Last news in Fakti

3 Септември, 2019 14:35 39 201 204

Трагедията е голяма! Загиналите мотористи имали 6-месечно бебе

  • загинали-
  • катастрофа-
  • мотор

Христо Тепавичаров, известен с прякор Феята, е карал машината, а отзад е била съпругата му Мария

Трагедията е голяма! Загиналите мотористи имали 6-месечно бебе - 1

Родители на 6-месечно бебе са загинали при зверската катастрофа с мотор на столичния булевард "България" към 4 часа днес, съобщи TrafficNews.

Христо Тепавичаров, известен с прякор Феята, е карал машината, а отзад е била съпругата му Мария Георгиева- Тепавичарова. Вероятно заради твърде голяма скорост мъжът е загубил контрол и се е забил в мантинелата. Мария е загинала на място, а Христо малко по-късно в болницата, където е откаран с тежки травми от удара.

Двамата са се оженили на 1 ноември 2016 година, а само преди половин месец са били заедно на море. Малката им дъщеричка се е родила през март.

На 29 август Христо е написал трогателно послание до жена си, посветено на годишнината от първата им среща. Съдбата ще сбъдне само броени дни по-късно и клетвата му, че единствено смъртта ще ги раздели. Ето какво пише влюбеният мъж:

Спомняш ли онзи ден, когато се срещнахме......на онази спирка..... Аз го помня, много добре. От тогава сме заедно. Само 2 години по-късно се врекохме да бъдем заедно в радост и болка, в щастие и тъга, до като смъртта ни раздели. Аз помня, помня добре. Всеки пореден ден, вече 2,5 години, откакто си казахме "да". Винаги ще бъда до теб, винаги ще те изненадвам, макар и не винаги само положително.

Ще бъда здраво стъпил на земята, за да бъда твоята опора, така както и ти за мен. Каквото и да се случи, ще бъда зад гърба ти, ще те подкрепям и обожавам. Ти си майка на децата ми, но се грижиш и за мен. Прощаваш и преглъщаш грешките ми, макар понякога да не го заслужавам. Ти направи много за мен, а дори нямаш представа. Това е нещо, което остави дълбок белег в сърцето ми. Ти си! Винаги си била и ще бъдеш, любов моя!

На 12 юли Христо е постнал размисли, от които става ясно, че е работи като барман и понякога е доста безразсъден, когато седне на мотора. Ето и монологът му в социалната мрежа с автентичния правопис:

Моторист съм майко,от онези безмозъчните дето ни избиват ден след ден... Дето караме мотори на изплащане за по хиляда лева... Дето си купуваме каски втора употреба и немски скъсани костюми... Онези който караме на ръба на живота... Онези мотористи майко,които сме нямали мозък и хвърчим по улиците с 200 км онези майко, които сме толкова лоши че когато падне приятел познат или не познат ние се събираме и помагаме кой с каквото може...

Мразят ни майко,мразят ни всички,защото ние живеем, защото нашият живот е на 2 гуми... Но майко те незнаят... Не знаят че под каската аз съм човекът,барманът,кой­то вижда как изневеряват на жените си по дискотеките,който слуша техните истории и им дава съвети,който търпи отайката на обществото... Не знаят майко не знаят че имам приятелка която всяка вечер ме чака да се прибера... И ти майко всеки ден ме проверяваш дали съм жив и здрав... Не знаят майко незнаят защото загубихме човечността си... Кажи ми майко с какво са повече те от нас... Тези който ни избиват по пътя с колите купени от родителите им... С какво майко... Аз съм моторист,но под каската и аз съм един от тях,може би малко по-добър!!!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    320 32 Отговор
    Неразумен Келеш
  • 2 МАЙКО

    387 33 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ДЕТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗСМЪРТНИ. ОТГОРЕ НА ВСИЧКО И ЖЕНА СИ УТРЕПАЛ. КОМПЛЕКСИТЕ УБИВАТ!!!

    Коментиран от #102

  • 3 123

    337 31 Отговор
    Под каската си кух, няма нищо
  • 4 пешеходец

    288 13 Отговор
    добре, че не е помлял хора...
  • 5 локомотива

    280 22 Отговор
    Гризнал си дървото,но жена ти и детето какво са виновни че се малоумник.
  • 6 Да не си карал мотора

    109 13 Отговор
    Не е толко сложно
  • 7 ГОГО

    253 8 Отговор
    Жалко за младите животи и за сирачето , което оставят заради безрасъдното им каране !!! За съсипаните им родители, за огромната мъка , която причиниха на всички тяхни близки !
  • 8 гост

    200 8 Отговор
    Жалко за бебето, което са оставили. Тези откровения изглеждат като прекопирани и не са напълно грамотно написани. Какъв е и какво обича си е негова работа, но със същата сила е можел да затрие и невинни хора, а не само жена си и себе си. Не е похвално това, нито е за преклон.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Главата не е за украса

    235 9 Отговор
    Не знаех, че да живееш трябва да караш с 200+.
    Добре, че не са взели невинни жертви със себе си.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Жалко за мотора

    40 37 Отговор
    Тои е невинен
  • 13 Гаргамел

    187 9 Отговор
    От прочетеното от него разбрах, че е пълен ол.......н, обаче пък за сметка на това със самочувствие и вживяващ се в ролята на жертва....бог да прости момичето....

    Коментиран от #29

  • 14 ПОТРЕС

    202 16 Отговор
    Огромна трагедия! Бог да прости и двамата, дано има кой да се погрижи за бебчето. Съболезнования за близките и призовавам всички коментиращи да се въздържат от неподходящи коментари. Пуснете един + за съпричастие .
  • 15 Това са фактите

    84 8 Отговор
    Той си е избрал и живота и смъртта.
  • 16 гост

    141 3 Отговор
    "Ще бъда здраво стъпил на земята" Толкова "здраво", че е единственият виновен за двойното сираче, което е оставил. Не някой от тия, които "ги избиват по улиците" . Празни приказки v/s Реалност. Бог да ги прости!
  • 17 Петко

    76 6 Отговор
    Бог да ги прости!!!

    Коментиран от #187

  • 18 Читател

    174 1 Отговор
    ОК. Адреналин. Но когато станеш родител, вече не живееш САМО за себе си. Това не са разбрали тия двамката. Да почиват в мир.
  • 19 Пепа

    46 56 Отговор
    Всички от ГЕРБ да им се случи това по 9999999

    Коментиран от #152

  • 20 АНЕНЕРБЕ

    73 25 Отговор
    ТРОГАТЕЛНО Е КОГАТО ЧЕТЕШ НАПИСАНОТО ОТ ЧОВЕК В ЧИЯТО ДУША ИМА СЪБРАНА ТОЛКОВА МНОГО МЪКА.

    Публикувано във факти.бг: Не знаят майко незнаят защото загубихме човечността си... Кажи ми майко с какво са повече ТЕ от НАС...

    ТЕ И НИЕ !!!

    ЕДНО ОБЩЕСТВО РАЗДЕЛЕНО НА ОБИКНОВЕНИ СМЪРТНИЦИ , И БОГОИЗБРАНИ НА КОИТО Е ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО.

    ЕДВА ЛИ КАРАНЕТО БЕЗУМНО Е НАЧИН ДА ОСВОБОДИШ ТОВА НАТРУПАНО ОТ ЖИВОТА ЧУВСТВО ЗА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ.

    УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В СОДОМ И ГОМОР.

    ВМЕСТО ДА ГЕНЕРИРАМЕ ОМРАЗА И ОТВРАЩЕНИЕ КЪМ СЕБЕПОДОБНИТЕ Е НУЖНО ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ЗАСТАНЕМ СРЕЩУ ШЕПАТА ОТРОВИТЕЛИ НА ТОВА ОБЩЕСТВО.

    Коментиран от #31, #93

  • 21 гост 1

    46 41 Отговор
    Аааа....защото си мислите че, на Вас подобна трагедия , да се убиете или утрепете някой (с кола ) не може да Ви се случи НЕ...НЕ, ама ДА .... може би още днес или утре, не знаем...нарича се съдба !!! Такъв е живота и Вие умници не сте от специалните....защото такива НЯМА !

    Коментиран от #67

  • 22 4864

    44 46 Отговор
    Изроди, без значение дали кара с 200+ той е човек. Колко истории има само от тази година, в която някой седял на спирка а друг правил дрифт и го убил, друг не спрял на стоп и пак убил. Всичките сте нещастници, молете вашите деца да не се качат да карат мотор, тогава и вие ще кажете, Той/я беше добър човек. Лека им пръст!

    Коментиран от #35

  • 23 Жалко

    67 5 Отговор
    Единствено за детето ми става мъчно. Жалко, тъпотата убива. Дано поне са останали здрави органи, да има макар и малко смисъл от смъртта им, колкото и да е трудно да се обясни.
  • 24 АБВ

    103 5 Отговор
    Президентът и вицепрезидентът на САЩ не пътуват никога заедно - за да оцелее поне единия при инцидент. Ако тоя имаше мозък, нямаше да помисли да качва жена си на мотора, след като се е родило детето. Ама той явно е от умниците, които бъркат понятията живот и адреналин. Мисли си, че много разбира как се живее - а то цялата работа да си получи дозата адреналин. Тоя път е предозирал и за двамата.
  • 25 незнайко

    72 1 Отговор
    Жалко за детето, макар че някой веднага може да го осинови ако се съгласят близките. Мир на праха им . Нека се замислят моторджиите над този случай !
  • 26 12345

    126 8 Отговор
    Само не разбрах защо мотористите все опяват как някой ги избива? Интересно ми е сега кой ти е убил тези двама млади? Сами се избивате бе келеши. И никои не Ви е виновен за това.
  • 27 птпп

    66 6 Отговор
    Всеки моторист не може да направи елементарната преценка , че на пътя мотора е с ниска видимост , често превишена скорост , на две гуми , което често води до смърт. Ако пък я прави тази преценка значи оценява живота си като несъществен. Лека им пръст!
  • 28 МЪСТ

    44 13 Отговор
    ЖАЛКО ЗА ЖЕНАТА БОКЛУКА СИ НАМЕРИЛ КАКВОТО Е ТЪРСИЛ
  • 29 Забелязал.

    54 11 Отговор

    До коментар #13 от "Гаргамел":

    Да приятелю този е пълно куко, явно и жена му е била като него инъче нямаше как да са заедно е сега вече кукат на оня свят.
  • 30 Яяя

    66 9 Отговор
    Не ви избиват, а сами се избивате малоумен келеш. Жалко за бебето, за вас не ми пука.
  • 31 Откровено

    31 8 Отговор

    До коментар #20 от "АНЕНЕРБЕ":

    Прав си, но имаш ли информация какво става с хората, останали тук,дори завършили висше образование? София не е България, програмите са мижи да те лажем и така... или трябва да си на определена възраст, или точно с конкретна специалност, или си стягай багажа за Т2. Преди години имах специалност, но нямах стаж, сега не отговарям на възрастовата граница и нямам уке кмет. Кеф голем, нали? Срамна работа няма, но да слугуваш на по–прости от теб,май не е похвално.

    Коментиран от #49

  • 32 Защо бе деца защо се избивате

    61 1 Отговор
    Горките им майчици....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Tate

    46 3 Отговор
    Адреналина УБИВА , това важи най-вече за мотористите ,след тези словоизлияния дето е писал някой е трябвало да го заведе на психиатър ! Жалко за младите хора но всеки си го намира рано или късно !!

    Коментиран от #37

  • 35 Съдът да постанови решение

    47 2 Отговор

    До коментар #22 от "4864":

    Защото не си гледала клипа как върти гуми и показва среден пръст от кеф. Няма логично обяснение на това което е направил.

    Коментиран от #40

  • 36 Селянин

    61 1 Отговор
    Поредното доказателство, че не ви избиват всеки ден, ами се самоизбивате всеки ден. Трагедията не е, че са се избили. Това е само логичното следствие. Трагедията е, че има толкова прости и безотговорни хора, които дори и родителството не може да промени. Другото е елементарно. Закони на физиката. Учат се в 8-Ми клас
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Иванов

    50 8 Отговор
    Стига с лошите приказки,моля Ви!Убеден съм,че не са искали това!Скръбта е голяма!Бог да ги прости!Утеха на близките им!А на нас живите да знаем,че грешката не прощава!
  • 39 Нека да четат

    48 1 Отговор
    Всички, които живеят в клишета и се мислят за уникални. Добре че не са отрепали други хора.

    Бог да ги прости тези неразумни, и още повече да помага на детенце то им.
  • 40 Пишчо

    39 5 Отговор

    До коментар #35 от "Съдът да постанови решение":

    Тоя бил наистина голям помияр и след време детето му ще гледа клипа и ще се чуди дали този среден пръст не е за него егати помияра.
  • 41 Барманът поет

    53 8 Отговор
    Моторист (на мотор за 1000 лв и препускащ с 200+), пък и барман (състрадалец), поет (вярно малко неграмотен), безотговорен, но пък изискващ внимание. ГолЕм талант ...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Хубав ден

    12 18 Отговор
    Стига бе медии сте ми разваляли хубавия ден с тия двамата, а аз какво да кажа като вече ми свърши бирата???ХА Ха Ха
  • 44 Антон

    24 68 Отговор
    Всичките които злорадствате сте долни мишоци! Хората са оставили 3 деца сираци и да се плюе по починалите им родители не е най-уместното сега. Много хора от мото обществото в София сме готови да помогнем финансово на близките.Може би значителна част от тези хора не познават въпросните загинали. Жалко е че никога няма да проумеете такава солидарност. Вие сте комплексирсни малки човечета - всеки път като излизам с мотора има шофьорчета напъващи да ме изпреварят с газифицирани пасати , бмв 530 д, или ауди 1.9 тди. Пускам ги и наблюдавам задоволството което изпитват че са изпреварили моторист, каращ машина почти 1300 кубика, над 150 расови кончета. После ние сме били комплексарите......

    Коментиран от #53, #54, #128

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Г. Боевски

    27 4 Отговор
    Интелектуалните излияния на един барман само доказват защо върши тая работа.
  • 47 Патриот

    31 4 Отговор
    Глупака убил и жена си. За мъртвите или добро или нищо, ама тоя пък не се сдържах. Лека им пръст. Момичето си е отишло невинно, за това че тоя имал две гънки на мозъка си.
  • 48 Патриот

    19 3 Отговор
    Глупака убил и жена си. За мъртвите или добро или нищо, ама тоя пък не се сдържах. Лека им пръст. Момичето си е отишло невинно, за това че тоя имал две гънки на мозъка си.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 гост

    36 4 Отговор
    Какво да коментираме , моторист дебил , и безмозъчна жена. Даже не ми е и жал за тях , жалко е за детето.
  • 51 Иво

    23 2 Отговор
    толкова ли нямат чувство за самосъхранение още повече че и вози жена си отзад,сигурно са били и пиинали но пак трябва да имаш малко акъл аджеба не трябва да карам като съм пил,ето го и резултата.
  • 52 Bubbles

    19 1 Отговор
    Тепавичаров?
    Има ли нещо общо с актрисата Ева Тепавичарова?

    Иначе много кофти, но какво са правил ис мотор по никое време навънка?
    Да ок млади са ама като имаш и дете е кофти, дип че е съвсем малко и няма да усети толкова удъра от загубата, но пък цял живот сираче... ...абе мани, Бог да прости!
  • 53 Tate

    28 1 Отговор

    До коментар #44 от "Антон":

    Антъни пишеш 3 деца имали ,във Фейса имат 1 бебе !Агенциите и те казват едно бебе ! Дай да изясним !! А за комплексарщините незнам, само бях на 2 мотосъбора във Видин и на двата и "Контрол" на тазгодишният и "Епизод" миналата година спряха да свирят по едно време , щото някой "Майстор" Гъзеше мотора до ограничителя и групите не се чуваха !! Имам доста приятели мотористи и аз замалко да се кача на мотор , но като знам какво е нивото по мото съборите ,какви пияници и чалгари са половината Религията не ми го позволи !! Та хайде без квалификации моля !! Бог да ги прости хората и да спрем .

    Коментиран от #59, #103

  • 54 дедо

    43 2 Отговор

    До коментар #44 от "Антон":

    Тонка... хубаво пишеш, ама направете така че да се поограмотите малко, да не стават такива трагедии, а не после да се биете в гърдите как помагате на сирачетата. Извинявай, но няма как на този неграмотник живеещ за адреналина да му роня сълзи. Ами ако беше през деня и там на светофара или пешеходната пътека е моето дете!? Хайде, че съм ви виждал, пък и гонил из квартала, че и по малките улици карате като... къде пресичат възрастни хора и малки деца. карам кола и от 17-18 години нямам нарушение, отделно карам колело редовно от дете, пък не съм умрял ;) не са виновни само шофьорите и пешеходците, малко си вижте вашата градинка.

    Коментиран от #57, #104

  • 55 АБВ

    33 3 Отговор
    По-умните мотористи след като отидат на 2-3 погребения на себеподобни се замислят и продават мотора. По-глупавите се изживяват като много велики, част от солидарно общество и жертва на "лошите с колите". И е въпрос на време да се стигне до сериозно падане най-малкото.

    Коментиран от #76

  • 56 Tate

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Пишчо":

    И какво ???Яйце ли да ти сваря ??

    Коментиран от #60

  • 57 Антон

    19 16 Отговор

    До коментар #54 от "дедо":

    Дай да си го кажем честно - няма идеални хора. Обаче загледай се по улиците в София, масово мотористите са екипирани и спазват правилата. Е да има разни елементи, които карат с избушени генерации нощем и будят целия квартал, има и тежки компексари решили да се бият по съборите. Жалкото е че заради такъв малък процент от моторджиите , всички са набедени са гамени, хулигани и т.н. А какво пише по медиите много много не вярвайте , ПТП-то е станало на цар борис и гешов..., тук пише бул.България, в грешка е журналиста, 3 дечица остават сираци. Ама ганя верва на журналята а не истинско инфо, мъка мъка мъка

    Коментиран от #75

  • 58 Ще го направя.

    17 0 Отговор
    Смятам и ще го направя заради такива като тоя майстор на високите скорости ще си купя танк е ще се придвижвам по бавно но поне сигурно.
  • 59 гост 1

    11 6 Отговор

    До коментар #53 от "Tate":

    Да, най-добре е да спрем ! Господ да им прости и да не забравяме че, ред няма и опашката е дълга !!! А на отворковците с не респектните мнения.....че сте невъзпитани и елементарни се вижда от коментарите ви, надявам се че, в живота да сте бедни и мизерни каквито са болните ви безчуствени мозъци !
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тотална забрана

    32 6 Отговор
    Крайно време е да се забранят моторите. Те са отживели времети си превозни средства. Няма моторист който да не е падал дори не по своя вина а всяко падане може да е фатално.
  • 62 Гост

    4 10 Отговор
    не може така да сипете........... лош или добър и т.н.

    никой не бил от вас в този момент там
  • 63 Behemoth

    31 3 Отговор
    Успели и да се размножат идиотите прости....а тоя Зукърбърг е з а убиване значи...как даде трибуна на всички тъпанари да се лайкват един друг и да придобиват измислено самочувствие...
  • 64 Циник

    16 3 Отговор
    Да ги ползват за резервни части тия. Мозък е ясно че не са имали и приживе но поне нещо от останалото може да става.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Хора

    21 7 Отговор
    Не бъдете лоши не знаете какво може да Ви се случи утре на Вас и близките ви хора. Не съдете човека само Бог може. Всичко е съдба така им било писано и така е станало. От себе си знам, че болката е голяма и непреодолима. Преди 10 г. загубих братовчед ми защото един шофьор на рейс го засече. Не знаеш от къде какво ще ти дойде колкото, и да внимаваш се случват лошите неща.
  • 67 Поручик Бенц

    21 4 Отговор

    До коментар #21 от "гост 1":

    Ами всичко може да се случи,но ако караш нормално,а не като идиот -едва ли!Баща ми беше 40 години професионален шофьор,аз карам от 39 и нито той ,нито аз имаме катастрофи.Ще кажеш ли нещо?

    Коментиран от #71, #94

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гад

    28 0 Отговор
    Не едно, а три деца е имал този откачен идиот. А жена му се хвали, че я вози с 280. Дано са живи и здрави бабите и дядовците да гледат децата, като не са успели да им налеят акъл в главата на тия двамата.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гост

    8 10 Отговор

    До коментар #67 от "Поручик Бенц":

    Браво! какво искаш да ти кажа, мен лично грам не ме интересува от колко години карате "нормално".

    Единствено е грозно да се коментира постоянно донор тъпак и какво ли не от и такива подобни глупости, защото най-вероятно някой от неговите близки може да го види или прочете.....

    Коментиран от #78, #80

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 111

    27 1 Отговор
    Нощен живот, мотори, изживяване като жертва и плиткоумни псевдоинтелектуални размисли за живота – смъртоносна комбинация.
  • 74 985

    24 0 Отговор
    Животът не е шега работа, ама в наши дни човечеството е доволно и разглезено, и трудно го проумява.
  • 75 дедо

    31 1 Отговор

    До коментар #57 от "Антон":

    Ако имаш предвид, че карайки по осевата линия между колите, изпреварвайки колоните атомобили пресичайки единична или двойна непрекъсната линия е спазване на законите... не съм съгласен с теб. И още нещо да добавя, живея в гевгелийски квартал в софия, точно до тунела за люлин, знаеш ли лятото около 2-3 часът сутринта как мотористи в тунела спазват законите?!

    Коментиран от #90

  • 76 дедо

    20 1 Отговор

    До коментар #55 от "АБВ":

    не сте прав, по-умните мотористи започват да карат с акъл, а не за адреналина. Познавам много мотористи, някои са над 60 г. :) живи и здрави да са :)

    Коментиран от #79, #97

  • 77 Гончев

    16 2 Отговор
    Е това се казва отговорно поведение на родители!!! Имат /имаха/ бебе на 6 месеца и се качиха на пистов мотор да беснеят...
  • 78 Съгласен

    13 13 Отговор

    До коментар #71 от "Гост":

    До всички злонамерено пишещи. Не мислете, че сте Богопомазани и защитени от всичко. Живота е като бумеранг всичко се връща при вас рано или късно. Мислите и делата ви трябва да бъдат добри. Ще имате деца и внуци и всичко ще се върне на тях. Какво ви пречи да бъдете поне малко добри и съпричастни ккъм болката на другият.
  • 79 111

    29 4 Отговор

    До коментар #76 от "дедо":

    Умните мотористи са истинските рокери които карат мотори тип Харли Дейвидсън, често са на около 50, слушат рок и много от тях са изявени професионалисти с кариера.

    Тия деградантчета с рязаните пистарки са една паплач без преценка за опасностите която постоянно си играе със смъртта, и понякога завлича и невинни хора. Такива трябва да плащат в пъти по-високи здравни осигуровки и застраховки.

    Коментиран от #81

  • 80 Пишчо

    16 5 Отговор

    До коментар #71 от "Гост":

    Нека гледат какво пишат хората за техния синковец и да потъват в земята от срам един такъв хубостник като тоя уби мои познат ей така блъсна го и накрая нищо така че ще си пишем каквото искаме и дано роднините му четът на тях мога да им кажа наздраве от троянския балкан и че животът е прекрасен.
  • 81 дедо

    20 1 Отговор

    До коментар #79 от "111":

    повечето ми приятели са точно такива, но... младите и тези с шосейните... малко се увличат едните по пиенето и жените, другите по дрогата и скоростта (за съжаление)
  • 82 Някой

    22 0 Отговор
    С такава скорост се кара само на писта, с екип и съответните предпазни мерки...
  • 83 Пламен

    24 0 Отговор
    Пуснах сълза....
    Малоумник! Кух като градинска лейка. Да бяха помислили за детенцето преди да се возят с 200 в града.
  • 84 Пламен

    26 2 Отговор
    3 деца имал тоя бастун! ТРИ!!! и кара все едно е болен от рак и ще мре в петък!!!!
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=676326936122616&set=a.100165127072136&type=3&theater
  • 85 ПЕНКО

    13 1 Отговор
    МНОГО СИРАЦИ -МНОГО НЕЩО В ЦЕЛИЯ СВЯТ , НО ДА ВИ "КАЖА" - НАМА "ЗВЕРСКИ КАТАСТРОФИ " ...ИЗМИСЛЕНОТО ОТ НАС -КОЕ Е ЗВЯР-НЯМА ОБЩО С УТРЕПАНИТЕ -ВИНОВНИ И НЕВИННИ В КАТАСТРОФИ ОТ ЮРКАНЕТО ПО ПОСТРОЕНИТЕ ЗА ЮРКАНЕ ПЪТИЩА !!! " ДВИГАТЕЛЯТ РЪМЖИ -ВЯТЪР В КОСИТЕ-КРАСАВИЦА НА ГРБА... И ...ЛЕЕЕЛЕ... КАК СЕ УТЕПАХ ...!!!!!!!!!!!! А БЕБЕТО ????
  • 86 Морлов

    12 0 Отговор
    Така се получава като си наситиш късмета +
  • 87 2323

    32 0 Отговор
    Днес караш с 200, утре те возят с 20
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 гост 1

    4 17 Отговор

    До коментар #75 от "дедо":

    Защо не, по осовата в трафика...в някои бели държави като Франция разрешиха на моторите движението по линиите !?
  • 91 Гадните мотористи

    28 6 Отговор
    Да мрат, щото карат като откачени и застрашават живота на останалите, а нощно време от воя на двигателите не може да се спи - всяка вечер от 8-9 ч. до към 3 ч. фучат по околовръстното с бясна скорост като изоглавени!
  • 92 asd

    35 1 Отговор
    Извинявай ама като имаш бебе на 6 месеца не ходиш д акараш мотор по нощите а си гледаш бебето.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 гост 1

    18 1 Отговор

    До коментар #67 от "Поручик Бенц":

    Ще кажа.... и ти много добре знаеш какво ! Никога не е късно...това че, не се е случвало до сега не значи че не може да стане никога ,утре или скоро...защо предизвикваш съдбата да даде урок на самоувереността ти !!! Ами и аз съм доста по-голям от теб и нямам катастрофа но, си мълча защото това не е застраховка !
  • 95 Безразсъдно население

    23 2 Отговор
    Жал ми е за детето !!!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 АБВ

    17 1 Отговор

    До коментар #76 от "дедо":

    ОК, изразил съм се леко неточно. Под мотористи имам предвид тия с пистовите мотори. Слушах един да коментира, че като вдигнел 200км/ч тъкмо му идвало вдъхновението и отивал до 270+. Но при него разумът проговорил след като бил по гробища заради други състезатели.

    Коментиран от #106

  • 98 дедо

    10 0 Отговор
    куку
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Прокурор

    3 6 Отговор
    Правилно е казал човекът: Онези с колите не са нищо повече от нас.Много правилно се е определил колко струва.
  • 101 Дългият

    19 1 Отговор
    Скоростта увлича...и отделно всеки си мисли....на мен няма да ми се случи...Да ама Не...И накрая...6 месечно бебе..пълен сирак...Жалко.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Гоуф

    1 11 Отговор

    До коментар #53 от "Tate":

    карай Гоуфа и не се напрегай - при ГОУФА компуекси нема, знаем!

    Коментиран от #105

  • 104 шофер

    4 16 Отговор

    До коментар #54 от "дедо":

    и мотор карам и кола(жиБ) и летя и плавам. По-прости от автомобилистите няма братчето ми! Напоследък някои велосипедисти се опитват да ги задминат!
  • 105 Tate

    5 1 Отговор

    До коментар #103 от "Гоуф":

    ГРЕДА , не карам кола !!! Прецакан си .............имаш едно посягане !!
  • 106 пистовите

    5 11 Отговор

    До коментар #97 от "АБВ":

    стига с тия "пистовите" бе неграмотници! това са мотоциклети за движение по пътищата. Пистовите са съвсем друго нещо
  • 107 Tate

    7 1 Отговор
    Както казваше "Бомбата" в "Зелева супа" "Татенце нямам намерение да си изпуsна часа,часът си е час а сега е часът за мастичката " Ще пия една мастичка за здраве на живите ,и ще има в земята за умрелите ! А вие си пишете ако искате и романи ,ще туря на грамофона THE DOORS ....... The end !!
  • 108 Голям Слон

    32 0 Отговор
    Културата на пътя е пряко отражение на културата ти в живота. Няма как да си простак по душа и да си възпитан на пътя. Безотговорността се наказва, при това скъпо. Качваш се на мотор, събираш си мислите, преглеждаш си живота до момента и караш внимателно. Някой някъде наистина те чака! Всичко ли в този живот си направил? А колко още най-вероятно не си. И сега децата на кого? Ами техният живот кой сега ще дирижира, г-н Поете? Хайде, почивайте в мир.
  • 109 GG1989

    16 3 Отговор
    Жалко за младото семейство.

    Ако имаше пари за Q7, X5 или Cayenne като нормалните мутри или за SLK, AMG +++ нямаше да го има в черната статистика.

    Новата настилка на ''България'' е качествена, но не е идиото спасяваща, както се оказа нощес... жалко за бебенцето :(
  • 110 преминаващ

    18 0 Отговор
    Живота няма втори дубъл.
  • 111 javorrrrr

    21 1 Отговор
    Жалко за детенцето - ще расте в приемно семейство. Такива безотговорни хора не трябва да правят семейство.

    Коментиран от #191

  • 112 Много ми е любопитно

    12 20 Отговор
    Та страшно ми е любопитно колко трябва да си малоумен да наречеш умрели хора ,,келеши''? Умът ми не побира как може в общество като нашето, което е пълно с насилие и жестокост , да наречеш тези млади хора ,, келеши''? До там ли стигнахме? Браво. Кефите ли се на коментарите?
  • 113 Tate

    22 2 Отговор
    Нямаше да пиша НО седят на Гешов некакви "Скърбящи " с БИРИ В РЪКА за КАКВО СКЪРБИТЕ БЕ ,,!! Защо сте с Бири тъпанари нещастни ,поне като ВИ снимат ПРИКРИИТВ бирите ! Нищо не заслужавате никаква почит,милост ,съчувствие ЧАЛГАРИ нещастни "Застъпници" за какво се застъпвате за Бира за СЕКС вижте се и замълчете и се разкарайте от там !!!!!

    Коментиран от #154

  • 114 бай Даньо

    20 0 Отговор
    Известно време ще става по зле. Напоследък българина се видя с малко пари и награби и моторите а те дори на запад са самоубийствено начинание и това дори при културните нрави на шофиране... В България ще е зле. Отговорните родители , не давайте на тинейджърите си мотори!
  • 115 Heavy Koxen

    8 17 Отговор

    До коментар #65 от "Гост":

    ЕВАЛА, братле, много правилно го казваш!!!! Бездушни комплексари, ...с изфакан мозък хейтърчета, пускат коментар, ухилени до уши и доволни, че двама млада са се пребили по неизвестни причини! Бих бил повече от щастлив да ви гледам в очите хейтърски как агонизирате ..... Капка човешка съпричастност нямате, тъпи гадни хейтърски мулета, да... #@%@&#€#%&#&€£¢£€\£

    Коментиран от #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 АНАЛИЗАТОР

    17 0 Отговор
    САМИ ПАДНАЛИ,САМИ СЕ УДАРИЛИ. ЖАЛКО Е,ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ И САМИ СА ОПРЕДЕЛИЛИ СЪДБАТА СИ.
  • 118 koko

    17 1 Отговор
    Със сигурност са спазвали правилата за ограничение на скоростта в града...
  • 119 Tate

    17 3 Отговор
    Скърбящите са с Бира в ръка ,къде полиция !! Къде са им моторите ,на какви се правят????????
  • 120 Пишчо.

    9 16 Отговор

    До коментар #115 от "Heavy Koxen":

    Ей привърженик на мотористите и тяхен застъпнико желая ти наздраве от Троянския балкан местност Бели Осъм чудна красота тук сме цяла компания и се чудим на всички мотористи как може да са толкова прости и особено тия двамата дето след часове ще гледат през карамфите а барбекюто гори на макс хвърчът пържоли от домашно свинско и се лее домашна Троянска ракийчица супер сме а на роднините на тия двамата наздраве и незабравяйте животът е хубав но не е за всеки колкото по-малко буклуци толкова по добре да живей компанията.

    Коментиран от #122, #131, #134, #157

  • 121 Еl коментатора

    22 0 Отговор
    Хич да не се опитват да разнежват когото и да било. Всеки разполага с живота си и прави снего каквото сметне за добре. Дали ще скочиш от 10-тия етаж или ще караш из празна, нощна София със скорост каквато си решил няма разлика. Единствените невинни са децата. Който и да ги гледа, каквито и грижи да полагант за тях никога няма да е същото.
  • 122 Голям Слон

    19 4 Отговор

    До коментар #120 от "Пишчо.":

    Доста народ си отиде без време от глупост. Може и ти да попаднеш в тази статистика. С тия пържолки и ракица, внимавай за лошия холестерол :-) Че доста приятелчета по-млади от мен изпратих и тази година. Един от системно препиване, друг от системно преяждане. Моторджиите, с които регулярно карам, явно са от улегналата част. Рядко караме с повече от 110. Мисля, че е съвсем разумна скорост. При това за магистрала. Но наистина е грозно това, което пишеш. Изключително даже.

    Коментиран от #126

  • 123 Краси

    25 4 Отговор
    Лека им пръст. За да управлява такава машина се изискват умения и мозък. 99% от мотористите са тъпи олюгофрени, които избиват комплекси.

    Коментиран от #161

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Tate

    1 7 Отговор
    АРЕ СТИГА ,а престанете и мразещите и застъпниците !! Хайде спрете се .плащат ли ви за коментарите !
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Иванчо

    7 2 Отговор

    До коментар #44 от "Антон":

    Единствено съм съгласен с второто изречение от написаното от теб. Останалото говори красноречиво що за стока си и ти ,като тия дето ги оставяш да те изпреварват с талигите си......
  • 129 Milovrab4e

    11 0 Отговор
    Смъртоносно е да си безразсъден. Все някога късмета те напуска.Бог да прости.Жалко за сирачето.
  • 130 Иванчо

    3 3 Отговор
    Единствено съм съгласен с второто изречение от написаното от теб. Останалото говори красноречиво що за стока си и ти ,като тия дето ги оставяш да те изпреварват с талигите си......
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 стефчо

    14 0 Отговор
    Айде стига стига сте мрънкали,каквото търсили-намерили младото семейство. Бог да ги прости!(инерционните закони важат за всички и не се подкупват с 20 лв)
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 usera

    15 1 Отговор
    Сам си го признава малко преди да избие семейството си, че е малоумен идиот.
  • 138 Този пич ли

    18 2 Отговор

    До коментар #134 от "Heavy Koxen":

    По среднощ, с висока скорост, бебе 'чака' в къщи, гонейки тръпката претрепа жена си и себе си, оставя сираче/някъде написано, че има общо три деца/ и ти го наричаш Пич? Определено дъно няма. Такива постъпки на иначе 'отговорни и големи мъже' виждаме постоянно и когато се насерат ти искаш от мен симпатия и плюсчета. Мога само да се радвам, че няма други пострадали!

    Коментиран от #158, #164

  • 139 селянин 1

    7 3 Отговор
    Я съм,дърт пенсионер,карам урал,и он дрът-ама ме кефи,леко,спокойно..и зяпаш природата.А тия младите,за къде бързат..булевардите не са местото,където да си,,изхвърлят,,адреналина..лека им пръст на загиналите.
  • 140 Наследник на рода Дуло

    18 5 Отговор
    Нека всички тъпи моторист-донори видят отношението на обикновените хора към тях,което е абсолютно отрицателно.Все пак всеки човек обича да бъде подкрепян и обичан,тук няма нищо такова,дори пълно отвращение.Ето защо тези отрицателни коментари са полезни.За да разберат тези създания,че са отритнати от нормалната част от обществото и може би след време те и техните наследници ще се променят

    Коментиран от #166

  • 141 MOMO

    10 1 Отговор
    Има ли ден без загинал моторист?
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Гринго

    13 1 Отговор
    Имам дете на годинка,ако в момента имах мотор нямаше да се кача на него,камоооо ли майката на дете то ми.... виновни са и двамата кешке да не се беше вързвала на минималния му Акъл.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Какво

    13 0 Отговор
    Да ви кажа за държава, в която премиера вместо да дава пример на народа и да кара бавно сигурно лети със стотици километри в час...? Какво да ви кажа ....
  • 146 Гадняра

    7 0 Отговор
    Ббог да ги прости.
  • 147 КонТрол

    9 2 Отговор
    "Пазете моториста" махнете мантинелите.
  • 148 Lyd1q

    12 1 Отговор
    И аз съм моторист, ( и по душа и наяве ) но със такъв собствен страх карам,че не смея да навъртам масура...не вярвам ни на мойте възможности ни на машината...не съм карал мощен мотор ...освен един 600кубика за кратко.Накрая го продадох щото почнах се увличам отпускам и да прая глупости ( тогава бях по-млад и глупав ).При мен всеки се вози щото със 2ма карам 5 пъти по предпазливо и спокойно :) Иначе белята става за секунди, гаранция за сигурност няма, особено с високи скорости.Жалко за младото семейство и за бебето :( много глупаво е постъпил.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 1111

    6 1 Отговор

    До коментар #149 от "kopil":

    Защо не се научите да пишете на майчиния език? Трудно ли ви е...?
  • 151 Ебльо

    17 2 Отговор
    Карането на мотор над определена мощност и кубатура извън писта по обществени пътища трябва да бъде забранено със закон.
  • 152 :(((((((((

    2 9 Отговор

    До коментар #19 от "Пепа":

    Това не е нормално, злобата и зависта ще ни затрият.
  • 153 Сссссссс

    8 1 Отговор
    Карачите бяха до 2000г,след 2000г Карачи нямая
  • 154 Страшен си

    1 11 Отговор

    До коментар #113 от "Tate":

    Защо не отиде да ги попиташ, и да им споделиш какво мислиш да чуеш и тяхната гледна точка. Пред компютъра явно имаш повече смелост.

    Коментиран от #178

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Гимли

    12 2 Отговор
    Ей модераторче пак си трил върви изтрий на майка си путката че е цялата в говна...
  • 157 Майко мила

    6 5 Отговор

    До коментар #120 от "Пишчо.":

    Направо не знам, какво да ти кажа. Дано никога не разбираш в момента какво им е на близките на това семейство. Как биха се почувствали ако ти прочетат злобния коментар.

    Коментиран от #160

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Бай хой

    3 1 Отговор
    OMG!
  • 160 Пишчо

    13 0 Отговор

    До коментар #157 от "Майко мила":

    Ей чети всички коментари такъв като тоя убиец уби мой приятел преди три години даже и без да бъде наказан аз плаках за моя приятел а за родителите на тоя убиец изобщо не ми пука ако имам възможност мога да им кажа че синът им вече е там където трябва......
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Николай

    8 3 Отговор
    В първия момент,като видях снимката,помислих че е брат му!То било жена му!!! Тихомире,на мъж блъска левия. Да не си объркал снимките
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 КОТ БЕГЕМОТ

    6 1 Отговор
    ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА! ЖАЛКО И ЗА ЖЕНАТА! ЖАЛКО И ТЪЖНО И ЗА ХРИСТО ,,ФЕЯТА"! НЕГО ,,ФЕЯТА" ГО ПОГУБИ СОБСТВЕНАТА МУ НАГЛОСТИ АГРЕСИЯ! БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ ХРИСТО! НЕ БЕШЕ ЛОШ ЧОВЕК!
  • 166 Гост

    1 6 Отговор

    До коментар #140 от "Наследник на рода Дуло":

    От коментара ти, ни става ясно само едно че, "обикновените хора" и "нормалната част от населението" в тази страна ( според тебе ) сте кухи леки ама, от най- празните....чак ме разсмя ! Неможе да бъде пък чак толкова...леле Бог да пази България !

    Коментиран от #173

  • 167 Jenn

    8 0 Отговор
    Ето че фактите говорят...

    Коментиран от #168

  • 168 Еви

    12 0 Отговор

    До коментар #167 от "Jenn":

    Няма как да ми е жал за хора, на които не е мил собствения живот! За децата и близките им ми е мъчно...може би не са заслужили да страдат заради други индивиди.
  • 169 Night rider

    12 0 Отговор
    Затова,че този е абсолютен малоумник,няма нужда от коментар!Но какво прави жена му вкопчила се в него седейки отзад!Дали му е казала да намали скороста,че има опасност да се пребият и да убият и други невинни хора!Или обратното-давай скъпи,ти можеш и по-бързо!
  • 170 гощо

    8 1 Отговор
    Имаш 3 деца и продължаваш да се юркаш с мотор без да имаш книжка за това тцтцттцт......
  • 171 човек

    14 0 Отговор
    Само като му чета на тоя писанията у Фейсо и ми е ясен каква куха лейка е. Под каската бил едикво си, моля ви се.
    Представям си как се е кефил на това, което е постнал, И как се е мислил за полубог, от тия, неразбраните от нас, простите селяци.
    А, в същност сие бил просто едно барманче с "мъжествения"прякор- Феята. И професията мачовска и прякора и той.
  • 172 Цар Плъх

    20 0 Отговор
    Много объркан е бил пича, доста горчивина и обида лъха от думите му... Това са почти суицидни мисли - карал мотор на изплащане за 1000 лв., трепели го мамули с коли, и те за по 1000 лв., не му харесвало да е от "оная" страна на бара, живота си заслужавал само когато си с 200 км./час на две колела. Очевидно е мразел живота си и мястото си в него, бил е обиден на света като цяло... Той какво бил заслужил, пък "онея" какво били заслужили, под каската той бил по-добър. Интересен ми се стори и прякора му - Феята. Както и да е, жалко за загиналите, но най-жалко за детенцето ! ................................................ Карам джип и винаги давам път и пазя мотористите. Доста от тях ми махват като се дръпна крайно в дясно за да ги пропусна безпроблемно. Някак си ми се струва не много мъжко с 3-тонен пикап да се дръвчиш на незащитен човек на 2 колела, макар и често да е просто тъп наглец... Айде, мир на праха им, и не злобейте толкова !
  • 173 Глас от ОТВЪДНОТО

    11 0 Отговор

    До коментар #166 от "Гост":

    историята се пише за хората. Хората създават историята.А този? Какво е създал? една обикновена черна хроника на простотията.
  • 174 Гладен-пенсионер.

    4 5 Отговор
    Брейййй този Феята наистина бил голям малоумник е поне е вече там където трябва КАТ като не си гледат работата, а аз вече сядам да ям и да пия и ще си пръцкам от кеф!!!!!!!!
  • 175 Трупоразлагащите.

    2 4 Отговор
    Нямаме търпение какво става от вчера още сме си поръчали две кебапчета под капака на кофчега и бутилка ром иьо -хо- хо и дано са още топли!!!!
  • 176 dedo ti pras

    9 1 Отговор
    тоя па даже и неграмотен . хубо поне че не е убил някой случаен на улицата
  • 177 ауу

    15 1 Отговор
    ауу малеее, великата жертва, мислене на жертва - избивали ги лошите с колите... А те, разумните, спазвали всичко и все другите им виновни бе. Е с какво си по-добър, като караш неразумно "на ръба на живота" дори според собствените си думи... Това че изскачат за милисекунди и никой не може да реагира - пак ли другите са виновни??
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Голям Слон

    10 0 Отговор

    До коментар #178 от "Tate":

    Най-страшното ми падане, от което са всичките ми сегашни травми, са...с велосипед :-) На който само предната вилка беше 550 лева :-) Гумите 300. Рамката 2000. Амортесьорите около 200. И какво значение всъщност има тук цената? Никакво.. Мал шанс. Кой е смятал, че ще се пребия именно с велосипед? Разбира се, заради изненадващо изскочили деца от шубрака. Извод? Пребил се, защото не е преценил ситуацията. Именно тази случка с 15 годишна давност ме дари с умението да виждам 3 секунди напред. Повече не ми трябват. Нека вече спрем с нравоучението. Всеки заслужава онова, което търси.

    Коментиран от #180

  • 180 Tate

    1 3 Отговор

    До коментар #179 от "Голям Слон":

    Подкрепям ,имам жестоки травми от велосипед !! Най тъпото е че нас велосипедистите никой не ни брои !! А още снощи призовах да се спре с Писането но си има такива дето просто си нямат работа и се "забавляват" !!!

    Коментиран от #183, #184

  • 181 Reptile

    16 1 Отговор
    Ниокга не се говори с лошо за мъртви, но сега не мога да се сдържа! Ти си бил, и под каската, и над каската - ПЪЛЕН ИДИОТ!
    Повечето сте ТАКИВА!
    Омръзна ми от вас, омръзна ми да Ви ПАЗЯ, когато аз карам нормално, а вие слаломирате около колата ми с 250 км/ч!
    Искам да пътувам НОРМАЛНО, а с вас на пътя това е НЕВЪЗМОЖНО! Изпреварвате извън всякакви правила, с висока скорост, без да ми дадете възможност да ви видя, от дясно в аварйината лента, изниквате измежду колите ... пълна СВИНЩИНА!
    Моторите над 150 "кубика" трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ!
    Жалко за жената и детето, дано има млади баба и дядо, които да го отгледат!
    Да бях малко по-млад, и аз бих взел едно такова дете...

    Коментиран от #182

  • 182 гост 1

    2 2 Отговор

    До коментар #181 от "Reptile":

    Грешно приценяш а, това е много важно.... ако, реално обърнеш внимание ще се изненадаш че, по-малката част от предвижващите се с мотор са такива и то много по-малката, може би едно 5-6 % не по вече !

    Коментиран от #195

  • 183 Пишчо

    5 1 Отговор

    До коментар #180 от "Tate":

    Кой си ти че да казваш кога да спрем да пишем аз ти казах такъв същия идиот с мотор уби мой приятел така че ще си пиша колкото си искам.
  • 184 Цар Плъх

    2 1 Отговор

    До коментар #180 от "Tate":

    Ало, Слона и Тате, велосипедистите, когато някой ви омаже мозъка по предното стъкло, няма значение колко ви струва вилката или пък рамката.... По-добре вземете се организирайте в някоя от мрежите, и един ден застанете до велосипедните алеи, и обяснявайте на бабите и майките с количките, че това оранжавото, на райетата, което пресича булеварда, НЕ Е ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, а алея за велосипедисти ! Това направете, защото повечето от хората не го знаят и пресичат там с убеждението, че са на пешеходна пътека.

    Коментиран от #186

  • 185 Tate

    6 0 Отговор
    Пиши бе, аз какво да направя !! Пиши щом си нямаш работа ,пиши ако мислиш че ще ти мине мъката ,пиши да видиш как ще реагират ,пиши щом мислиш че някой ще се трогне !!! Писнало ми е да чувам "Помниш ли"? Помня но какво от това ,никога нищо няма да се върне ,никой няма да стане от трапа !! Няма да стана по млад или здрав ,никой няма да ми върне приятелите !! Всеки си има дертове и лоши моменти ! НО на НИКОЙ не му ДРЕМЕ !! Оскотяхме ,затворихме се сакън някой да не каже нещо !! Крием се зан Телефони ,компютри ,правим си снимки в Гърция и незнам къде си ! Караме Бракми мотори,коли ,камиони !! Леем сълзи за този дето се е претрепал или са го претрепали ,защо??? Толкова ли сме човечни ,не просто се правим на заинтересовани !! С колелото са ме бутали,мачкали, мятъл съм се ,Пирогов ,лежал съм 2 седмици ,смачкан гръбнак !! Оплаквам ли се ?? Никой не е дошъл да ме пита как съм !! Помолих да се спре писането защото става ТЪПО !! Претрепал се е ОК толкова ,статистика утре ще е друг!!

    Коментиран от #189

  • 186 Tate

    2 1 Отговор

    До коментар #184 от "Цар Плъх":

    Пич обяснявам ,псувам ,карам се !! НЕМА БРАТЧЕ НЕМА МОЗЪК нема МИСЪЛ НЕМА НИЩО бре човеко !! На никой не му дреме за теб !! Как бре братче как да ти го кажа !! Постоянно съм на 160% напрегнат с колелото ! То вече не е удоволствие да караш !
  • 187 Няма бог

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Петко":

    Няма бог.
  • 188 така не се прави

    10 1 Отговор
    Съболезнования на близки и роднини.
    Но: трябва да се признае, че мотористите често пъти не спазват правилата.Публикуваното словоизлеяние на загиналия не мога да приема.Когато човек сяда било то на мотор или зад волана трябва да знае, че трябва да спазва правила, а това означава, че следва да бъдеш отговорен и към останалите на пътя и към себе си. Сега какво ?! Остават дете сираче, обезумяли от мъка родители. Така не се прави.Това, което е написал загиналия, нито е отговорно, нито е интересно а е едно комплексарно маниерничене в стил - аз съм по - различен. Да ама не си. На пътя всички сме равни.Високата скорост убива - и това се случи.
    Мотористите считат, че другите трябва да ги пазят.Най-напред се пазете вие самите и спазвайте правилата.Бъдете разумни, а не се правете на интересни.Защото когато дойде лошото - това не е интересно, а страшно.Така не трябва да завършва нито един живот, а още повече толкова млади.Жалко.
  • 189 Пишчо

    2 3 Отговор

    До коментар #185 от "Tate":

    Охоооо абе приятел ти си бил много зле бе, особено като ти чета последните две простотии които си написал отивай някъде на скътано място веднага се гръмни ти си деградирал напълно не си за тоя свят.5823

    Коментиран от #190

  • 190 Tate

    3 1 Отговор

    До коментар #189 от "Пишчо":

    Ще дойда при теб ,нали писа че си някъде на м...... в лявата п......!!Пък като си ербап ТИ ме гръмни !

    Коментиран от #192, #196

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Пишчо

    4 1 Отговор

    До коментар #190 от "Tate":

    Добре ела чакам те в Троян съм местноста Бели Осъм на втория мост като доидеш на моста ми звънни ще дойда веднага мухльо ще си направим екшън като по филмите на моста може и с мотор мястото позволява 0891435752 обади се гурльо чакам.
  • 193 И аз съм от Варна.

    5 1 Отговор

    До коментар #191 от "Аз Варна":

    И аз немога да разбера как може да има такива прости жени може пък да е било от любов е поне сега са заедно завинаги и децата ще бъдат възпитани нормално да се надяваме.

    Коментиран от #194

  • 194 Аз Варна

    6 0 Отговор

    До коментар #193 от "И аз съм от Варна.":

    Дадох ти +,моят коментар вече го изтриха,защото написах,че жената е т.па да си остави детето и да хукне като л.да .Жалко можеше поне тя да е жива.

    Коментиран от #198

  • 195 Reptile

    5 2 Отговор

    До коментар #182 от "гост 1":

    Не преценявам грешно, защото имам дълъг опит.
    Няма как да ме убедиш, че си купуваш мотор 200 коня за да го караш със 120 по магистралата... няма как! Купуваш го за да вдигаш 200 за 6-8 секунди, иначе ще си купиш мотор 20 коня, което също не е слаба машина, но все пак не е толкова самоубийствена!
  • 196 Пишчо

    4 2 Отговор

    До коментар #190 от "Tate":

    Какво става бе мухльо защо поне незвъннеш или те истрах от водата няма страшно реката е до колене но пак ще свърши работа да ти натопя кухата кратуна.
  • 197 Цвети

    5 2 Отговор
    Монологът му ме трогна...напомни ми за Майце си и На прощаване - Ботев.
    Тъжно ми стана защото на Ботев адреналина е отишъл за нещо смислено, а на този мъж - адрелина му е бил дрога която го е убила.
    Скоростта не прощава, дрогата не прощава.
    Тези млади хора са си отишли от глупости и децата им ...три, ТРИ - ще страдат завинаги.
    Как може такава безотговорност?
    Като раждаш три деца продаваш мотора и си купуваш някакво комби, че да можеш да ги заведеш на море. А не търчиш по Борис 3 изоглавени и двамата.
    За съжаление тук приза на Дарвин е закъснял и сега деца ще страдат. Скорост джънкита. :-(

    Коментиран от #199

  • 198 И аз съм от Варна.

    1 0 Отговор

    До коментар #194 от "Аз Варна":

    Благодаря ти градски а името Варна никой неможе да го истрие.☺
  • 199 Дейтрон

    7 0 Отговор

    До коментар #197 от "Цвети":

    Мила Цвети как може да се трогваш от просташките излияния на такъв помияр като Феята даже и прякорът му е просташки и джейндърски той е просто една от малкото утрепки които са вече на мястото си .
  • 200 От квартала

    6 0 Отговор
    Този човек беше адски злобен и арогантен. Пияница и отрепка общо взето, която тормозеше обикновените граждани. В крайна сметка си получи заслуженото. Мъчно ми е само за жена му и децата.

    Коментиран от #202

  • 201 Скай

    2 0 Отговор
    Че е неразумно , да това е факт, но все пак това са млади хора за които живота е пред тях. А и 3 деца най-малкото няма и 6 месеца това е жалко за децата !!!
  • 202 Един от ,,Лагера"

    0 0 Отговор

    До коментар #200 от "От квартала":

    Хайде стига сте ни занимавали с този нагъл, алкохолизиран наркоман!
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Панчо

    0 0 Отговор
    Много си преживял, и интересен, и вълнуващ живот си имал, и на спътничка в живота си случил, три здрави, хубави деца са ви дошли, и въпреки това не ти е стигал акъла съвсем, и не си бил научил важни неща от живота.. мир на душите и на двама ви! ако душите съществуват и след разрушаването на тялото, и ако се срещнете пак двамата, дали пак би ти простила??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове