Last news in Fakti

14 Януари, 2020 09:41 3 530 18

Проф. Константинов: Наследникът на Димов ще си сложи главата в торбата

  • нено димов-
  • водна криза-
  • министър-
  • михаил константинов

Историята с режима на водата се повтаря, защото човешката глупост е безкрайна

Проф. Константинов: Наследникът на Димов ще си сложи главата в торбата - 1
Снимка: Фейсбук

За съжаление новините не са много добри. Чака ни суша и безводие. Ще бъдат направени опити да бъде източена и малкото вода в язовирите. Трябва да се прекрати използването на водата им за всякакви други нужди, освен за битови. Предприятията да бъдат така добри да си направят сондажи. Подземните води са 50 пъти повече от тази, които са на повърхността. Това заяви в ефира на БНТ анализаторът проф. Михаил Константинов по повод водния апокалипсис в Перник.

"Историята с режима на водата се повтаря, защото човешката глупост е безкрайна. Една оставка няма да реши проблема. Борисов трябва да вземе специалисти във всяко министерство и да разкара калинките и калинчовците. Не знам кой трябва да бъде следващият министър на околната среда и водите, но трябва да бъде готов да си сложи главата в торбата", смята Константинов.

По думите му опозицията и властта се уплашиха. "Ако тръгнат да падат глави - то те ще са доста и няма да са само сред управляващите". категоричен е анализаторът.

Запитан дали Нено Димов е изкупителна жертва, той заяви, че не може да коментира течащо производство и се надява да излезе цялата истина и да си вземем поука. "Все се надявам, че българинът има някакъв остатъчен разум и инстинкт за оцеляване. Когато има национална криза - правителството и опозицията трябва да се обединят. Ние в момента воюваме за оцеляването си и трябва да се отложи късането на политически глави. Без работа може, но без въздух и вода - не. Да не заплашват така от "Стомана", че ще пуснат в неплатен отпуск работниците си, защото както се казва - ако се търсим, ще се намерим", категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 0 Отговор
    у нас мафията си има държава нещо като октопод

    Коментиран от #14

  • 2 А Стига глупости

    18 2 Отговор
    РОЛЯТА НА ДИМОВ НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНА, тъй като той има ЗАМ МИНИСТРИ, Те съответно имат големи екипи, ДИМОВ ТРЯБВА ДА ГИ КОМАНДВА И НАСОЧВА. ВЛАСТТА НЕ Е САМО ДЖИП И СТАТУТ, ТЯ Е И ДЕЙСТВИЕ ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ХУБАВО, МОЖЕ ДА НЕ СПРАВИ НИЩО /ДИМОВ/ А МОЖЕ И ДА СЕ ПРАВИ ЛОШО - КОСТОВ, ГАГАУЗОВ, всеки 1 перничанин ще ви каже че Димов е ИДИОТ НА 10та СТЕПЕН
  • 3 Българина

    16 2 Отговор
    Почти всички язовири до 89 г са построени между 65 и 75 за 10 г 400 язовира, без еврофондове. Колко тръби смениха и язовири ремонтираха герб за 10г? България е бедна нантечаща вода, климата се промени, държавата спи. Сондажната вода бякъде я има някъде не. Нашето решение като на СА, вода от морето по две тръби покрай Хемус и Тракия. 6 млн души сме шепа народ и тази технология ще е достатъчна да реши проблема завинаги

    Коментиран от #16

  • 4 За съжаление...

    22 7 Отговор
    От такива "професори" сме на такова положение! Всеки всичко знае!
  • 5 В 10сетката

    15 3 Отговор
    Не стига че са без вода а и без работа ще оставят Перничани , който работи в завода.

    Коментиран от #7

  • 6 11666

    12 3 Отговор
    Сложете това недоразумение ,и му гледайте сеира!Жалко за РОДИНАТА НИ!
  • 7 Българина

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "В 10сетката":

    Перник да е за пример как се унищожава и обезлюдява цял областен град! Останаха 27 още. Герб по същата схема обезлюдяват и страната. Изнасяме хора и злато внасяме боклук!
  • 8 Behemoth

    12 2 Отговор
    Най големия спец по всичко....енциклопедист ,малко останаха тия учЕни...
  • 9 Българина

    17 2 Отговор
    Сещате ли се за думите на Ц Бориславова, когато разбрала, че ББ ще става МП? ТОЙ ЩЕ СЪСИПЕ ДЪРЖАВАТА! Пророчески думи

    Коментиран от #13

  • 10 Главен всичколог на републиката

    9 3 Отговор
    Фантазии и слугинаж. Все ни обяснява че 2 и 2 не е 4.
  • 11 Дядо ви Тошо

    13 1 Отговор
    Хехехе казвах ви че това което съм построил не може да го боядисате но се смеехте. Десетки милиярди левове струват язовирите и тръбите които съм положил а сега сте толкова некадърни че едни тръби не може да смените и пак ще окрадете парите.Само калинки и калинчовци има.
  • 12 Лумпена

    10 0 Отговор
    Предстои закон с който ще отпускат пари за водата на бедните"" българи"' . До кога ще правят закони които не са одобрени от нас тези които правим икономиката. Затова ли ВиК умишлено затриваха водните ресурси ,имущество за да имат основание за закони с които ще потъват незнайно още много пари? Лична отговорност и затвор за ВиК шефовете .
  • 13 Лумпена

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българина":

    Да щото и тя малко открадна ,...
  • 14 Лумпена

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "В България мафията си има държава". Роберто Савиано
  • 15 Смешник

    10 2 Отговор
    Засрами се бе Константинов! Спри да си мислиш, че някой ти вярва. Отдавна си се изложил.
  • 16 Некой си

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българина":

    И какво ще я правим тази солена морска вода???
  • 17 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    наследникът, както и предишния ще лапат паричката , каква засуха..държавата се превръща в пустиня, вкарваме боклуци от цял свят...държава контейнер за отпадъци,касае всичко,най вече магазини вериги където зареждат от запад стоки с изтекъл срок или 6 качество..Червен кръст дава помощи на половин България-25кг/ нещо/. Това сме в момента.
  • 18 профи

    1 0 Отговор
    Уважаеми българи, правят ви на маймуни , защото вие се смеехте на бай ви Тошо, когато ви казваше да пазите социализма, че не знаете на какъв чeпaт ще се наденете. BTW , социализмът е достъпен само за богатите държави, а вие в каква държава живеете ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове