Last news in Fakti

4 Юни, 2012 12:47 580 1

ДСБ ще се яви самостоятелно на изборите

  • радан кънев-
  • дсб-
  • избори
ДСБ ще се яви самостоятелно на изборите - 1
Снимка: БГНЕС

На Националното съвещание на ДСБ вчера преобладаваха категоричните мнения, че партията трябва да се готви за самостоятелно явяване на изборите. Това заяви членът на ръководството на ДСБ Радан Кънев.

Партията трябва да е отворена, освен към своите членове и симпатизанти, така и към хората с дясно мислене, добави Кънев. Безспорният акцент ще бъде върху икономическата политика и платформа, която да консолидира десните избиратели.

На 30 юни на Националното събрание на ДСБ ще бъде взето решение по всички тези въпроси, поясни Кънев. И продължи: смятаме, че Синята коалиция без ДСБ няма да се приеме от десните избиратели. Важно е съдържанието, а не опаковката. Да се краде марката не е нашият стил, категоричен е Кънев. ДСБ няма да участва в т.нар. политически инженеринг, компромиси няма да правим, няма да търсим коалиции на всяка цена, отбеляза Кънев. Обсъждаме през октомври т.г. да имаме готовност с листите за изборите, за да знаят гласоподавателите за кои личности ще гласуват, каза той.

В 4 града - София, Варна, Видин и Горна Оряховица са се записали нови 130 души през последните месеци и това е отговорът на хората на всичко, което се случи, съобщи зам.-председателят на ДСБ Светослав Малинов. Този път ще проведем истинска, дълга и силна кампания, добави той.

"ГЕРБ претендира да е дясна партия, но разочарова десните хора с всеки изминал ден. Не виждам за реалистично да има предсрочни избори, това би влошило нещата, а парите не са решаващи за нашата кампания", е неговото мнение.

Напълно сме убедени в успеха на следващите избори - не само ще имаме парламентарно присъствие в следващия парламент, но ще имаме и позиции за излизане от кризата, заяви Димитър Бояджиев. Ние сме партията, която може да предложи изход от кризата и решения за хората с проблеми, убеден е той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    0 0 Отговор
    "В 4 града - София, Варна, Видин и Горна Оряховица са се записали нови 130 души през последните месеци " - смях в залата :))) Сами съсипаха "синята идея" !