Last news in Fakti

12 Юли, 2019 20:53 20 328 86

Посолството на Израел с позиция за побоя в Слънчев бряг

  • слънчев бряг-
  • израелци

Вярваме, че местните власти ще направят всичко необходимо за възстановяване на справедливостта

Посолството на Израел с позиция за побоя в Слънчев бряг - 1

Инцидентът в Слънчев бряг не отразява отношенията между хората от Израел и България. Това се казва в изпратено до медиите изявление на г-жа Виолет Дяченко, временно управляващ дипломатическата мисия и говорител на посолството на Израел в България по повод инцидент с туристи в курортен комплекс Слънчев бряг.

"Посолството на Израел в България научи с голямо съжаление за случая с израелски туристи, станали жертва на агресивно поведение от служител на хотел в курорта Слънчев бряг. Бяхме уведомени, че пострадалите са подали оплакване в полицията в Бургас. Вярваме, че местните власти ще направят всичко необходимо за възстановяване на справедливостта. Засегнатите израелски граждани вече са се прибрали в Израел. Не трябва да забравяме, че туристите от Израел в България стават все повече през последните години и подобни случаи не отразяват отношенията между хората от Държавата Израел и България, още по-малко отразяват все по-тесните връзки между двете държави", се посочва позицията.

"Посолството на Израел в България се възползва от случая да благодари на Министерството на туризма на България за незабавната му реакция. Искаме да благодарим и на почетния консул на Израел в България Орлин Мандов в Бургас, който помага на израелските туристи през цялата година. Израелската дипломатическа мисия пожелава на всички приятно и слънчево лято в красива България", се казва още в позицията на израелското посолство.

Припомняме, че скандалът между израелските туристки и българския хотелиер се е разиграл на 5 юли. На разпространените кадри се вижда как хотелиерът се държи грубо с туристките и се опитва да изрита телефона на една от посетителките.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    83 16 Отговор
    Пълен паткан, е за тва гладни ще стоят!

    Коментиран от #65

  • 3 275

    152 11 Отговор
    Побой нямаше, така че посолсството да имат да вземат! Друг е въпросът, че имаше откровено мутренско просташко държание.
  • 4 978

    91 21 Отговор
    По принцип израелските тусристи са виновни да провокират "хотелиера" да се изпльоска на земята и за малко да се почупи - трябва да бъдат подведени под отговорност!
  • 5 Батман Боко

    91 38 Отговор
    Щом са толкова специални еврейските туристи,да идат на по-специални курорти.
    И те имат вина в случая,нашето момче не е трябвало да реагира така,но те са го провокирали.
    Явно в България идват само специални туристи и ние да им стоим мирно,или на по-специалните да се навеждаме,докога,45 години не стигнаха ли,още ли ще сме наведени,на специалните.Докога?

    Коментиран от #38, #83

  • 6 БНСРП

    95 26 Отговор
    Хотелиера е прав но ще излезе той виновен. Онази сентенция клиента винаги е прав. Но не винаги е прав има и случай когато служителя е прав.А относно израелските туристи те са много нагли и се пазарят за всичко дори и в обикновен магазин.Това го има в Арабския свят ако не се пазариш обиждаш продавача. Израелските туристи не са желани никъде но неможе да им откажат да ги приемат.

    Коментиран от #16, #39

  • 7 Аз съм

    102 22 Отговор
    А тези туристи ако бяха 1944 година в Германия при фюрера какво щеше да стане с тях?

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 боцмана

    89 24 Отговор
    Щом не им харесва в България , да ходят на почивка в арабските курорти.
  • 10 Behemoth

    96 8 Отговор
    Тоя льохман как падна на гейския си гъз само...уникален загубеняк!
  • 11 злобар

    60 26 Отговор

    До коментар #7 от "Аз съм":

    Там щяха да почиват във ВиП курортите пет звезди Освиенцим , Бухенвалд и др.

    Коментиран от #55

  • 12 Старото

    3 4 Отговор
    Ееееееееее!
  • 13 Мими

    79 18 Отговор
    Боклука хотелиер си мисли както подмята българите,, платил си за тази стая я земи другата по малката и българина тъпанар се съгласява ,ама с Израелците не става те са научени всеки да си защитава правата за това и имат за 70г такава държава защото не спят и не дават на мутри да ги мачкат . Мутрите по черноморието си мислят че са на село и те колят те бесят, ама не. Другия път и в затвора може да го вкарат тоя тъпанар боклу с боклука .
  • 14 Давид

    61 25 Отговор
    те тея израелци са мн гадни хората който бачкаме по морето знайм... най гАдния народ
  • 15 Гледач

    48 28 Отговор
    Е ТОВА вече е смешно .Тия започват да изглеждат ЖАЛКИ от израел.ЯВНО ЗА ТОВА ГИ МРАЗЯТ И ГОНЯТ 2000 ГОДИНИ .ИЛИ АКО НЕ Е ТАКА КАЖЕТЕ КАК Е МОЛЯ???

    Коментиран от #40, #44

  • 16 Pompev

    28 11 Отговор

    До коментар #6 от "БНСРП":

    Те ко ни са,оня с мустачките нямаше да ги гони
  • 17 Pompev

    25 15 Отговор
    И ндеити да пишете глупости.Разбира се че в лагерите е било по сигурно за евреите.За разлика от милионите немски войници,дет са умрели на фронта
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Pompev

    5 2 Отговор
    Кой написа а осемнайсети?
  • 20 Ха-ха-ха

    52 9 Отговор
    Не разбирам позицията на БГ мачовците-кухандери, които тук хейтвате израелските туристи, които са огромен % от залязващият туристически поток на и без това, изключително слабо посетеното тази година, Лайноморие?!? Изгонете и тях и накрая Ритащият по жени, набеден за хотелиер, ще лапа мухите с липсата на оборот!

    Коментиран от #41

  • 21 Behemoth

    66 4 Отговор
    Сега се сетих, абе те тия женски са ходили в казармата две години нашия джендър леко се отърва...
  • 22 И, те така

    73 1 Отговор
    Тоя па морук. На жени ще скача с крак. Ама как се изложи, пльосна се като мокри гащи.
    Така не се прави. Това са жени, целуни ръка, направи комплимент. Покани ги в бара на почерпка и докато черпиш им решаваш проблема. Ма то от къде мозък в мутра.

    Коментиран от #26, #43

  • 23 А от посолството

    38 7 Отговор
    Заинтересовани ли са да научат защо се е стигнало до тази гризна проява? Поинтересували ли са се как са се държали еврейките с рецепционистката или това няма значение и е в реда на нещата такова поведение между еврей и гой....

    Коментиран от #52

  • 24 Туй са евроатлантическите ценности

    27 8 Отговор
    Израелците нищо не разбират от екстремен туризъм. Убеден съм, че дълго ще помнят тази почивка. А ако хотелиерът бе малко по-трениран, щяха да имат и трайни спомени по-главата.
  • 25 Тия по-добре да ги няма

    31 11 Отговор
    Българският туризъм от тях не печели нищо, а само губи. Отделно настанят ли се някъде за постоянно забравете за бели туристи
  • 26 стоян георгиев

    25 2 Отговор

    До коментар #22 от "И, те така":

    тия двамата ако са мутри явно ти не си от българия.тва са две джендърчета ,но за да реагират така евреиките са ги направили луди,което естествено не ги оправдава и е добре сега да платят едни солени глоби та да знаят за напред.евреите са особен тип туристи и трябва да се познава спецификата на манталтета им.обичат пазаренето и постоянно търсят причина да си в грешка с тях та да търсят бонуси.болни са обаче на тема хазарт и лесно изтръскват в казиното много повече от стоиността на почивката ,та тактиката трябва да е в тази посока и няма да има драми.
  • 27 🤣🤣🤣

    17 6 Отговор
    Тоя пеееееврас простия как са изплюще на Земето да беше умрел наглото копче поне деба леля му в аналите
  • 28 аааа

    34 2 Отговор
    В мутренска държава ,мутренска методи!После що нямало почиващи,що нямало оборот и печалба!??? Ами няма!Научете се бе!Кога някой плаща,очаква срещу парите си нещо! Добро и качествено обслужване,добро отношение и спокойствие!Това на нашето крайбрежие го няма!Съответно няма туристи,няма оборот,няма печалба!!!Мутрите обаче са в повече,даже в излишък!
  • 29 Само си представете

    18 7 Отговор
    Ако евреите бяха не няколко, а няколко десетки милиона какъв ужас щеше да бъде....

    Коментиран от #71

  • 30 После защо туризма ни загива

    22 6 Отговор
    Ами само евреи и мутри на черноморието....поне едните да ги няма

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Антиашкенази

    20 14 Отговор
    Евреите са стиснати прасета, взимат повече храна отколкото ще изядат от блок масите и цапат като животни. Освен това са с големи претенции а не ползват нищо извън основния пакет, не знам защо хотелиерите де занимават с тая сган явно са закъсАли
  • 33 Евреите да пращат една ескадрила F-35

    20 7 Отговор
    и да сриват бетона по бившия красив Слънчев бряг.
  • 34 Guest

    37 3 Отговор
    Много от коментарите пустосват евреите. Факт - гадини са! Обаче тук става въпрос за елементарни обноски, провокирани от възпитание и морал! Е те тази мъжка амеба изложи тотатално мъжете в България. Някои ще кажат "ама едно време шведа...". Шведа въобще не ме интересува - да си носи кръста! Не може да има такова безумно посягане към жена в цивилизовано общество! Без значение от раса, религия, националност и дори докарващо те до бяс нейно отношение. Един разбеснял се здрав мъж просто може де я прегърне по-здраво през кръста или раменете, и просто да я изведе. Слънчев бряг май окончателно е изчезнал? Да живее Слънчака!

    Коментиран от #36

  • 35 фаш

    22 6 Отговор
    расисти от коментарите не сте цвете за мирисане мутренски хотели
  • 36 Еретика

    26 10 Отговор

    До коментар #34 от "Guest":

    И не забравяйте че евреите имат голяма заслуга за турското присъствие в България.
  • 37 Nik

    29 4 Отговор
    Поредната "изцепка" на поредната "мутра"!На всичко "отгоре"и "каратист"!Голям СМЯХ!Абе,олигофрен,така ли се посрещат туристи?Ти си собственик,ти представляваш българския туристически бизнес!Каквото и да са ти казали,както и да са те "провокирали",в което се се съмнявам,ти си ДЛЪЖЕН да им се усмихнеш,да им обясниш,ако има проблем,да ги преместиш в друг хотел,ако е необходимо!Срам и смях!

    Коментиран от #67

  • 38 Nik

    29 3 Отговор

    До коментар #5 от "Батман Боко":

    Е,като са го "провокирали",така ли трябва да се държи един собственик на хотел,а?Не го ли видя,че е абсолютна "мутра"?Още "повече.че са и млади момичета!Хулиган!Егати олигофрена!Стана за смях!
  • 39 Nik

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "БНСРП":

    Научи се първо,да пишеш ГРАМАТИЧЕСКИ правилно,а после да коментираш глупостите на "мутрата"!Хайде със здраве!
  • 40 Nik

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гледач":

    Нали искаш "да ти кажем"?Смешен си!
  • 41 Nik

    20 2 Отговор

    До коментар #20 от "Ха-ха-ха":

    Абе,какъв "хотелиер" е тоя?Не го ли виждаш,каква проста "мутра"е?Стана за смях!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Nik

    23 1 Отговор

    До коментар #22 от "И, те така":

    Браво!Един нормален човек,да "каже"нещо смислено!Аз ще прибавя,че веднага трябваше,ако се налага,да им смени и хотела,след като се свърже с колеги!Преди 6 години имах подобен случей в Истамбул!Турчинът-хотелиер имаше проблем с настаняването ни,но веднага се обади на колеги и отидохме в друг хотел,с по-добра стая и условия!Така се "прави" туристически бизнес!
  • 44 Миглена

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гледач":

    ТАКА Е!
  • 45 Libre comme air

    19 6 Отговор
    Гадните евреи първи посягат на хотелиера евреите никъде не ги пускат да почиват щото са винаги арогантно през 2017 в хотел Емералд в равда израелски туристи се опитали да изнасилят бг.камериерки и като не успели се изсипали върху спалните чаршафи.. Това са много гадни хора
  • 46 Хайл

    11 6 Отговор

    До коментар #31 от "Ganiu tzarvula":

    По-добре нашите мутри отколкото чужбински
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хасан4о

    18 1 Отговор
    Бетономорието се подготвя да приюти туристите от следващата офанзива от Африка , Афганистан и подобни. Ще бъдат обслужвани от цигани с придобит вече по три месеца опит в продължение на три години. Погледнете как изглеждат персонала в кухните и разхождащите се из етажите ,правещи се ,че чистят нещо служители. Вижте микробусите с надписи или без как всяка сутрин тръгват за да съберат персонала от околните села ,по-точно от циганските махали. Три месеца работа ,временна заетост и борса от данъците ,помощи и детски. Основно детски. Това Ви е бъдещето булгаришън бизнесмени и менки. С трици маймуни ще ловите , ама сами ще си седите.
  • 49 Едно и също

    10 0 Отговор
    Нашите мутри си намериха майстора в лицето на евреите
  • 50 Исус

    10 1 Отговор
    Да и аз гледах клипчето. Във всяко стадо има черни овце. Първо управителят не говори на Английски а на просташки,, махай се от хотелът ми МА"В такива случаи просто се повикват органите на редът и всичко приключва.А че Слънчев Бряг плаче за ремонт то е очевидно. Каквито хората такова е и мястото. Приятен ден на всички. Исус
  • 51 Анономен

    7 1 Отговор
    Абе че израелците са лекета такива са,но също така оставят и доста пари в България. Работил съм 6 г в Слънчев бряг и мога да кажа,че това е масово явление там.Затова ще гледаме по телевизора празни плажове.На това обслужване и надути цени туристи не чакайте!
  • 52 Lo Ангел

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "А от посолството":

    За тази цел има полиция. Докато си мислите, че саморазправата е начин за справяне с проблема, няма да се промени мутренския манталитет
  • 53 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    1 2 Отговор
    "Вярваме, че местните власти ще направят всичко необходимо за възстановяване на справедливостта. "

    Ами, не, местните власти няма как да вкарат в затвора наглите еврейски туристки, защото същите вече са се чупирали в Чифутистан

    Коментиран от #86

  • 54 Той

    4 2 Отговор
    Не ни трябват Еврейски туристи много са стиснати не плащат ако могат с удовойствие те цакат, имам повече от 10 г. опит с тях, държат се с теб като с роб
  • 55 Гестапо

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "злобар":

    Прав си колега също стават и за въглища за барбекю да не ги прегарят много
  • 56 ХИМЛЕР

    5 1 Отговор
    само доктор менгеле ще ги оправи
  • 57 Наследник на рода Дуло

    5 3 Отговор
    Само в България може да видите олигофрен-каратист, заповядайте! С тази реклама може да привлечем нови чужди туристи
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост

    6 3 Отговор
    Нищо лично към Израелските гости, но защо хотелиерите не публикуват снимки на състоянието на хотелските стаи след заминаването на Израелските туристи, тогава тези Израелски туристи могат да изказват мнение за ваканцията си по Българското черноморие. Дали правят така в Европа?
  • 64 РУ към ГЩ

    3 1 Отговор
    Щом и посолството се е намесило, тоя тъпак нашите власти сега ше го разпорят, в желанието си да се влачат по корем, да целуват задници, да коленичат за да угодят на чифутите... :-)
  • 65 Димитър Цветанов

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Какво е "паткан"???

    Коментиран от #68, #85

  • 66 Хашимото

    3 2 Отговор
    Най- правилното на тези израелски мангалки е да им треснат по един черен печат в паспортите и да не могат да влязат в нито една държава от ЕС.
  • 67 никси

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "Nik":

    това е братле просташтината в бьлгария , както каза един по горе , изгонили си клиантелата ,после ще ми вземе на ку.а пари от оборота , е тоя за кьв се мисли селянин прост .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Hhhhhhh

    2 1 Отговор
    Юдите са гадни.
  • 70 Гост

    5 1 Отговор
    Ще имате туристи , ала друг път. Откровено мразите евреите и руснаците. Плюете ги по заведенията, ритате ги по хотелите. Ами защо изобщо приемате туристи от тези държави? Искате англичани, които бият камериерките безнаказано? То така или иначе всеки разбира къде не е желан и няма да се натрапва.
  • 71 Centurion

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Само си представете":

    Защо се плашиш,всичко е статистика.
  • 72 сакула

    2 1 Отговор
    египет сирия либия иран ирак иордания ли8ан и турция пра8 им пут на 4ифут
  • 73 Иван

    3 3 Отговор
    Тъпанарщината в БГ е превзела всичко. Жалко....

    Коментиран от #84

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Бай Шиле

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Боко Мутрата":

    Колега, как пък се сети за Путин като темата е доста далече от него? То и да си трол иска малко акъл глупако.

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове