Last news in Fakti

30 Май, 2012 10:02 795 0

Осем ранени в катастрофи са потърсили помощ в „Пирогов”

  • пирогов-
  • катастрофа

Четирима от тях остават в клиниката

През изминалото денонощие в Спешното консултативно отделение е оказана медицинска помощ на 8 пациенти, ранени в катастрофи, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов”.

От тях на лечение са приети 4-ма, между които две момичета на 16 и 5 години.

От Своге е преведен И.В., със счупен таз и фрактура на две ребра. Той пътувал в кола, катастрофирала в село Луково.

Е.С. на 16 г. е пострадала като пътничка на мотор. Тя е със счупено ляво бедро. П.Г. на 5 г. е с мозъчно сътресение. Ударена е от автомобил на бул. "Тодор Александров". И двете са без опасност за живота.

От Благоевград, в тежко състояние е транспортирана 51- годишната А.Б. Тя е настанена на лечение в централна реанимация с политравма: счупен таз, счупени лява и дясна подбедрица, и ляво рамо. Има опасност за живота й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА