Last news in Fakti

27 Януари, 2020 11:00 3 797 22

ДБ: Фандъкова се скри от отговорност

  • йорданка фандъкова-
  • демократична българия-
  • водна криза

Смятаме, че никой в този общински съвет не би отказал вода на нуждаещите се, казаха от ДБ

ДБ: Фандъкова се скри от отговорност - 1
Снимка: БГНЕС

Йорданка Фандъкова не е подписала предложението до Столичния общински съвет за решаване на водната криза в Перник. Това съобщават от "Демократична България".

Ето какво още пишат от коалицията:

Подкрепата на общинските съветници на Демократична България за решаването на кризата в Перник не подлежи на съмнение. Смятаме, че никой в този общински съвет не би отказал вода на нуждаещите се.

Държим обаче ясно да заявим отношението си към безочието на управляващите.

След всички публични уверения от страна на кмета Фандъкова, че тя е гарант за предложението на Министерския съвет, с изненада установихме, че нейното име все пак не стои под доклада за решаването на водната криза в Перник. Като вносители са посочени двама общински съветници от групата на ГЕРБ – Прошко Прошков и Георги Георгиев.

“Ще подкрепя само решение за Перник, което дава 100% гаранции за софиянци”, заяви на предното заседание на Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране към СОС кметът Фандъкова. По какъв начин подкрепя тя решението, без да се подпише под предложението до СОС?

Общинските съветници от Демократична България ще подкрепим решение за предотвратяване на хуманитарната криза в Перник, но настояваме г-жа Фандъкова, която, освен столичен кмет, е и заместник-председател на партия ГЕРБ, докарала кризата в Перник, да спре да се крие зад съветниците от групата си и да поеме персонална отговорност за внесения в СОС доклад. Това може да стане само ако положи подписа си под него. В противен случай ще продължим да имаме премиер, който се крие зад министрите, министри, които се крият зад кмета, кмет, който се крие зад общинските съветници и общински съвет, превърнат в гумен печат на едно непочтено и некадърно управление.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    5 11 Отговор
    100% Фей на хипофизния гном
  • 2 Буков

    48 8 Отговор
    Фандъчето си е една мижитурка. Не поема отговорност за нищо. А и вероятно е отишла на процедура по разкрасяване. За поредната доза ботокс.
  • 3 ХА ХА

    12 40 Отговор
    ГЕШЕВ ООДКАРА ПРОСТИЯТ ХАСКОВСКИ ФАТМАК,СКОРО ИМПИЙЧМТНТ

    Коментиран от #8

  • 4 Някой си

    25 0 Отговор
    Чака нареждане свише.
    Всъщност защо ли си мисля, че Белмекен въобще не е на територията нито на София, нито на Софийска област, а в съвсем друга община.
    Май някой с чужда пита помен прави.
  • 5 Кво друго да очакваш

    21 0 Отговор
    Ква отговорност , само схеми и капитализация.
  • 6 вълк в овча кожа

    37 6 Отговор
    Софиянци имат лош вкус , доказаха го с това , че допуснаха този избор на кмет.
  • 7 предложение

    7 0 Отговор
    Съобщение от шивачницата на затворите:
    Впредвид настъпилите обстоятелства около Пертик, твърдите прахови частици, които "излизат" от ауспусите на автомобилите и т.н. съобщаваме, че преминахме на 3 сменно работно време...
  • 8 Тебе да те подгони

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ХА ХА":

    И манофите също.
  • 9 Valio

    21 3 Отговор
    Тя тая винаги си е била МИШКА.....
  • 10 Привет

    13 4 Отговор
    Абе Пръдльовци от ДБ-а вашия кмет в Слатина защо се крие като мишка за терасата на Пацо Терасата!!!!
  • 11 Софето да е добре!Там са сарайте!

    9 7 Отговор
    Важно е за София да има!Другите не влизат в сметките да пият вода!
  • 12 ТЮФЛЕК

    14 1 Отговор
    бащицата се поизхръли, че за 30 дни ще закара вода до Перник, сега започнаха да осъзнават, че това е автогол, лошото е че кризата с водата остава
  • 13 месара

    4 3 Отговор
    кои и кви са тия де бъ?!
  • 14 Родок

    1 0 Отговор
    Фъндокова ако сгафи. Да знае че Б. Б после ще е (похарчи) - нищо че тои взима решенията глупави. Просто тои е неук.. Без образование и прочие... И затова стигнахме до тук. Но това е само началото.....
  • 15 Явор

    3 0 Отговор
    То и тези от "Демократична България" обещаваха чудеса преди изборите, след изборите какво стана - едно голямо НИЩО! Това не е ли също безотговорно? Само с безсмислени позиции и със сочене на другите хора нищо няма да постигнат!

    Коментиран от #18

  • 16 Kalina

    1 0 Отговор
    Много ясно, че опитват да отвлекат вниманието от себе си и да го прехвърлят към някой друг. Само че като беотговорни, мога с две ръце да посоча първо тях.
  • 17 Станислава

    1 1 Отговор
    На ДБ все някой им е крив, хващат си най-наболялата тема и почват да хранят наред. То така и баба знае. Винаги е лесно да храниш, а случаят с водата е толкова благодатен.
  • 18 Спас безделника

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Явор":

    ГЛУПАКО, АКО БЕШЕ ГЛЕДАЛ СЕСИЯТА НА СОС, ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ КОЛЕЛОТО ВЕЧЕ СЕ Е ЗАВЪРТЯЛО. В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО СА ПАРИТЕ, КОИТО ПАК НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ, АКО СОС НЕ ПОДГОНИ СОФИЙСКА ВОДА " ВЕОЛИЯ".( В.С.); ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ УСВОЯВАТ ПАРИТЕ БЕЗ РАЗЧЕТИ, ГАРАНЦИИ ЗА ВОДАТА НА ГРАДА СА ФАНДЪЧКАТА И ГЕРБ - АДМИНИСТРАЦИЯТА, НО НА ЮНАШКО ДОВЕРИЕ , БЕЗ ДА ПОЛОЖАТ ПОДПИСИ, Т.Е. АКО НЕЩО СЕ ОБЪРКА, ТЕ ПАК ЩЕ СА НЕВИННИ; М.Л.ПОСТАВЯ РЕБРОМ ВЪПРОСА - В СЪДА ВАЖИ ПОДПИСА, А НЕ ДУМАТА! ;А ПЪК, НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ, АКО ЛОЗЕНЕЦ ОСТАНЕ БЕЗ ВОДА, ФАНДЪКОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА УВИСНЕ НА ВОДНАТА КУЛА, ЗАЩОТО МРЕЖАТА НЯМА ДА УСТИСКА ВОДНИЯ НАПОР + ВОДНИТЕ УДАРИ; НЕ Е ЯСНА ПОЗИЦИЯТА НА М.Х., НО И ТАМ НЯМА ДА ОСТАНЕ СКРИТА КАРТИНКА.
  • 19 Васил

    0 0 Отговор
    Партизанските тактики на Демократична България определено много им прилягат, по наследство са им.
  • 20 ДИдо

    1 0 Отговор
    Намерил кой да търси отговорност. Няма по-големи нехранимайковци от Дай България
  • 21 Лерин

    0 0 Отговор
    ДБ продължават да се излагат. Все търсят вината в другите, но не предлагат решения.
  • 22 ДБДБ

    0 0 Отговор
    Къде ви е решението, ДБ? Вие какво точно сте постигнали в управлението на страната и в частност, на град София ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове