Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 20:32 6 056 56

Гешев подкрепи Цацаров за шеф на КПКОНПИ

  • иван гешев-
  • сотир цацаров-
  • кпконпи

Иван Гешев, заяви че няма притеснения относно процедурата по избор на нов главен прокурор

Гешев подкрепи Цацаров за шеф на КПКОНПИ - 1
Снимка: БГНЕС

Избраният за нов главен прокурор Иван Гешев подкрепи кандидатурата на Сотир Цацаров за председател на Антикорупционната комисия. Това се случи по време на акция на Асоциацията на прокурорите по залесяване на Тревненския балкан, съобщи Нова телевизия.

Гешев изрази увереност, че президентът ще спази Конституцията, но не се ангажира със срок, в който очаква да бъде подписан Указа за неговото официално назначаване. Иван Гешев, заяви че няма притеснения относно процедурата по избор на нов главен прокурор, въпреки че кандидатурата му беше върната веднъж от държавния глава.

„Сигурен съм, че президентът ще спази Българската конституция, а вече какви са хипотезите, като времеви отрязък на всичко, не мога да кажа и ако кажа ще е спекулация. Прокуратурата и сега работи в добра координация с КПКОНПИ. Естествено, че подкрепям главния прокурор Сотир Цацаров. Той е брилянтен юрист, добър администратор. Той ще остави прокуратурата в изключително добра кондиция”, заяви Гешев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    75 2 Отговор
    Ай стига ве! Не го очаквах!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Озеленител

    55 1 Отговор
    Е немаше ли кой да ви турне у корените, за подхранване на фиданките?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сетих се за СтарУорс

    41 1 Отговор
    Там Джаба Хатянина един зелен с същото изражение
  • 6 боцмана

    47 1 Отговор
    Аз а теб , ти на мен и двамата на ГЕРБ ще даваме по едно рамо.
  • 7 Цецо

    8 63 Отговор
    Мачкай,Гешо,наред.Започни с Курнелката, двамата Руменовци, Йончева и другата комунистическа гмеж.

    Коментиран от #43

  • 8 кочина

    64 1 Отговор
    Мафиотска държава. Никакъв Шенген, никаква еврозона.
  • 9 Гангстерите се подкрепят.

    48 1 Отговор
    Когато ОВЧИЯ НАРОД спи, ще си правят квот си искат и ще си ЯДАТ ОВЦЕТЕ.
  • 10 висок

    32 2 Отговор
    Тоя, колкото повече го гледам и слушам..... ухапан по мозъка е!
  • 11 gggw

    41 0 Отговор
    само кьовеши мое да ва опрай вас.. ама остана само да се надяваме... явно няма воля за промяна от народа
  • 12 трол

    50 1 Отговор
    Гешев дори не е юрист, няма нито едно спечелено значимо дело. Нито един вкаран в затвора високо поставен чиновник или престъпник. Защо беше избран?

    Коментиран от #13, #21

  • 13 Що задаваш

    22 1 Отговор

    До коментар #12 от "трол":

    ОТГОВОРИ?!
  • 14 Гост

    19 0 Отговор
    Ай стига бе! Тва не го очаквах! Тва е фейк нюз!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стамат

    34 1 Отговор
    Хубаво я вижте и запомнете тази снимка .Не този започна унищожаването на България но следващите 7 години много ще допринесе за довършването и. България имаше крещяща нужда от истински високо морален човек зад позицията главен прокурор а ни натресоха това недоразумение за да окрадат и малкото което остана .
  • 18 Горо

    27 1 Отговор
    Цацаров и клонинга му Гешев са все слуги на едно и също лице - негово царско величество Бойко I Банкийски. Той така се отплаща на хората, които прикриват делата му и излъскват сияйния му образ пред овчедушния ни народ, у който безсилието явно поражда неистова любов към мъчителя.
  • 19 Усмивката

    17 0 Отговор
    А ако питате Борисов ,той пък от нас научава ,че Цацаров е издигнат в кандидатура за КПКОНПИ.Дори ако му кажете ,че вече не е мин. Председател ,пак няма да се изненада.Той е извън играта.
  • 20 Цацар Сотиров и Гешо Иванов

    9 2 Отговор
    Не се обаждайте че е сега ше ви опраскаме
  • 21 Усмивката

    17 0 Отговор

    До коментар #12 от "трол":

    Беше избран ,защото,,Кой ” го предложи.Дилянчо ,току беше ,,избран” за шеф на ДАНС , и взе та се заканва на Борисов.Това му коства ...бурна ,,обществена” реакция сред народното ни сборище ,и справедливия гняв надделя.
  • 22 това е ясно

    14 0 Отговор
    че са `шинджир`-марка......
  • 23 Хаджи хаджи Българин

    17 0 Отговор
    Едната ръка измива другата Случайно се случва!
  • 24 Жалки лизачи

    10 0 Отговор
    или с други думи - Сиксти Найнърси - в цифри 69!
  • 25 Амчи как

    1 14 Отговор
    Сега треперете всички корумпирани!
  • 26 Алеко КАН

    13 2 Отговор
    Само драскате и плюете - но да излезете да протестирате - НЕ БИ - страха ви е ненадминат , мързелът пословичен , а безхаберието смразяващо !!! Племе от мазохисти! Поне пишете до президента - да знае че го подкрепяте срещу Гешев - дайте му кураж да сезира съда и забави назначаването на Гешев! Той като гледа колко малко излизаме срещу Грешев и се чуди какво да прави!
    НА НОВИЯ ПРОТЕСТ МОЛЯ ВИ ИЗЛЕЗТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ - ЗА БОГА КАКВО ГУБИТЕ , ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ - НЯКОЙ ДА СА УБИЛИ ИЛИ БИЛИ - НЕ - ТОГАВА?!!! СТРАХЛИВИТЕ - НЕ СА ХОРА - А РОБИ!!!
  • 27 ke da

    12 0 Отговор
    Чудя се по-грозна мутра от тази на ГРЕШЕН , дали има изобщо ... , аха тази на ПЕЕВСКИ - ще да е ...
    Как природата си оставя отпечатъка на лицата им - лица като на уроди!
  • 28 ВИНПРОМ ПЕЩЕРА И ПЕЩЕРНЯЦИТЕ

    7 8 Отговор
    И ДА КОМЕНТИРАТЕ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ,ЗАЩОТО СТЕ СЛУГИ! КАКВО КОМЕНТИРАТЕ ТУК? МНОГО СТЕ ГОЛЕМИ ТУК,АМА КАТО ВИДИТЕ КАК ПРИСТИГАМЕ С ДЖИПОВЕТЕ -ДИМ ДА ВИ НЯМА. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ. РАЗБРАХТЕ ЛИ? ЩЕ ИЗЖИВЕЕТЕ ЖИВОТА СИ ,СЛУГУВАЙКИ НА НАС. И ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ СЛУГУВАТ НА НАШИТЕ ДЕЦА. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ. НИЕ СПОНСОРИРАМЕ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА,КОЙ ЩЕ ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАС. ЦАЦАРОВ Е НАШ.ИДВА В ПЛОВДИВ НА ГОСТИ РЕДОВНО. ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ВЛАСТ СЕ КОНСУЛТИРАТ С НАС. НИЕ ДИКТУВАМЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В ДЪРЖАВАТА. ЩЕ ОТСТРАНИМ ВСЕКИ КОЙТО НИ СЕ ИЗПРЕЧИ НА ПЪТЯ. ЗАЩО МИСЛИТЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ НИ СПОМЕНАВА? НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕМ САМО НИЕ. ВЕЧЕ ЕДНА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ Е НАША. ЕДИН ПО ЕДИН КОЙТО Е НЕУДОБЕН И НЕ СЛУША СИ ОТИВА. ПРЕМИЕРА Е ПОСЛУШЕН И СЛУЖИ НА НАС. НО ВИЕ ТАКА ПОИСКАХТЕ . ВИЕ КОИТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО И КОИТО СПЯХТЕ ДОКАТО НИЕ РЕШИХМЕ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ. НИЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПО МОГЪЩИ . НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ. В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА НИ СПРЕ. ОТ ВАС СЕ ИСКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЛУЖИТЕ . МОЖЕ И ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ

    Коментиран от #51

  • 29 4944

    7 0 Отговор
    Ама разбира се, те нали всяка вечер са в поза 69!
  • 30 Зайко Байко многознайко

    12 0 Отговор
    Деса тъпото и кажи и да пасе я остави! Тези нагли и тъпи герберсти ще ни закопаят! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан бандит ( на Козяк знаят как да го държат за топките ), Цецо КаунЬя , доказан нагъл айдук, Барни Ръбъла, който не може да каже две думи на кръст, Владко Горанов нагъл, нагъл,нагъл до безкарайност. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме тъпи оФце и само тояга и данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни овчарски кучета Гешев и и Цацата , който гледа като прасе из тикви. Жална ни майка! Такса пътища, такса вода, бонус-малус , всякакви врътки да ни тормозят, нема да се очудя ако ни ощастливят и с такса въздух.

    Коментиран от #35, #44

  • 31 заедно можем

    11 0 Отговор
    аз съм от Пловдив и съм виждал така наречените "пещерняци"
    доколкото знам притежават най-луксозните къщи в града ,както и молове и тепета дори. движат се със поне петдесетина човека лична охрана и се придвижват с десетки бронирани джипове. дори като са минавали покрай мен ми се заглушаваше сигнала на телефона. като минаваш покрай тях трябва да гледаш надолу...не ти дават да ги погледнеш.
    чувал съм че те спонсорирали герб и предишните правителства. имали свои хора във властта. чувал съм че най бедните от тях имат повече пари от пет милиона българи взети заедно. купуват съдии,прокурори. който не слуша го пращат на прокуратурата. има сигурно стотици случаи като този с миню стайков. мафията процъфтя . сега е златния век на мафията. горко на нас и нашите семейства. не виждам как може да се оправим. мутрите за завзели българия. няма да доживеем по добър живот.......
  • 32 emo

    7 0 Отговор
    Леке и келеш в симбиоза...
  • 33 Бах

    12 0 Отговор
    Тези колелета , рано или късно ще бъдат обесени или изгорени живи заедно с шефа им борисов . Няма къде да се скрият . А иначе , очаквайте дебелака да се върне от щатите и ще видите новите наредби .
  • 34 одъртях в мизерия

    12 0 Отговор
    "рано или късно" ......
    Кога ще бъдат наказани? Аз одъртях и никой не е наказан!
    Откакто се помня ,няма нито един наказан,нито един политик в затвора!
    Докато не опре ножа на кокал нищо няма да се промени. Колко поколения се смениха......
  • 35 Сеянин

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "Зайко Байко многознайко":

    Жалко за хората! Когато София се превърна в арена на всички събития, останалата част от България умира! УРБАНИЗАЦИЯ СЕ НАРИЧА ТОВА! НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СТОЛИЧАНИ, НО МЕ ПРИТЕСНЯВА ПОДХОДА КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ! В СОФИЯ ЖИВЕЕ 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Поминъка принуди хората! Останалата част от България умира със всеки изминал ден! Влязоха стотици хиляди в София, Но , драги ми столичани в пее че! Спомнете си, от къде получихте, образованието - човек! И какво се случва с вашите родни места и домове!

    Коментиран от #49

  • 36 Алеко КАН

    11 1 Отговор
    ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ - МИЛИЧКИТЕ МИ - ТА НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ?!!! ...
    ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ?!!! ...
    ЗАЩО ?!!!... ... ...
    МАЗОХИСТИ ЛИ СТЕ ?!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гошо

    10 0 Отговор
    Само му вижте наглата и надменна мутра-същата като на тартора си Боко Тиквата
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Цветанов

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Цецо":

    Защо забравяш крадливата комунистическа мутра Борисов ?
  • 44 Някой беше измислил да пеодава

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Зайко Байко многознайко":

    Пликове пълни с '' чист'' въздух от планината. Обаче тази тъпотия може и да се окаже печеливша в предвид колко е замърсен вече въздуха в Сф.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 El Torro

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Сеянин":

    Човече, хората на които родните места са София и околностите с нищо не са ви виновни за урбанизацията и лошия живот. Не виждате ли, че освен Борисов и още шепа хора всичко друго е от прованса барабар с президента. По този начин се вменява омраза към хората от този град и район на България (Шопско), които с нищо не за виновни за избирането на София за столица след освобождението. И помнете, че мнозина от вас са отгледани там и си изкарват прехраната в този град. Имайте малко уважение.
  • 50 XXXXXXX

    4 1 Отговор
    ТИЯ ДВАМАТА ВЗАИМНО СЕ ПОДКРЕПЯТ. МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТАКОВА ПАДЕНИЕ. НЕ, НЕ НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ. ЗА ПОМИЯРИ И СЛУГИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДЕЙСТВИЯТА ИМ СА РАЗБИРАЕМИ И ЛОГИЧНИ. ГОВОРЯ ЗА ПАДЕНИЕТО НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ. КОГА НАШ“ТО ПЛЕМЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ЖИВОТА НЕ Е САМО МОРЕ В ГЪРЦИЯ, КАУФЛАНД И НАФТОВА ПЕЧКА 4Х4 ИЛИ ПО ТОЧНО ЧЕ Е ВСИЧКО ДРУГО ОСВЕН ТОВА. ТАЗИ ЛИ ДЪРЖАВА С ВОНЯЩИ НА ФЕКАЛИИ ПОЛИТИЦИ И МАГИСТРАТИ ИСКАТЕ ДА ОСТАВИМ НА ДЕЦАТА СИ. ИЛИ СТЕ ТОЛКОВА ОСКОТЕЛИ МОРАЛНО И ДУХОВНО, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ ВИ ПУКА. ВСЪЩНОСТ, В НОМИНАЦИЯТА НА ЦАЦАРОВ И ИЗБИРА НА ГЕШЕВ ИМА И НЕЩО ХУБАВО. ЦАЦАРОВ КАТО ШЕФ НА КПКОНПИ НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА НИЩО НАИСТИНА ГОЛЯМО И ПРЕСТЪПНО. ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ОХРАНЯВА И ПАЗИ ОЛИГАРХИЯТА. ТОВА Е И НЕГОВАТА ЕДИНСТВЕНА ЗАДАЧА. ГЕШЕФ, ОБАЧЕ С ВРОДЕНИТЕ СИ ЦИНИЗЪМ И ЗЛОБА И МИЛИЦИОНЕРСКИ МАНТАЛИТЕТ ЩЕ НАПРАВИ ГОЛЕМИ БЕЛИ. НЕИЗБЕЖНО Е. ТОЯ ПРИМИТИВ НЯМА СПИРАЧКИ. ТОГАВА, ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ НАШ“ТО ЗАСПАЛО ОБЩЕСТВО ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА. ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ И ИДИОТСКИТЕ РИАЛИТИ ФОРМАТИ МОГАТ ДА ПОЧАКАТ. БЕЗ РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, БЛАТОТО В КОЕТО ПРЕБИВАВАМЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГНОЯСВА.
  • 51 Булаир

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "ВИНПРОМ ПЕЩЕРА И ПЕЩЕРНЯЦИТЕ":

    Пий си розовите хапчета. Борисов ке падне.
  • 52 в час по математика

    1 0 Отговор
    Днес деца ще изучаваме теоремата за свинските черва.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ши8

    1 0 Отговор
    Абе Геш,колегите от университета ходят да те подкепят на митингите срещу 20лева.Дай 20лева брат без да ходя да мръзна и без подкрепа????Велик си човече с Цаци стеСТРАХОТЕН ТАНДЕМ ,БРАВО ОТБОР ЮНАЦИ СТЕ!!!
  • 55 ГРУХ

    1 0 Отговор
    аЗ ЛИ САМО виждам нещо свинско в ушите и носа.За поведение не говоря,отврат
  • 56 инчхай

    0 0 Отговор
    много ясно и гешефта ще седне по рано на креслото,но когато осъдят държавата ни заради некадърници те да изплащат обезщетенията а не народа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове