Last news in Fakti

16 Септември, 2019 11:38 4 772 20

Последни новини за състоянието на Караянчева

  • цвета караянчева

Хирургичната част е продължила 30 мин

Последни новини за състоянието на Караянчева - 1

От в Университетска болница „Лозенец" излязоха със съобщение по повод състоянието на Председателя на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева, която вчера бе приета там.

"На 15 септември на г-жа Караянчева беше направена оперативна интервенция, при която се стабилизира костен фрагмент към раменната става. Остеосинтезата се извърши под рентгенов контрол с три винта.

Хирургичната част продължи 30 мин. Пациентката прекара спокойно нощта.

Болница „Лозенец“ ще информира медиите за състоянието на Председателя на Народното събрание г-жа Караянчева всеки ден около 11 часа сутринта", пишат от здравното заведение.

Както стана ясно в неделя сутринта Цвета Караянчева претърпя катастрофа край Хитрино. Тя бе прегледана в болницата в Шумен, след което транспортирана с хеликоптер до София.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БТВ новините

    33 3 Отговор
    На госпожа караянчева и монтираха втулка салникова на дупето Лично тя благодари на многопрофилна болница Шумен и изказа лични благодарности на надарения кмет на Кърджали Хасан Азис Хасан Азис изпрати подарък за председателя Бойко вибрираш кожен кози крак който Бойко ще използва да лекува хемороиди по своето дупе
  • 2 Доктор Енчев

    21 3 Отговор
    Ампутиран гърдите на Цеца караянчева открита тумор изрязахме тумора и ще го изпратим на премиера Бойко да го изяде
  • 3 vvvvv

    17 1 Отговор
    Кой го интересува това. Болнични, дъъълги, за винаги и в Кърджали у дома.
  • 4 ДДРОнег

    25 1 Отговор
    Тя е хабпсолютно невинна, нали ?!
    Пожелавам и дълъг живот в сливенския ... затвор !!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Холандия

    19 1 Отговор
    50 народни представители са достатъчно за България
  • 7 любопитен

    15 1 Отговор
    Може ли информация през пет минути за тази особа? Много се вълнувам за състоянието и!

    Коментиран от #16

  • 8 Даниел

    4 1 Отговор
    Бог първо предупреждава , дано си вземе поука и се покае за греховете си , и на д-ия си рожден ден да не се снима в стая пълна със подарените и цвятя, но да иска вместо цветя приятелите и да дарят сумата за нуждаещи се .
    България
    16 Септември, 2019 09:461 38328
    Била ли е с колан Цвета Караянчева!?
    цвета караянчева -нсо
    Ескортът на НСО, с който е пътувала Караянчева, беше ударен от друг лек автомобил в неделя преди обяд на пътя между Шумен и Силистра
    Била ли е с колан Цвета Караянчева!?
    Снимка: БГНЕС
    Мария Атанасова
    „Когато настъпват такива тежки пътнотранспортни произшествия, налице е човешка грешка. За себе си съм убеден, че тук има повече от една човешка грешка”. Това заяви в сутрешния блок на NOVA бившият шеф на столичния КАТ и настоящ председател на Института за пътна безопасност Богдан Милчев. Той коментира катастрофата с кортежа на председателя на НС Цвета Караянчева.

    Припомняме, че ескортът с автомобили на НСО, с който е пътувала Караянчева, беше ударен от друга кола. Инцидентът стана в неделя преди обяд на пътя между Шумен и Силистра. Караянчева е със счупена раменна става и беше транспортирана по спешност в правителствена болница с хеликоптер. Председателят на НС е била оперирана, но днес от болницата трябва да съобщят какво е състоянието ѝ. Очаква се тя да се възстанови до месец.

    „Задавам си въпроса, дали на служителите от НСО, когато тръгват на път, им е разписано задължението охраняваното лице да бъде обезопасено с кола
  • 9 ???

    10 1 Отговор
    Сложете всичко което е правено да видим колко ще източат по касата и дали ще си доплати нещо.
  • 10 Гнида

    10 2 Отговор
    Голяма новина ! Тия сатрапи и Господ не ги иска !
  • 11 Behemoth

    8 1 Отговор
    На кой му пука за тиквената сган.....МАЛОУМНА....
  • 12 Даниел

    1 1 Отговор
    . .Бог първо предупреждава , дано си вземе поука и се покае за греховете си , и на д-ия си рожден ден да не се снима в стая пълна със подарените и цвятя, но да иска вместо цветя и подаръци,приятелите и да дарят сумата за нуждаещи се .Ап . Лука 12 . 15. След това каза на хората: „Внимавайте и се пазете от всяка алчност, защото животът на човека не се състои в голямото му богатство.“ 16. После Исус им разказа следната притча: „Един богаташ събрал богата реколта от земята си 17. и се замислил: «Какво да направя? Няма къде да прибера реколтата си.» 18. Тогава решил: «Ето какво ще направя: ще разруша старите хамбари и ще построя по-големи, където ще складирам всичкото си зърно и имущество. 19. Тогава ще си кажа: запасил си се добре за години наред. Почивай, яж, пий и се весели!» 20. Но Бог му казал: «Глупако, тази вечер ти ще умреш. Какво ще стане с това, което си натрупал? На кого ще го оставиш?» 21. Така е с всеки, който трупа богатства за себе си, а не богатее с това, което Бог иска.“ 22. Исус се обърна към учениците си: „Затова ви казвам: не се тревожете за живота си – какво ще ядете, нито пък за тялото си – какво ще облечете. 23. Защото животът е по-важен от храната, а тялото – по-важно от дрехите. 24. Вижте враните! Те не сеят, и не жънат, нямат нито склад, нито хамбар, но Бог ги храни. А колко по-ценни сте вие от птиците! 25. Кой от вас може с безпокоене да удължи живота си с един единствен ден? 26. И тъй , ако и най малкото нещо не може да сторите, защо
  • 13 Тодоров

    13 1 Отговор
    Моля, стига с тази Караянчева. Всеки хванат от улицата, може да бие звънеца в Народното събрание. Тя всъщност какво толкова важно е направила в политиката и за народа, че чак такова ОГРОМНО ВНИМАНИЕ. Само се чудя, как не са задействали и клауза от Договора за НАТО (например руски атентат). А каква адекватна помощ е оказана на пострадалите от другата кола, ударена от малоумниците от НСО, каращи с 200 km/h. Господа УПРАВЛЯВАЩИ, ПРОМЕНЕТЕ статута и протокола за охрана от НСО. НЯМА ТАКАВА по ВАЖНОСТ и ЗНАЧЕНИЕ ФИЗИЧЕСКА ЛИЧНОСТ и ПОЛИТИК в БЪЛГАРИЯ, заслужаващ подобни охранителни мерки. Всички са простосмъртни и след някоя и друга година "политиканстване" стават политически трупове.
  • 14 Бай Хой

    6 1 Отговор
    каракрадлева може само да лапа партийни хойове
    до там и е се разпростира мирогледа
    да си оди у рязаната долина и да коленичи пред джамията
    да и сервират помашки калмари
    много ги харесва каракрадлева
    боклук с боклука
  • 15 Чичак

    5 2 Отговор
    Тая е еднодневка. Справка оня предишния. Как му беше името....
  • 16 Може

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "любопитен":

    Само Тиквата мълчи. Ама аз знам...ще й поиска оставката
  • 17 Умно село

    7 1 Отговор
    Много мили коментари, но жалко за лимузината.
    ПрЕди 2 години заради нея правиха ЗАРЯ ЗА ГРАДСКИ ПРАЗНИК НА КОЙТО БЕ ПОКАНЕНА И ПОСРЕД БЯЛ ДЕН, ЗАЩОТО ПРИМАТА БЪРЗАЛА ДА СЕ ОДИ В СОФИЯ.
  • 18 Попа

    2 1 Отговор
    ОПА,вече я изкараха "инвалид",няма такава държава.
  • 19 орнитолог

    5 1 Отговор
    Не съм срещал в научната литература откритието, че патиците имат ключица... виж, че не само костите са им кухи, верно е!
  • 20 мишо

    5 0 Отговор
    Нарочно ли ни дразните с новини за Караянчева. Пишете за болестите на обикновените хора, блъснати на пешеходни пътеки, тротоари или магистрали.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове