Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 22:55 6 595 76

Мая Манолова: Разликата е под 3%, няма да се откажа

  • мая манолова-
  • купуване на гласове-
  • софия

Бившият омбудсман заяви, че след окончателните резултати ще обяви каква форма ще приемат действията ѝ

Мая Манолова: Разликата е под 3%, няма да се откажа - 1

Благодаря на гласувалите за мен, благодаря на гласувалите по съвест, останалите знаят колко струва съвестта им. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

"Благодаря на всички, които се изправиха в битка за достойнството им. Според паралелното преброяване разликата е под 3%, ще коментирам резултатите след окончателните данни", каза бившият омбудсман.

"Що се отнася до моето участие на тези избори, наистина дадох всичко от себе си в една трудна, жестока, нечестна кампания, не отговорих на вандалските актове с вандалщина, нито на купуването на гласове, нито на агресията с агресия.

Подкрепата на хората бе по-важна от черната кампания, ще бъда пределно искрена: не ме е страх от загубата, от принудата, от директните заплахи, силовото разпределяне на резултати, страхът ми се изразява в думите на един от кандидатите за районен кмет - нищо не мога да направя, купуват пред очите ми гласове и полицаите ми казват - нищо не можем да направим.

Това е реалната ситуация в страната, а тя е безобразно и безнаказано купуване на гласове, безнаказано за партия ГЕРБ. На улицата се купуваха гласове, властта няма страх от закона", каза Мая Манолова.

"Постигнахме три важни неща - спечелихме приятели, за първи път от 14 години в София имаше балотаж, гражданите поискаха истински дебат за развитието на столицата, изговориха се проблемите, видяхме дъното, до което може да стигне властта, хората повярваха, че промяната е възможна, трето - София показа, че може да се обедини.

Тази нощ видяхме как може да бъде демонтиран пътя на едноличната власт и гражданите имат желание да извървим този път заедно докрай, аз няма да се откажа, ще намеря начина и формата тази гражданска енергия да не бъде пропиляна, а да бъде фокусирана в промяна на модела, как ще направя това - ще обявя след окончателните резултати, едно е ясно - повече не трябва да допускаме хората, които ще ни управляват с купен вот.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    37 31 Отговор
    Пфуу що не гласувах....са низшите отново са на власт
  • 2 Насрах се

    53 58 Отговор
    но не се отказвам. Тичай при ББ да ти намери някаква нова работа. Ти знаеш къде да го целунеш...
  • 3 Анонимен

    101 41 Отговор
    Ромите гласуваха най много в София, но парадокса е че самите те със сигурност не знаят за кой са гласували. ГЕРБ е гангрена за България и трябва да бъде премахната.

    Коментиран от #14

  • 4 истината

    55 79 Отговор
    Майо, еднопосочен билет са Кюстендил ти остава.И после в кофата за боклук да скочиш/
    Отиди да плачеш на рамото на пъпчивия си тъпкач и повече не смей да идваш към София. Там нямаш работа .Показа че си кифла и мухла

    Коментиран от #9

  • 5 Тревожни черти у българите

    50 9 Отговор
    Eднa oт хaрaктeриcтикитe нa aутизмa e пoвтaрянe нa eдни и cъщи дeйcтвия, пoнякoгa нecъзнaтeлнo и бeз прeкъcвaнe, ocвeн oт външнo влияниe. A знaeтe кaквo кaзвaт - дeфинициятa нa лудocттa e кoгaтo прaвиш eднo и cъщo нeщo отново и отново, нo oчaквaш рaзличeн рeзултaт.
  • 6 Алфа Вълкът

    52 60 Отговор
    Червени лъжи, губиш с 15% поне. Две приказки не можа да кажеш, хълцаше и се запъваше от нерви. Ама тъй става като се водиш по акъла на Нинова. Ха, на ти сега, ни кмет, ни омбудсман!😆😆😆
  • 7 истината

    33 24 Отговор
    БсП пак спичелиха избурите. Ха ха ха
  • 8 Хан Крум

    64 20 Отговор
    Народа се събужда! А това е хубаво!
  • 9 Самоков

    43 34 Отговор

    До коментар #4 от "истината":

    А Фандъка да се връща в Самоков. Мая Манолова поне не е безродница и не е омъжена за чужденец. Фандъкова идва от фамилията на мъжа й.
  • 10 onq s konq

    44 34 Отговор
    Да отговори мая на въпроса:ВЪЗМОЖНО ЛИ Е след като ПРЕДХОДНИЯ МАЧ е бил загубен с 5:0 а НАСТОЯЩИЯ - с 4:0,Падналият да се САМОобяви за "Победител"?Тия Бесепарски оправдания са от веки- веков,но щом и Мая си служи с тях,значи че НИЩО БЕСЕПАРСКО НЕ Й Е ЧУЖДО,независимо че го дава "Независима".
  • 11 Усмивката

    44 12 Отговор
    Ето го примерът.В Созопол 70% ибирателна активност и резултатът за ГЕРБ е загуба с 3 %
  • 12 Няколко града на ГЕРБ паднаха

    59 51 Отговор
    И София падна реално, в София вотът е подменен 100%. Мая не се отказвай, имаш много по-вече поддръжници от отчетените в цяла БГ. Паднаха някой сега. И други ще паднат, нормалните хора са с теб Мая. Борбата на българите срещу злото ще е вечна и трудна и ние истинските Българи си го знаем и няма да се откажем.

    Коментиран от #18, #20

  • 13 Morgoth

    36 13 Отговор
    Хайде насочвай се към мястото на кака Кури, че ѝ е време да си ходи :)
  • 14 Morgoth

    31 34 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Ромите в София са твърде малко. Според първоначалните извадки Фандъкова има 1% ромски гласове. Колкото и да са ги купували няма как да направят разликата между нея и Мая.

    Коментиран от #17, #22

  • 15 Eistee

    31 22 Отговор
    Интересно, при предишни избори, когато комунистите има пари и можеха да си позволят да купуват гласове, това не беше кой знае какъв проблем. Сега мухльовците от БСП пропиляха краденото и изведнъж:

    "Това е реалната ситуация в страната, а тя е безобразно и безнаказано купуване на гласове, безнаказано за партия ГЕРБ."

    Как пък един от купуващите гласове не хванаха или поне не го снимаха? Сигурен съм, че това на места е практика, но защо нищо не се прави от заинтересованите страни, а само се грачи? Според мен за това изказване на тази дама трябва да й бъде потърсена съдебна отговорност. Да се научат всички лаладжии да не разтягат локуми, без да имат доказателства.
  • 16 Кой68

    27 19 Отговор
    Дори със достойнство неможе да губи......
  • 17 Но има 600 000 анулирани гласа

    25 6 Отговор

    До коментар #14 от "Morgoth":

    Защо?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гражданин

    16 15 Отговор
    Мая направи партия и електората на БСП ще те припознае седесарка Курнела където играе с Боко ще остане сама!!! Електората на БСП и всички социалисти нямат вяра на седесарката Курнела!!!
  • 20 Eistee

    29 30 Отговор

    До коментар #12 от "Няколко града на ГЕРБ паднаха":

    Според мен освен в правописа, нещо дълбоко си се объркал и при дозирането на лекарствата си. Каква София е паднала, като и пръснахме трътката на тази БСП-кокона? Какъв вот е подменен? Ти нормален ли си? Как ще подмениш вота в толкова избирателни секции, ще подкупиш толкова хора и всички след това ще си мълчат? Не че невъзможно, но изисква такъв огромен финансов и организационен ресурс, че ако ГЕРБ го имаха, до сега да има българин стъпил на Марс...

    Спрете наркотиците и вземете леко да свиквате с реалността. Болезнено е, отнема време, но после поне ще престанат да ви се смеят хората по форумите...

    Коментиран от #29

  • 21 Гневна

    29 33 Отговор
    “Публикувано във факти.бг: Благодаря на гласувалите за мен, благодаря на гласувалите по съвест, останалите знаят колко струва съвестта им.” Ама, идиотко Манолова! Кой отдава право да ме класифицираш така! Ти си за съд отдавна!

    Коментиран от #24, #26, #28, #66

  • 22 Усмивката

    6 8 Отговор

    До коментар #14 от "Morgoth":

    Процентите се преливат.Ако отидат при Манолова ,разликата е двойна.Осен това не е 1% процент.
  • 23 Герб спечели София,

    28 22 Отговор
    впрягайки държавната машина в участието и провеждането на тези избори. Анулирани са 600 000 гласа, манипулирани и притискани са хора от бизнес кръговете на ГЕРБ, купувани са ромски гласове. Никой не можете да убедите, че не е така. Това не е демокрация и за 30г., само ГЕРБ са използвали такива методи за печелене на избори. Това е реалността, която българите я знаят.

    Коментиран от #31

  • 24 Кинбо

    13 14 Отговор

    До коментар #21 от "Гневна":

    Да ти еба майката болно копеле .
  • 25 Герб печели

    17 13 Отговор
    С циганьорските гласове купени на първи тур от Вмро и с подкрепата на ЛГБТ.
  • 26 Супер тъпкач.

    12 16 Отговор

    До коментар #21 от "Гневна":

    Ти не си гневна а не си ибана скоро ще те скъсам животно.....😂😂😂😂

    Коментиран от #27

  • 27 Хаха

    11 7 Отговор

    До коментар #26 от "Супер тъпкач.":

    То като гледам животното си ти
  • 28 Защо бе мила,

    16 5 Отговор

    До коментар #21 от "Гневна":

    Манолова благодари на гласувалите по съвест. Ти защо се чувстваш обидена и засегната? Не гласува ли по съвест?
  • 29 777

    22 18 Отговор

    До коментар #20 от "Eistee":

    Това е началото на края на ГЕРБ, ЗАПОМНИ ГО ГОВЕДО!!!!!!

    Коментиран от #35

  • 30 Добрият самарянин с дебелата тояга

    17 17 Отговор
    Все пак в живота се случват нормалните неща. Грозната костинбродска медуза не спира да бълва змии и гущери овъргаляна в калта. Браво на София. Измамамаята не мина. Гнусният модел Радев/Решетников се провали.
  • 31 Eistee

    16 4 Отговор

    До коментар #23 от "Герб спечели София,":

    Никого не се и налага да убеждаваме - първо вие се опитайте да ни убедите, че в това, което твърдите има поне частица истина. Лесно е да се бълват изсмукани от пръстите обвинения. А нещо като доказателства? Или прекалено много ви затруднявам?

    То е ясно, че докато хората не ходят да гласуват, купените гласове ще имат някакво значение. В момента в който всички излезем и гласуваме по съвест, тези които купуват гласове "увисват", защото срещу непропорцинално големи усилия, вложен финансов ресурс и риск да бъдат заловени, всъщност не постигат значими резултати. И постепенно тази мода ще замре. Защото при масово гласуване по съвест, купени гласове от порядъка на 1-2 процента няма да имат влияние върху крайния резултат и парите на практика ще са хвърлени на вятъра. Сега обаче, същото количество пари може да ти даде много повече.

    Та, продължавайте да не гласувате. Пък после, кой ми сра в гащите?

    Коментиран от #33, #36, #37, #46

  • 32 Фалшификация

    19 10 Отговор
    Същата фалшификация, като с референдума. Със сигурност няма невалидни бюлетини от ГЕРБ и всички са от гласовете за Манолова.
  • 33 ГосТ

    10 6 Отговор

    До коментар #31 от "Eistee":

    Другият вариант е никой да не гласува и да се види купеният вот и избирателна активност 10-15%. Това е по голямото шоу. А цирка е ясен.
  • 34 Осъзнавате ли го

    14 10 Отговор
    Нали осъзнавате, че тези, които броят гласовете може да са платени и да "преброят" всичко. Могат да кажат, че ГЕРБ са получили 100% от гласовете.
  • 35 Eistee

    16 21 Отговор

    До коментар #29 от "777":

    Ще се опитам, въпреки, че се изказвате тъй завоалирано и сложно. Всъщност какъв ви е проблемът с ГЕРБ? Нещо са ви спряли да крадете? Провалили са ви някаква далаверка? Не ви харесва как България върви нагоре, безработицата пада, заплатите растат, българките най-накрая спокойно раждат хубави, здрави, бели бебета?

    С какво ГЕРБ се отклонява от високия ви идеал за управляваща политическа сила, заложен по мерките на титани като БСП на Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски и като ДПС на Доган и Местан?

    Какво ви липсва? Мутрите? Дупките по улицата? Опашките пред магазините? Купоните за храна? Режимът на тока? Режимът на водата? Мораториумът по плащания на външния дълг? Фалиралата държава? Мазните митничари с милионните сметки? Кражбите? Безстопанствеността? Да трябва да висиш с дни пред някое посолство за виза? Кремиковци? Само кажете кое ви липсва и само за вас ще го възстановим, специално за вашето семейство, за да се чувствате като истински комунист.

    Коментиран от #39, #59

  • 36 ГосТ

    7 9 Отговор

    До коментар #31 от "Eistee":

    А вие сте по зле и от електората на БКП. Под строй пред урните. По скоро трябва да се страхувате,ако българина започне да гласува.

    Коментиран от #43, #65

  • 37 sandocan

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Eistee":

    прав си, но къде намираш желание да обясняваш на някви тъпаци, че отговорността за благоденствие е персонална, а не на някой друг. Така че който е недоволен трябва да се бори не да плямпа ... ама ти си знаеш ...
  • 38 Геро

    19 6 Отговор
    Червена лелке,
    БСП никога не са вадили читав кандидат за каквото и да било.
    Когато успеят да спечелят някои избори, обикновено след това ни вкарват в криза. Неизбежно е.
    Та като си говорим за манипулирани избори, защо не върнем малко лентата назад???
    И защо се наричате “независима”?
    Това нов рекламен трик ли е? Като се разграничите от БСП да вземе да се излъже някого...
  • 39 ГосТ

    9 12 Отговор

    До коментар #35 от "Eistee":

    На мен ми липсва нормалният въздух и движение в София и княжевския лифт, уюта на Банско и Рилските езера. Уважението в хората, и йерархията включително. Липсва ми добрата храна, която всеки можеше да си позволи. Въпреки че не съм хванал много от тези времена, имам спомени. "А вий сте ...." както е казал поетът

    Коментиран от #40

  • 40 sandocan

    14 7 Отговор

    До коментар #39 от "ГосТ":

    и за липсата на уважение между хората обвиняваш политическа партия? ти не си наред ...

    Коментиран от #41

  • 41 ГосТ

    11 9 Отговор

    До коментар #40 от "sandocan":

    Чуй баце по телевизията и тогава ми говори че съм луд 😂 Вижте, бъдете леви или десни, но не бъдете олигофрени които гласуват за баце
  • 42 gggw

    2 1 Отговор
    откажи се
  • 43 Eistee

    10 7 Отговор

    До коментар #36 от "ГосТ":

    Не смятам, че сте прав. Аз, разбира се, на едно подсъзнателно и романтично ниво бих искал да победи Доброто, но где го?

    Дори и да успееш да го доловиш у някого и да гласуваш за него, след 6 месеца вече трудно можеш да го различиш, омазнено и омърсено от допира с политическите реалности, а след още няколко започва да атрофира от липса на употреба...

    Тук много се спекулира за това, какви крадци и мошеници били ГЕРБ, как всичко владеят, манипулират, корумпират и т.н., обаче нещо не се връзва. Как тези толкова лоши хора успяха да спрат падането на България в пропастта и да изградят и подновят толкова много? Освен това всеки обвинява, а пък доказателства така и не се видяха никъде. Поне едно.

    Сега, нали си давате сметка, че ако ГЕРБ са чак такива безскрупулни и пропаднали личности, все от някъде нещо щеше да излезе. БСП ги дебнат като ястреби, защото на тях много им се краде и разхищава и в момента сън не ги хваща от това, какви богатства и фондове трупа Държавата, без те да могат да сложат ръка на тях. Та, гледам, БСП мълчат нещо.

    То е ясно, че дим без огън няма и че който бърка в кацата с меда, дори от най-благородни подбуди, все по някое време ще си оближе пръстите. Ами хайде, де! Бъдете бдителни. Бъдете принципни. Бъдете безмилостни! Дайте информация, ако става нещо нередно.

    Коментиран от #45, #60

  • 44 Съвет

    7 4 Отговор
    Манолова да знае, че много от гласовете бяха против Фандъка. Сега ако се вземе на сериозно ще загуби всичко. Да си довърши мандата като омбудсман и чак тогава да се мъчи да прави друго!
  • 45 ГосТ

    13 12 Отговор

    До коментар #43 от "Eistee":

    От целия социалистически лагер, България беше на едно от челните места. Руската космонавтика ползваше български уреди, а лично французите тогава са ни поднасяли поздравления за това, вместо да ни наричат бандити. И т.н. Сега от целия социалистически лагер, в ЕС - България е най бедната, корумпирана и мизерна държава. От целия социалистически лагер !!!! Какъв възход, сакви 5лв ?!? България е в ЕС от 2007, мафията е на власт 3 мандата. Нали така?!!!!! България до 2015 по официални данни е получила чисто 16 млрд лева. Чисто !!! За 8г !!!! Какво по точно е направила мафията? Аз ще ви кажа- откраднала е 60% от тях. Най малко ! А другите ги е пръснала за плочки и шадравани.

    Коментиран от #49, #50, #52

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Еistee

    7 3 Отговор
    Мършите днес си фалшифицираха за пореден път вота!
  • 48 Nik

    13 11 Отговор
    Простакът си остава цял живот простак!Майчето цял живот ще лъже и ще "търси"причината за загубата си в "купения" вот!Ами да бяха се "конкурирали" с ГЕРБ,бе Майче!Колко милионера има в БСП?Само братя Диневи са се "изръсили" с 2 милиона лева,за да си сложат "свой" главен архитект!Хайде,чао!Отиваш си в Кюстендил!След 4 години може да те изберат за кмет на Кюстендил!Ако беше почтена жена,щеше да поздравиш Фандъкова за победата и на изборите!
  • 49 СссереМ

    10 11 Отговор

    До коментар #45 от "ГосТ":

    ШШШШТТТ ТИХО ,ИСКАМ ВИ ТИХИ ЧЕРВЕНИ МИШКИ,И ДА ЛАЗИТЕ НИСКО ДОЛУ ПО ТРЕВАТА, И КАТО ВИДИТЕ ГЕРБАДЖИЯ СРЕЩУ ВАС ДА МУ СЕ ПОКЛОНИТЕ И ТИХО СКРИЕТЕ.
  • 50 Да да

    9 8 Отговор

    До коментар #45 от "ГосТ":

    От идването на комунистите,до 1990 г.всяка година България е затъвала! През 1939 г .сме били 5-а икономика в Европа,а след 1985 сме по-добре само от Албания! Днес сме по-добре от Сърбия,Албания,Македония и Русия! Малко остава да минем и турция,вероятно в началото на 2020 ще сме и пред тях! Остават 3 месеца!
  • 51 Трябваше Мая да спечели

    9 7 Отговор
    Ама нищо са ремонт на ремонта до пръсване и хаус в столицата с пишман ремонти те. Презастрояване и лош въздух. Кой иска да е софиянец моля желаещите да вдигнат ръка. Аз освободих едно място ма 100 човека чакат за него хахаха.
  • 52 Eistee

    7 7 Отговор

    До коментар #45 от "ГосТ":

    От целия соц. лагер България била на едно от челните места? Колко местен беше соц.лагерът, спомняте ли си? И каква е ползата да си цар в страна на слепци? В страната на нормалните хора си си все едноок.

    Руската космонавтика ползваше наши уреди, защото СССР беше в списъка КОКОМ и нямаше право да получава високотехнологичен внос. Иначе щяха да си купят уредите от другаде.

    Французите се държат съобразно обстоятелствата - направиш нещо хубаво - похвалят те. Пълниш им страната с престъпна паплач - оплачат се. Нали не смятате, че тези приказки на Макрон са безпочвени? Български бандюги за съжаление щъкат навсякъде по Света и съсипват името на родината ни. Но това не е от вчера или от преди 10 години. Не виждам нищо общо с управлението на ГЕРБ.

    Това, което сте написали за бившите соц. страни в ЕС за съжаление е вярно. България е най-бедната и най-корумпираната. Но тя е най-бедна, защото е най-корумпирана. И обратното. Тези неща са свързани. Дължат се на модела, който се изгради с ДПС като балансьор и на националните катастрофи, до които водеше ВСЯКО управление на БСП. Възходът обаче е факт. Опитвате се да си затваряте очите за него. Не разбирам с каква цел?

    Обяснете ми, щом смятате, че ГЕРБ е политическото въплъщение на мафията, то тогава какво е БСП? А ДПС? Ами АТАКА? Явно те не са, щом по вашите сметки мафията е на власт от едва три мандата. Е, на това място ме изгубихте за читател...

    Относно парите от еврофондовете, информациите ни се разминават
  • 53 Eistee

    6 6 Отговор
    ...

    Относно парите от еврофондовете, информациите ни се разминават. Май пропускате факта, че средствата по съфинансираните европейски програми се отпускат на програмни периоди (2007-2013, 2014-2020 и т.н.). Дори да допуснем, че вие сте прав, как ви хрумна, че 60% от парите са разхитени? За останалите 40% процента вие виждате само плочки и шадравани, а аз видам инфраструктура, чисто нови автобуси, тролеи, трамвайни коли, ремонти, подобрения, оптимизация на транспортни възли, нови сгради, саниране (тук нещата са спорни доколко качествено то е извършвано), кохезия на селското стопанство и т.н.

    Разбирам съмненията ви, че не всичко е чисто и точно при усвояването на европейските средства, но кога в България всичко е било чисто и точно, щом става въпрос за много пари? Това не е проблем на ГЕРБ или проблем породен от ГЕРБ. Това е национален манталитет - хората не могат да схванат ползата от това да са почтени.

    Ако не ви харесва, както не харесва и на мен - възпитайте си децата правилно. Ако всички го направят, България ще поеме твърдо нагоре и съм сигурен, че на политическата сцена ще се появят партии, за които ще можем да гласуваме без опасения и без уговорки.

    Коментиран от #56, #61

  • 54 Nik

    9 7 Отговор
    Колко са ми"смешни" Майчето и поддръжниците и!Майчето пак излъга по време на СЛОВОТО си пред журналистите,че "купения" вот,я е победил!?Казвам в СЛОВОТО си,защото за нея е унижение да отговаря на въпроси на журналисти!Факт!Липсваше и доблест и коректност да поздрави Фандъкова за победата и на изборите!Жалка-Мая Манолова!
  • 55 Якия

    10 3 Отговор
    Стига й на майчето, нека се пенсионира и да си работи като "адвокат". Да я види как работят нормалните хора без държавна хранилка, че тя май само главен мюфтия не е била.
  • 56 Брееей

    7 5 Отговор

    До коментар #53 от "Eistee":

    Много хубаво го каза това с възпитанието на децата!А това :-България ще поеме твърдо нагоре,ме разплака даже!Мдааа !Кога бе,виждаш ги така нещата?Кой децата възпитава?Учителите, пълна скръб,девойки изнасилват,оценки,дипломи продават!Политиците ли пример са,?И ако са ,то е някакъв крадлив и изроден! Полицаи ли,съдии,прокурори?Некадърни уж лекари а то убийци!За бизнИсмените,пък даже няма да говоря,че там разровиш ли мирише на кенеф!Родителите,пък какво да възпитават, като нямат собствено такова!Остава ТВ-то,но като първо децата възпитава "улицата "!А тя е джунгла, точно поради горните причини и това не от вчера!Та нещата виждам ги на лошо!

    Коментиран от #62

  • 57 Nanaisi

    10 6 Отговор
    Ама какви шумкарски и увълчени физиономии имат на манолова комсомолците! Как са си повервали и как им се крадне!
  • 58 Ван дер Любе

    6 8 Отговор
    Мафията пак спечели в София. Жалко, че хората са толкова заблудени.
  • 59 Усмивката

    7 6 Отговор

    До коментар #35 от "Eistee":

    Липсва ми на последък ,,Ало Таньо” '.Що си тръгна тъй ,скоропостижно човекът.,,...виж ,там за Мишо Бирата” ...също.Некак немаме обияснение за краткия, но изпълнен със съдържание живот.Няма свидетели.Няма помен.Дори за Караянчева ,ни дума.Как пък ,,никой” журналист,,гад” , не се сети ,да си навре гагата , да видим и чуем ние, матриала ,що стана......Ей това ни липсва.Иначе ОГРОМНА благодарност за хубавия блок ,който ни санира с негови средства другаря.....хоп, господина Борисов.Да живее дълго!!!!!!
  • 60 Усмивката

    7 5 Отговор

    До коментар #43 от "Eistee":

    Остави романтичните ти сънища и влез,слез в реалността.Къде са записите от аферата с двете дами.Какво?! се говори там.Ето това е реалността в България.За това ,,Фолсфаген ще видиш на Куково лято.....както казва обикновения ,но честен и сломен човечец в БГ.
  • 61 Усмивката

    6 5 Отговор

    До коментар #53 от "Eistee":

    Парите от ,,евро фондовете” ще види по джиповете,и луксозните возила и яхтите по неизвестно и скоростно забогатели батки по черноморието.За ,,тия” нема проверки.Те не са ,,гадове”, щото са от ,,нашите”.От партията.Комунистическия режим се завръща батка.И един ден ще се срине .И всички ние ще плащаме за сънят ,наречен ХУБАВ ЖИВОТ...и ,,Златен век”...
  • 62 Усмивката

    5 4 Отговор

    До коментар #56 от "Брееей":

    Тоя,, Eistee” ,яко е на хранилката.,,Бизнесът” му върви.Женка му ,се възхищава.Децата му тренират тае куондо.Подготвя ги за хубавия ,наситен със ведри хора живот по улиците.....Това е картинката
  • 63 Тръмп

    7 1 Отговор
    Тихо,Мая духа супата в момента!!!:):):)
  • 64 Истината

    6 4 Отговор
    Типично комунистическо мислене изречена на глас :Всеки, който не е гласувал за Мая е без съвместен и е враг ". Единствено по този начин може да тълкуваме думите :" ... останалите знаят колко струва съвестта им". Представяте ли си какво ще стане ако това злобно създание се докара до властта?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Яверт

    4 4 Отговор

    До коментар #21 от "Гневна":

    Гневна си и за това не четеш внимателно. Никаде не е споменато че гласувалите по съвест са само за Манолова. Мая първо благодари на собствените си гласоподаватели а после на всички които не са купени дори и на въздържалите се. Ккои остават според тебе?
  • 67 ГосТ

    3 5 Отговор

    До коментар #65 от "Курдоколенко":

    Що а "гражданка" от самоков може, така ли бе герберотиквеник ? 😂 Нито сте леви,нито десни. Няма да уточнявам какви сте, че ще ми изтрият коментара
  • 68 Гост

    2 2 Отговор
    Да не я мислим Манолова. Ако остане в България, Пеевски ще и намери работа, а ако напусне - братя Галеви!
  • 69 SAAB

    2 2 Отговор
    Всеки един главанак е в състояние да анулира редовна бюлетина / поставен на съответна позиция / и всеки един главанак може да я обяви за НЕвалидна без дори да я манипулира... разбира се поставен на точната позиция ......:)
  • 70 АЙШЕ

    3 1 Отговор
    Победаааа,в 11ч ва чакаме в махлата да давате парите.
  • 71 Byg

    2 0 Отговор
    Айде , айде , стига сте ревали нали сте комунисти , кат джилязо ве . Има няма 4 години и пак ще се пробвате , тогава може и нещо от по големите градове да вземете , ако има останали членове в компартията де , ама ако пък няма ще подкрепите някой независим. А за сега си спретнете едно банкетче на бузлуджа да преглътнете болката от поредния бой
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 кюстендилска слива

    3 3 Отговор
    Хитрата сврака с двата крака Сега се моли на Чалгарчето Трифуноф да те вземе при него да му четеш новините в Телевизия Ус Друс Са Са
  • 74 Доротея

    2 2 Отговор
    Браво на Мая, че има дързостта да разбута блатото ,,Греб"! Най вече е достойна поради това, че не си гледа личния уют и да преживява като омбудсман, а се изправи срущу престъпната групировка. Ако е търсила власт и спокойствие, просто щеше да герберяса преди 10 години! И там щеше да е най красивата и най умната след Деси Артилерията! Сега такава е Джейн Фонда - бившата комунсиска и корифей по руска филология.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Бай Добри

    2 0 Отговор
    Видях вчера екипа на Майчето зад храстите, не знам защо се криеха, но като приближих разбрах, че дават пари на барончета, Но да гласуват за Герб!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове