Last news in Fakti

18 Декември, 2019 09:04 8 824 53

Агресия на пътя: Шофьор рита друг, пречи му (ВИДЕО)

  • ритници-
  • псувни-
  • софия

Спрял до мол, мъж е нападнат от друг, който отворил вратата и започнал да го рита

Агресия на пътя: Шофьор рита друг, пречи му (ВИДЕО) - 1
Стоп кадър: Нова ТВ

Пореден случай на агресия на пътя, разказва „Нова телевизия“.

На кадрите се вижда как на булевард в София мъж отваря вратата на кола и започва да рита водача.

На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на бул. „Арсеналски”, за да изчака дъщеря си и да я прибере. С начина, по който спира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява шофьора на едната и той слиза и го напада.

„Първо спря един автомобил с една дама, която започна да ме ругае. Тогава разбрах, че ѝ преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох назад. След което тя потегли. Веднага след това спря друг автомобил, един господин изскочи от него, дойде отвори ми вратата и започна да ме рита и удря в главата”, разказа Петър Томов. Дъщеря му пристигнала и станала свидетел на случилото се. Томов е подал жалба в 4 РУП.

Жертва на агресия на пътя е била и психологът Александра Павлова.

„Стоейки на червен светофар в колона в задръстване, пропуснах водач от дясна пряка да навлезе. Водачът след мен агресира, дойде и се опита да ме вади от колата”, разказа Александра Павлова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СДСотЦРУ

    60 5 Отговор
    Комунистите са виновни.. и руснаците също. Прецакаха ни хубавата демокрация- даже и бананите вече не са ни сладки..

    Коментиран от #51

  • 2 русенец

    60 1 Отговор
    Като няма държава, като няма органи , охраняващи реда - хората се саморазправят ! Това разбира се не оправдава простащината,просто яобяснява. Иначе София е интересен град.
  • 3 Гост

    94 4 Отговор
    Ами там където е бил спрял си е за глоба.Няма как да не се осетиш, че пречиш и затрудняваш движението.Аварийни светлини не дават право да спираш и паркираш където си поискаш.А що се отнася до този ,който го напада то това си е за осъждане по бързо пройзводство за хулиганство.Никой неможе да ти отваря колата и да те напада така.Вината тук е на полицията ,че не налага глоби и за двамата.А и този има късмет ,че човека в колата не го посрещнал с един куршум.Следващият път ще попадне на някой по-изнервен от него и ще го потроши.Мислене трябва и в двете страни какво ще последва от действията им.

    Коментиран от #33

  • 4 Пак глупости

    62 7 Отговор
    Ми сам си е виновен! Някой хора си мислят че където и да спреш стига да пуснеш аварийни няма проблеми.
  • 5 мими

    39 2 Отговор
    Вижте се Ганьовци и единия и другия!!!
  • 6 Пинцеонер

    33 5 Отговор
    Затова държа в жабката мощен електошок ! Върши работа ! Един дебелак се търкаляше на земята , като го опита !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Уаят Ърп

    45 1 Отговор
    Той и някакъв футболист навремето постъпи така, но стана на решето. Внимавайте, биячи! Когато отивате да биете някого рискувате бъдеще в будна кома или парализа от кръста надолу, в добрия случай!

    Коментиран от #27, #53

  • 9 Ивайло

    37 2 Отговор
    Не оправдавам действието на шофьора, който рита другия (все пак не е станала катастрофа с жертви, за да се стига до такава саморазправа), но потърпевшият също има вина в случая, понеже е спрял така, че затруднява движението!!! Много ме дразнят такива, дето ги мързи да отделят една-две минути, за да си паркират колата както трябва в паркомястото, колкото и да е тясно, ами си я оставят на кьостерме или на метър и половина от бордюра, без да се съобразяват, че пречат на движението!!! Но за това си има КАТ, който да глобява за неправилно паркиране, ама май на тях им е по-лесно да кесят в храстите с триногата и да ловят "рибки"!!!
  • 10 Алфа Вълкът

    15 2 Отговор
    ДОБРО УТРО НА АДИЛЕНА РАДЕВА! И СБОГОМ НА НА СУТРИШНАТА ЕРЕКЦИЯ!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 555

    19 3 Отговор
    В България е така: Арендатори не плащат рента, отчуждават имоти потайно - за магистрали, цените растат на всички стоки и услуги, ако доживееш минимална пенсия с пълен стаж, пътища на дупки, в селата мизерия..., обаче иначе сме добре, благодарение на "управляващите"! Те се грижат за нашата сигурност и благосъстояние. Да им дадем още една субсидийка, да се издържат, завалийте?

    Коментиран от #20

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Читател

    40 2 Отговор
    Все тъпанар си мисли, че щом пусне аварийните светлини, може да спре и по средата на кръстовище. И двамата са примати. И "невинно"-спрелият шофьор и "бияча".
  • 16 Ели

    25 2 Отговор
    Свободата свършва там, където започват правата на другите!

    На хората им писна от агресивни наглеци, и сега какво агресорът се прави на ЖЕРТВА, типично ганьовски манталитет.

    Пречиш - махаш се, другото е поезия и е въпрос на време Нормалните хора да реагират!

    Коментиран от #22

  • 17 gggw

    14 2 Отговор
    няма полиция. няма ред. хората започват сами да правораздават - кой как може и както сам разбира правото. въпросът е кога ще правораздаем в правителство и парламент?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 babait

    20 5 Отговор
    малко му е боя,нека спре пак..
  • 20 Фотев

    4 6 Отговор

    До коментар #12 от "555":

    Вярваш ли си ? Какво значи "отчуждават имоти потайно за магистрали"? Първо имотите отдавна бяха отчуждени от червените, разбойнически шайки, направо експроприирани, ако знаеш какво означава тази дума. После едни добри, сини чичковци ви ги върнаха. Магистралите да не са лична собственост на някой, та пишеш за тях със злоба? Комунист си, от тук се вижда. Как беше - магистралите не се ядат. А ми пробвай, може и да успееш. Колкото за рентата естествено, че като не ти дават, работи си земята сам. Ще работиш ако можеш, ама ти не можеш. Некадърен си. тогава не реви. И като работиш си плащай реалната осигуровка. Спри с тая шльокавица и наркотиците, за да доживееш възраст за пенсия. Тогава ще говориш. Червен тъпанар.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 s7un7

    12 4 Отговор
    Няма бит без причина, нормално е детето трудно да преживее видяното, не е лесно да разбереш, че баща ти е страхливец и седи и търпи да го ритат вместо да се защити
  • 25 Ели

    17 1 Отговор
    Да г-жо Павлова един наглец без предимство те засича, втори наглец на тротоара, трети наглец на пешеходна пътека, четвърти наглец ти отнема дистанция, пети наглец пред законният ти подземен гараж - за който плащаш данъци - а детето ти е болно и трябва да го закараш в спешното.

    Всичко това става в разстояние на десет минути.

    Докога, докога цървули ще командват битието ни?

    "Селянията" е поносима до време, има граници на Търпението и възпитанието.
  • 26 Гост

    7 1 Отговор
    България - такава каквата си я пожелахте. Когато ви се разправя, че вървите в обратна посока на нормалното е редно да се заслушате, а не да ръсите със захар пътищата и да разказвате как всички други са тъпи, а българите най-умни и как българите са жертва на световни конспирации. Скоро май ще стане масова евакуация от Територията, защото до сега хората се спасяваха тихомълком - освен тия, които хвърляха камъни назад и нещат и да чуят за "държавата". Успех велики България.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Василев

    17 2 Отговор
    Абе, гледам и се чудя! Абе, как все ватенките, каскетите и комунизма биват намесвани във всяка една ситуация. Колко години ще ви в виновен комунизма, бе? Те минаха 30 години под мъдро, амаериканско ръководство и в Русия и в България, на вас все каскетите ви виновни.
    Тоя побойник в комунизма ли е възпитан? Комунизма ли прави така, че всеки да си спира където иска?
    Днес един келеш на не повече от 20 годинки спря внезапо в едно кръстовище и включи аварийните, за да си говори с един друг келеш, който пък съвсем спокойно бе паркирал в това кръстовище. Хората им сигнализират с клаксон че пречат, а те най-нагло се хилят.
    Комунизма ли докара ферми, брадъри и други примери за пошлост и арогантност? При комунизма ли милиционерите не си вършеха работата?
    Аман от облъчени дечурлига с пъпчиви муцунки, дето пишат коментари под всяка статия и все комунизма им виновен.
  • 29 5777

    2 5 Отговор
    - Знаете ли как да спасите давещ се комунист !?
    - Ами ....... не знам !
    - Браво, правилен отговор !

    Коментиран от #49

  • 30 Гост

    8 2 Отговор
    това не е решението, човека че е бил от пеааастите дето спират като такива е очевидно, явно хич не се е огледал къде точно спира "за малко".
    Но пък да слезеш да го риташ... тук трябва да си още по зле в главата.
  • 31 Ели

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Kakva agresiq iskam da ti dam mursho":

    Уау заповядай, после да не пишеш жалби, и ред сълзи и ред сополи, такива като вас много ги "уважавам".

    Ето Ви истинското лице и речник, псуете - после ревете, че ви бият.

    То и псуенето треба да е с финес, пуста селска душа само Макаренко ви оправя вас, да плетете на две куки чорапчета със звездички, че превърнахте София в клоака.

    Друг ще се научиш да не пречиш на другите, ако растат лотоси под краката ти ще ти простя... ама не растат - обикновен хуманоид си - приеми истината и не рИви - Мементо мори...
  • 32 Обективно погледнато

    20 2 Отговор
    Аве да ви кажа добре са го нариталии ! Напълни се с говеда, които си спират, където и както си искат пускат аварийките и си мислят, че това е някакво ВИП действиве, което им дава право на всичко ! Не казвам, че е правилно да го наритат, но се налага, защото голяма част от тези говеда от друго не разбират. Сега вече е схванал"идеята" !

    Коментиран от #34

  • 33 Патето яки

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    не е спрял, пред него има друга кола
  • 34 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #32 от "Обективно погледнато":

    да ама сега КАТ ще намерят агресора и ще го хванат и ще получи наказание, а истината е че КАТ трябва да следят за тези нередности с паркирането и движението, а не да оставя всичко на произвола като в дивата джунгла.
    знам за булеварди където има забранен обратен, но няма случай да мина и да няма поне един да го прави. Веднъж дори пред патрулка. Резултатът е че резултат няма.
  • 35 Ezio

    7 2 Отговор
    селянина с работните панталони тръгнал да рита, не е попаднал на човека щял е да падне по врат.
  • 36 CapedCrusader

    10 1 Отговор
    Няма човек, който да не го дразнят неправилно паркирали и пречещи на движението коли, но това ли е начина? Ми ако е аварирал и не е имал възможност да спре правилно? А ти скачаш да го биеш веднага... Първо се търси причината, а после следват действия в зависимост от нея. Този паркиралия като каруцар заслужава солена глоба, а този дето налита някой ден ще попадне на по-голям бабаит от него или още по-лошо - на въоражен и тогава жална му майка.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Баи онзиппп

    7 0 Отговор
    Първо за всичко са виновни герб и беззаконието. Това при соца беше рядкост, сега е ужас всеки цървул намерил 2000лв.и купил едно купище и натиска и си мисли че е хванал бог за шлифера. Да ама не.
  • 39 софиянец

    3 3 Отговор
    Половин България вече е в София, трафикът стана кошмарен даже и по кварталите, та все повече такива ситуации ще виждаме. Познат ми разправя, че посрещал на летището английски експерти да помогнат да се направи поредния проект за подобряване на трафика в София. Качили се на колата и хората веднага се заели със задачата, като го помолили да спре и пусне аварийни пред националния стадион В.Левски... Сещате се какво станало - отнесъл псувни и свиркания до десето коляно. Хората му казали, че няма шанс да се променят нещата при такава агресия на пътя.
    Лично за мен ако така ми отворят врата и семейството е вътре, считайте че наглецът е получил стоп патрон в корема. Ама не ме интересува после колко време ще ме разкарват по съдилища и дали ще лежа в затвор.

    Коментиран от #43

  • 40 Дака

    1 5 Отговор

    До коментар #18 от "Селяци":

    А ти от къде си уе градскии, на колко туби бензин си от София уе аа казвай бързо, мишок
  • 41 Гост

    0 0 Отговор
    На тия що не им се превърта видеото?
  • 42 сноу

    17 2 Отговор
    Ами то всичкото говно в кола и непременно трябва да е цъцнато пред входа,пред вратата ,че сякаш то е единственно и то най-здраво мирише.Пред магазини ,вериги с огромни паркинги ,гледаш десетки празни места ,но селю-цигуев се изтъпанил с мършата на метър от входа .Дуе се и се пъчи ,че той и само той, ще решал къде да спира.След малко излиза тлъста циганеса и писва като настъпана жаба" чИ то бЪрманна ба ,Ши спИра дед иска..."Всичкото друго е вариации по темата.
  • 43 Съчувствие

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "софиянец":

    Софиянци, за съчувстване сте. Толкова паплач на едно място, не бих издържал да съм част от това бунище. Но какво да се очаква, като за София, с 1/4 от населението се отделят 60% от държавния бюджет. Ако искате спокойствие, направете референдум, по-малко пари да се изливат в тази дупка, да живне малко и останалата част от държавата и няма толкова да се драпа да стават софиянци.
  • 44 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ханс картечаря":

    Ханс, пак не си си извадил картечницата от задника и ти е нещо неудобно.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Съсед

    3 1 Отговор
    Не съдете човека без да го познавате. Той провинциален бачкатор, дошъл да се реализира тук в големия град. Той не желае да живее по правилата, а така както той сметне за добре. Живее в "елитен" столичен квартал в тристаен апартамент заедно още една маршрутка съквартиранти. Един покрив делят 2 жени, трима мъже и две деца. Притежават общо 5 автомобила, но заплащат зелена зона за 2 от тях. Доста често може да ги видите да седят в колите след 17:30 в очакване края на зоната. Това е профилът на един бияч, който поправя хладилници. Внимавайте кой допускате в дома си, утре може той да поправи вашия хладилник, а може и да Ви поступа.
  • 47 onq s konq

    3 0 Отговор
    Спирам пред фризьорски салон за вдигане на стока от съседен магазин. 4 минути по-късно пикапа ми е запушен от С-класа модел 2005г. Учтиво моля във фризьорския салон да бъде преместен автомобила за да изляза. Отговора от момето седящо на фризьорския стол беше: "Колата ще се махне когато ме оправят". Еми оправих я за 10 секунди. Каквото повикало такова се обадило.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ПЕРНИШКИО

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "5777":

    я знам как да помогнем на краварски трол давещ се , като го измам с винкело по главата .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 а ти си уличен простак

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "СДСотЦРУ":

    това за теб се отнася , разбрали го добре .
  • 52 Аман

    2 1 Отговор
    Като го гледам какъв е пухльо този цайсат недъгавец мнооооого малко му е било боя. Как така "после бил разбрал, че е спрял на забранено място"?! Тея знаци за чий х*й са сложени там бе оооооу от такива като тоя "неразбралите" стават задръстванията защото НЕ че не го е видял знака, НЕ ИМ ДРЕМЕ за него. Малко му е боя.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове