да изброявам до утре . А вие дето взимате парите и се изживявате като герберски тролове утре вашите деца ще са емигранти . Слуги на слугите

    Коментиран от #12, #18, #41

  • 12 червени боклуци

    17 34 Отговор

    До коментар #11 от "Давид":

    Твоите в Русия ли са.Може да отиваш и ти боклук тъп.

    Коментиран от #14

  • 13 Гумар

    23 20 Отговор
    Давиде, така като гледам ти си някакъв облъчен трол изпълзял от недрата. Освен да лаеш по някокого вземи се замисли за своите психични проблеми.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Driving pleasure

    10 7 Отговор
    Абе вие прочетохте ли, че катастрофата е станала при НЕСЪОБРАЗЕНА скорост?! Кой знае какви неща е имало на пътя около тоя ремонт...
  • 16 Златко

    8 8 Отговор
    А къде са хилядите знайни и незнайни експерти по безопасност на движението, това безумие не ли и в резултат на тяхната работа, докога ще се експериментира с живота на хората, но явно е важно да си известен и с добри доходи....
  • 17 шафьор

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бенц":

    практиката и фактите новобранке
  • 18 мама е кучка

    19 10 Отговор

    До коментар #11 от "Давид":

    Ама той Бойко и тебе и децата ти може да е направил Аве всички комунисти сте изкукуригали чугуни
  • 19 Държавна Субсидия за Газовите Уредби

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "шафьор":

    Тоз пък друг олиг.френ
  • 20 Кор

    9 3 Отговор
    Несъобразена? Значи е спазено ограничението.
    Който пише за политика - слон да му го натика!
  • 21 един луд колоездач

    16 11 Отговор
    Гинем не заради високата скорост а заради ужасното качество на пътната инфраструктура и лошите умения на 80% от водачите. Каруци, пенсионери и жени каращи с 50/60 при ограничение 90, това са главните причини не скоростта.
  • 22 важното е

    6 2 Отговор
    да са били с колани!та да не могат да избягат от запалилата се кола!
  • 23 Додоч2964

    2 1 Отговор
    Качете се на каруци, майстори на волана !
  • 24 Шушо

    5 3 Отговор
    Прост народ,слаба държава....истина!
  • 25 Голям Слон

    7 8 Отговор
    Беше въпрос на време на тези стеснения да се случи нещо. И тепърва ще има такива неприятни моменти, защото отпускарският сезон тепърва предстои. Нашляпали са едни знаци за забранено изпреварването и ограничение 70 км/ч, уж разширяват едното платно от и към София според деня и часа, но питам ЗАЩО? След като разширяваш едното за сметка на другото, дай на хората поне да изпреварват. Защото какво излиза? Правят ти някакви две умрели ленти, по които трудно ще се разминат товарен автомобил и лек такъв, сложили са забрана за изпреварване и ограничение, но с каква идея? Махни тогава поне забранено изпреварването. Иначе мозъчните и физическите напъни са абсолютно излишни в този случай. Отново някакъв недонос от АПИ и партията-майка.
  • 26 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "шафьор":

    Как ще забраниш нещо което в целия ЕС се толерира бе ид***от.

    Проблема идва от кварталния монтаж при бай Пешо. В Германия се правят дори краш тествове на коли с АГУ и проблем няма ама там АГУ-то струва в пъти повече оттук защото се монтира от когото трябва.
  • 27 БатП

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "???":

    Какъв ремонт, бе? Ти виждал ли си там да се правят замервания дори, които се правят месец два преди започването на ремонта? Засега няма пари, ремонт не се прави, няма и да се прави. Нищо, че ни обират за винетки и пътни данъци. Аз 400 лв. имам да си платя пътния данък и още 100 за винетка, ама за магистралата някак не им стигат. Но виж да опрощават на мюфтийства може. Както и да е, нека не говорим за войната по пътищата. КАТ много удобно казват, че основната причина за катастрофи в България е несъобразената скорост, но да се съобразиш с безобразното състояние на пътищата ни си е по начало невъзможно. Миналия месец колеги пукнаха гума с 60 на извънградски път. Естествено фирмата купи гума и полиция не се вика, защото единственото, което би станало е да им напишат акт за несъобразена скорост, нищо, че ГПС показва някаква смешна за извънградски път. Ама ние сме си овце, траем си, караме си по чукарите, така де, пътищата.

    Коментиран от #28

  • 28 БатП

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "БатП":

    Моя грешка, прочел съм, че на 189км е катастрофата.
  • 29 Гост

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "ГОСТ":

    Ще обясниш ли какво точно значи несъобразена скорост. Не за друго ама това е комунистическо понятие срещашо се само в бивши / или реално все още настоящи / комунистически държави където лумпени като теб го ползват като извинение за да не си свършат работата. Ако шофьора е карал с цифром и словом 70 км/ч както е по ограничението, скочил е в дупка и е катастрофирал ще се извиниш ли и ще признаеш ли че си деб**л?

    Коментиран от #32, #38, #40

  • 30 Апи

    5 2 Отговор
    Никъде в европа няма магистрала с едно платно само в България , защото дясното платно не става за нормално шофиране. Алчноста и властолюбието ще ги погуби всичките педалчета.
  • 31 Ооо не

    4 3 Отговор
    Къв Бойко кви 5 лева?
    Що за тъпак дрябва да си да качиш 5 човека в трошляка си и да се правиш на състезател нощно време в участък с ремонт???
    Жалко за пътниците , зад кормилното устройство най - вероятно до месец пак ще е зад волана. Да му мислят хората , които за в бъдеще ще седят до него в друг трошляк. Или пък не дай си боже да го видиш да се задава отгоре ти... Тцтцтц.
  • 32 Голям Слон

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Някой пак сънува комунистически кошмари. Щом за теб понятието "несъобразена скорост" е комунистическо понятие, то това значи само що за човек си. Със 70 км/ч дори и на нашата магистрала не можеш да се утрепеш. Освен, разбира се, ако не се хвърлиш от някой виадукт. Така че глупости недей пиши, само колкото да се намираш на работа и да си в разговор за неща, от които наистина не ти е писано да разбираш.

    Коментиран от #35

  • 33 Ив - Ник

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Давид":

    И да клепаш и да цапаш, пак, ще Ви победим на ...
  • 34 бсфн

    3 3 Отговор
    къде са му камерите умни купени с евро пари на бившия капитан от пожарната,кога ще махне подмазвачите дъртаци на пенсия и заплата от мвр
  • 35 4554

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Голям Слон":

    Слон,дай дефиниция за несъобразена скорост.Може и в цифри

    Коментиран от #37

  • 36 356

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Давид":

    Ей сега,като си изям ябълката,ще го попитам.
  • 37 Голям Слон

    14 0 Отговор

    До коментар #35 от "4554":

    :-) Скоростта е НЕсъобразена тогава, когато не се вземат предвид фактори, като пътна настилка, част от денонощието, техническо състояние на автомобил, опит на водач, метеообстановка и т.н. Има случаи, в които и 30 км/ч може да бъде несъобразена скорост, колега. Понеже много от нас не могат реално да преценят ситуацията, по тази причина се слагат знаци по пътищата. На магистралата по подразбиране е 140. Забелязал ли си колко знаци има, които казват да се кара с 90 при дъжд, дим и мъгла, например? Забелязал ли си, че между Стара Загора и Чирпан има знак 90?! А колко от нас/вас ги спазват? Те ти дефиниция на несъобразена скорост. Някой го е съобразил вместо теб, но ти не му вярваш, докато не завършиш земния си път по новините. Ако нещо не е станало ясно, да опитам пак?
  • 38 да ти поясня

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    ...шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък... Сиреч, скорост несъобразена с пътните условия.Схващаш ли?
  • 39 Жена

    7 4 Отговор
    Разбира се,че повечето катастрофи са заради превишената скорост! Камери на повече места и ще видите как всеки ще спазва ограничения,а не всеки млад пишлигар да ми се качи на нова кола и да си мисли,че е безсмъртен и да погубва и други животи! Строги наказания за тия където много бързат!!!!

    Коментиран от #43

  • 40 ОНЯ СЪЩИЯ

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    КАКВО ОБЩО ИМА ТУК ,В ТАЗИ СИТУАЦИЯ НА ПЪТЯ,С КОМУНИЗМА БЕ АМСАЛАК........???? ТО КАТО НЕ СПАЗВАШ ПРАВИЛАТА И ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА ДВИЖЕНИЕ,КАКЪВТО И ДА СИ,ЩЕ СЕ ПРЕБИЕШ....
    ТО И СЛОНА ТИ ГО КАЗА А И ДРУГИ ТИ ГО СПОМЕНАХА ПО ДОЛУ В КОМЕНТАРИТЕ СИ.......АРЕ БЕГАЙ.....
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Голяма трагедия. Бог да прости загиналите! Обикновено има знаци за намаление на скоростта, които се дублират доста отдалеч - единия ако не забележиш - втория, третия - няма начин да не го видиш Че е карал бързо - това ясно. Не защитавам и не обвинявам никого за нищо! !Но преди години, когато се ремонтираше главния път Русе-Разград-Шумен- Варна, точно на участък от магистралния път, малко преди Девня / а и на други участъци от този път/ толкова неграмотно и безотговорно бяха наслагани пътните знаци за през нощта, че нямаше кола, която в тъмното / след 21 часа/ да не навлезе в насрещното.И аз, добре,че бях минал през деня -около 14 часа/ за Русе- се обърках,но започнах да "пъпля" с 20-30 км/ч и спрях навреме, натискайки многократно спирачката, за да сигнализирам на 4 румънски коли, които вървяха след мен. Не знам дали го правят някъде в страната, но при ремонт на пътя, в края на работния ден, задължително трябва да премине специалист от КАТ, за да се увери за правилната и компетентна сигнализация за през нощта Миналата година се ремонтира безобразния път Варна-Добрич Стана за чудо и приказ !!.Знаците от 60 км/ч бяха нацвъкани през километър -два и в двете посоки, и така стояха цяло лято по цялото трасе, независимо работеше ли се или не на някой участъци от този 53 километров път !? Защо ....???
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове