Last news in Fakti

23 Май, 2012 11:02 3 411 0

Кола падна от срутен мост в Струма

  • мост-
  • струма-
  • кола-
  • падна
Кола падна от срутен мост в Струма - 1
Снимка БГНЕС

Срути се мост над река Струма, съобщиха за Факти.бг от полицията. Инцидентът е станал край петричкото село Рибник.

Мостът е с 12 колони, обясниха от МВР. Срутили са се петата и шестата от тях.

По време на срутването по моста се е движил Opel Corsa, който е паднал във водата. Шофьорът е успял да излезе невредим. На място са два пожарни екипа, начело с шефа на местната пожарна.

Кметът на Петрич Вельо Илиев каза пред БНР, че засега няма ясна причина за падането на моста.

Колата не може да се открие, но важното е, че момчето е добре. Аз съм на брега от страната на Петричка община. Тук са и шефът на полицейското управление, на пожарната, на пътното. Създават организация за отклоняване.

Обходните пътища

са Петрич през селата Ръждак, Дрангово, моста на река Тополница, от там се излиза на село Марикостиново и се включваме на връзката Е-79 София-Кулата. Другият път е същият, който пътуваме до този мост, но отклоняваме през село Рибник, пак минаваме един мост над река Струма и се включваме пак на Е-79 след Сандански, добави Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА