Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 08:52 2 019 24

Димитър Делчев: Контролираният вот е в цяла София

  • димитър делчев-
  • купен вот-
  • мая манолова

По думите на Делчев има два сигурни начина за решаване на проблема с купуването на гласове

Димитър Делчев: Контролираният вот е в цяла София - 1
Снимка: БГНЕС

„Контролираният вот е в цяла София. Това е притеснително за демокрацията, за честния изборен протест и за това дали една власт, която има всички признаци на авторитаризъм, може да бъде победена по честен начин“. Това каза пред „Хоризонт“ Димитър Делчев, председател на движение „България на гражданите“, което подкрепи Мая Манолова за кмет на София.

По думите на Делчев има два сигурни начина за решаване на проблема с купуването на гласове:

„Единият е хората да не се обезкуражават от това, че гласове се купуват и контролират, а да отидат и да дадат своя вот. Вторият начин е чрез органите за сигурност".

Димитър Делчев каза още:

„Надявам се гражданската енергия, която се генерира от г-жа Манолова, да не отиде на вятъра, а в следващите няколко години да намери някакъв израз. Видя се, че алтернатива може да има“.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостилничаря

    30 9 Отговор
    Отдавна нищо не зависи от народа при които и да са избори. Купуването на гласове е най-нормалното нещо в разграден двор като нашия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дооовиждане

    11 16 Отговор
    дооовиижданеее
  • 4 Све

    14 5 Отговор
    Колко са анулираните бюлетини ???
  • 5 .....

    16 25 Отговор
    Манолова вчера се беше ухилила като къпан гъз,а тази сутрин е клюмнала все едно гаргите са я накълвали.
  • 6 Истината

    14 24 Отговор
    Газ пикаят червените кхмери, че са загубили изборите.
  • 7 Све

    24 16 Отговор
    АКО ИМА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ПРОТЕСТИ ДО КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И ПАДАНЕ НА МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА !!!!!!!! България стана по-зле от Уганда, Бурунди и Сомалия, българин в Германия и Франция - символ на бандит, тъпак, циганин. Не беше така преди 30 г

    Коментиран от #10

  • 8 ГЕРБ БИЕ В ГРАДОВЕТЕ

    17 8 Отговор
    КЪДЕТО ИМА ГОЛЕМИ ЦИГАНСКИ ГЕТА-НЪЛ ТЪЙ..?
  • 9 ДЪРТ СИГАН

    8 2 Отговор
    ДЪРТ СИГАН=РОМантика
  • 10 Пилотът Гошу

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Све":

    Нищо истинско няма у нас. Дори протестите "който скача е червен" бяха платени и организирани. Всичко е театър, а народът чака някой да дойде на бял кон да го оправи... както обикновено... През това време решава всякакви проблеми на маса, а през останалото време всеки гледа него си. Всеки българин, който е пообиколил света или поне Европа, знае колко задружни са примерно гърците, турците, албанците (което не значи, че всички се обичат и всичко е мед и масло) и как са българите - почти никакво задружие, ако може да ти забие нож в гърба, очаквай го. Има изключения, но са точно това - изключения...

    Коментиран от #12

  • 11 Магистър

    8 3 Отговор
    120 млн.лева за купуване на гласове.Коментара е излишен.
  • 12 Све

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "Пилотът Гошу":

    На протести се събираме по 30 - 100 човека ! В НЕСЕБЪР ПРОТЕСТИРАХА НАД 2000 !!!!!!!!!!!! СОФИЯНЦИ СПЯТ ИЛИ СА ПИЯНИ, ОГРАБВАНИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ, ВЕОЛИЯ, ВЪЛЦИ, ТИКВИ, МУТРИ, ЧЕЗ ....... ИЗБИХА НА ХОРИЦАТА ОВЦЕ, КОЗИ, ПРАСЕТА, НАРЕД СА КРАВИТЕ !!!!!! Само от "Възраждане" се опитаха да ги защитят !!!!!!!!!!! БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СА СТАДО ПРЕД ЕВТАНАЗИЯ !!!!!!!

    Коментиран от #15, #19

  • 13 Така мисля

    13 2 Отговор
    70% подкрепиха мафията като не гласуваха ! Останалото е най масовото и нагло купуване на гласове под зоркия поглед на полицията !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 .....

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "Све":

    Направи услуга на човечеството и пукни от злоба,тъкмо няма да хабиш нахалост кислорода на планетата, който е необходим на толкова умни хора.
  • 16 Чата

    9 3 Отговор
    Има още по сигурен начин за прекратяване купуването на гласове, Делчев! При достатъчно данни за такъв порочен процес изборите да се касират 2-3 пъти подред и после никой не е луд да дава пари за вятъра. Но, мафията просто няма интерес! И кого ще вика президента да мислят по въпроса - парламентарно представените?! Тоест - най големите търгаши на гласове. И в крайна сметка, ние няма да се надпреварваме с мърлячите от махалите да дадем 1-2 гласа повече от тях. Което е все по невъзможно с оглед на демографията.Мафията си има народец!
  • 17 Бай Генчо

    5 10 Отговор
    Видях вчера екипа на Майчето зад храстите, не знам защо се криеха, но като приближих разбрах, че дават пари на барончета, Но да гласуват за Герб!!!
  • 18 Тръмп

    5 7 Отговор
    Този екземпляр се е Продал на Манолова,а не софиянци!!!:):):)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Чата

    6 4 Отговор
    Другия начин да се победи Греб, Делчев е срущу тях да се изправят по големи разбойници и тепигьози ос самите герберунгели. Очевидно, безобидните писарушки и остарели представители на комсомолския актив от миналото не могат да сплашат електората, накупят гласове и вземат вота на ишлеме. Сивота на БСП, прахоляк, нафталин, просветителство и архиварски полъх от Априлския пленум - не става! А виж Несебър! Човекът ги бие герберюгите от ареста! Това е пътя!
  • 22 Pilot

    6 4 Отговор
    Истината е в електронното гласуване , но на еднокнижника това не му отърва и при такъв овчи народ си прави каквото иска ! Сега да си избере още една партия като евророма и да спечели и другите избори !

    Коментиран от #24

  • 23 Бай Мънгал

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Православен удар под кръста":

    Старата мургава госпожа си отива! Идва големия мургав мен с големия остен!
  • 24 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Pilot":

    След електронно гласуване, защо пък не и електронно бракосъчетание.........? Тъкмо ще се реши проблемът с ДЖЕНДЪРСКИТЕ сватби, ха-ха-ха!!! Сериозно; гласуването на избори е отговорен граждански акт и личното присъствие и подписът са израз на уважение към вота. Това не трябва да се заменя с механично натискане на бутони по клавиатурата, защото се умаловажава гласуването!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове