Last news in Fakti

10 Юли, 2019 08:27 5 807 79

Джамбазки срещу българските цигани, изнасилили млада жена в Германия

  • цигани-
  • изнасилване-
  • мюлхайм

Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата "интеграция". Както се казва - да се оправят

Джамбазки срещу българските цигани, изнасилили млада жена в Германия - 1
Снимка: Фейсбук/ Ангел Джамбазки

Европейският депутат от ВМРО Ангел Джамбазки публикува гневен коментар за българските цигани, заподозрени в изнасилването на млада жена в Германия.

Войводата публикува във "Фейсбук" и снимка със заподозрените, която е поместена във вестник "Билд".

"Тези "хубавци" на снимката, очевиден образец за грантова "интеграция", са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесет годишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесет годишни извършители. Четиринадесет годишни. Можете ли да познаете, какъв е техният произход?", пита Джамбазки в поста си.

"Да, прави сте. Древно индийски. Сега, може би според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме "индо-германци". Или "индо-европейци"", продължава той.

По думите му проблемът е, че заподозрените са с български паспорти.

"Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са "българи". Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкият ритник в метрото, както и много други.

Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата "интеграция". Както се казва - да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави...", коментира Джамбазки.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aaa

    155 4 Отговор
    Като видя син патладжанен циганин винаги се сещам за Хитлер и сапун

    Коментиран от #30

  • 2 Hhhhhhhh

    120 5 Отговор
    През кумина. 24 часа без почивен ден.
  • 3 978

    22 73 Отговор
    Джамбазки да иде в махалите , в които има протестантски църкви и да види там ромите какви са и тогава ще разбере "как се прави"

    Коментиран от #11, #12, #76

  • 4 Хойо

    59 3 Отговор
    Да бъде смърт!
  • 5 Будалата

    119 3 Отговор
    ЦИГАНИНА само от бой разбира.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бойко тиквата

    3 107 Отговор
    Жените са за ебане и аз да бях щях да я опъна
  • 8 Гостилничаря

    58 3 Отговор
    Сапуни Дуру и Факс. С цигански ензими за по-добро измиване. Не оставят следи, тъй като са добре сварени......
  • 9 Димов

    115 4 Отговор
    Престанете да ги наричате българи! Те не са българи. Цигани са. Никога не са имали, нямат, няма и да имат нещо общо с българите. Те са преселници от Индия и Румъния. Ако аз се преселя в Китай, това прави ли ме китаец? Отъждествяването на циганите с българите само товари деянията им на наш гръб и клепа името ни. Който нарича циганите българи, се старае или поне допринася за омаскаряването на българската репутация.

    Коментиран от #71

  • 10 Там поне

    69 5 Отговор
    Имат закони и ще си платят за стореното. Ще влязат за 10 год. да им се радват тамошните затворници. И като излязът ще са госпожички готови за германските улици. Хубавото е, че няма как да се вдигне катуна да прави цирк, и дъртите цигански да ревът все едно ги дерът. Германия не е България и там тези номера не минават.
  • 11 Поручик Балканец

    44 3 Отговор

    До коментар #3 от "978":

    Ами защо тогава не им дават визи американците?
  • 12 ТАС

    57 1 Отговор

    До коментар #3 от "978":

    Никой не може да бъде на сила интегриран.
    Махалите, където успяват протестанските пастори да въздействат са махали с образовани цигани. Такива, където циганите са карани насила да учат и да работят навремето с помощ от полицията. Те карат децата си да учат.
    Няма ли положена основа нищо не става.
    На днешно време превърнаха училищата в място, където събират циганите да не се пречкат по улиците и раздават дипломи на килограм. Виждал съм го завършило 7 клас и посочват името му на дипломата и то не може да си прочете собственото име. Реално това циганче ходеше на училище да си изяде безплатната закуска и след това дим да го няма.

    Коментиран от #15

  • 13 Българската

    58 2 Отговор
    Държава е виновна тук им е позволено всичко. Тук крадът, убиват, насилват, не работят, не учат. Тук им се дават помощи, живеят където си искат, не плащат данъци, сметки. Тук в България може всичко така сме им позволили и те си мислят, че България е целият свят. Да ама не стъпиха на криво и сега да си плащат за постъпката си.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Димов

    75 3 Отговор

    До коментар #12 от "ТАС":

    Затова: Нямаш средно - нямаш право да гласуваш. Нямаш 80% трудов стаж - нямаш право да гласуваш. Не плащаш данъци - нямаш право на социални. Трябва да протестираме с тези искания, докато бъдат въведени като законови разпоредби и норми. Тогава вече никое правителство няма да си отглежда електорат. Циганите ще увиснат негалени и сами ще се преместят към държави, които са по-толерантни към тях.

    Коментиран от #22, #25, #26, #28, #29, #31, #33

  • 16 Антон

    48 1 Отговор
    Германците имат опит с газовите камери, не знам защо се бавят само
  • 17 КЛЮКАР

    38 2 Отговор
    Точно в Германия. Оня се върти като пумпал в гроба.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ужас

    32 1 Отговор
    Трудови лагери, глад и в печката!
  • 20 Олимпийска надежда

    8 20 Отговор
    Този етнос не гласува ли за МВРО!?
  • 21 Йозеф

    19 2 Отговор
    Единствената интеграция се получава с NaOH и затопляне.
  • 22 стоян

    19 4 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    До 15 ком=Браво за коментара =Толкова е точен че не знам какво да се добави

    Коментиран от #24

  • 23 дрън

    31 2 Отговор
    Всеки знае какво щеше да стане с циганите, ако случката се беше разиграла 1940г.Само че циганите са хитри и никога не биха посегнали на германка през ония години! Може би проблема е в системата.
  • 24 Hhhhhhh

    11 3 Отговор

    До коментар #22 от "стоян":

    Така е
  • 25 ТАС

    20 1 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    За образователния ценз за гласуване си абсолютно прав. Отдавна му е времето. Нещо, което се дава даром(правото да гласуваш) не се цени.
    Най-важното е проверката за всяка получаване на диплома за ниво да е истинска, а не да се раздават дипломи на килограм.
    За мен образувателния ценз трябва да е сито и за социалните помощи. Колко помощи вземаш за дете примерно. Ако нямаш образование първото и от там нататък намаляваща ставка.
    За трудовия стаж и данъците на днешно време е много субективно. И ще доведе до много изключения и злоупотреби.
    Примерно има хора, които нямат реално трудов стаж, но имат стабилен доход от аренда на земеделска земя. А за нея няма данъци.
  • 26 Балканец

    15 1 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    Ето я и новата ни стратегия към по-добра политика за България.
  • 27 Ели

    35 2 Отговор
    Германец като чуе че си българин настъпва мълчание. За тях всички сме цигани.
  • 28 ванката

    19 5 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    прав си колега но докато са ГРОБ на власт никога няма да се изберат закони ощетяващи сегашния живот на манговците...
  • 29 Какво е 80%трудов стаж

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    Обясни конкретно

    Коментиран от #32

  • 30 Мръсни примати

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "aaa":

    А аз като видя кюмюр и ми идва да го утрепам за кеф, лошото че ще го лежа като за човек което е огромна грешка:-)
  • 31 не е толкова просто

    18 1 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    Преди това да стане обаче, трябва да има закон и полиция. В случая предвид популацията на индо-европейците ще е необходимо да мобилизираме и армията. Иначе по селата където числеността е в тяхна полза, не ми се мисли какво ще правят малкото останали българи, когато ги заградят няколко стотин гладни, със спрени помощи ци*анории. За момента ги хрантутим за да не настане гражданска война, но напрежението се трупа с всеки отложен ден. И това е защото са нагли и неконтролируеми, покриваме им всички сметки и пак нападат пенсионерите и своеволничат. За такива само сопата и в резерват.
  • 32 Димов

    10 1 Отговор

    До коментар #29 от "Какво е 80%трудов стаж":

    80% от трудоспособните ти години. Примерно: Завършил си висше на 23г, а сега си на 38г. Би трябвало 15г да си работил. Допуска се макс 20% от тях (макс 3г) да НЕ си бил зает, поради трудности с намирането на работа и други уважителни причини. Ще поясня защо 20%, а не повече. Защото, при сега действашият закон, с 15г стаж можеш да работиш 3г, след което отиваш за 1г на борсата, да си почиваш на държавна издръжка. Ако някой тарикат вземе, че реши системно да редува схема, на всеки 3г бачкане, а после 1г лефтунене на народен гръб, и така отново и отново, то така ще има 75% заетост на трудоспособните си години, и ще е паразитствал 25% от тях. За да не се допуска такова паразитско използване на закона, трябва поне 80% от тия 15г да си работил. Казвам поне, защото може изискването да е и за повече, примерно за 85%, но не чак 100%. Хората със 100% са ужасно малко. Човек все има някоя друга годинка на незаетост, поради редица причини, особено в ония кризисни времена, когато просто нямаше работа дори за кадърните хора.
  • 33 Гост

    4 22 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    Абсолютно популистко изказване! Да не ти плаща Каракачанов или Дамбазки, та ръсиш такива идеи?! Ще се обоснова:
    1. Това, че имаш диплома, не те прави образован и още по-малко човек! Има висшисти, които не са хора и са простаци! Отделно, баба ти има ли средно образование? Ще й отнемеш ли правото на глас?!
    2. Какво означава 80% трудов стаж?!
    3. Като не плащаш социални, лишаваш хора от елементарни средства за живот, т.е. увеличаваш престъпленията!
    А идеята да се репресират хората, с цел да ги изгониш в друга държава - оставам без коментар!
    За друго трябва да се борим - ефективна съдебна система! Оттам - нататък всичко ще си дойде на място!

    Коментиран от #40, #41, #42, #45

  • 34 Българин

    16 1 Отговор
    Незнам кой малоумник даде българско гражданство на циганетата.В западна европа говорят на турски,а имат български паспорти.Изкупуват българската земя,дядовци тени и бабитени са давали живота си за всяка българска педа земя.Крайно време е даги спрем.

    Коментиран от #37, #43

  • 35 Косе Босе

    9 1 Отговор
    За да не ни превърнат окончателно в територия тип " Индиански резерват за Европейските цигани т.е. да им се създаде държава в която освен цигани и престъпници , отпадъците на индустрията на Европа ,лошите храни и всичко което не им трябва на западняците ,то трябват две основни неща. Прекратяване на заплащане с " Делегирани бюджети в образованието " което си е бълване на дипломи без покритие за да вземеш заплатка. Второто е това за въвеждане на образователен ценз както е за местоживеенето при упражняване правото на глас . Не може да си идиот с диплома за седми клас на село и родители потомствени сутеньори и наркопласьори безработни и да продължи тази порочна практика такива да избират кметове ,съветници дето не знаят да пишат и да четат и на горе до правителство , само защото били най- многолюдния род . Стига с тези бройки купени гласове ,защото утре ще са и при Вас в големите градове. Къде е обещаната полиция в малките населени места за да проверява самонастаняване и т.н. на бандитски фамилии без регистрация адресна или кметска . Къде е кмета на Герб избран с такива гласове . Къде е Б.Борисов и защо всемогъщия не знае какви ги вършат неговите придворни феодали заедно с престъпните цигански фамилии с народа и децата на малкото останали на село и в малките градчета ? Няма да му кажат защото системата им е такава. Ще им обърка тотото ,защото за два мандата станаха монополисти на всичко в малките населени места . Всичко само не и кметска работа. Там е
  • 36 Циганин

    3 8 Отговор
    Аз съм си чист българин. През турското робство са направили на цигани
  • 37 Гост

    2 11 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    В Западна Европа на какъв език искаш да ти говорят, на български ли? В Европа се говори на който език ти е лесно да комуникираш, понякога и с ръкомахания. Ако искаш само българска реч да чуваш, стой в къщи.
  • 38 Бай Уй

    12 1 Отговор
    Манго си е манго печи го, вари го.. Все си не става. Хлебарката пеперуда не може да стане.
  • 39 сгур

    8 0 Отговор
    лошото е ,че и за сапун не стават
  • 40 САП

    11 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    При положение, че образованието до 18 години е задължително и се осигурява от държавата, за мен е напълно резонно държавата да иска да докажеш, че изпълнил изискванията и.
    Закон не се въвежда със задна дата. Това значи да важи за всички от момента на въвеждането му.
    За всички в момента влизането му навършили пълнолетие задължителен 8 клас.
    За съжаление циганите превърнаха получаването на помощи в свое основно занятие. Това трябва да се пресече.
    Варианта е помощи според образованието.
    А това кой, какъв човек е няма нищо общо с правото на глас. Има много хора, които е били добре да ги удушат още в люлките им.
    На днешно време нямаш ли средно образование, къде може да си намериш работа? Не казвай земеделието защото и там навлязоха много машини и трябва образования.
    Циганите без образование са вечните чакащи на помощи. Този клон на, който седят трябва да се отсече и да се принудят да учат.
  • 41 Димов

    13 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Абсолютно паразитско изказване. Да не ти плаща цар Киро, или някое НПО, че защитаваш основните паразити, прояждащи нацията ни? Ще отговоря: 1. Много по-добре е да гласуват хора с дипломи, отколкото такива без образование, както е сега. 2. Обяснено е в #32. 3. Да плащаме социални на всеки, който тармъчи системата, само и само да не почне да върши престъпления, е все едно, че плащаме на рекетьорите да не ни бият и обират. По-клекнало малодушие не бях виждал. Я си ги прибери тия при тебе и си ги храни, че да не те закачат. А българите не са ли репресирани вече 30г, до изгонване от страната им? Трябва да се борим срещу такива, като тебе. От там нататък всичко ще си дойде на мястото.

    Коментиран от #46

  • 42 Димов

    9 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    И в допълнение: ДА! Бих отнел правото на глас на баба ми. Особено като й слушам политическите възгледи и подобието на "логика", в тяхна подкрепа.

    Коментиран от #44

  • 43 Димов

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Знам само, че по Тошово време са импортирани около 100 хил цигани от Румъния, с цел увеличаване на населението. Поредната малоумщина на някой тогавашен.
  • 44 Гостилничаря

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Димов":

    Подкрепям с две ръце! Не трябва да се позволява на хора без интелект, с недоразвото шаблонно мислене, без елементарно образование и възпитание да ми определят съдбата!!!! Ппради простата причина, че на тези хора някой друг им диктува какво да правят, тенямат и не могат да имат собствена трезва оценка върху реалната ситуация, както и логично мнение какъв да е следващият правилен ход!!! Не може човек с трето отделение, прост, подчертавам дебело, ПРОСТ, като гъбено семе да ми определя съдбата!!! Такива хора са законова електорална маша на онези, които вият, че се нарушавали избирателни закони, конституции и прочее плява, измислена от същите тях за нас!!! Законите, включително и основният в тази държава обслужват интересите само и единствено на тесен кръг хора, нямащи грам интерес от моето, твоето, неговото благополучие!!! Същите тези хора отдавна са разбрали, че начинът легално да се използват нелегални средства за контрол върху масите е този....!!!!

    Коментиран от #49

  • 45 Балканец

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Аве ей, мишко! Плащай им ти на кафевите, че да не те биели. Как може да си такава мишка? Че и нас искаш да накараш да им мишкуваме. Заради такива пъзльовци и дупедавци като тебе си вирнаха главите толкова и неможем вече да ги спрем да мародерстват. Марш и ти от страната ни, барабар с целият им катун!

    Коментиран от #47

  • 46 Гост

    1 7 Отговор

    До коментар #41 от "Димов":

    Човек, ти видял ли си някоя нормална, европейска държава, да е въвела подобни изисквания за гласоподавателите си?! Дипломи се раздават на килограм. Как това ще промени сегашното положение?! А колкото до това да отнечеш правото на глас на политическите си опоненти - трябвало е да се родиш по друго време и в други държави! Другият вариант е, ако толкова ти харесва този начин - да емигрираш в държава, в която не се допускат политически опоненти и управлението на държавата отговаря на възгледите ти.

    Коментиран от #48, #50

  • 47 Гост

    1 6 Отговор

    До коментар #45 от "Балканец":

    Че ти и сега им плащаш! И тока, и водата, и помощите! И ще продължаваш, защото трябва да има минимален социален праг. И на германци, и на французи, и на англичани и на всички останали това е ясно! Поради тази причина НАВСЯКЪДЕ има такива помощи! Независимо дали на теб ти харесва или не, защото си НИКОЙ!!

    Коментиран от #51, #57

  • 48 Димов

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Писнало ми е от твоите "нормални" европейски държави, от нормалните им гей двойки, нормалните им джендъри, интеграции на нормални малолетни изнасилвачи и прочие толерантни глупости. Карат ни да интегрираме приматите точно за да не нахлуват при тях, а да си останат вечно наш проблем. Аман! Дипломи се раздават на килограм, но трудов стаж не се. Имено за това трябва да има и 80% трудов ценз. Да ги видя циганските фамилии, как ще водят някой манго на работа, без да работи. Нали трябва да му внасят осигуровките. Това е мн по-трудно за фалшифициране от дипломата, ама на НПОтата като тебе не им изнася, щото ще ви секне хранилката. Нали бе, българоубиецо!

    Коментиран от #52

  • 49 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "Гостилничаря":

    Подкрепял бил.... А ти ли си еквивалента за ЕнтелЕгентност?! Защо не предложиш направо тест преди да се влиза в урните и хората с IQ под 85 да нямат право да гласуват?! Дали ще влезеш в тази група, а?!

    Коментиран от #53

  • 50 Гостилничаря

    8 0 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Човек, на базата на какво сравняваш Булгаристанският разграден двор с нормалните държави!!!??? Нали именно това, което казва Димов е на базата именно на трезвата оценка на състоянието ТУК, какви нормални държави, к'ви пет лева, к'ъв скъсан чорапогащник! Слез на земята, моля те......!!!

    Коментиран от #54

  • 51 Димов

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "Гост":

    Трябва да има мин соц праг, но трябва и да си го заработиш. Ако не си намериш работа, бюрото по труда ще те ангажира с 4ч на ден садене на маргаритки, косене на тревни площи и събиране на боклуци, че да си заслужиш социалните. А не както досега - манго и Айшето праят 5 чавета, взимат 1000лв помощи, и по цял ден щракат с пръсти и прескачат чужди довари. Това трябва да се спре отведнъж и завинаги!
  • 52 Гост

    1 8 Отговор

    До коментар #48 от "Димов":

    Публикувано във факти.бг: "Дипломи се раздават на килограм, но трудов стаж не се." Хаххахахаххааа... Ама ти сериозно ли го мислиш това?! Много си далече от истината! Още утре мога да те "закача" към някоя фирма, за стаж. Е, заплата няма да има, но стаж - да!

    Коментиран от #55, #58

  • 53 Гостилничаря

    8 2 Отговор

    До коментар #49 от "Гост":

    Приятелче заблудено, именно заради образи като теб, с изпразнен от съдържание поглед и без представа за реалната ситуация, сме на такова дередже!!! Живей си в утопичния свят и вярвай на политиците!!! А най-лошото е, че с такива като теб е пълно, за съжаление!!!
  • 54 Гост

    1 5 Отговор

    До коментар #50 от "Гостилничаря":

    Не правя сравнение! Казвам към какво трябва да се стремим, за да имаме развитие! Нали все тях гледаме, към техният ред и благополучие се целим?! Но това не може да става с популистки мерки и в ущърб на хората, както предлага Димов! Със сила не става! Със сила може в други държави, които не смятам, че са ни еталон за развитие! Трябва да се намери подхода, така че хората да разберат и изберат правилната позиция! Едва тогава може да има реален резултат!

    Коментиран от #56, #59

  • 55 Димов

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    А как ще ми платиш осигуровките? Има договири, при които не се плащат осигуровки, но тогава не върви и стажа. За да имаш право на глас, трябва да имаш стаж, значи трябва да плащаш и осигуровките.
  • 56 Димов

    5 1 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    Не е със сила, а със справедливост. Прави разлика! Правата се заслужават, не се даряват. Ако беше със сила, до сега да са дошли танковете...... или багерите. Стига рева! Ще си намериш работа в друго НПО. Някое, защитаващо азалиите от изсичане, например.
  • 57 Балканец

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Гост":

    Аз съм някой! Аз съм образован! Аз съм работещ! Аз съм данъкоплатец! Аз съм потребител и клиент! Аз съм съвестен гражданин! Аз съм си заслужил правата! Виж, ти, вече, си никой. Ти си паразит. Ти си притурка. Ти си използвач. Ти си антибългарин. Ти си проблем. Ти трябва да си ходиш! Аз казах!

    Коментиран от #63

  • 58 Икономист

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    Я ми обясни, как няма да има заплата, но ще трупа стаж, че ми стана много интересно???

    Коментиран от #62

  • 59 Гостилничаря

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    Сега, нека направим някои уточнения! Какво значи "към тях гледаме"!? В светлината на медийните изяви на националните предатели от жълтите павета, сравняването с Европа се прави чисто лицемерно и праволинейно с цел "ама видите ли, цените там са еди какви си, а тук са ниски, равняваме се по техните"!!! И дотам!!! Голо, подсъдно-лицемерно оправдание за да увеличи цената на нещо си, затова, че е опоскал боджет, здравна каса, пенсии, заплати, еврофондове и прочие!!! Такива сравнения да правят пред някой друг, аз също не ги правя в този аспект! Няма нормален човек в тази държава, които да мислят за благополучието ти, освен родните ти майка и баща! Реалният резултат идва тогава, когато реалните действия с добрата не дават резултат и се налага по-консервативно отношение, звучиш ми като брюкселски чиновник! Когато си опитал всичко друго, остава само железният юмрук! Кои държави не са ти еталон!? Финлсндия, която за едно счупено дръвче ти шибва хиляди евра глоба и 3 години затвор!!?? Или Италия, която изхвърля обратно доплувалите маймуни от джунглата в Третия свят!? И ти на кои би искал да приличаш, с ръка на сърцето, ммм!????

    Коментиран от #60, #64

  • 60 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "Гостилничаря":

    Не забравяй и Норвегия, която за едно петно на дрешката на детето ти го отнемат и повече не го виждаш. Дали ще им харесат на тукашните цигуни подобни закони? Дали тоя чифут пак ще реве, да сме се учели от запада?
  • 61 ники

    5 1 Отговор
    Прочетох статията, коментарите под нея...Не можело да се интегрира това племе. Как можеше по татово време да работят, да ходят в казармата, да учат. Няма не може. Като има четал на врата всичко може. Не се разбра от масата, що е това демокрация. И, не се разбра заради господата, които преди това бяха другари. Всичко е въпрос на политика.
  • 62 Гост

    0 6 Отговор

    До коментар #58 от "Икономист":

    Осигуровките ще ти ги плаща фирмата, а ти ще подпишеш един документ. Ето така! Сега изясни ли ти се?! Този отговор е и към #55

    Коментиран от #65, #66

  • 63 Гост

    0 6 Отговор

    До коментар #57 от "Балканец":

    А защо реши, че си уникат?! Че си единственият образован, работещ данъкоплатец?!

    Коментиран от #70

  • 64 Гост

    0 5 Отговор

    До коментар #59 от "Гостилничаря":

    Към "тях" се има предвид развитите европейски държави, в които има ред и законност, има работещи институции, които следят за спазването на законите и прилагатенито им, както и санкции за нарушителите. Също така хората имат права, за които същите тези институции също следят много строго. Надявам се бях ясен. Ако ли не - има добра статия в този сайт, с интервю от господин живеещ в Германия. Той също много добре го е обяснил. От мен - толкова.
  • 65 Димов

    8 0 Отговор

    До коментар #62 от "Гост":

    Ега ти и смешника с хлапашки разбирания!!!! Ти ще ми плащаш ли осигуровки без да ти работя бе, наивник? Комунизмът си отиде, моето момче. Сега вече фирмата е частна и за всеки лев, който ти плаща, гледа да й изкараш поне 3 насреща.

    Коментиран от #68

  • 66 Коя е тая фирма

    9 0 Отговор

    До коментар #62 от "Гост":

    дето ще ми плаща осигуровки и ще ми води стаж, докато си клатя краката у дома? Казвай, че да подавам СВ там? Вашата фирма ли? Я първо вземи питай баща си дали е навит, че май говориш от негово име без да си наясно. След мен ще искат още 3000000 работници да постъпят у вашата фирма щом сте толкова щедри, по-точно наивни.

    Коментиран от #67

  • 67 Гост

    0 9 Отговор

    До коментар #66 от "Коя е тая фирма":

    Нямаш проблеми! Дай си мейл, за да ти изпратя бланковият договор, който ще подпишеш заедно с трудовият си договор! Повярвай ми, срещу всеки 1 лев, който съм платил за теб като осигуровки /здравни и пенсионни/, които са грубо около 120 лв. на месец, ще изкарам не 3 , а поне 5 лева!

    Коментиран от #73, #74

  • 68 Гост

    2 10 Отговор

    До коментар #65 от "Димов":

    Твоят ум-ствен капацитет го разбрахме, достатъчно си го афиширал.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Балканец

    8 0 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Не съм решил, че съм уникат бе Груьо. Всички, които работят и плащат данъци ще имат тези права. А тези, които не работят а само скубят от моите данъци не бива да имат права. Както и тези, дето толерират развъждането на такива паразити. Ся вдяна ли, паразит?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Чорабле ченгене

    3 0 Отговор
    Соманге, а уе не са прай уе,
  • 73 Икономист

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "Гост":

    Тия ги разправяй на съучениците си. 120лв осигуровки са за непълен работен ден, на 4ч. Стаж няма да имаш. От 2013г при непълен работен ден не се броят за стаж почивните дни и празниците. Кога един 30г циганин ще натрупа нужният 80% стаж, че да има право на глас? Май ще му трябват години на фалшифицирана заетост. И това е за един, а за половин милион цигани? Дали няма да лъсне схемаджийската ти простотия? И тук следва проверка от икономическа полиция, да обясниш кога си бачкал, какво си правил и т.н., а нещастника, който се е навил на тая схема ще изгори за кратко време, но пък ефективно. Няма как да фалшифицираш 80% стаж. То и за 8 е трудно и много рисковано, да не говорим за 80. Не мисли хората за будали.

    Коментиран от #75

  • 74 Димов

    8 1 Отговор

    До коментар #67 от "Гост":

    Това може да стане само, ако някое соросоидно НПО плаща на някоя мангалска фирма, да води някой на работа. Ама едно е да купуваш цигански гласове за по 30лв и две кебапчета, веднъж на 4г, друго е да им внасяш по 120лв всеки месец. Купените гласове ще излязат 200 пъти по-скъпи. Отделно, че цялата работа ще лъсне още на петият ден пред ЕС. Как така изведнъж в тая държава всичко живо бачка и печели? Ще запалят на премиера телефона, а той ще насъска де що има НАП, ГАП, КАТ, МАТ, ДАНС, че и оркестър без име по тебе, да ти разгонят фамилията, дето се мъчиш да тарикатееш, само и само да не му дуднат на главата ония, от Брюксел. Няма ли какво друго да правите през ваканцията, ами се лъжете един-друг със съучениците си? Че май си и вярвате.
  • 75 Димов

    10 0 Отговор

    До коментар #73 от "Икономист":

    30 годишният циганин няма как да навакса 80% стаж, пък ако ще и в 5 фалшиви фирми да го водят и 10 НПОта да му плащат осигуровките. Единствено може да почнат да прилагат тази схема за младите, току-що завършили средно образование циганета. Знаеш ли колко са? По-малко от едно родопско село. И кога ще чакат НПОтата на тях, да ни мътят водата - никога. Ето за това, трябва да се въведе образователен и трудов ценз за гласуване.
  • 76 Диетолог

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "978":

    Лайн0m0, като го прекръстим на "паста", няма да стане по-сладко. Съответно - циганинът, "дестилиран" до коняк/бърбън/ром, НЯМА да прави по-малко цuraнии! Тогава?!?!?
  • 77 Цирк Бугарски

    1 5 Отговор
    Тоя Джамбазки по цял ден пише статуси във фейсбук, взима 10 000 евро заплата в Европарламента, а тъпия български народ с неговите смешни заплатки от по 800 лева пише коментари по сайтовете - Браво Джамбазки! Хахахахааааа.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 цар Крум

    1 0 Отговор
    браво на / димов / достоен си за парламента ама няма кой та чуе приятел вярно е..................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове