Last news in Fakti

28 Юли, 2019 19:42 42 349 88

Охранител разкри колко пари е имала баба Ванга

  • баба ванга-
  • охранител-
  • петър костадино

На ден събирахме хиляди левове, обясни бодигардът

Охранител разкри колко пари е имала баба Ванга - 1

Баба Ванга имаше в банка 16 млн. лв., това твърди в новоизлезлия документален роман за петричката пророчица “Човекът зад феномена” нейният бивш охранител Петър Костадинов. Той започнал работа при нея след излизането си в пенсия и остава на служба 12 години, до самата ѝ смърт.

“Всеки ден имаше хора, които се редяха да ги приеме Ванга. Много хора! Ние, охраната, въвеждахме ред. Нашите задължения бяха да следим всичко да върви нормално, никой да не смущава посетителите и леля Ванга. Парите ние ги отчитахме. На ден събирахме хиляди левове. Отивахме после и ги слагахме в банката. Винаги след това носехме вносната бележка на пророчицата. Тя знаеше във всеки момент какви суми има в сметките ѝ. По мое време не са изчезвали пари. Само веднъж съпругът на една нейна кръвна роднина отмъкна дневния оборот. Обра касата и тръгна към влака да си пътува за Сандански.

16 млн. лв. имаше Ванга в банката. Изненадвам се, че успя да ги събере, след като непрекъснато даваше пари на родствениците си. За черквата отидоха 11 млн. лв. Накрая леля Ванга се ядоса, защото художникът беше изрисувал своя фаворитка вдясно от вратата. “Не може това да е тука! Боядисай го в тъмносиньо”, нареди му тя”, разказва в спомените си охранителят Петър Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    71 215 Отговор
    Вещицата е милиардера ?

    Коментиран от #18, #64

  • 2 Знам че

    82 220 Отговор
    16 милиона лева , ама изкарани с черна магия и лъжи .
  • 3 Електрошок

    48 106 Отговор
    Ванга,Слава Севрюкова,дядо Влайчо-феномени или измамници!?

    Коментиран от #7, #8, #24

  • 4 Ченгето

    67 91 Отговор
    Най-богатото бабе в България . трябваше да и звъннат ало измамници ;) ха ха
  • 5 Име

    76 81 Отговор
    Е тя за пари ли е пророкувала на хората? Безсрамие да взема пари за (уж) "дарба" , която е получила даром....
  • 6 Я па я

    89 27 Отговор
    Кой каквото и да разправя за Ванга , става въпрос за много пари.

    Коментиран от #12

  • 7 Виманн

    62 24 Отговор

    До коментар #3 от "Електрошок":

    Изброените хора са пророци. Но понякога действия сега променят вероятното утре. Затова и понякога не се случва предсказаното. Трябва да се уважават тези хора, но да не разчиташ на 100% на кусмета.!

    Коментиран от #10

  • 8 Електрошок

    8 35 Отговор

    До коментар #3 от "Електрошок":

    Ганчо!?Защо ми даваш минуси за обикновен въпрос!?Душичка сладка!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Електрошок

    49 14 Отговор

    До коментар #7 от "Виманн":

    Имам аудиозапис на Ванга как говори с починала крава!?Ако го намеря ще му пусна текста.Това как се обяснява!?
  • 11 Дедо ми

    90 4 Отговор
    Тоя го гони склероза ама много яко.Баба му Ванга беше държавен служител на щат и тия пари отиваха в хазната.Таксата беше 10 лева за Бг граждани,20 лева за гражданите на "братски" страни,но в тяхната валута/най-вече рубли/ и 20 долара за го от капиталистически страни.Освен касиера, който събираше парите в будката имаше и служител на " Балкантурист", който отговаряше за валутата.С хората плащаха вътре и беше на принципа "кой колкото може".Това е истината.
  • 12 Фенмен ама почти

    44 30 Отговор

    До коментар #6 от "Я па я":

    Феноменална ИЗМАМА .
  • 13 Centurion

    114 24 Отговор
    Много тъп народ има и се надпреварва да пише ,че да го показва .Имала много пари,била вещица,богато бабе,и прочие простотии!Аз не вярвам в предсказанията на подобни хора,но това не ми дава право да ги обиждам или злословя по техен адрес. Никой не е накарала да ходи и да дава пари на сила. Събрала е средства и е построила храм,Вие какво направихте???И тези милиони ги прекарайте през деноминацията и вижте колко остават!
  • 14 Вуте

    49 16 Отговор
    А баба Лили колко има ???

    Коментиран от #17

  • 15 Госあ

    38 19 Отговор
    Бизнесо на първо место, особено у Петрич 😉
  • 16 Не знам

    98 10 Отговор
    Някой да е карал насила хората там. Тя пари не е искала никога. Даренията ги събираха дс. Останалите ги вкара в храма. З разлика от днешните мутрополитици.
  • 17 Ха Ми

    27 5 Отговор

    До коментар #14 от "Вуте":

    100 милиона ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 чиче

    77 20 Отговор
    Не пишете глупости за истинска пророчица.Тя работеше без да иска пари.Всичко е дарение на хората.Още толкова са взети от дьржавата
  • 20 Бесен Язовец

    39 12 Отговор
    К8га е имала 16 000 000 лв? 16 000 000 1994г.бяха 160 000 лв!!!

    Коментиран от #65

  • 21 Срам нямате

    97 20 Отговор
    Жената беше много добър човек и живота си го е посветила, за да помага на хората. Тя е християнка и е говорела за вярата в Господ, а не е правила заклинания.
  • 22 Емил

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "4oko":

    Какво казваш?
  • 23 Бесен Язовец

    71 21 Отговор
    Неграмотници които не са ходили при пророчицата нямат право да я коментират относно дарбата и!!!
  • 24 Емил

    19 33 Отговор

    До коментар #3 от "Електрошок":

    Не бъркай истинските пророци Дядо Влайчо и Ванга с руските простотии! Дядо Влайчо има виждане до висшия астрал, Ванга до по-ниски нива, но са пророци (слаби наистина, но пророци). Руските феномени са манипулация за наивници! България роди Учител (Машиах, Майтрея, Иешуа - от нивото на Христос), но го забелязаха малцина!

    Коментиран от #30, #66, #68

  • 25 1234

    54 8 Отговор
    Парите си е дала за храма. Колко й е трябвало да живее в онази къщичка в Рупите? Не много, скромно е. Интересно, кой зограф така я е ядосал? Светлин Русев?
  • 26 Вангел

    78 30 Отговор
    Значи ще ви разкажа една случка на която бях свидетел.
    Имах едни комшии ,чието дете беше нямо по-рождение .израстна девоика за чудо и приказ,но си имаше косур момичето по рождение беше нямо и дума не отронваше.Родителите му го гледаха с тъга докато растеше ,водиха го по какви ли не лекари у нас и в чужбина но файда никаква затова решиха да го заведат при Ванга не ,че вярваха ,че ще се получи нещо ,но само това не бяха пробвали.Баща му Камен го заведе понеже майка му беше скиптична на тази тема.Но при новината избълвана от пророчицата колената му омекнали.Познала им абсолютно всичко и му казала ,че детето ще проговори на 18 си рожден ден ,но баща му ще умре,а до този ден оставали само 3 дни.Камен се прибрал в къщи и на никого дума не проронил. отклонявал въпросите на жена си с недомлъвки.Дошъл рожденния ден поканили много гости яли пили и се веселили както се казва в приказките,но на Камен не му било до веселба.Начаткал се колкото може и си легнал да спи не ,че сън ще го хване ,но по някое време задрямал.Колко е спал и самия той не разбрал ,но сутринта в стаята влетяла жена му вика и го дърпа.
    -Ставай Камене голямо чудо стана,детето проговори и комшията умря!
    Разбрахте ли поуката!Не ходете по гледачки!Не се знае какво ще ,,,,,,,

    Коментиран от #27, #38, #52, #80

  • 27 Емил

    32 12 Отговор

    До коментар #26 от "Вангел":

    За стар виц - глобата е (-)!
  • 28 Електрошок

    36 4 Отговор
    Имах колега,който ходи при нея заради дъщеря си.Попитах го какво му е казала и той ми каза,че го е изгонила!По-късно момичето на 12г.почина.Не обвинявам Ванга,защото прогнозата на заболяването е била неблагоприятна,но се чудя защо не е искала да говори с него!?

    Коментиран от #29

  • 29 незнайко

    28 7 Отговор

    До коментар #28 от "Електрошок":

    Защото не е искала да му каже лошата новина !!! Той е знаел, че детето му няма да живее, но е отишъл при нея.
  • 30 Вангел

    25 5 Отговор

    До коментар #24 от "Емил":

    Абе Емилчо имаш ли си личен доктор щото си много зле момчето ми. Направо изтрещях като прочетох за дедо Блайчо и Ванга по- горе.
    Направо ми скри шайбите,Отде ги знаеш тези неща?Да не си роднина на професор Стаменов ,онзи дето говори за извън земните по СКАТ,или ти ги съобщават по червения телефон

    Коментиран от #31

  • 31 Венгелееее

    14 5 Отговор

    До коментар #30 от "Вангел":

    Ти ма разби!!!!!!
  • 32 Вангел

    28 9 Отговор
    А що се отнася за вица ,че е стар лаф няма ,но още е актоален .Особенно като гледам по телевизията колко бълъци разчитат на шарлатаните срещу 2,50 на минута да им кажат това което искат да чуят.А за баба ни Ванга какво а кажа?На всички въпроси с такива недомлъвки отговаря ,че трябва да съм най малко Хорейшо за да вдяна за какво става дума! Ако някой не вярва да потърси в нета има хиляди доказателства.

    Коментиран от #33

  • 33 Електрошок

    17 2 Отговор

    До коментар #32 от "Вангел":

    Точен коментар!
  • 34 Вангел

    12 4 Отговор
    Емилчо бих поспорил още с теб на АСТРАЛНО НИВО но току що ми позваниха от съзвездието Кентавър така че трябва да затварям.
  • 35 селянин 1

    27 8 Отговор
    Руснаците,много я тачът,даже направиха филм за нея,в една от сериите,хитлер идва при нея,Борис трети,също я посещавал,а да не говорим колко комунаги, от бг и ссср са лежали пред вратата и, и всеки оставя..парички.
  • 36 456

    12 26 Отговор
    Тая беше специална вещица.
  • 37 Бесен Язовец

    15 20 Отговор
    Ванга е гледала на захар а грамотните знаят че захарта е кристал щом е кристал значи може да събира инфо. Захарта се слагала под възглавницата след това се носи при нея и тя с ръка разчита напред и назад! Щом отпечатаното(от Мозъка) на захарта се чете напред и назад се доказва че човек има Съдба и теорията за Господ почва да бледнее! Ванга е четец и нищо не и говори на уше както се спекулира!

    Коментиран от #39

  • 38 Бесен Язовец

    11 14 Отговор

    До коментар #26 от "Вангел":

    Ванга никога не казва кой ще умре и кой ще живее, казва не виждам гроб или няма да го бъде и не посочва точни дати! Лъжеш цялата история е измислица!

    Коментиран от #40

  • 39 Семеен пор

    15 8 Отговор

    До коментар #37 от "Бесен Язовец":

    А формат мп3 може ли да чете?Щото имам една флашка.....

    Коментиран от #41

  • 40 Разведен пор

    22 3 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен Язовец":

    Само ти ли не разбра,че това е виц??
  • 41 Бесен Язовец

    8 8 Отговор

    До коментар #39 от "Семеен пор":

    С тая флашка може си направиш хубаво и без глезотии като вазелин за по убаво изживяване!
  • 42 Семеен пор

    14 5 Отговор
    Ахаа...ясно!А ти що не патентоваш флашки със захар,щом събира инфо?Мисля,че десет грама захар ше фанат един гигабайт!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Анти милиционер

    3 13 Отговор
    По това време доларът беше 3000 лв. или около 5100 долара.
  • 46 Анти милиционер

    23 9 Отговор
    Аз освен на захар гледам и на кренвирши. Въртя ги напред назад и винаги пизнавам. Снощи видях на кренвирш Сачи, че Бойко краде от държавата, а народът нищо няма да направи по този повод.
  • 47 Баба Ванга

    17 25 Отговор
    България ке се управи кога последния русофил легне при прасетата у ямата.
  • 48 Оня

    23 8 Отговор
    Ванга помагаше само на добрите хора. С добри помисли. И Никога не е искала пари от хората. Като гледам коментарите тук, явно никой от Вас не се е срещал с нея. Щеше да ви изгони на секундата. Както и да е. Не е имала милиони. Храмът е построен от дарения след смъртта и. От благодарни хораСветлин Русев и Нешка Робева се облажиха от цялата работа. Не вярвайте на жълти новини,търсещи сензация.
  • 49 Грамотен

    35 11 Отговор
    Като чета коментарите, почти всички са на лица, на които са промити мозъците от последните 25-30 г. Те не могат да разберат, че ВАНГА действително е ФЕНОМЕН! И не само тя. НЕ ПОРУГАВАЙТЕ ПАМЕТТА ИМ!

    Коментиран от #51, #78

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 дончев

    13 4 Отговор

    До коментар #26 от "Вангел":

    вангелчо ти вицове не ни разправяй на тая тема ако искаш вярвай ако искаш не насила никой не те кара
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ома

    11 6 Отговор

    До коментар #53 от "Катастрофя":

    16 млн.от блаодарствени дарения??? Ей тва е да си пророк в Бг....., а пък фондациите нали знаеш ква прикриваща функция изпълняват!? А пък за фалшиви пророци нали си чувал?
  • 55 На Диска

    15 7 Отговор
    Няма как слепите духом , да осъзнаят нещата , които са недостъпни за умовете им ! Човек е устроен така ,че отрича до последно това което не може да проумее ! Да , Земята е плоска !
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 JJJJJJJJJ

    16 4 Отговор
    И ДА Е ИМАЛА ПЪРВИ ЖАН ВИДЕНОВ ПОСЛЕ КОСТОВ И ЦАРЯ СА ГИ НАПРАВИЛИ НА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.
  • 58 олеееееееее

    27 5 Отговор
    Когато някой от вас има 16 милиона и даде 11 за строежа на църква- тогава коментирайте- до тогава си затваряйте червивите усти.
  • 59 жгз

    14 2 Отговор
    16 милиона ама преди деноминацията. В днешно време подобни суми редовно биват изхвърляни в сак през прозореца от разни възрастни хора.
  • 60 Някъв бг live от YouTube

    17 6 Отговор
    Всички обиждате Ванга но това което е видяла в бъдещето се е случвало и НЕ е измама, и тя е давала дарения не ги е пазила парите за да ги носи в гроба си
  • 61 Прост

    24 10 Отговор
    Много прости и зависливи хора има в тая България!Жената е феномен тъпаци!!!
  • 62 Един

    9 2 Отговор
    Нея я няма и парите и ги няма ...!
  • 63 Грую

    10 1 Отговор
    Вярно е , но това е преди деноминацията 1999г. След това станаха 16000 лв. и наистина не малко пари за много хора все пак!
  • 64 Обективен

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Вещица е много правилно определение! Означава, че е вещ, знаещ, можещ! Църквата винаги се е бояла от вещите хора....
  • 65 Донка

    15 17 Отговор

    До коментар #20 от "Бесен Язовец":

    86-та година леля Ванга ми каза следното:
    - Ке изберете един шафьор на самолет.Цел свет ке ви се смее!

    Коментиран от #84

  • 66 Обективен

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Емил":

    Какво очакваш от хора, чиито глави са пълни със степна плява. . .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 bezistena.блог.бг

    5 4 Отговор

    До коментар #24 от "Емил":

    Вангелия е малката му дъщеря, кака й Стойна(също назряща,но Виждаща),и седемте му,феноненни сина.
  • 69 Елен

    14 9 Отговор
    Абсолютна лъжа беше тя използваше мъката на хората и се подмазваше на старата власт виш преподобна Стойна е била истинска страшно арогатна и вулгарна баба че и алчна като е голям феномен защо не е помогнала на мъжа си
  • 70 Редко

    10 3 Отговор
    Там където цари простотията,процъфтяват"феномените".
    Няма по-прост народ от българите,както няма и други феномени,освен природните...
  • 71 Гост3 гост3

    9 1 Отговор
    И когато ви кажат,допитайте се до викачите на зли духове и до врачовете,които шепнат и мърморят,вие им отговорете,един народ не трябва ли да се допита до своя Бог,ще прибегнели до мъртвите заради живите.Ако не говорят според това слово,наистина няма зазоряване за тях.
    Стихът е от библията
    ,
  • 72 александър

    6 4 Отговор
    Добре де, тази измамна дърта кукувица, постановка на бившата / Държавна сигурност / , която имаше наглоста, постоянно да търи средсва за да манипулира съзнанието на обикновенните хора, може да има 16 МИЛИОНА , дори и левчета. Има ли си представа човек, това, колко пари са, като измерение за годините през които е Правила измамите на тогавшното ни хуманно правителсво. Едва ли по земята има по- смотано и наивно съсловие- човешко, като Българското.
  • 73 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    СЪНРОДНИЦИ , КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА СИ ,/КОИТО ЩЕ СА СИ СЛЕЗВАЩИТЕ СЪНАРОНДНЦИ /.... -ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ ИМАШ НЕЩО -САМО АКО ТИ ТРЯБВА /ЗА РАБОТАТА ИЛИ ЗА ЖИВОТ / !!! ЗА КАКВО ТИ Е ДА ИМАШ НЕЩО ,КОЕТО НЕ ТИ ТРЯБВА НА ТЕБ ,А ТРЯБВА НА ДРУГ !?!?!?ПАРИ -ТРЯБВАТ МУ ПАРИ -ЗА ЛЕКАРСТВА ;ЗА РЕКЕТ;ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕ ;ЗА РЕВОЛЮЦИЯ;ЗА СВАТБА ; ЗА СТЕНА;ЗА ТАКИВАМИТИ РАБОТИ ...НО ПАРИТЕ СА ЕКВИВАЛЕНТ НА ТРУДА И НА ВЛОЖЕНИТЕ РЕСУРСИ В ПОЛЗА НА НАРОДИТЕ КОНСУМАТОРИ .... ДРУГОТО Е САЩ И ИЗРАЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 74 експерт

    11 0 Отговор
    Българският народ е един малък народ, но много прост!
  • 75 Язък

    2 1 Отговор
    И се разбра кой е бащата!?

    Коментиран от #82

  • 76 Малена

    6 3 Отговор
    Защо сте толкова зли, лоши, злобни, и нямате нито вяра нито съвест. Леля Ванга е покойник от много години, и не бихте я плюли ако днес можеше да ви помогне, всеки има своята болка, всеки има нужда от добра дума и от обич, вие които плюете също сте хора и дано сте живи и здрави, но повярвайте ми недейте за една светица такива неща да мислите, а още по малко да пишете. Когато сте в нужда, идете на Рупите, вземете живо цвете и го оставете на гроба на Леля Ванга, помолете я, тя ще ви помогне, а пари отдавна, а и никога не са и трябвали. Бъдете добри хора. Животът е един. Не ви познавам но ви желая здраве и усмивки.

    Коментиран от #77

  • 77 Диди ЮЛ

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "Малена":

    Тя може би пак е с нас, да я оставим намира.
  • 78 Дора

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "Грамотен":

    То чалготеките до това водят - простотия. Каквото им каже баце и Цв., това е.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 The King

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Вангел":

    Ама вие май наистина не знаете какви са врачките,почти всички си мислите,че това е дарба от господ.Седнете и прочетете някоя книга,за да разберете на кого служат такива"надарени" хора.
  • 81 The King

    2 4 Отговор
    Ама вие май наистина не знаете какви са врачките,почти всички си мислите,че това е дарба от господ.Седнете и прочетете някоя книга,за да разберете на кого служат такива"надарени" хора.
  • 82 bezistena.блог.бг

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Язък":

    Дънов е бащата

    Коментиран от #83

  • 83 Гост3 гост3

    2 3 Отговор

    До коментар #82 от "bezistena.блог.бг":

    А на Дънов баща е дявола

    Коментиран от #86

  • 84 Донееее, Донееее,

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "Донка":

    той, светът на тебе ке се смее, оти си проста, ке и куха.
  • 85 Ksr

    5 2 Отговор
    Това беше чис сатана вампир а сега гние вада

    Коментиран от #87

  • 86 bezistena.блог.бг

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Гост3 гост3":

    На Дънов бащата е Васил Иванов Кунчев- Левский!
  • 87 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ksr":

    Бягай, да повтаряш втори клас, бе.
  • 88 Паскалина

    3 1 Отговор
    Баба Ванга е помогнала на страшно много хора , не вярмам че е направила нещо нередно , стига сте петнили името на тази велика жена !!! Знаете ле на колко хора е помогнала ??? Всеки е оставял каквото може но дори и пари да е взимала съм сигурна че всеки е оставял каквото сам прецени.
    Хипотетично да допуснем варианта че има такива пари мислите ли че тя ги е искала на хората всеки от благодарност е искал да остави колкото може а тя не е помогнала на малко хора нали ??? Както виждате е направила църква , която се ползва от всеки български гражданин ??? Тя взе ли нещо за себе си ??? Много е дала и много е помогнала така че не се чудете с какво да се занимавате !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове