18 Януари, 2020 11:11, обновена 18 Януари, 2020 11:13 7 932 95

Решено: Вода от "Белмекен" към Перник през софийската мрежа

  • белмекен-
  • перник-
  • вода-
  • водна криза-
  • бели искър

Ще се построи нов водопровод за около 45 дни, количествата ще са 700 хиляди кубически метра на месец

Решено: Вода от "Белмекен" към Перник през софийската мрежа - 1
Снимка: БГНЕС

На извънредно заседание при министър-председателя днес беше решено да се подава вода за Перник от язовир "Белмекен" откъм язовир "Бели Искър", предаде БНР. Количествата ще са 700 хиляди кубически метра на месец. Ще бъде използвана ВиК инфраструктурата на София. Ще бъде построен нов водопровод през Мало Бучино до Перник с дължина 13 километра и половина и така ще бъдат осигурени необходимите количества вода за Перник.

Работата по това насочване е започнала преди 2 месеца, а мярката ще действа следващите няколко месеца. Още в понеделник ще се поиска разрешение от столичния общинския съвет за ползване на водопровода, за което ще се плаща.

„Софийският водопровод ще даде възможност да прекараме вода от "Белмекен" за Перник. Казвам това, за да не почнат спекулации, че водата на София ще отиде в Перник“, заяви премиерът Борисов на среща в Министерски съвет, посветена на търсене на решения на водната криза в Перник.

„Ако искат всеки ден да наблюдават, да сложат постове, от Белмекен водата през този водопровод ще бъде изтласкана, просто ще ползваме инфраструктурата на „Софийска вода“. Затова е тук и концесионерът. Има тази възможност без да се засегне изобщо водоподаването към София - 300 литра в секунда да бъдат прекарани“, добави министър-председателят

На срещата в Министерския съвет присъстваха министрите на околната среда и водите Емил Димитров, на икономиката Емил Караниколов и на енергетиката Теменужка Петкова, кметовете на Перник и на София - Станислав Владимиров и Йорданка Фандъкова, областният управител на Перник Емил Костадинов, представители на държавната и общинската администрация.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    87 8 Отговор
    В тази държава има 1 пожарникар! :)

    Коментиран от #7, #41

  • 2 Йосарян

    91 26 Отговор
    Айде и София на режим! Мутро Скапана.
  • 3 Лекар БГ

    97 6 Отговор
    Гледам и бившият Ревизоро,сегашен Язовиро на снимката.Самото му присъствие задава резонен въпрос-ще се построят ли и ВЕЦ-ове по пътя на водопровода,собственост на Валентин Златев?
  • 4 обикновена българка

    73 11 Отговор
    Всичките на снимката сте за... едно друго място!
  • 5 КЛЮКАР

    83 8 Отговор
    А язовир Студена, селище от затворен тип ли ще стане????

    Коментиран от #27

  • 6 SAAB

    95 12 Отговор
    Режим и на София ......се очертава ! Стомана Перник ще работи с питейната вода.....както до сега ! А зеленчука ще уволнява поредният минИстер :)
  • 7 Maf1ata BG

    67 6 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Пепи това не е държава щом всички чакат да стане смърт или бедствие за да свършат нещо?! :\
  • 8 На парче

    79 11 Отговор
    За Перник през София от Белмекен, а за половин България откъде? Безхаберието, безотговорността и безстопанствеността на управляващите доведоха да водната криза, а не сухата зима.

    Коментиран от #26

  • 9 Винкелщатд

    67 11 Отговор
    АХА, значи сега ще оставят и София на сухо ,та да може Люси Стойков да продължи да краде вода за "Стомана Перник" ,така ли ?
  • 10 Гербер, върл седесар

    21 29 Отговор
    Жестоко! С това решение си осигурихме 100 000 гласа в секунда от Перник на следващите избори!

    Коментиран от #17

  • 11 Ivan

    48 6 Отговор
    Абе пуснете министъра от ареста и хванете шефа му него затворете небразовани глупаци такива!!
  • 12 Тиберий

    41 6 Отговор
    Голяма далавера Пак някой си напълни гушата

    Коментиран от #65

  • 13 Антон

    59 15 Отговор
    Глупаците от герп начело с баш глупака от банкя както обикновено вървят след събитията! Това е трябвало да се направи още преди 1-2 години когато се вижда че водата в язовира на Перник започва да намалява. Дори и да не потрябва, все някой ден щеше да е резервен вариант както София-Перник, така и Перник_София. Дори щеше да е по-евтино защото нямаше да се изгражда по спешност. Но тъй като начело на държавата е човек прочел една книга нищо не се случва с разум и прагматичност, а единствената движеща сила е комисионерството! И като им запари под крачетата, и видяха че може да са пометени от народното недоволство, някак си намериха решение на проблема. Пак крадци си избирайте, другото крило на комунягите от партия бкп. И още нещо да кажа - София ще захранва Перник с вода по тази схема , просто е казано завоелирано, на белмекен кой знае колко вода няма, снега е 2 пъти по-малко от годишната норма там...и ако не навали обилен сняг до краяна зимата, или проливни дъждове на пролет, очаквайте режим на водата и в София. Отделно там на белмекен водата е за вец, така че като намалее ток от веца, ще вдигнат цената на ел.енергията за да си компенсират загубите от веца. Когато начело на държавтаа са пожарникари, калинки и всякаква подобна свалоч няма как да се случват нормално нещата. Управляващите докараха държавата пдо хуманитарна криза!
  • 14 qwerty

    31 6 Отговор
    за което ще се плаща, тия от Софийка вода се ненавдоха, защото се носят слухове, че и други райони ще захранват по същата схема
  • 15 Белмекен

    52 7 Отговор
    ...само 'дето в яз.Белмекен водата е колкото в яз.Студена...

    Коментиран от #90

  • 16 Ахахах

    64 7 Отговор
    Никъде и никой не казва защо ВЕЦът на Студена, собственост на Пеевски доведе до безводието и защо вчесто Пеевски да построи водопровода с лично средства, ние с данъците си щемму покриваме кражбите и далаветите! (Може би, заштото ББ в огледалото вижда Пеевски)

    Коментиран от #86

  • 17 Последния софиянец

    35 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гербер, върл седесар":

    Ама загуби 2 млн гласа от София.

    Коментиран от #79

  • 18 Боко хъба

    44 6 Отговор
    Яз Студена вече става лично на Дебелия ми брат, а хъб София, ще се управлява от баща му Хидроинженера ! Честито главанаци, пийте една студеа вода за последно, Хау !
  • 19 Просто номер

    38 6 Отговор
    Да се измъкнат от народния гняв. Тая тръба където ще я правят , пернечани ще могат да си измият ръцете един път на ден.
  • 20 Трябва да си луд да оставиш София без

    38 9 Отговор
    вода. Живее полувин България там, столица е, цялата икономика е там. Това означава безводие за полувин България и икономически крах. Боко лесно ще подаде оставка ама калво ще правим после...
  • 21 Чата

    33 6 Отговор
    Ако ви предстои тежко раждане, моля Ви, не търсете акушерки, генеколози, родилни отделения, лекари - млекари, баби и спешни помощи! Час по скоро отидете и се тръшнете пред кабинета на Премиера Борисов! Само така е сигурно, че няма да имате проблеми!!!
  • 22 Лекар БГ

    30 9 Отговор
    Тези хора от снимката не са бездарни.Никога не са спали.Никога не са били след събитията.Напротив.Те са страшно даровити в дисциплината"крадене"/"усвояване"на пари.Сън не ги е хващал,защото са работили на"ползу роду".А родовете им се оказаха едни голееееми....Събитията винаги са ги изненадвали,ама не съвсем.Те,своите банкови и бурканени застраховки въпреки събитията,отдавна са си ги направили.
    Много ме кефи участието и на Фандъкова в цЕлата схема.Такъв управленски ГЕРБ кадър,такава фурия!
    Честито на перничани!/Йорданка решава проблемите само по един начин,да знаете от сега-вдигане на цени/.

    Коментиран от #28

  • 23 Някой си

    35 8 Отговор
    Да не забравите да сложите и два-три ВЕЦ-а на тая тръба.....гербаджийски разбира се!
  • 24 СТАЛИН

    12 8 Отговор
    ОРТАШКАТА РАБОТА КУЧЕТА Я ЯЛИ.
  • 25 Коmapak

    25 11 Отговор
    Имаше един, който обещаваше как за 900 дни Ша ни оправи... Прозвуча ми новината по същия начин. Прах в очите на хората. Дори и да изсипе целия наличен персонал на хидрото няма никакъв шанс да стане за 45 дни. По скоро се огледайте за двоен срок...
  • 26 Byg

    13 38 Отговор

    До коментар #8 от "На парче":

    Какви парчета , вода има в цяла България , решават проблема и на Перник , приключи големият ремонт на водопровода към Шумен. За 2 дни екипи на ВиК отстраниха 25 аварии. По съм склонен на такива ремонти да им казвам авария , а не криза. Криза има само в червените бечури.Само ревлювци , за разлика от червените кхмери и тайфа , ГЕРБ не са теоритици интриганти а действат без много много лакърдийки.

    Коментиран от #37, #40

  • 27 Петър

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "КЛЮКАР":

    Има го като реалена опция.
  • 28 Тиберий

    20 8 Отговор

    До коментар #22 от "Лекар БГ":

    Изчакаха изборите да минат и започнаха да крадат Това на нищо не прилича
  • 29 Да покажат проекта. Ако имат.

    17 7 Отговор
    Да види обществото , колко струва всичко и каква работа може да свърши .
  • 30 Хидроинженера

    37 7 Отговор
    Глучости, просто отлага проблема за 45дни! Видопренсната мрежа на гр София не е изчислена за такъв обем и налягане на водна маса. Скоро ще има по 100аварии на,, централните софийски водопроводи "от силното налягане, а в Перник ще стига едно канче вода!
  • 31 Ингрит

    24 10 Отговор
    Иска да замаже очите заради вота на недоверие който е другата седмица!
  • 32 Rodrigo Duterte

    15 5 Отговор
    Разбира се, политик пусне вода, при нас във Филипини аз прати политик сам копае канала с лопатата и въже на врата!
  • 33 Гражданин

    23 4 Отговор
    А, дали няма да намалят водоподаването към кварталите на София за да компенсират налягането на транзита към Перник?
  • 34 Него

    38 5 Отговор
    Едно да ви кажа - това което ни се представя като решение е София да захранва с вода Перник, но казано по завоелиран начин. Няма лошо , живеем в една държава, но ако не завали до няколко месеца, София става на воден режим! Запомнете го това. Да си министър се искат опит, умения, способен екип, само с далавера и кражба не става!
  • 35 Боклук си Бойко

    20 6 Отговор
    Тъпанари
  • 36 Скоро очаквайте слабо налягане по

    21 5 Отговор
    чешмите в София не че сега няма.
  • 37 Антон

    27 7 Отговор

    До коментар #26 от "Byg":

    Кратуно а вярваш ли че за два дни има 25 аварии. Или всички за знаели за течовете, но никой не ги е ремонтирал. И като видяха дебелия се сетиха да поработят, защото знаят каква народна любов ги чака. Правителството на баце си отива.
  • 38 кур за бсп

    8 31 Отговор
    браво така се действа.нека ги е яд всички измекяри
  • 39 среднощен

    7 25 Отговор
    Да предположим, че София се е разраснала чак до Перник..? От къде ще дойде водата..? Логичен ход на Борисов..! Поне се опитват да правят нещо..?

    Коментиран от #89

  • 40 Кон с капаци

    17 4 Отговор

    До коментар #26 от "Byg":

    Перник и Шумен не са цяла България! В Северозапада язовир Огоста е с такова ниво, че са се оголили останките от двете села, унищожени присаздаването му. Язовир Среченска бара е на минимум( осигурява вода за Враца и Монтана) и така попручи на регионално ниво, а не само това, което гледаш по медиите. Освен това на много места водата е негодно за пиене, поради наличието на тежки метали.
  • 41 Rado

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    А в други един милиционер
  • 42 Тошо Дончев

    26 4 Отговор
    Ясно, ще източат и Белмекен. Там има много вода и като е прекарат през Вец -а ще стане на пари.
  • 43 Селяните мразят София

    16 4 Отговор
    и гледат да я затрият. Вижте кметицата какво гласи около църквата Света Неделя.
  • 44 некойси

    23 4 Отговор
    Нещо ми се струва, че сговорната дружина от тези калинки под зоркото командване на вездесъщия пак ще ги забъркат някакви :) Накрая хем перник няма да има вода, хем може да изпуснат и белмекен ...
  • 45 Да да ама не

    36 2 Отговор
    Само ще ползват водопровода на София и как точно ще стане някой може ли да обясни? Как по един тръбопровод по който тече вода към София ще се присъедини друга вода и накрая водата която е за София ще отиде в София а другата в Перник. Напрово Софийската вода ще я прехвърлят и към Перник . Резултата и София и Перник на воден режим.

    Коментиран от #48, #87

  • 46 Ели

    25 1 Отговор
    А дали да не докарваме по капков път вода от Конго, да скъсим трасето?

    Ревизоро не беше ли лобист едни хора да не връщат 58 милиона лева на държавата?
    Предрекох, че с това безхаберие и алчност БГ ще стане пустиня, заради една шепа престъпници милиардери, около 20 семейства и обслужващия ги държавен и административен слугинаж.

    Питам за протокола.
  • 47 С един удар два града

    18 1 Отговор
    без вода. Колко пари ще струва това мероприятие? Защо не се действа преди8 месеца, когато е могло да се мине евтино и безпроблемно. Кога Гешев ще започне да си върши работа?
  • 48 среднощен

    10 3 Отговор

    До коментар #45 от "Да да ама не":

    Законът на Бернулий..? Също е известен в науките хидравлика и пневматика като "Парадоксът на Бернулий"..? Трябва да се чете, колега, не само да се пише..! Ако ме разбирате..?
  • 49 7777

    23 1 Отговор
    Това решение да вземат от Софийската вода и да я дадат на Перник не е никакво решение. Едно дете от детската градина ще предложи по-добро решение.
  • 50 Ventura

    22 0 Отговор
    Защо ли ми приличат на
    Доньо Доневите герои, които потопиха едно селце!
    P.S. Тримата глупаци.
  • 51 по коментарът

    24 2 Отговор
    Като гледам коментарите, май са мобилизирали всичкото герберастско трол и бясно защитават от всяка критика рапонестия си вожд. Неистово цвъкат минуси на всеки дръзнал да охули любимия кратун и шайката му.
  • 52 123

    32 0 Отговор
    За 13 км тръбопровод как така дадоха цена от 25 000 000 лева без да се направи елементарна количествено-стойностна сметка. Към 2000 лева на метър! Това е няколко пъти над цените, които сме оферирали за такива обекти. Сигурно вече е определена и фирмата-изпълнител.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 И така

    21 0 Отговор
    Герб да стопанисат и Черно море че имам няколко декара навътре и не мога да сея картофи.
  • 56 Behemoth

    17 1 Отговор
    БАЦЕ пак си намери обект за рязане на ленти...
  • 57 самоковски фандък

    26 2 Отговор
    Искам софиянци да ревнат и пародията да стане пълна.
  • 58 незнайко

    11 1 Отговор
    ТОЛКОВА ВРЕМЕ ПРИКАЗКИ ЗА 13 КИЛОМЕТРА ИЗКОП И ПОЛАГАНЕ НА ТРЪБИ !!! Незнам газовата мрежа как се строи но е същото !!! За един месец досега щяха да са готови ако копаеха по 500 метра на ден !!! Разследването нека си продължава.
  • 59 смях

    23 1 Отговор
    България е във военна криза без пушка да е пукнала. Нищо не е на мястото си, все едно, че сме във военно време. Очаквам купони за храна и вода, моментът почти е настъпил. Вода, ток, храна - всичко е в пъти по-скъпо от нормалните и богати държави. За десетина години управляващите некадърници какви ли поразии не направиха.
  • 60 Наблюдател

    17 0 Отговор
    Едни 32 мл потънаха у Павлова... Сега други пари пак ще потънат.....къде е Лилето.... Що се крие.... Нещо я няма у снимките... Да дава парите и у затвора при Нено....
  • 61 Хааа ха ха

    18 1 Отговор
    И какво става с язовир Студена водата отиа във ВЕЦ а не в Перник
  • 62 работохолик

    15 0 Отговор
    Сутрин Баци създава проблеми , за да ги решава вечер , това защото не може да стои без работа.
  • 63 Гост 2

    18 0 Отговор
    Ей така , както са наредени , само че в пълен състав ... По "заслуги" -
    В ИМЕТО НА НАРОДА !
  • 64 инжинер

    9 1 Отговор
    А ПАВЕЦ Чаира какво ще прави. Дано не са го забравили с този проект.
  • 65 кикирикиии

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Тиберий":

    Бейката
  • 66 гост

    7 0 Отговор
    В кв."Кръстова вада" кога ще има канали?
  • 67 Гошо

    17 3 Отговор
    Грам не ме е*е откъде ще карат вода, въпроса е КОЙ ще плати сметката!? 300л/с е поне ф315, изкоп, насип, заварки, заплати, материали, проектиране, надзор, консултанти......, печалба за изпълнителя, нещичко за симпатягите от снимката...., кой ще плаща?

    Коментиран от #73

  • 68 И от къде ше съберете толкоз капачки

    9 3 Отговор
    За това кратко време че да турите тръбата😂😂😂😂😂😂
  • 69 хоминид

    7 4 Отговор
    " Ще бъде построен нов водопровод през Мало Бучино до Перник с дължина 13 километра" Нещо,като "Турски поток". 13 км. БеБе ще го построи за 3 дни. До сега какво са правили,къде са гледали политиците? 10 години се ослушваха,а сега и в Мало Бучино ще ровят. Няма да има спокойствие от думкане,тряскане,ще ни замърсяват въздуха с изгорели газове. Котката ми вече има стрес,като разбра новината.
  • 70 кючук чобан Калитко

    9 0 Отговор
    А защо на снимката горе, дето показва участниците в извънредното заседание, липсва .... – сещате се кой?

    Коментиран от #74

  • 71 Гошо

    12 0 Отговор
    ..... "от язовир Белмекен откъм язовир Бели Искър" как ще стане това като връх Мусала е между двата гьола?! Да не стане като 96 когато Янчулев по същия начин изнесе язовир Искър в Гърция?!

    Коментиран от #91

  • 72 Едни и същи некадърници

    14 1 Отговор
    Наредени на хранилката
  • 73 Гост

    14 0 Отговор

    До коментар #67 от "Гошо":

    Лиляна Павлова .... Тя ще ги плати 32 мл къде са.... У палата и в чужбина..... Защо си изключи ла телефоните....
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Георги

    13 0 Отговор
    НА ТИЯ УПРАВНИЦИ И ЖУРНАЛИСТИНЕ ИМ ЛИ УМРЪЗНА ДА ЛЪЖАТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД? АКО ЕДНА капка вода от язовир бел мекен отиье в перник съм съгласен да ме обесят веднага, а защо трябва по дълго да обясня.
  • 76 Blackthorn

    17 2 Отговор
    Само един нов Тодор Живков може да поведе държавата и натрупалите се проблеми към решаване, и пак ще са нужно десетилетия за да се възстанови държавата от всички поразии. Пропуснах - задължителна национализация на всичко!

    Коментиран от #88

  • 77 Армейко

    17 0 Отговор
    връх Мусала е между двата гьола Спокойно,бе мъж,и Мусала ще отместят,колко му е?! Те една магистрала яко я строят,газопровода също с усилени темпове,та една Мусала ли ще им се опъне и стресира?!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Гербер

    1 13 Отговор

    До коментар #17 от "Последния софиянец":

    Четете и не философствайте. София няма да го усети това. Гласува се само за ГЕРБ. Ясно?
  • 80 Боки съм 😂😂😂

    11 0 Отговор
    Аз викам водата да я вземаме от марс там е доказано че има пък и кражбината ше е нечувана😂😂😂😂
  • 81 Йозеф

    2 4 Отговор
    Аз съм със собствен водоизточник, дреме ми на шнура.
  • 82 Цецо с асансьора

    5 3 Отговор
    Аз си имам вода. Качва ми я по адансьора личната асистентка директно в хола. Чакам я по халат. А вие - дреме ми за вас. :)
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Одъртял комсомолец

    6 0 Отговор
    Cтрaннo! Къдe e Бeл мeкeн, къдe e Бeли Иcкър!? Твa нeщo зa дa ce cлучи трeбe бaя кoпaнe дa пaднe при тoвa нa връх Рилa плaнинa. A и cмият Бeлмeкeн пoнaчaлo oщe oткaктo cи e пocтрoeн e пoлу прaзeн. Инaчe нямaм прeдcтaвa Чaирa дaли въoбщe рaбoти, нo при вcички cлучaи aкo вoдaтa тругнe към Пeрник вeрoятнo нямa дa рaбoти.
  • 85 TürkOğluBayazidEfendi

    2 0 Отговор
    Емилия с мръсни крака!!! https://www.kliuki.net/%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D0%BC%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0/
  • 86 ГОСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ахахах":

    Само, че ВЕЦа не е на Студена, а под стената на яз. Пчелина /Лобош/ и ВЕЦа не е на Пеевски а на човек роден в Перник и е бивш президент.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ahah

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Blackthorn":

    Че бат ти Бойко откъде се е учил - от Винету и от Живков :) :) :)
  • 89 Напомняне

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "среднощен":

    "Поне се опитват да правят нещо."

    На това му се вика "изпуснал питомното, та гони дивото". Маса време си затваряха очите за далаверките на техните хора с ВЕЦ-овете, а когато положението стана нетърпимо, вземат безумни екстрени мерки, пожари гасят...
  • 90 ХХХ

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "Белмекен":

    Водата в Белмекен е по-малко и от половината на Студена.
    Просто това е оправдание за захранване на Перник от яз.
    Искър.Ще вземат две единици вода от Белмекен ще ги
    вкарат в софийската мрежа и от там ще източат десет единици
    вода към Перник.Тъй, че драги ми софиянци стягайте се за
    режим на водата.Това е замислено отрано затова напоследък
    увеличиха цената на водата да може да икономисвате та да
    има и за перничани.

    Коментиран от #92

  • 91 HONGI

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Гошо":

    Язовирите Белмекен и Бели Искър са свързани с тунел.
  • 92 БОЙКО БУДАЛА

    5 0 Отговор

    До коментар #90 от "ХХХ":

    ...ЗАМИСЪЛА НА БОЙКО БУДАЛА ОТ БАНКЯ
    Е ХЕМ ГЕНИАЛЕН..., ХЕМ УНИКАЛЕН...,
    ХЕМ ЗАМИСЪЛА НА ТАЯ ПОРЕДНА
    ГЕРБЕРСКА ДАЛАВЕРА И ШАШМА
    Е МНОГО ПРОСТИЧЪК И ЯСЕН ДАЖЕ ЗА ДЕЦАТА В ШЕСТИ КЛАС...
    ...ТА ЗНАЧИ МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
    И ШЕФ НА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ
    БАШ МАФИОТА БАНДИТ - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
    Е РЕШИЛ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ИЗПОЛЗВА ЛЪЖА И ИЗМАМА,
    КАТО Е ЗАПОВЯДАЛ РЕАЛНО ДА СЕ ОТКЛОНИ ВОДА ЗА ПЕРНИК
    ОТ СОФИЙСКАТА ПИТЕЙНА ВОДА,
    А ПЪК НА НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ КАЖЕ,
    ЧЕ ТАЯ ВОДА УЖ Е ДОКАРАНА ОТ ЯЗОВИР БЕЛМЕКЕН...
    ...ГНУСНА И НАГЛА ЛЪЖА НА ГНУСЕН И ЖАЛЪК ПЛЪХ,
    АМА ТОЯ ГНУС И СМРАД - БОЙКО БОРИСОВ
    СИ Е ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК,
    ГЕНЕРАЛЕН РЕКЕТЬОР, БАШ МАФИОТ И БАНДИТ
    И ТАКА СИ ЛЪЖЕ И МАМИ НЕПРЕКЪСНАТО...
  • 93 Инженер

    3 0 Отговор
    Само че Белмекен е изпразнен по същата схема за правене на ток. Павец ЧАИРА е работел извънредно и не в правилните режими, в рез. На което са повредени 2 от турбините му...
  • 94 РЕЗОНЕН ВЪПРОС

    0 0 Отговор
    Защо я нямаше министърката на регионалното развитие? Нейното министерство също има отношение към водните ресурси.
  • 95 Sofia

    1 0 Отговор
    Зaрaди 50 000 Пeрникaнци бeз вoдa щe ocтaнaт cтoличнитe квaртaли "Cимeoнoвo", "Дрaгaлeвци", "Бoянa", "Княжeвo", "Гoрнa бaня", вилнитe зoни oкoлo тях, грaд Бaнкя, кaктo и ceлaтa Жeлeзницa, Биcтрицa, Пaнчaрeвo, Кoкaлянe и Мaлo Бучинo.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове