Last news in Fakti

4 Декември, 2019 17:18 7 484 36

Лъже ли шофьорката ударила глиган на "Тракия"?

  • кола-
  • глиган-
  • магистрала-
  • тракия

АПИ излезе с официално съобщение по случая

Лъже ли шофьорката ударила глиган на "Тракия"? - 1

От Агенция “Пътна инфраструктура” опровергаха думите на шофьорката, която твърдеше, че е ударила глиган на АМ "Тракия" и затова е катастрофирала. Момичето се оплакваше, че е получила и акт от КАТ заради удара.

Ето какво се казва в официално съобщение от АПИ:

Няма пътен инцидент с животно при 346-ти километър на АМ "Тракия" на 26 ноември.

По данни на "Пътна полиция" - Бургас и РУ-Камено на 26 ноември т. г. в 22.38 ч. в дясното платно при 346-ти км на АМ "Тракия" има самостоятелно пътно произшествие с лек автомобил, за което е съставен протокол. На местопроизшествието не е открито мъртво животно, не са открити и следи от ранено. Служители на ОПУ-Бургас детайлно са инспектирали участъка и при огледа не са констатирани следи, сочещи преминаването на животни през монтираната оградна мрежа.

Михаела Иванова се оплака, че е била ранена след катастрофа с глиган, озовал се на магистрала "Тракия", а после органите на реда са я глобили за несъобразена скорост.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    79 2 Отговор
    Да се радва че не е блъснала сиганин. Щяха да и дадат доживотна присъда.
  • 2 Омг

    66 21 Отговор
    И какви следи оставя глиган? Ще ми кажат ли от Кат? Или те само пишат глоби с цел гонене на хората от България

    Коментиран от #14, #17

  • 3 Ники

    16 26 Отговор
    Склонен съм да им вярвам , пука им на тях дали има глиган и няма .. може само да е минал и да се е стреснала и да се е метнала .. ама като удариш животно на магистралата .. то ще е на кайма .. ще има кръв и тн .. как си ги измислят тия неща ...

    Коментиран от #7, #9

  • 4 Анализатор

    50 5 Отговор
    А ако глиганът е само наранен и е избягал? Може да се останали следи от козина, но едва ли ще си правят труда да погледната по-внимателно. Важното е да не плащат обезщетение.
  • 5 Гост

    42 4 Отговор
    Това, че не е блъснала глигана означава ли, че към ПТП-то е в следствие на изгубен контрол над МПС-то поради опит да се избегне изневиделица появил се глиган на платното?
  • 6 Д-р Ох Боли

    12 27 Отговор
    Ако не лъжи, значи не е българка 😎
  • 7 Байо

    54 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Ники, върви и виж на живо диво прасе, голямо, ако имаш възможност де. Ако имаш познати ловци най-добре. глигана е като танк, кожата му е като гьон, силата му е поразяваща. Ако наистина е ударил колата , едва ли е стигнал много далеч, но не е задължително да умре на място, по скоро няма да остане ако е ранен. На ченгетата и на АПИ някой да припомни как лека кола тежаща 1 тон , ,,обърна,, автобус тежащ 30 тона, ... нямало ,,биологичен материал,, това е написано официално в становището на АПИ. Явно са се допитали до лабораторията на Хорейшио Кейн.
  • 8 Гост шофер

    42 3 Отговор
    Когато гражданин на нашата мила Родина се потърси правата,всички институции скачат да го газят.Само и само да се вмени вина потърпившия.
  • 9 гост

    51 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ники":

    Има значение. Ако има глиган значи АПИ са отговорни за инцидента. Ако няма глиган пишат акт на момичето и си избърсват ръцете. Спомняте ли си как край Пловдив стана катастрофа с украински тир, който прескочи мантинелата и се вряза в кола от насрещното като уби бременна жена. Тогава свидетели казваха, че е имало сервизен автомобил в дясното платно без обозначение и тираджията инстинктивно е навил волана, за да избегне удара. Няколко свидетели го твърдяха това, а кат отричаха всичко и свидетелите казаха, че полицаите са отказали да приемат показанията им. Полицаите гласят нещата повече от мафията, същото е с кражбите, с крадците, с насилието, с измамите. Всеки се е сблъсквал с нехайството на полицаите, които бездействат и най-много да регистрират нещо ако няма накъде, а после тези регистрации изчезват от статистиките. Това е корупция в автономна форма.
  • 10 ???

    37 0 Отговор
    Глиганска му работа. Няма да стои да чака КАТ я.И какво става с катастрофата на Караянчева?🐗
  • 11 Гост

    15 2 Отговор
    По колата със сигурност трябва да има следи
  • 12 висок

    24 0 Отговор
    Преди месец в същия участък видях ударен и поразкъсан глиган до мантинелата, имаше кръв и черва по пътя... но нямаше обърната кола, само дребни стъкла и пластмаси, явно е бил голям камион!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 НоуНейм

    6 32 Отговор

    До коментар #2 от "Омг":

    Кървави може би? Ако го е блъснаха с висока скорост може и карантии и всякакви приятности, че и направо при нея може да се е качил :)
    Дори и да е блъснала глиган не виждам защо да не й пишат акт, ако е карала с превишена скорост?! А ако беше блъснала друга кола и беше предизвикала нечия смърт/нараняване? И тогава ли щеше да реве - блъснах кола/човек пък те, видиш ли, ми пишат акт за превишена скорост.

    Коментиран от #18

  • 15 месара

    3 14 Отговор
    ако беше минало прасе, щеше да има следи по тревата и калта, елементарно е. девойката май е искала да изкара некой лев от АПИ, ама е блондинка! я да и проверят телефона кога е влизала у фейсо, вайбаро и инстаграмо. нема ли да поства некое ново селфи 😂❓
  • 16 Стоян 78

    6 17 Отговор
    Тя милата прилича на див глиган , може да се е объркала като се е гледала в огледалото или ср е гримирала хаха
  • 17 Чичо Тони

    10 13 Отговор

    До коментар #2 от "Омг":

    Следите от удар с глиган са многобройни и лесно установими. Жената е трябвало да иска съвет какво да измисли като оправдание за ПТП-то, например опит за избягване на удар с животно и по-скоро да не е глиган, тъй като глигана оставя доста явни следи.
  • 18 Омг

    13 7 Отговор

    До коментар #14 от "НоуНейм":

    Ти качвал ли си се на автомобил? Блъска съм куче с 120 счупи ми броня и радиатор и избяга средно го блъснал муха, а аз бях с мерцедес е класа, не с фиат или бмв или каквато се сетиш смотан кола

    Коментиран от #20, #23, #30

  • 19 Xxxl

    11 2 Отговор
    Зависи с каква скорост удари глиган ! Глигана е тежко , с "набито " телесложение ! И зависи дали е "челен "удар или е страничен ! Черепът на дивата свиня е много "здрав" ! Знам случай при който глиган се удря в гредата на бус и я изкривил ,остакаюнали са малко кръв и козина ,а прасето е избягало ! Така че трябва да са останали някакви следи!
  • 20 Спиридон

    5 8 Отговор

    До коментар #18 от "Омг":

    БМВ не е смотан кола !
  • 21 JPower

    20 1 Отговор
    Блъснах един заек с около 40км/ч, заека избяга, а аз имах разбита броня, халогени. Преди 20 дни, блъснах куче с около 30км/ч, разбита броня, халогени и парктроник!!! На кучета, нищо му нямаше, избяга с квичене!! Блъскал съм кокошки и патки. Събирах им перата от колите, но нищо им нямаше на колите. На няколко пъти ми е приминавало диво прасе, сърни, коне, овце и пияни велосипедисти!!! Всичките коли са ми с автокаско , но никога не съм търсил пари за тези злополуки, защото мисията еее не възможна. Ся, веднъж утрепах един гълъб със страничното огледало.. мухаха. Извода е следния, в населените места, карайте под 50км/ч. Внимание когато ги наближавате и особено близо до стопанските дворове!!! Лятото пътувахме посред нощ, изкочиха диви прасета, но колата имаше система за предотвратяване на блъскане и заби спирачките и не ги блъснахме. Не карах аз, но от тогава, оценявам таз екстра, особено за разсеяните шофьори! Та, блъснеш ли, диво прасе по 100кг.+, Кола няма да остане, а прасето ще избяга. Ся, застрахователната компания се чудят как да НЕ ПЛАТЯТ, а кат да прибере глобата. Пожелавам им, на тия душмани, сблъсък с крава!!!
  • 22 "вЕрвайте" им на АПИ и ще ви "оправят" !

    20 3 Отговор
    Следи има, даваха го преди малко по ТВ -то има много свинска четина по колата. Трябва да се отбележи и ченАПИ бяха изпратили спешно работници да слагат и оправят оградата около мястото на катастрофата, т.е. да заличат следите !
    Кой лъже сега А ?? Естествено, че така, ще кажат АПИ никой и не очаква друго! Проблемът е че вместо да се изясни случая държавните структури се прикриват едни други! Интересно, ако това се беше случило на някоя от харема на Б.Б. ?!?

    Коментиран от #27

  • 23 Инспектор Мадуро

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Омг":

    Смотан кола ли ще кажеш бе айше?!
  • 24 МП4

    0 7 Отговор
    Къде сте тутанкамони :DDD Диво прасе, така влиза под колата излиза и няма кръв, плът и т.н. Просто девойката е карала 140-150 и видиш ли изтървала колата и айде у дерето. Аз нз как може да нямаш страх от всевишния и да не оцениш случая, че е минала метър и е уцелила дългата, не късата клепка, че с тези превъртания и смачкан таван , можеше да има трупове. Ама тя руса шаврант**я и не го мисли по-този начин. Щяха да минат по тънката лайсна, ако бяха казали пор или язовец, ама не ДИВО ПРАСЕ ХАХАХАХААХАХАХХАХХА ужас . . .
  • 25 незнайко

    3 0 Отговор
    КАК Е КАТАСТРОФИРАЛА ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА, СЛЕД КАТО НЯМА ЖИВОТНО ? АКТА ЗА КАКВО Е ? ЧЕ Е ПОВРЕДИЛА МАНТИВЕЛАТА, ЧЕ Е КАРАЛА БЪРЗО ИЛИ Е БИЛА ПИЯНА ? Последното не може да бъде, защото нямаше да са размине с акт !!!
  • 26 Айде сега

    3 7 Отговор
    Няма как да изгубиш контрол над колата и да нямаш вина. Не един, цяло стадо глигани да излезне, трябва да ги видиш и реагираш.
  • 27 Тв=истина

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от ""вЕрвайте" им на АПИ и ще ви "оправят" !":

    Дадоха шепа косми в ръката на бащата на момичето, не по колата. Показаха и здрава ограда, но не и снимка на оградата как е била преди инцидента, дали наистина е била скъсана.
  • 28 Авджиев

    2 0 Отговор
    Не е гаранция , че оградата е скъсана точно на това място . Може да е скъсана 5-10 километра по-нагоре , и прасето което знаем се придвижва много бързо , и плътно по обраслите храсталаци , може да се движило до оградата от страната на магистралата , и да е решило да пресече точно там. Все ми се струва ,че при удар със 100 км ще останат достатъчно много следи от прасето по колата , но ако се плъзне странично , което се случва много по- рядко , би могло да я стресне , извади от пътя , или направи грешно движение с волана от което да катастрофира . Може би трябваше веднага да потърси експертиза от криминалната лаборатория в Бургас и на тази база да си търси правата в съда . Щото полицая идва светва с фенерчето , прасе не вижда , и директно пише акта , а думи и оправдания сигурно е чувал много в такива случаи . а ако е имало и дъжд ,се минава по хлъзгавият член за несъобразяване с пътните условия , и никой вече не може да и помогне.
  • 29 543

    1 1 Отговор
    Не лъже детето, с глигана е говорела по телефона, така се и казва; блъснах се в глиган. Защо не я разбирате и казвате, че лъже!
  • 30 Plameni

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Омг":

    Аз лично съм удрял куче със 140км/ч на АМ Хемус посока Варна -Русе около бензиностанция Шел с Мерцедес 124 ,само счупен фар .Смених само стъклото на фара Bosch от Daskalov Car .Кучето излетя някъде в тревата
  • 31 pantata

    0 0 Отговор
    Yazyaren div pasço e kato T 34 sreşto trabant...600 kg. prazço sreşto 5 çoveka i 7 kuçeta...na kraya 3 kuçentsa raskısani 5 duşi izplaşeni polujivi...pri aytopsiyata samo ot sırtseto mu izkarahme okolo 13 saçmi ako ne beha kuçetata behme kıyma...
  • 32 Honda

    1 0 Отговор
    Е, как да има глиган, като вече са го изяли! Върви доказвай, че нямаш кака...
  • 33 Кат

    0 1 Отговор
    Точно вав този участък има няколко големи дупки по точно ями както и по цялата така наречена магистрала. Най вероятно горското момиче да и минало през трапа и да е изгубело контрол. Преди 15,20 дни лично нацелих точно в този участак яма, грам ах нова гума мишелин и изкревих джанта. Апи не си варшат работата. Само знаят да казват пари ниама за ремонти братя Бьлгари, действаите
  • 34 Номера

    2 0 Отговор
    Пълно е с животни по магистралата. Момичето не лъже. При скорост 50 км има шанс да реагирам адекватно и пак не е сигурно. Само шофьори без стаж и опит и интриги от агенцията могат да говорят измислици.
  • 35 ЦарВул

    1 0 Отговор
    Защо ли си хабите словцата?Момичето да заведе дело по Закона за вината на държавата за вреди приченени от нейни служители т.е.АПИ и МВР!!А на бас,че ще спечели щом не е била сама в колата!!Така,че моето момиче съди ги до дупка!!Не се страхувай,а аста обжалвай в съда ,но си вземи и адвокат!!Тогава ще разберат тъпите полицаи"КОН БОБ ЯДЕ ЛИ"?или да разберат "КАК ПЪРДИ ВЪЛК У ДЖАМИЯ??УСПЕХ!
    ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!АЗ ОСЪДИХ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА "НЕПРАВИЛНО ДИШАНЕ"!
  • 36 Николай

    2 0 Отговор
    Що пък трябва да вярваме на КАТ и АПИ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове