22 Април, 2012 10:29 632 0

Кандидат-историците пишат за Асеневци и Раковски

  • история-
  • изпит

Точно в 9.00 часа в 65 аудитория започна кандидат-студентският изпит по История на България, съобщиха от Софийския университет "Св. Климент Охридски".

1564 кандидат-студенти, заявили желание да се явят на този изпит, ще пишат по една от двете изтеглени от Любомир Шарков от Враца теми:

1. Възстановяване и развитие на Българското царство (1185-1207 г.)

2. Обществено-политическа дейност на Георги Раковски (1821-1867 г.)

Темите бяха изтеглени в присъствието на доц. д-р Милена Стефанова - заместник-ректор по учебната дейност ОКС "Бакалавър" и ОКС "Магистър" и председател на Централната комисия по провеждане на кандидат-студентската кампания и доц. Пламен Митев - декан на Историческия факултет.

В 14.00 часа в сградата на Ректората ще започне последният изпит от първата сесия на кандидат-студентската кампания 2012 г - по Химия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА