31 Юли, 2019 20:10 3 524 34

Георги Марков: Мая Манолова трябва да е луда, за да се яви на кметски избори

  • георги марков-
  • мая манолова

Не ми е работа да ѝ се бъркам, но доколкото си спомням независимо, че бе острието на опозицията на практика Борисов я назначи за Омбудсман, но за пълен мандат, а не до кметските избори в София, категоричен е той

Георги Марков: Мая Манолова трябва да е луда, за да се яви на кметски избори - 1
Снимка: БГНЕС

Трябва да е луда, за да се яви на избори, които ще загуби и вместо Манолова ще я кръстят Костинбродска. Считам, че е умна жена, много добър Омбудсман е, за което няколко пъти в Парламента съм я поздравявал за нейната дейност. Това заяви пред "Епицентър" депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

"Считам, че на 30-тата юбилейна година от демократичните промени София – градът, от който тръгнаха промените, няма да допусне подкрепен от социалистите кандидат да стане кмет. Да не говорим, че ГЕРБ видимо промени София и дори тези, които не обичат партията ползват благата – и метрото, и зала „Арена Армеец”, и всички, вкл. и редовите социалисти, се разхождат по обновения бул. „Витоша”. Така, че мисля, че разумът ще надделее и тя ще си остане Омбудсман. Разбира се, не е изключено и някой ден да се върне в политиката, както се казва: що е време, все пред нея.

Спомням си, че веднъж в Парламента тя ми разказа каква силна реч е направила по въпроса за стандарта на храните на форум на Вишеградците в Братислава. Орбан лично я е поздравил. Тогава тя ми каза колко е била впечатлена от унгарския премиер. Това е удобен повод да ѝ кажа да се учи от Орбан на търпение (8 години Орбан бе в опозиция) – все някога ще ѝ дойде време да се върне в политиката.

Едно сегашно включване ще припомни цялата сага Костинбродска афера, което няма да е в нейна полза. Не ми е работа да ѝ се бъркам, но доколкото си спомням независимо, че бе острието на опозицията и на практика Борисов я назначи за Омбудсман, НО ЗА ПЪЛЕН МАНДАТ, а не до кметските избори в София", коментира още Марков.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олимпийска надежда

    1 3 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=Oxa8X0uyQ8s
  • 2 Коментар📝

    37 3 Отговор
    ВЗЕМАТ ЛИ ВИ СОФИЯ.ПРЕЗИДЕНТА ВИ ГЛЕДА ПОД ЛУПА.НЕЩАТА СА ПОЛОВИНАТА ЗАГУБЕНИ ЗА ГЕРБ.И СЪМ НАПИСАЛ ВЗИМАТ.ЗАЩОТО БСП НЕ Е МОЙ ТИП

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Све

    34 4 Отговор
    Нито лев за тази държава докато мутрите престъпници са на власт и докато стадото спи

    Коментиран от #30

  • 4 Президентът

    2 25 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар📝":

    е трети по ранг,след Председателя на Народното събрание и Министър Председателя!Нека гледа,нека се учи,ако може!
  • 5 Hugo

    58 5 Отговор
    Най мръсния седесар Гошо Марков настоящ гербраст!

    Коментиран от #7

  • 6 onq s konq

    5 30 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар📝":

    В 100% от случаите "ВЗЕМА" единствено СИЛНИЯТ.А КОЙ според тебе е по-силен от ГЕРБ и не го ли ДОКАЗАХА КАТЕГОРИЧНО последните Избори?А КАКВО ЗНАЧЕНИЕ има дали Президента "гледа под лупа или микроскоп" ,след като е ДОКАЗАНО "Безгласна буква"?А КОЙ е "Твоят тип",след като БСП и ГЕРБ не са,а...ТО ДРУГИ няма?:)
  • 7 Прав

    8 37 Отговор

    До коментар #5 от "Hugo":

    е Марков и за Костинбродската и за Импексовата и за Десиното!Каква алтернатива предлагате на Борисов?Мегаломанката Нинова ли,да ни разсипе,както разсипа БСП и с Гечев начело да фалира България!Смешници с претенции вселенски,а манталитен истерично махленски!

    Коментиран от #19

  • 8 Behemoth

    7 8 Отговор
    В деня на смъртта му ,АЗ ще тържествувам с прясно изцеден кръв от костенурка.... Арххххххх.....
  • 9 Ставрю

    10 11 Отговор
    И ще ги спечели. А ти си плюи колкото искаш комунистическо бамдюго.
  • 10 Ivan

    43 4 Отговор
    Ченгето ръси мъдрости, виц световен! Плашат се Мая Манолова, набрала е скорост.
    Не съм от БСП, но е време ГЕРБ да бъдат спряни.
  • 11 чудна работа

    27 4 Отговор
    Този Марков, защо се мисли за по-умен от среден азиатец?
    Какви дезинформаций, да му завидиш на" зевзека дипломат".
    Мирише от далече на Доганова политическа каша.
  • 12 Лелелеле

    30 5 Отговор
    Колко го е страх. Празнодумен мишок.
  • 13 Centurion

    26 4 Отговор
    Агент Николай и агент Стефан!И имаш наглостта да се показваш и да даваш оценки!!!Доносник на Втори отдел от 1972 до 1976. Писъл доноси за подготовка за бягство от НРБ.Справка комисията по досиетата!

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Полу - защитник

    4 10 Отговор
    М.М е интелигентна жена и си дава сметка, че силата й е да критикува, а не да носи одговорност, произтичаща от кметската длъжност.
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 16 Отговор

    До коментар #13 от "Centurion":

    ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като него скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.

    Коментиран от #18

  • 16 Коментар📝

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Centurion":

    Ахахахах Аз Като Кязвам че ГЕРБ=БКП
  • 17 Bbb

    15 2 Отговор
    И ще загубят София на местните избори.
  • 18 Centurion

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Скъсаха синджирчето ама на социалистическата тоалетна,да отмиват изкараните с доноси кинти!!!
  • 19 Истината е

    16 1 Отговор

    До коментар #7 от "Прав":

    ЧЕ ТЕЗИ МНОГО БЮЛЕТИНИ БЯХА НАПЕЧАТАНИ ОТ ШАЙКАТА НА ГЕРБ.НАЛИ ТЕ БЯХА НА ВЛАСТ.НАЛИ И ГЛ.ПРОКУРОР ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА И ОПРАВДАХА РОСЕН ЖЕЛЯЗКОВ.АФЕРАТА СИ Е НА ШАЙКАТА
  • 20 Пепа

    6 1 Отговор
    А Фани ако се яви каква е как на я накаже господ за нейните кражби как господ няма ли ?

    Коментиран от #29

  • 21 Адаша

    15 2 Отговор
    Спукана ви е работата, Майчито ако се кандидакира. Марков ,К арлуково те зове!
  • 22 Като сте избрали за вожд кратуна....

    13 2 Отговор
    Че държавата ни е на автопилот се вижда най ясно от кариерата на лумпена Георги Марков- осрал е всичко до което се е докоснал.

    Коментиран от #28

  • 23 Страх

    8 1 Отговор
    Щом е активиран продънения агент Николай, значи герб-едрите ги е на легнал голям страх. А той сигурно е "тежката" им артилерия по всякакви въпроси, най-вече изборни прогнози. Цял месец разправяше, че бъдещият шеф на ЕК ще е французинът Барние, ама не улучи нито държавата, нито пола. Та и за София така.
  • 24 Тръмп

    2 12 Отговор
    Манолова и Иванчева са идеални за кмет,че знаят да цицат здраво от дебилите и ще ги уморят от глад!!!:):):)
  • 25 Факт

    8 2 Отговор
    Този е ренегат , а и е притеснен нещо от М. Манолова. Ми тя Данчето не става , всички го знаем . Майчето е и по - фотогенична .
  • 26 Усмивката

    7 2 Отговор
    Морков.Грешиш.След кметските избори няма да има нужда от обдусман, защото ГЕП няма да я има.Нема кой да краде от народа.Сещаш ли се.Оди си търси и ти друга родина на Изток.
  • 27 В България не живеят българи

    7 1 Отговор
    „И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист"......ДИМИТЪР ТАЛЕВ.
  • 28 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Като сте избрали за вожд кратуна....":

    По добре от зелен каун
  • 29 Ново

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Пепа":

    Ако господ наказва за кражби кажи едно име на комунист които ще остани не наказан
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 герберче

    2 0 Отговор
    Агент Николай добре знае, че герберасткото домино ще започне да пада откъм София.
  • 32 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ КАЗВАТ ВОДЕЩИТЕ ОФИЦЕРИ ОТ КГБ -/ДНЕС ФСБ/ НА МАЯ И КУТЛЬОТО -ВЕРБУВАНИ В СТУДЕНТСКИТЕ ИМ ГОДИНИ В МОСКВА !?!?!?!? А ПСЕВДОНИМИ ИМА МНОГО ПО ЦЯЛ СВЯТ !!!
  • 33 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ОБАЧЕ , ВИЖТЕ КАКВО ОТКРИХ : " ГЕОРГИ МАРКОВ СЕ СЪЧЕТАВА ЧУДЕСНО С :- -- ГЕРБ МАРК " !!! "ЛЕЛЕ ,ЧЕ СЪМ УМЕН И КРАСИВ "!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове