Last news in Fakti

17 Юни, 2019 12:06 2 011 38

Бойко Борисов: В БСП даже и оставка не могат да подадат

  • бсп

Лидерът на ГЕРБ коментира кратко събитията в БСП

Бойко Борисов: В БСП даже и оставка не могат да подадат - 1

На „Позитано“ 20 даже и оставка не могат да подадат.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов след среща с еврокомисаря по цифровата икономика и общество Мария Габриел и с ръководителя на ГД „Свързаност“ към ЕК Роберто Виола, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

На въпрос дали би коментирал вътрешнополитически теми, Борисов заяви, че това не е интересно. „Сега сме високо технологично ориентирани в България, на най-високо ниво“, заяви той.

По отношение на случващото се на „Позитано“ 20 Борисов заяви: „Даже и оставка не могат да си подадат“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    22 25 Отговор
    ЖЕССС - ТОК бат Бойко!:)!
  • 2 Гарантирано от ГЕРБ

    27 15 Отговор
    Високо технологично развиваме България, каза индивида премиер! Но Автомобилният гигант Vokswagen избра южната ни съседка, като в последния момент се отказа от Корумпирана България за строеж на новия завод за производство на автомобили Skoda и Seat.

    Коментиран от #7

  • 3 Ало Тиквата

    32 22 Отговор
    Ти като подадеш оставка, заради всичкото зло, което сътвори на България, тогава надничай в канчето на другия

    Коментиран от #14

  • 4 Centurion

    22 16 Отговор
    Не стана Боце каквато я мислеше.Ти смяташ че хората пасът трева и че сте страшни конспиратори.Всичко е толкова прозрачно ,че нямаш и идея как сте лъснали. Елементарници!!!
  • 5 Боко Борисоф

    21 18 Отговор
    боко дори една оставка не може да подаде, толкова е некадърен. Вече ТРИ пъти заявява, че подава оставка, а се е вкопчил във властта със зъби и нокти, краде и Лъже като за последно!

    Коментиран от #22

  • 6 Nostradamus

    21 16 Отговор
    Престъпниците в БСП, купени от Борисоф, Георги Гергов, Ангел Найденов, Атанас Мерджанов, Георги Божинов, Михаил Миков, Янкоф, Жябляноф и СерГея НЕ можаха да спрат процеса на обновяване на БСП. Те нямат вече място в БСП, но и Борисоф няма да ги вземе, защото не изпълниха пъклените му планове, за които бяха купени. Нинова се възроди като Феникс от пепелта. Конгреса на БСП и даде легитимност и енергия, и заедно с младите, енергични и некорумпирани хора ще възродят и прочистят партията си от купените хора на борисоф!

    Коментиран от #9

  • 7 Реалист

    13 15 Отговор

    До коментар #2 от "Гарантирано от ГЕРБ":

    В края на юли че се събира съвета на директорите на ФВ обаче теб те информираха ПРЕДВАРИТЕЛНО.... русконадупените сте българофоби...
  • 8 Истината

    16 10 Отговор
    ОСВЕН ЖЕСТОК И НАГЪЛ.ТЯ ИЗПЪЛНИ ИСКАНЕТО НА ХОРАТА.А ТОВА Е ВОТ НА ДОВЕРИЕ КЪМ НЕЯ.А НЕГОВИТЕ ХОРА САМО С ОСТАВКА ЛИ ЩЕ СИ ИЗКУПЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.
  • 9 Реалист

    16 14 Отговор

    До коментар #6 от "Nostradamus":

    Давай курниииииии - разцепвайййййййй!!! А като се отделят паралиите в отделна формация ще ти се наложи да инвестираш откраднатото от Техноимпекс в черната дупка бсп/бкп
  • 10 Жалейка

    10 5 Отговор
    Само сълзи дето не е пролял. Той има опит с оставките.Да си спретне поредната. При такава активност на изборите при толкова броя гласоподаватели всички бкупом са за политическите гюбрета. Но за тях важи: "В царството на слепите и късогледият едноок е цар".
  • 11 Morgoth

    11 14 Отговор
    Е, те сега започнаха подигравките и няма да свършат до края на кметските избори. Кака Кури бая сгази лука с тази оставка.
  • 12 Гот

    7 4 Отговор
    ДС шестак си пуми яре боко
  • 13 Истината

    8 5 Отговор
    Много хора са били подкупени,а други заплашвани С НАП.И ТОВА Е САМО ПО НЕГОВА ПОРЪЧКА.НО ТОЙ ТОВА ГО МОЖЕ И ЗНАЕ ОТ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ.

    Коментиран от #18

  • 14 Morgoth

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ало Тиквата":

    Че той вече два пъти подава, бре! И като я подаде си заминава ... вярно пак се връща, но то за Нинова това очаквахме - вътрешни избори и пак тя. Явно обаче се уплаши, че резултата може да не е очаквания. Само че това и мише поведение ще убие мита са смелата и неподкупна лидерка, която води по пътя на реформите и разчиства гнилата номенклатура на БСП.
  • 15 Истината

    7 8 Отговор
    Много хора са били подкупени,а други заплашвани С НАП.И ТОВА Е САМО ПО НЕГОВА ПОРЪЧКА.НО ТОЙ ТОВА ГО МОЖЕ И ЗНАЕ ОТ ПРЕДИШНИ ГОДИНИ.
  • 16 Загубени милиони

    11 6 Отговор
    Ех, Боцко, тука не ти се получи. Толкова милиони пръсна (само на Гергов даде 43 за една дупка), но въпреки това провал. И престани да надничаш скришом в Дума и на червените сбирки, че е крайно невъзпитано. Май БКП-книжката не я пазиш случайно. Може пак да я използваш.
  • 17 гост

    7 7 Отговор
    Офф,и неграмотен ,но с мнение!ББ никога не е бил от ДС,запомни го,запиши го 100 пъти ,белким ти влезе в главата .А и се пише пОмияр,от помия ,а не Пумия.

    Коментиран от #19

  • 18 гост

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Голям си бате,само "истината " пишеш,или по скоро вярваш на г-жа Лъжа.
  • 19 ха ха

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    За аегент Буда ли казваш, че няма нищо общо с ДС!!!!

    Коментиран от #26

  • 20 Образецът ГЕРБ

    6 1 Отговор
    Там подават оставка и после какво става? Някои пращат навън като шефове на банки (Московски), други стават зам. министри (Нанков), а трети си остават на мястото все едно нищо не е било (Добрев). Ово е стандарт!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 селянин 1

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Боко Борисоф":

    Дерзай боко,есента на местните..ще ги смажеме,тогава ще не ще..това бившо женско/дознайниче/ си отива..боко,никаква оставка,кеф на пустиняците,герб нема да праии.
  • 23 Просто човек

    1 1 Отговор
    Еми защо не им обясниш нали имаш опит в даването и вземането на оставки!
  • 24 истината

    6 2 Отговор
    Тоя дупе дава власт не дава!!!
    Специалист по пускане на оставки, но само ако е сигурен че пак ще го изберат...
  • 25 Така е

    1 1 Отговор
    Бойко , покажи на тези хора как се прави ...!
  • 26 ???

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "ха ха":

    Има 2 варианта:или е бил„Буда” или е нямал никакви качества.И да не ме опровергават,че има и трети,ме не е искал и много се дърпал.
  • 27 Биде

    3 3 Отговор
    Тя стана присмял се Хърбел на Щърбел! Това че той си езаврял главата в земята като щраус и иска да чува и вижда само каквото му се иска далеч не значи е реалността е такава! А пък ГЕРБ след такава лавина от оставки няма никаква промяна, така че оставките у нас съвсем не са еквивалент на положително развитие!
  • 28 Българското ЦРУ ГЕСТАПО СС ДС ФБР

    1 2 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни.Иначе сайта е приятен с интересни зарибяващи статии
  • 29 химлер

    1 3 Отговор
    абе търлък ти колко пъти подава оставка и се връща след това - ша ви ................у мръшляците дето сте всички в това НС
  • 30 Бат Бойко е прав.........

    2 0 Отговор
    Няма да забравя как кака Кури пламенно искаше оставката на тоз и на оня..........а тя самата не може да даде една оставка.
  • 31 Кака

    1 1 Отговор
    Другари, колкото и да плюете Бойко тук е без значение, електоратът ви не знае как да си отваря `нета!
    А останалите не са глупави и не се връзват на цирка, който го разигравате!
  • 32 Другия с коня

    1 0 Отговор
    Осъзнайте какво казва Нинова.....”О Да,Бойко,виновна съм!Накажи ме!”Повдига си блузката,за да бъде нашляпана Отзад.....”Виновна съм.Непослушна съм....?”И мокра до коленете Чака.....Абе Вие Нормални сте да си Избирате Мазохист за Лидер на Партия.....
  • 33 Бивш канадец

    1 1 Отговор
    Добре бе, Бибитко, покажи на калпазаните от бсп как се подава оставка!? Ама истински! Дай пример, който и други да последват, нали си веУик!?
  • 34 Усмивката

    2 0 Отговор
    Право казва Боби.В сравнение с ГЕРБ , БСП са селска трупа.В цирка на ГЕРБ има такива номера ,да ти настръхнат задните части.Свободно падане от купола на цирка с троен въртеж„Пунта Мара”.Кон рита в упор „Цецка лицето” ,без особени последствия.Маг Симо демонстрира извънредна телепортация София ,Москва.Лили Павлето ,известна още като Лили Гьонсурата ,изпълнява коронния си номер на вентриквиста ,говорене с часове без да става ясно какво иска да каже.И най накрая ....Босът.Факирът.Безлетният.....Три пъти си сваля главата .Взима си я под мишница.Хвърля в ужас и едновременно във възторг вече оредялата до препадане публика и.....пак оцелява.
  • 35 Цурко

    2 0 Отговор
    Мястото на този бандит е в затвора.
  • 36 заката

    1 0 Отговор
    ЗАЩО ОТРЯЗЯ ОПАШКАТА НА ГУЩЕРА БАЦЕ НАРЕЧЕНА ГЕРБ
  • 37 ПРЕСА

    0 0 Отговор
    КЪДЕ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПО ДУМИ НА ПИК С ФИДОСОВА ПРАВЯТ НОВА ПАРТИЯ
  • 38 ДОКО

    0 0 Отговор
    ТИ ПЪК БОКО ДАЖЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЛЕЗЕШ ОТ МИНИСТЕРСКИЯТ СТОЛ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове