Last news in Fakti

30 Май, 2012 20:53 1 125 2

Цветанов се извини публично на БСП

  • цветанов-
  • извинение-
  • публично-
  • бсп
Цветанов се извини публично на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов се извини на БСП чрез медиите затова, че по-рано днес от парламентарната трибуна определи управлението на социалистическата партия като най-голямото бедствие в страната ни през последните 20 години, предаде БНР.

Вътрешният министър дойде в стаята на БСП, след като парламентът беше приключил заседанието си и в нея нямаше депутати:

Това, което целя с това публично изявление, е да мога действително да се обърна към тях и да се присъединят към тази декларация, която вече е изработена от всички останали парламентарно представени политически формации.

Очаква се утре парламентът да гласува декларация във връзка с неотложните действия на правителството, породени от последните земетресения, поройни дъждове и наводнения. След днешните консултации на ГЕРБ под декларацията липсват подписите само на БСП.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лелелелелелелеееее

    0 0 Отговор
    ОХРАНАТА НА ТАТО ти е премиер
    ти за БСП ми говориш ... !!
  • 2 'айдука

    0 0 Отговор
    ЦЕЦО КРАДЕЦО................без коментар.