Last news in Fakti

9 Април, 2019 08:21 39 996 120

Динко: Паля танка, ако някой пак се изгаври с България

  • динко-
  • танк

„Ловецът на бежанци” коментира пред Флагман.бг ситуацията с циганина, който псува българите

„Ако още един път циганин се изгаври с България, хич не ме интересува, паля танка и минавам върху къщата му, ей тъй, за наказание!. Боят му беше малко на тоз циганин, дори да ме осъдят, знам, че съм го направил, защото си го е заслужавал”. Това каза пред Флагман.бг Динко Вълев от Ямбол за случая с циганчето, което си позволи да псува българите и да обижда България в рамките на 3-минутно видео в youtube и последвалия екшън.

Видеото породи милиони коментари в социалните мрежи, а гледанията му надхвърлиха дори клипчето с целувката между Кобрата и Джени Суши. Вчера Флагман.бг ви съобщи, че ямболията, познат у нас като „Ловецът на бежанци” и този път не се сдържа и наказа циганина, като му скъса обицата на носа и го накара да я глътне.

Вълев отишъл до Лясковец, област Велико Търново, за да намери циганина и къщата му, където всъщност се разиграла сцената с откъсната обица. От думите му стана ясно, че ромчето и майка му, която също стана известна с обидите си по адрес на българите, живеели в Германия. Сега Гилбърт Стефанов, който така се е регистрирал във Фейсбук, бил във ваканция и се завърнал за малко у нас.

„Върнал се и решил да се направи на интересен. Малко му беше, долно п*дерастче. Българите го биели и го тормозили и той затова ги мразел. Има подаден сигнал към 112 и в полицията, изобщо не ме интересува, ако ще и в затвора да ме вкарат…”, допълни още Динко.

Относно спекулациите, които веднага завладяха публичното пространство, след като ямболията пусна фотос на циганина, че снимката била фалш и измама, Динко Вълчев отговори категорично: „Те могат да говорят за брат ми, че е п*дераст, пък аз брат нямам…”, ясно говори, че кадърът е автентичен.

Динко Вълев му е дал пет дни срок да се извини за обидните думи, в противен случай ямболията го заплашил, че ще запали къщата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Динко от Ямбол

    78 136 Отговор
    Е поизлъгах малко ама няма нищо,нали ми видяхте МТЛБ-то.

    Коментиран от #27

  • 2 Зелен бетон

    54 95 Отговор
    Микииииии Маууууууууууууууссссссссс
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пали

    186 9 Отговор
    И не го гаси!

    Коментиран от #37

  • 5 Дедо ви

    236 38 Отговор
    Динко президент!

    Коментиран от #54

  • 6 Дрън дрън

    147 57 Отговор
    По добре запали метлата и измети боклуците от парламента.Или те е страх от тях да не ти спрат хранилищата.

    Коментиран от #46

  • 7 пустиняк

    100 25 Отговор
    Динко - Президент, Президент!!!!!!
    Гилбърт - Мин. на вътрешните работи !!!
    А кажете - Да сме смеем ли, да плачем ли от тези новини?
    Горко нам - тези дето само четем и коментираме.
  • 8 Мимо

    373 28 Отговор
    Може да му викат на Динко, че е всякакъв, ама ако имаше поне по един като него във всяко населено място картинката със все по - наглото и престъпно поведение на една етническа група щеше да е доста по различна.
  • 9 Хахахахха

    53 141 Отговор
    Тизи е по фалшив от Seiko5. Даже не се казва динко. Хахахахаха

    Коментиран от #16

  • 10 Давид

    71 25 Отговор
    Като се появи проблем при патриотите и герб се появяват цигани , Динко . Особено преди избори стават цигански вендети , някой драска по джамиите кръстове . Абе все неща , събуждащи националистическите и религиозни чувства в хората .
  • 11 888

    69 123 Отговор
    Стига сте занимавали хората с тоя прост маймун
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Townboy

    86 30 Отговор
    Динко премиер!
  • 14 ХИТЛЕР

    184 19 Отговор
    ЕМИ КАТО НЯМА ДЪРЖАВА Е РЕДНО ДА ИМА "ДИНКО"... ТОДОР ЖИВКОВ В ЕДНО ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА СИ: "ДЕЛА,ДЕЛА И ПАК ДЕЛА",А НЕ КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА АКО ГО ХВАНА ТОВА ГЕЙЧЕ ЕДИ КАКВО СИ ЩЕ МУ СТОРЯ...

    Коментиран от #67

  • 15 Mорук

    40 91 Отговор
    Някой ще се сети ли и на него да му спре белото,аман от клоуни
  • 16 Мимо

    122 11 Отговор

    До коментар #9 от "Хахахахха":

    Абе, човек, ако някой "светлозелен" направи такова видеообръщение по адрес на "тъмнозелените" и след това някой "тъмнозелен" му направи подобно публично "преосмисляне на поведението" - тогава останалите "тъмни" ще го героизират и ще разказват легенди за него и на внуците си. А ние какво правим?!? Седим и пишем какъв ментак е ... А ТИ , гражданино какво повече от него направи за обществото от него? Как и кога ТИ лично защити по някакъв начин честта и достойнството на обществото, от което си част...и въобще би ли направил някога нещо.... Съмнявам се!

    Коментиран от #71

  • 17 Пали танка и върви

    33 84 Отговор
    В парламента да оправяш държавата. Знаеш ли как ГЕРБ се ебават с България. Какво правиш Динко. Имаш танк но те е страх. Защо бе? Айде върви с не го и гърми парламента аре да те видим. Страх те е от Бойко. Разбирам Бойко е властен. Мутрите са го превзели. Но май и ти ми мязваш на мутра Динко. Затова ли нещеш да атакуваш парламента. Цигането е прав. Той не е псувал бедния народ той е псувал мутри като тебе Динко. С голите глави и мафията. Уж народа е един а защо мутрите са народа а народа не е народа? Я кажи. Народа който не мутренски. Кой говори мутрите. Народа който не е мутренски няма грам свобода на словото да каже една дума на вън. Всичко е дъщери и деца на мутри на вън купонясват лигавят се и в мола си купуват скъпи дрежки и ядат в Макдоналдс. Айде пали танка Динко но внимавай на кого го палиш защото и ти си намериш майстора.

    Коментиран от #108

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Евала Динко

    21 59 Отговор
    Динко пали танка и почвай рублофилите ибрикчии че много са се активирали против България и все плашат с Русия има и много руски мелези между тях

    Коментиран от #75, #110

  • 20 Иван

    35 22 Отговор
    Прост народ. Умните хора не правят така. Има далеч по-хитри начини от това да пребиеш един такъв сульо и после да те разкарват по съдилища заради това и да плаиш като Кубрат, защото 100% ще се намери сега адвокат да накара циганина да го съди и за нематериални щети и Динко ще си плати за наше съжаление и накрая циганина ще излезе крайния победител, защото за една скъсана обица и малко шамари ще получи дебела пачка
  • 21 Batushka

    14 67 Отговор
    Ами крайно време е такива като тоя галош да построят малко в затвора...въпроса са е ние правова държава ли ще сме или ще я караме като по турско...
  • 22 Камбата

    94 11 Отговор
    Зарадвах се като прочетох новината , че е наплядкал малкия сапун. Браво Динко, продължавай! Не може да се гаврят така...
  • 23 Дроб сарма

    84 8 Отговор
    Сега Толерастите пак ще скочат - Динко, Минко... Ама всички вие, които ще напишете, че не е редно да се саморазправя, когато пак стане цигански проблем и се криете и заключвате - "На Вас това не може да се случва"... Долна нация сме. Не го харесвам Д*нко, но БРАВО - тайничко всеки българин сега му се кефи.
  • 24 ДОКО

    89 12 Отговор
    ЕВАЛА ДИНКО..ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА БЪЛГАРИ..БРАВО
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Давид

    30 10 Отговор
    България е разделена на групи и подгрупи . Групите са 2 . 1 група е в България и е разделена на подгрупи - тези дето са на власт , тези дето са опозиция , тези които контролират малцинствените групи . 2 група - тези извън България . Ако българите в чужбина си мислят , че са независими и успяват е лъжа . Ние им плащаме всичко . А това е договорка между България и съответната страна и броя на пребиваващите там . Затова Бойко е толкова отстъпчив , както и останалите преди него . Ако Европа ти да даде 10 милиарда , значи ти взима 30 . Самото ни приемане бе с ограбване - АЕЦ Козлодуй . И милиони примери .
  • 27 Ивана

    19 29 Отговор

    До коментар #1 от "Динко от Ямбол":

    Ако това е символа на българщината, жалка на майка...

    Коментиран от #28

  • 28 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    22 11 Отговор

    До коментар #27 от "Ивана":

    Е тва е мъжкара 😂😂😂😂😂😂
  • 29 Бяла Жига

    54 5 Отговор
    Да! Грешно е, не е редно, не трябва така, Динко сгреши... Сгреши САМО с това, че го направи показно - трай си бе! Иди и го смачкай ако искаш, но не се фукай после. Циганите са страхливи, те са като ядрения разпад - ако не ги контролираш ще има ядрен взрив, затова трябва да има "забавители" - като Динко

    Коментиран от #31

  • 30 Мобифон

    58 3 Отговор
    Българските мутри да проявят малко патриотизъм като Динко и да погнат вилнеещите цигани ! Ама и те продажни като политиците ни !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ФИАТ

    30 14 Отговор
    ДИНКО - ПРЕЗИДЕНТ , ДИНКО - ПРЕМИЕР , да живееее ....динко , смърт за циганите !!
  • 34 болярин

    17 6 Отговор
    смачка и ги ще до идем на помощ
  • 35 Batushka

    18 20 Отговор
    Прости тъпани така си избирате и ПРЕМИЕРА -ПО БАБАИТЛЪКА ама после и той ходи с мазилце на гости като вас, на работа...тъпо племе!
  • 36 Просто палячо

    19 33 Отговор
    Абе динко ти българин ли си ? Кое баща ти ?

    Коментиран от #78

  • 37 Звлен

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пали":

    И гази
  • 38 ГОСТ

    52 7 Отговор

    До коментар #32 от "Васил":

    НАПРОТИВ.......ТИ ВЕЧЕ СИ СЕ ПОСРАЛ,САМО КАТО СИ СИ ГО ПОМИСЛИЛ........ЕВАЛА НА ДИНКО......КАКЪВТО И ДА Е, НО В СЛУЧАЯ Е ПРАВ......И Е ДОБРЕ ВСИЧКИ ДА ГО ПОДКРЕПИМ......
  • 39 petar

    11 35 Отговор
    новия прякор му е Пинко - Вълев - Обецата... евтииин
  • 40 Румяна

    35 4 Отговор
    А какво правим, като политиците се гааврят с народа!
  • 41 Дядото

    15 41 Отговор
    Пали комбайна и марш на нивата... аграр смръдлив,..има недостиг на животновъди бе...ПРЪЧ СЕЛСКИ!! :) :)
  • 42 бат танас

    11 5 Отговор
    кибрит имаш ли
  • 43 Така Така

    39 0 Отговор
    Мингяна и родилата го погрешка твар проституират в Германия.,, циганчето"както бе умилително назовано гълта саби понеже турците отвреме на време им се ще мъжки гъз!
    А дрътата участва в масовки от всякакъв тип!
  • 44 Все още работеща

    46 6 Отговор
    Циганите се самозабравиха.Злоупотребяват с това,че са дискримизирани.Държат се нагло,безкруполно и те гледат така,все едно си им длъжен.И,ако органите на реда си вършат както трябва работата и не им пречат някои организации,то в държавата ще има ред.Няма да има нужда от такива,като Динко,но колко МЪЖЕ биха постъпили като него?

    Коментиран от #92, #101

  • 45 Скинхед

    33 7 Отговор
    Браво бе дивак,ти си железен,кандитарай се за
    Президент,всички българи сме зад теб!
    Напълни ми душата Динко,много си луд.
  • 46 Random

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Дрън дрън":

    Айде ти го направи като толкова знаеш да приказваш. А на бас че в момента в който влезеш в София, цялата армия (около 5 танка) ще те чака пред парламента да види какво ще правиш.
  • 47 Митко

    7 2 Отговор
    Не се сърдете на Динко Зара всичките му разсъждения просто политиката на Европа кара хората да разсъждават така защото да си нормален човек и теглило трябва да се циганин м***** бежанец Абе някакъв който не е от Европа
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 гоуст

    9 13 Отговор
    К'во ша палиш кат' нямаш пари за биензин, ве :))))))))
  • 50 Янко

    20 2 Отговор
    Не се сърдите на Динко за расистките му убеждения просто Европа ни кара да мислим така Ние започваме да се чувстваме потъпкани от малцинства които въобще не са малцинства взимат приоритет на път ме скоро в Европа да се роди нов Хитлер и това е благодарение на разсъжденията на повечето европейци прочетете малко история и вижте как се е родил Хитлер защо го е избрал народа и го е въздигнал за свой идол и вожд
  • 51 Баща ти с дамаджаните

    13 13 Отговор
    Къде му е оръдието на този "танк"... хахаха
    Селяндурщина
  • 52 А бе

    12 36 Отговор
    Голяма работа. Изтръгнал на горкото дете халката. Я да дойде да се мери с някой от неговия размер да го питам аз. Нали се прави на мъж а бие дете което не може да нарани и животно. Кой е животното. Не е трябвало така да постъпва. Така още повече омраза вселява в циганският народ. С циганите не можеш да си имаш работа. Трябва да беше постъпил по мъдро. Не трябва така. С насилие нищо не се постига.

    Коментиран от #104

  • 53 Анонимен

    17 8 Отговор
    Динко, ама това не е танк, моето момче... Явно не си ходил в казарма - ще ти трябва един курс по военна техника и въоръжение. Ела в Костенец и ще те обуча.
  • 54 Нов

    14 9 Отговор

    До коментар #5 от "Дедо ви":

    Да този ако е президент България ще я опустушат още на 5 минута. Циркаджия, аман от такива като подобия на хора. Не се ли обижда на хората който разграбиха Бг, много чувствителен няма що.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Давид

    16 4 Отговор
    Давайте новини за крадците от герб . Циганите и Динко ги оставете те работят за Каракачанов .
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Давид

    13 5 Отговор
    Някой знае ли колко е заплатата на Цветанов - крадеца

    Коментиран от #65

  • 59 Шери

    5 1 Отговор
    Тука пищно боклуци фуклофци

    Коментиран от #61

  • 60 Браво Динко!!!

    16 6 Отговор
    Динко пали Танка и отивай да буташ къщата на Цигането ,ако не се извини ,пък да видим дали някой друг ще се осмели да псува Българите и България...само така трябва народен СЪД...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ПЕТКО

    10 8 Отговор
    КОЛКО ВИ ПЛАЩА ТОЗИ ПАЛЯЧО ДА ГО РЕКЛАМИРАТЕ ВСЕКИ ДЕН И НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ.
  • 65 Иво

    10 11 Отговор

    До коментар #58 от "Давид":

    Сдухан, ти ми кажи колко е на вещицата Йончева, и от къде другата - Курнелия си има Техноимпекс, макак червен? Или това не те интересува, а? Гнусна червена ИЗМЕТ !
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 А ти къв си уе

    9 10 Отговор

    До коментар #57 от "Спиро":

    И ти си такъв. Динко за мене е мутра. Знаеш ли колко е скъп тоз танк. И държавата са му го дали ей така. Жива мутра. Защо аз нямам безплатен танк?
  • 70 Дядо Йоцо гледа

    11 9 Отговор
    Дине пали танка дядовото и мачкай русофилията дето не са спряли да плюят България Писна ни от тия мишоци червени предатели и крадци
  • 71 Рум

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Мимо":

    Точно в десетката! Браво
  • 72 Дидинко

    12 7 Отговор
    Има ли още някой да обръща внимание на този плазмодий и платените му мангалчета, щял да пали танка селяка
  • 73 Дидинко

    9 10 Отговор
    Този манхгал нервния дето се заканва случайно да не е от Ямбол или селата , този палячо крайно време е някой да му спре синтетиката че много си повярва

    Коментиран от #90

  • 74 СПРАВЕДЛИВИЯТ

    8 1 Отговор
    СТИГА БЕ ХОРА - БОЙКО, МАРЕШКИ, ДИНКО - ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ТЕЗИ СА МАРИОНЕТКИ С ДИПЛОМИ ПЪЛНИ С ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ. ВСЕКИ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ЧЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО МЕСЦЕТО. И ПОСЛЕ .....

    НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ХОРА С МОРАЛ И РОДОЛЮБЦИ.
  • 75 Това

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Евала Динко":

    С такова мислене танка ще се обърне един ден и към теб ти да не би да си нещо различно
  • 76 Давид

    6 4 Отговор
    Да се зададе въпроса , кой даде пари за бизнес на този селски тарикат . Защото същия този спонсор и ментор го активира в определени моменти . Същия този го и пази . Демек пази си касичката , която е създал .
  • 77 Valentin Zudor

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "IVAN":

    Aз съм Механник водач на Гаубица и 50тонен Танк.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ташко Мъдев

    13 4 Отговор
    Колкото и да не харесвам Динко, в конкретния случай ги поздравявам. Това е един от начините за пресичане на простотиите на тема България и национални герои.
  • 80 Булшитс

    7 9 Отговор
    Тоз май послъга, че карал циглето да си яде халката
  • 81 Андрей

    10 6 Отговор
    Браво Динко само така че тези се мислят за хора а само за разплод стават като свинете и добитък
  • 82 Мария

    12 5 Отговор
    Правилно е постъпил Динко.Но държавата ни не е държава и пак,който не трябва ще го отнесе!Като мрази българите да си беше стоял в Германия!
  • 83 Андрей

    14 7 Отговор
    Браво Динко само така че тези се мислят за хора а само за разплод стават като свинете и добитък
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Павето

    4 3 Отговор

    До коментар #85 от "Todor kolev.":

    Е ийй внимавай с изцепките другия път преди да плюеш пиши къде се намираш или си затваряй насраната уста!
  • 87 Кома

    6 7 Отговор
    Динко премиер. Динко президент!!
  • 88 Дългия

    14 4 Отговор
    Застанете зад гърбът му, стига сте го плюли. Дайте да видим на кой му стиска, май само на Динко?
  • 89 бомбата

    9 6 Отговор
    Браво Динко!
  • 90 Ямбол

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Дидинко":

    Отиди ти му я спри що даваш акъл
  • 91 ТОЧКАТА

    5 9 Отговор
    Динко..ПРЕМИЕР...Иняма да слушаме глупости повече...за ЗАКОННАТА КОРУПЦИЯ.

    Коментиран от #98

  • 92 Ама този мъж ли е?

    6 8 Отговор

    До коментар #44 от "Все още работеща":

    С цел танк срещу циганче .Дойде пали танка ще му запалят къщата.Такива Мъже съм ги виждал много.Само им дай танк и виж какво големи мъже са .Ако това циганче му излезе с една тояга съм сигурен че ще избяга.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 някой

    7 6 Отговор
    Кой дава право на въпросния човек, наречен Динко, да разкървавява, да заплашва, да изразява цялата си простащина по този нагъл начин. Какво е това самоуправство, което той се кани да прилага?! Това нашето държава ли е, има ли закони, има ли органи на реда, които да се самосезират? Анархията не води до нищо добро. Защото въпросният циганин не заплашва, той просто изразява чувствата си. А нашият простак, провъзгласен за герой, заплашва да го напада, дал му срок?! Подсъдими биват предлагани за евродепутати! Беззаконието не води до нищо добро. Напоследък простащината е издигната в култ. Тя е навсякъде!

    Коментиран от #109

  • 95 Гостъ

    7 5 Отговор
    Ей за това България няма да се оправи никога, идоли са бай Тошевци,Динковци и разни комунистически крадливи мутри !

    Коментиран от #100

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Митко

    3 2 Отговор
    Нафтата от мен, но искам да ме вземеш за мерач
  • 98 ТОЧКАТА

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "ТОЧКАТА":

    Радвам се на трезвата преценка....и аз си дадох минус
  • 99 Боб чорба

    2 4 Отговор
    Динко не го мислете, има бая дебел гръб, така че му е през оная работа кой ще го съди!
  • 100 Усмивката

    1 2 Отговор

    До коментар #95 от "Гостъ":

    Братчет.Тя България няма да се оправи от самосебе си.Туй се едно е съшото тук да няма коментари.Полиция и институции няма.А... Виж за събиране на данъци и сметки има.Нали не си от ,,ония”. Дето се има за права но без задължения.Нали не си от малцинството.Щото затова се плашиш от Динковщината

    Коментиран от #103

  • 101 Коректор

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Все още работеща":

    "Безскрупулно" !!!

    Коментиран от #112

  • 102 NO KOMENT

    1 0 Отговор
    BG ДЖООБС

    Drin drin qrina,
  • 103 Гостъ

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "Усмивката":

    А бе "братчед" нали това казвам оправяне с знайни и незнайни простаци не става!Има избори сваляйте корумпирани политици и настоявайте за законност!Разни мекерета като Динко са лош пример!Лоша или не има полиция протестирайте пред тях докато започнат да си изпълняват задълженията! И те имат нужда от подкрепа!
  • 104 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #52 от "А бе":

    Ти наред ли си ? СМОТАНЯК!
  • 105 Mango number five

    3 3 Отговор
    На Динко Тъпеша най много да му замирише врата на изгорла гума. Колкото и да се пъне няма да го вземат в нито една партия, тоя тиквиник.
  • 106 Хасан

    7 8 Отговор
    Мухъл,защо не дойдеш в Пловдив или Пазарджик те видим какъв мъж си,че си тръгнал дете да биеш?С булченска рокля ще си тръгнеш.Добре,че ти и твоята група обирахте мигранти и ги гонехте обратно за да несе жалват.Кажи на колко такива мургави парите открадна,хора бягащи от войната?Герой с кражби,бизнес с крадено.

    Коментиран от #107

  • 107 Чок герчек

    3 5 Отговор

    До коментар #106 от "Хасан":

    Остави го този серсем ,ще си намери майстора да го шамаросват като гумандоса от въвъдиново.
  • 108 Крали Марко

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Пали танка и върви":

    Първо си оправи правописа и логиката на мисълта и после се пробвай да подстрекаваш ! Палячо СЕИРДЖИЯ!
  • 109 Крали Марко

    5 2 Отговор

    До коментар #94 от "някой":

    Чакай, чакай от "умрел" писмо . Територията България е корумпирана и се нарича Абсурдостания ! Щом ти харесва стой на "г" стойка спрямо циганите и вярвай на гроб за "вината " на Иванчева ! Добре че такива заблудени евротолерантни "мекици" сте малко на брой !
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Все още работеща

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "Коректор":

    Благодаря .
  • 113 Аз ,Врчанката

    4 2 Отговор
    Браво на Динко!!! Защо в България няма повече такива,като него?! Според мен на циганчето му е било малко този бой,трябвало е да го побие малко повече. Ето,на такъв човек се казва истински родолюбец! Напълно го подкрепям!!!😃😃😃
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 TedyPetrova

    1 1 Отговор
    Ето това е истински и достоен мъж, а не като останалите ни хленчещи мъжки госпожици.
  • 116 Ямбол

    1 1 Отговор
    Този Динко за Актиор при Слави
  • 117 Дояч на крави

    1 1 Отговор
    Този селяндурник търси само внимание и некои да го забележи.на мен ми е много много смешен и жалък.на вас незнам как ви се струва
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Тва верно леее

    1 1 Отговор
    Всичко е загубено тук във бг-то.само олигофрени останаха.време е да се ориентираме на някаде.защото все по зле ще става.масово народа е изтрещял.по някога се чудя дали повредата не е във моят телевизор?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове