Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 16:36 28 526 20

Люба Кулезич: Внушенията на Борисов са сигнал за бъдещия собственик на bTV

  • люба кулезич-
  • при дремджиев-
  • мнение-
  • сделката за бтв-
  • петър келнер-
  • напрежението по оста борисов-бтв-
  • поредните неволи на градската десница

Келнер е изключително мощна фигура и сведенията за него са, че от чешките т.нар. олигарси, той най-малко е заподозрян в криминални действия

Люба Кулезич: Внушенията на Борисов са сигнал за бъдещия собственик на bTV - 1
Кадър: ''Денят с В. Дремджиев''

''Казват, че Келнер е неуправляем, което е една от причините да му бъде отказана от Комисия за защита на конкуренцията сделката с Нова телевизия, но очевидно човекът е амбициран. Той купува цялата медийна група на ''СМЕ''. Това е добър знак, защото означава, че е възможно от тук да настъпи някакъв пробив в това бетонирано статукво в медиите, което довежда до унижението на тези медии, до невъзможността да реагират срещу намесите на всякакви видове т.нар. власти'', това заяви журналистката Люба Кулезич в предаването ''Денят с В. Дремджиев'', излъчващо се в ефира на TV+ и TV1 , a думите ѝ са по повод предстоящата смяна на собствеността в bTV, която ще доведе чешкия бизнесмен Петър Келнер начело на телевизията.

''Когато Борисов прави директни внушения и нападки срещу една медия, която е изключително успяла да съхрани елементи на влиятелност и дори прави опити за някакво достойнство напоследък, това е сигнал за Келнер. Да ви кажа вижда ми се малко като сигнала на жабата, която сигнализирала вола, че ще си вдигне лапичката да я подковат. Келнер е изключително мощна фигура и сведенията за него са, че от чешките т.нар. олигарси, той най-малко е заподозрян в криминални действия. Своеобразен непокорен дух. Да видим дали това е точно така. Но самият факт, че се прави опит за индиректна заплаха срещу един бъдещ собственик на медия чрез унижението на нейни журналисти и на сегашното ръководство на медията, е изключително лош знак.

По повод поредните безумия около т.нар. градска десница, Кулезич заяви:

''Става дума за тази психофизиология, която първо ни кара да кретаме след някакви световни тенденции, европейски, големи тенденции, на пробив в клиширани, износени, изхабени ситуации. То ще се случи, но няма да се случи през тази демонстрация на високомерие, сектантщина, егоизъм и ревност, която за съжаление показват и генерал Атанас Атанасов, и Христо Иванов, който преди години събираше големи надежди, но после беше погълнат от същото това сепаративно отношение към хората, с ужасяваща морална претенция. Статуквото се подпомага очевидно, волно или неволно''.

''От самото начало, когато беше ясно, че Мая Манолова също ще се номинира за кмет, трябваше нашите десни лидери да разберат, че това е залагане на два коня от един и същи играч. Трябваше да бъде ясно, че Фандъкова независимо от това колко е кротка и възпитана, с всичките схеми зад гърба ѝ, между които минават и схеми на КОЙ, и това беше ясно. Това беше ясно и лесно да се разгадае. И Манолова, която е продукт на въпросния модел. Това означава, че сценаристите отзад заложиха хитро на две кобили. И ако тези хора бяха достатъчно прозорливи, великодушни, щедри, не толкова загрижени за собственото си оцеляване, макар и в маргиналията на политиката в момента, те щяха да прозрат, че трябва друг тип обединение. Срещу двете кобили на един и същи играч - наречен КОЙ, КОЙ..'', добави Люба Кулезич.

Ето и цялото участие на Люба Кулезич в ''Денят с В. Дремджиев'':


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    53 114 Отговор
    Тая бабушкера и тя е на руска копанка май ...

    Коментиран от #10

  • 2 Олигофренски

    41 95 Отговор
    А , Клозетич какво иска да ни внуши???????
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Onq s konq

    76 25 Отговор
    На влизане в Прага има един плакат на който пише,, Болшевишка владо Прага не е стадо,,. Та Банкянския комунист да внимава. Че тоя Келнер може да го купи и продаде, ако си поиска.

    Коментиран от #13

  • 6 Лекар БГ

    134 29 Отговор
    Шапка им свалям
    на Кулезич,Сашо Диков и другите от Евроком.Дано е права за Келнер.Че Домусчиевата "НТВ" заприличва на неделковото ПИК.

    Коментиран от #11

  • 7 Кико

    26 22 Отговор
    Според мен в момента не знаеш на кой да се "наведеш". Остаряваш и губиш поглед върху играта. Но играй, скача, все някъде ще кацнеш! "Уморените коне ги убиват накрая"
  • 8 ЕЙ, тая Кулезич...

    25 21 Отговор
    Проправя си пътека за новата ТЕЛЕВИЗИЯ...!?
  • 9 Така мисля

    44 16 Отговор
    Много добра статия ! Не забравяйте миналото на диктатора ! Едва ли се е променил ? Напротив става все по нагъл !
  • 10 Това е безсилие

    56 20 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Защо всяка критика срещу гробарските простотии се преписва на Русия ?
  • 11 Така е

    56 8 Отговор

    До коментар #6 от "Лекар БГ":

    Келнер е демократ ! Домуса е слугинаж !
  • 12 Кой68

    18 21 Отговор
    Дърт крокоглиганзозавър..........
  • 13 5735

    13 9 Отговор

    До коментар #5 от "Onq s konq":

    И как ще го купи,че не мога да се сетя.

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Челмето

    11 0 Отговор
    Гьобелс на пропагандата в България Ивайло Крачунов
  • 16 Фани

    13 3 Отговор
    Две кобили. Браво. Те са обществено натоварени,политически подковани и професионално назобени. Човек, звучи гордо !
  • 17 Капончик

    2 7 Отговор
    Любка трябва да носи наказателна отговорност за внушението, че има добри олигарси /Василев, Прокопиев, Дончев и Келнер/ и лоши такива, понеже всички олигарси са престъпници! А Келнер да гледа да не му стане доверен сервитьор на Борисов, че имаше и такъв случай!
  • 18 Наско

    10 3 Отговор
    Дано , стане сделката! Това е единствената възможност за Възраждане на “ четвъртата власт”, която беше унищожена от тоталитарния режим , който ни управлява!!!!
  • 19 един българин

    5 1 Отговор
    За да стане това купуване на БТВ и остане още една телевизия не подвластна на мафията в България - трябва обществена подкрепа на ХОРАТА - за тази сделка ! Трябва гражданска борба , ежедневна с властта и ганювщината у нас - за да не сме все на опашката по всичко!
  • 20 петрова

    0 1 Отговор
    БТВ е поръчкова телевизия на комунистите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове