14 Юни, 2019 17:30 2 618 29

От ГЕРБ не искат да се срещат с Корнелия Нинова

  • субсидии-
  • решение-
  • предложение-
  • среща-
  • отказ-
  • герб-
  • корнелия нинова-
  • бсп

Парламентарната група на ГЕРБ твърдо подкрепя решението на Министерски съвет за субсидиите

От ГЕРБ не искат да се срещат с Корнелия Нинова - 1
Източник: БГНЕС

ПГ на ГЕРБ твърдо подкрепя решението на правителството за намаляването на партийните субсидии на 1 лев. Това се посочва в писмо на ПГ на ГЕРБ до ПГ на „БСП за България“ по повод отправена покана от Корнелия Нинова за провеждане на среща, на която да се обсъди предстоящата промяна в размера на партийната субсидия, съобщават от пресцентъра на партията, предава epicenter.bg.

Освен това позицията на ГЕРБ по темата вече беше ясно заявена по време на дебата и гласуванията на предложението на Министерски съвет в Комисията по бюджет и финанси, а също и в пленарна зала.

В писмото на ГЕРБ се посочва още, „че съгласно Конституцията и Правилника на Народното събрание, всяка една законодателна промяна се обсъжда в парламентарните комисии и в пленарна зала. Там народни представители, граждани и неправителствени организации имат нужната трибуна, за да представят своите позиции по различни законодателни предложения“.

В края на писмото се посочва, че от ПГ на ГЕРБ не считат за нужно провеждането на допълнителна среща по темата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яко

    21 21 Отговор
    Камунистите да го ду......т

    Коментиран от #10, #25

  • 2 ГЕРБ до БСП

    19 18 Отговор
    Вижте сега, държавата си е наша и можем да я крадем на воля. На нас субсидии не ни трябват, а като хартисат пари и от вашите субсидии, ще си ги раздадем под масата. Вие се оправяйте както знаете.
  • 3 Подарък от боко за Народа

    18 14 Отговор
    Европейската комисия наказа България с около 13 млн. евро заради нередности с къщите за гости за изминалия програмен период 2007 - 2013 г

    Коментиран от #7

  • 4 Драйвър

    22 16 Отговор
    Как обърнаха палачинката,защо сега Курнела не вика Бойко да се разберат кат мъже,а се моли да се срещнат да обсъдят,мръсни комунисти не се наядоха ей!

    Коментиран от #6

  • 5 Све

    14 2 Отговор
    С Гергов се разбират идеално
  • 6 Нерез

    16 17 Отговор

    До коментар #4 от "Драйвър":

    Не знам кой какво е обърнал но със сигурност ти си обърнал резбата. Цяла гробарска партия да я е страх от една жена. Гея по ви харесваше.

    Коментиран от #12, #21, #28

  • 7 .....

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "Подарък от боко за Народа":

    Всеки си има глава на раменете да мисли дали да гласува, за кой да го прави, да преценява кой, кога и защо прави “нещо” и т. н. Народът явно не го интересува и с 200 млн да ни накажат и 20 милиарда да изтеглят, а въпросната субсидия, която е “ най-важна” за него и която може да закрепи управляващите още 100 години на власт. Ама времена- нрави, това бавно се променя.

    Коментиран от #15

  • 8 onq s konq

    18 12 Отговор
    Отхвърлянето на предложението за среща от ГЕРБ с обосновката че всичко се решава в Парламента всъщност е КУЛТУРЕН ОТКАЗ да се губи ЦЕННО ВРЕМЕ в празни приказки с лицето Корнелия "НИКОЯ" ,каквато е Тя след подаването на оставка.

    Коментиран от #22

  • 9 Пижо и Пенда

    6 8 Отговор
    Да се срещнат и да се разберат като комунисти -нали Боко заради партията напусна работа ...

    Коментиран от #29

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ПЕЕВ

    13 10 Отговор
    ТОВА КОМУНИСТИТЕ СА БЕЗ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ.
  • 12 Реалист

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "Нерез":

    Наивен та чак опасно прост - напротив, предпочитаме курна щото вече ви разпърдя цк-то и както е започнала ще ви разцепи поне на две. Но това не означава че трябва да се срещаме с нея и да и създаваме алиби на можеща или на политичка. Приватизаторката на Техноимпекс още не е обяснила ОТКЪДЕ НАМЕРИ ПАРИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТЕХНОИМПЕКС???
  • 13 ИСТИНАТА

    14 10 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ, Г-Н БОРИСОВ! Комунистите си направиха популизъм и искаха субсидия от 1 лв. Сега, когато сами си "откраднаха" 25 млн.лв.+чл.внос, започнаха да плачат. Имаше Референдум и народът гласува 1 лв. Другари комунисти, др. Радев, нали бяхте с народа. Сега сте против тяхното гласуване. Няма как непрекъсното да се играе по вашата свирка. До тук беше. Ето защо толкова бяхте против ББ и ГЕРБ. Целта е била да се "докопате" до държ.хазна, напълнена с толкова труд от ББ! За да си напъните в/ху чужд гръб собствената си и изпразнени партийна каса. Независимо, че БНТ и БТВ ви поддържаха цялата кампания, не ви стигна и си направихте предаване. ГЕРБ нямаха и бяха нападани от всички медии. И журналистическото слово не било свободно. На вас или на ушите си да вярвам. Др. Радев, вие президент ли сте или PR на БКП/БСП. Изпълнявайте функциите на президент по Конституция. В името на БКП/БСП, твърде често прескачате ограниченията си на президент, за да се явявате като говорител на тези, които разграбиха държавата. Обърнете повече внимание на корупцията и подкупите с Ролекс и евра не само в президентството, но и в личен план. Спомняте лу си все още инвалидът, бутнат от баща ви и прикрит от вас. Помогнахте ли му до днес с нещо? Или "народните пари" са само за вас. Да живеят простите българи !!!

    Коментиран от #18

  • 14 Фактите говорят

    7 12 Отговор
    Борисов взима еднолично всички решения, оп група герб само гласува! Всички съвпадения са ( не ) случайни с тези от 80 - те . Къде е демокрацията , народе ?

    Коментиран от #17

  • 15 Той ... !

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от ".....":

    Малко не разбрах - КУРнелка била жена ... ?!!
    Слушай ! Ако с тая "жена" ме оставят на самотен остров, заобиколен от кръвожадни акули, ... скачам и плувам, но не бих допуснал тази червена свинска тения до себе си - така че ...
  • 16 Пешо

    14 1 Отговор
    Народа на референдума ясно и точно каза - субсидията на политическите партии да е 1 лев за реален глас и решението на суверена не може да се обсъжда. Аман от партии и политици. Да си събират членски внос от калинките и да се издържат. Аз не искам моите данъци да се харчат за купуване на цигански гласове при избори.
  • 17 Иван

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Фактите говорят":

    Няма по-пряка демокрация от референдумите. Глас народен - глас божи!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Фактите говорят

    5 11 Отговор
    Борисов ,нахлува в Н. С .и казва ,че субсидията трябва да стане 1 лв. и опг герб започват да гласуват . Това пряка демокрация ли е ? А, досега ,защо пренебрегваха референдума ? Демокрацията е в опасност , факт !!!
  • 20 Кико

    7 1 Отговор
    Да ги научи как да се самоунищожът! Умна та умна, тръгнала и акъл да дава!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Другия с коня

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Грешиш относно статута на Корнелка....След подаването на оставка си остана Техноимпексова....Корнелия....И все още мълчи като Комунист на разпит за парите с които Приватизира...Но ще и се наложи да сподели един ден Откъде ги е взела,кой и ги даде,какво е искал в замяна и как се е Отблагодарила....Ще и се наложи....Със сигурност...
  • 23 месара

    7 2 Отговор
    е на кой му се слуша крякане и за "загрижеността" на бсп за България?!
  • 24 244

    4 1 Отговор
    Другарката Нинова да иска среща със Слафчо.Ако и той откаже,да пуска окръжно N.... до всички партийни организаций,за вдигане на членския внос.
  • 25 Да го ду. И

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "яко":

    Да го ду..ат под вода за да не се вдига прах.
  • 26 Другар

    3 0 Отговор
    Започнаха да се виждат следи от нокти по вратата на стаята на ПГ на ГЕРБ!Моля Ви,само не ритайте котката!
  • 27 7777

    3 1 Отговор
    Няма какво да се срещат, решението е взето 1лв. за глас, точка по въпроса. Сега да вкарат в нормални граници заплатите на депутатите. Защото преди всички следващи избори ще продължават да излизат имотни скандали, на следващите избори ще извадят нивите. Ако има нормално съотношение на заплащането няма как да се получи такъв контраст в имотното състояние на деппутатите и гражданите.
  • 28 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Нерез":

    По твои думи в бсп има една жена инищо друго геьове свинари мошенници итем подобни ти към кои си
  • 29 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пижо и Пенда":

    Първо нинова е сдс с ив костов ли да говори борисов на хитлер на времето евреите му бяхавиновни на бсп герб борисов опозицията
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове