27 Май, 2012 19:39 1 926 1

Пропадна пътят Годеч - с. Гинци

  • годеч - с. гинци-
  • път

Пътно платно е пропаднало на пътя между Годеч и с. Гинци. Движението се регулира от пътни полицаи, водачите да се движат в региона с повишено внимание, съобщават от пресцентъра на МВР.

По данни на ГД „Охранителна полиция“ на около 4 километра след Годеч по посока с. Гинци е пропаднало едно от платната.

Очакват се екипи на АПИ, които ще установяват причините за възникналия проблем.  Независимо от взетите превантивни мерки – обозначаване на региона, пътните полицаи предупреждават водачите да се движат в района с повишено внимание, особено в тъмната част от денонощието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боб

    0 0 Отговор
    той е пропаднал от месеци може би и от година, но никой не взима мерки....чакат някой да скочи в "дерето" и тогава ще го оправят...