Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 22:35 8 250 57

Илиян Василев: Стив Ханке не прави такива изяви безвъзмездно

  • илиян василев-
  • еврозона-
  • българия-
  • валутен борд-
  • стив ханке-
  • русия

Илиян Василев отчете и заинтересоваността на Русия по този казус. А интересът на руснаците е именно в посока неприемане на еврото в България

Илиян Василев: Стив Ханке не прави такива изяви безвъзмездно - 1
Кадър: Честно казано/Архив

''Капацитетът на тези хора да реализират значими стъпки за България е много, много нисък. Това решение изисква мобилизация, комуникационна стратегия, всеки ден да се обяснява. Защото не може да се очаква, че това няма да се посрещне на нож. Обърнаха всичко, че валутният борд е някаква свръх ценност. Нищо подобно. Нито валутният борд, нито еврозоната могат да бъдат щит срещу лошо управление и кражби'', това заяви анализаторът Илиян Василев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Влизането в еврозоната увеличава външния мониторинг, включително в съдебна система, върховенство на закона и т.н. Когато влезем в еврозоната бюджетът ни ще се гледа от от Европейския съвет'', допълни Василев.

''97-а година Сашо Божков ме помоли да оглавя Агенцията по чуждестранни инвестиции. За цяла година в Агенцията имаше 18 000 долара бюджет, за да привлека милиони инвестиции в България. Тогава се обърнах към бизнеса, направих един икономически форум и първият човек, който поканих бе Стив Ханке. Това е умен човек, но неговият проблем е, че хора като него имат твърде генерализирани знания за света, които не могат да се прилагат в конкретни обстановки без да бъдат моделирани. Стив Ханке не е човек, който прави безвъзмездно такива изяви. Голяма част от нещата, които той каза... просто не е вярно. ''Ще стане като в Гърция'', това издава тотално непознаване на нещата, сравнението с Гърция'', заяви Илиян Василев по адрес на Стив Ханке и най-вече по повод на това, че доста български медии се надпреварват да го търсят по въпроса с влизането на България в еврозоната, с което и налагат негативно отношение у българите спрямо евентуалното бъдещо приемане на еврото в България, сервирайки им от сутрин до вечер - Стив Ханке.

Илиян Василев отчете и заинтересоваността на Русия по този казус. А интересът на руснаците е именно в посока непримане на еврото в България, според анализатора.

''Стив Ханке никога няма да импровизира, освен ако не е подготвено'', повтори се Василев.

''Борисов ме помоли да подкрепя еврото, аз го подкрепям и без да ме моли, но неговите хора стоят отстрани и нищо не правят'', коментира още той.

Г-н Ханке е поканен от хората, които направиха кампанията да прехвърлят вината върху приватизационния процес'', добави Илиян Василев.

Как да има референдум за тема, която е чисто тенхническа? Точно като с шистовия газ. Играят със страховете на хората. Няма гаранции срещу глупост. Вярвайте само на хора, които са се доказали'', каза в заключение той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АТИЛА

    53 29 Отговор
    ГEРБ-ГРOБ е истинския наследник на терoриститe от БКП! 75% от ИБ на ГЕРБ са кoмунисти,тоест терoристи!!! Скоро улиците на страната ще бъдат залети от oтрязaни ГEЙбeрастки крaтуни!!! Искам да убияя единствения ГEЙбeрaстки трoл тук!!! СМЪРT !!! КAЗAХ !!!

    Коментиран от #8, #38

  • 2 ало лифтинг

    64 23 Отговор
    Едно си баба Любица Кулезич знае, едно си бае.

    От това че руснаците са виновни за смъртта на Левски до това че са платили на Ханке да ни отдалечава от еврото.

    И този Василев (агент Сашо) подглася.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сух

    57 21 Отговор
    Да бе, англичаните щото са много глупави за това си оставиха лирата. Пък ти си някво светило, ама наядено сигурно..

    Коментиран от #12, #24

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сух

    23 4 Отговор
    П. П. Би ли си заложил главата за думите си?
  • 8 Ганев Маев

    14 25 Отговор

    До коментар #1 от "АТИЛА":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 дикофф

    41 18 Отговор
    Ало, лифтинг?

    КУЛЕЗИЧ, как може да твърдиш че Граф Игнатиев е поръчал да убият Левски?! И че Стив Ханке е агент на Путин?!

    ЗАСРАМИ СЕ, това са ВЕЛИКИ ГЛУПОСТИ!
  • 11 Шопо

    37 8 Отговор
    Заеби ги руснаците! Кажи ми аз що че правим със 110 € пенсия !? А???

    Коментиран от #15, #46

  • 12 дикофф

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Сух":

    Кажи го на Любица...и на тях Путин им е платил, за да не приемат еврото.
  • 13 Амин

    26 13 Отговор
    На тоя му излизат сороски сперматозоиди през ушите.Препил е с натовско семе.
  • 14 Авиокомпания Балкан

    16 11 Отговор
    Бля, бля... и.. бля, е Аман от ... евроразбирачи!

    Коментиран от #48

  • 15 Бсп

    14 23 Отговор

    До коментар #11 от "Шопо":

    Същото като с пенсия от 220 лв. Да си работил навремето за повече пари и да си си плащал по високи осигоровки. Сега и Путин да дойде никой няма да ти напрай пенсията 1000 евро, а хлябя 1 рубла. И не ми обеснямай как цените ке скочат двойно а пенсиите ще намалеят двойно. Защото ако имаше акъл, нямаше да чакаш на пенсия от 220 лв.

    Коментиран от #36, #56

  • 16 КОЙ КОЙ

    25 8 Отговор
    Кой и плаща на тази баба по 10 хилки месечно, да ни залива с психодесни простотии.?
  • 17 Onq s konq

    31 8 Отговор
    Проблема е следния. Народа няма доверие на това правителство. Защото няма как за година време стоките да поскъпват с 20% а доходите да растат с 10%. И наи нагло да ни лъжат, че растем и че покрай магистрала Тракия заводи никнели като гъби. Абе ей.
  • 18 Антисоциалист

    23 7 Отговор
    Господа, г-н Илиян Василев ни съветва кому да вярваме без да назове името му, та и твърди: "Вярвайте само на хора, които са се доказали''.
    Въпросът за вярата е религиозен, вярата в оделна личост е съмнително оправдана, но няма причина да се твърди, че г-н Стив Ханке не се е доказал, а г-н Илиян Василев се е доказал.
    Да докаже някой обратното?!
    И още...
    Помолил бил г-н Борисов г-н Илиян Василев да подкрепи еврото?! Ударил го на молба, а?! Хайде де!
    А може ли г-н Илиян Василев да подкрепя ли една от световните валути "евро"?!
    Как се подкрепя световна валута от някой си г-н Илиян Василев?!
    С икономика, т.е. със стопанска дейност?!
    С верски проповеди?
    А коя е религията на г-н Илиян Василев?!
    Сещате се, но ще го изкажа:
    - "Слугинаж".
  • 19 ПРЕС СТИТУТКИТЕ

    10 1 Отговор
    Нямат Почивен ден !
  • 20 Илия Василев

    17 5 Отговор
    ТРУБАДУР на днешният криминален капиталитал. Сиреч МАФИЯТА !
  • 21 ПРЕХОДА е КРИМИНАЛЕН

    5 7 Отговор
    ПРЕВРАТ и установяване на ГЕНОЦИД и ФАШИЗЪМ !
  • 22 Анатема на Сашо Нереза

    10 7 Отговор
    Гробарете-комуняги нагледно доказаха, показвайки как, въпреки валутен борд могат да крадат безогледно и то много яко.
  • 23 Революция за установяване справедливост

    8 9 Отговор
    Ужасът за днешната МАФИЯ ни е НАРОДНАТА РЕВОЛЮЦИЯ и народен съд !
  • 24 До 4

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "Сух":

    Англия е империя и другар на САЩ, която влезе в Евро Съюза да го командори и подчини на САЩ, а след като Евро Съюза клекна пред САЩ Англия го напусна и сега организирва друг съюз с подкрепата на САЩ!!! В България само БГ мафията използва икономически Евро Съюза, като цената я плащат българските граждани!!!! Ние дори да напуснем Евро Съюза няма къде да отидем за жалост. Ще бъдем самички и отритнати от всички. А ако напуснем Евро Съюза под управлението на Герб, тогава вече ептен ще се разгони фамилийката на народа и 1994 година на мутрите с бухалки ще се стори на гражданите като романс. В момента Евро Съюза е единствената сламка за която да се хвани давещата се България!!! Аз съм противник на ЕвроГейския Съюз, но фактите са че никой друг не ни иска. Жалко че няма да влезем в еврозоната, защото щеше да има малко повече контрол. Цялата БГ мафия е срещу еврото, защото продават стоките си на европейски цени, но дават Африкански заплати и искат така да си продължат занапред
  • 25 Както и да я въртят !

    10 8 Отговор
    Смяна на системата и Съд ще има !
  • 26 Пешо

    13 8 Отговор
    Пълни глупости говори този човек. Сега започват да плюят по Стив Ханке. Обаче той отговори много точно на конкретни въпроси. За разлика от всички хора които излизат по медиите и нищо не казват.
  • 27 plamen85

    7 0 Отговор
    MUXOBOIKO SKAPANO NEDORAZUMENIE
  • 28 Onq s konq

    9 6 Отговор
    Значи я вервам на Муравей РадееИ на Иван Костов. Та те казаа така:- Влезнем ли в чакалнята ЕРМ борда отпада и лева щел да стане плаващ. Тиква премиер и плаващ лев е много лоша комбинация, лева мой да потъне. Я съм за еврото не ме разбирайте погрешно, ама премиер да е Иван Костов и министър на финансите Муравей Радев. Иначе не.
  • 29 Onq s konq

    7 6 Отговор
    Две години лева да плавал свободно и Бойко да е премиер. Олеле майко. Че се напикайм от смех.
  • 30 Onq s konq

    8 8 Отговор
    А великата Тиква специалист приел закон , че нямало да птриемем еврото ако курса не е 1.95лв за 1 евро. Е лева две години щел да плава свободно, ми ако се удави лева през тия две години? Как че го продадем на 1.95лв за 1 евро? Туй мой да стане само ако Тиквата стане премиер на Европей
    ския съюз. Демек точно никога.
  • 31 Onq s konq

    5 4 Отговор
    Та ей това иска да обясни Ханке. А куфарчето го е дал 97г на Петър Стоянов. Костов каза че незнае нищо и не го е и виждал, и не лъже щото взе власта знаете кога. Аве Пешо кажи си къде си заровил кучето.
  • 32 бай Шиле

    9 4 Отговор
    В тази посока на изказването Илиян Василев също не го прави безвъзмездно.
  • 33 Гост 2

    9 5 Отговор
    Този е ясен отдавна - продал се е .
  • 34 Български по хелзинкски комитет

    9 3 Отговор
    Мнението на агенти на чужда държава /дори и на най могъщата/,не следва да имат значение за българите.
  • 35 случайно минаващ

    3 6 Отговор
    Най голямата грижа на Русия е дали България ще приеме еврото.Големи мръсници са тия руснаци.Даже имат забрана за влизане в Русия на този Илиян.Мръсници такива.

    Коментиран от #50, #53

  • 36 Глупак😂😂😂

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бсп":

    Глупак
  • 37 Marinov

    5 4 Отговор
    На КРИВ Х ..И и Козината пречи, а на Господина и ПСИХЯСАЛИТЕ ни Властващи им вечно пречи Русия и НАРОДА!

    Коментиран от #40

  • 38 Eistee

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "АТИЛА":

    Чета-чета и започвам да се смея. Безотговорни твърденя, липса на логика, несвързана реч, липса на култура и елементарни знания за правопис, Всичко това винаги е комбинирано с лаене срещу правилството и една партия, от която тези, които ти плащат много се страхуват. Интересно защо се страхуват толкова? Защо не се страхуват от БСП? Защо не се страхуват от ДПС? Ами ти плащат само и единствено да виеш срещу ГЕРБ? Дали отговорът е, че нито БСП, нито ДПС някога са правили нещо полезно за България и съответно разумните хора никога не биха гласували за тях, съответно те не представляват опасност. Мога да те разбера - с тези умения, които ти липсват за теб всяка стотинка... а-а-а, пардон, копейка е важна. Ти не можеш да си позволиш да си честен, да се огледаш, да видиш как България върви напред и нагоре, хазната се пълни, безработицата спада, престъпността си съществува, но вече без да е белязана от онази безочливост и наглост, която мутрите имаха, докато БСП и ДПС бяха опънали чадър над тях, хората в България се развиват, образоват, правят планове за бъдещето, жените раждат. Ти нямаш моралната устойчивост и достойнството да кажеш "Да, ако не бяха ГЕРБ сега щяхме да сме на дъното на поредната криза, предизвикана от некадърното и крадливо управление на БСП и ДПС", въпреки, че се вижда и с просто око. Жалко за теб - всеки си избира дали да е човек или парцал под наем.

    Коментиран от #45

  • 39 Гарантирано!

    6 2 Отговор
    В България са гарантирани само мизерията на мнозинството и наглите кражби на "богоизбраните"! Гаранционният фонд , и той, какво ли гарантира, като е с 1 милиард дефицит след КТБ??? Иначе всички банки гарантират, а скоро ще гарантират и отрицателни лихви по депозитите, а след това предстоят и други "хубави" неща! Честито на печелившите!
  • 40 Eistee

    6 1 Отговор

    До коментар #37 от "Marinov":

    Народът не видях да е споменат някъде. Измисляш си за да нагодиш нещата както те устройва? Относно Русия - ако смяташ, че Русия не е замесена във всеки значим политически ход на Балканите, значи че си голям наивник. Не ги обвинявам - те са огромна държава, с огромни апетити и интереси навсякъде и съответно са силно мотивирани и напълно технически и материално способни да се месят навсякъде. Обвинявам нещастници като теб, които живеят с глава пъхната в задника, дишат собствения си метан и вместо да изправят гръбнак и да си отворят очите, размахват траспаранти "Ухае ми на рози!" и "Вечна дружба!". Мисли! Помни! Вади си изводи! Не бъди пионка! Само ако хвърлиш поглед върху ситуацията от следната гледна точка: "Ако бях на мястото на Русия и можех да обърна порцеса по присъединяването на цяла една страна към Евро-зоната, като инвестирам една скромна сума за да мотивирам един уважаван в тази страна икономист с голям авторитет да изкаже мнение (което предварително знам, че е точно такова, което ми трябва) и една още по-скромна сума, за да накарам един наемен журналист да му зададе ТОЧНИТЕ въпроси и после да предаде за публикуване отговорите ТОЧНО по начина, който ми е изгоден, ДАЛИ ДА ДАМ ТЕЗИ ПАРИ или да си ги спестя и да си ги трупам на пачки, за да си подпирам с тях вратата на трезора?" Ъмм? Ти как мислиш? Без да си цапат ръцете. Без да се ангажират. Без да е нужно да инвестират кой-знае-какви средства. Без да се замесват пряко. Без да ги усетят дори. А пък не
  • 41 Eistee

    5 2 Отговор
    ...Без да си цапат ръцете. Без да се ангажират. Без да е нужно да инвестират кой-знае-какви средства. Без да се замесват пряко. Без да ги усетят дори. А пък нещата тръгват точно както на тях им е изгодно. Как смяташ? Дали пък не стоят зад това? Дори самото допускане, че не са замесени означава да ги наречеш некадърници и глупаци. А те не са нито некадърни, нито глупави. Направо не ви разбирам вас русофилите. От една страна смятате Русия за голяма работа, от друга страна, опре ли се до взимане на становище дали руснаците са се държали умно, планирано и са мислили в перспектива, всички реввате "НЕЕ! ТЕ НЕ СА СПОСОБНИ НА ТОВА!". Е, последно? Умни и достойни за възхищение ли са и съответно замесени във всички гео-политически процеси, дърпайки чергата към себе си или са индеферентни дебили, които нищо не похващат, да не би интереса на един малък бивш сателит от съветски времена да пострада?
  • 42 гост

    9 2 Отговор
    У нас много се различават банковите условия от тези в еврозоната. За превод към чужбина таксите са до 200 евро, а в Германия под 1 евро. Лихвите ни са 3-4 пъти по-високи, банковите такси са в пъти по-високи, времето за преводите е 2 работни дни, превалутира се всеки превод с поне 0.5%. Ако сме в еврозоната това не трябва да съществува и банковите условия трябва да са подобрят значително.
    Хубаво е ползите и вредите да се обяснят компетентно за да може всеки сам да прецени.
    Истината е, че банките се съпротивляват на въвеждане на еврото, защото това ще спре възможността за свръх печалбата им (над 1 милиард за 2019г.)
  • 43 onqskora

    3 6 Отговор
    На тоя парцал eбax жена му на задна.Евтино беше,после на отиване байрактаров я посрещна и я опипа отдолу преди да се е подмила.Да провери амортизацията.
  • 44 Значи

    7 3 Отговор
    Аналлизатор ги разбира повече нещата от другарят Стив Ханке. Браво. Той сигурно може да му преподава икономика че човека сигурно има нужда от такъв велик гений който да му ги обясни нещата.
  • 45 ......

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Eistee":

    Защото народа не усеща благоденствието по джоба си.Защото се назначават некадърни,алчни,принципа наш човек е застъпен на 100процента.Обяснете как тъкачка от силистренско село става секретарка,как незнаещ български става учител по български и история,как държавен чиновник не знае къде е Пекин и как от доносник при БКП ставаш виден член на ГЕРБ в Силистра.Всичко в града е преразпределено и как депутат от патриоти,бивш Герб,заявява че предпочита да храни кучета,вместо да помага на хора.....
  • 46 Смях

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Шопо":

    Ами да беше работил повече, та да ти е голяма пенсията. За мързел, пиене и пушене големи пенсии не дават.
  • 47 Сизифа

    3 3 Отговор
    Василев! Не си губи времето да обясняваш нещо на тоя прост народ! Бунаците не искат евро. Они хотят рубль.
  • 48 Хихи

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Авиокомпания Балкан":

    А ти, тавариш си от тия, дето нищичко не разбират.
  • 49 Умно село

    1 1 Отговор
    Един от многото ибрици
  • 50 goni

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "случайно минаващ":

    Човека се е доказал!:) Единственият българин със забрана да влиза в Русия!:)
  • 51 Дидо

    2 0 Отговор
    Агент на ДС е този анализатор
  • 52 Оле

    1 2 Отговор
    Поредният натегач ! Искат с всички сили да ни набутат в еврозоната , макар да е ясно, че жизнения ни стандарт ще падне още (ако има накъде) !
  • 53 Дидо

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "случайно минаващ":

    Нарочно има забрана за да го смятаме за дисидент
  • 54 Случайно ли Илиян Василев е бил

    2 0 Отговор
    Дипломат в Москва ! Тази поверителна задача се поверява не на кой да е а доказана лукава подлога !
  • 55 Ханке ? Е щом е Ханке

    0 0 Отговор
    Неговият "Белот" - от 20 , бие нашата "Майорка от 50! Щото бил Ханке. НАРОДА яде ит Дермокрацията и от Приватизацията и от Ценностите и от Просперитета и от Свободата - затуй днес от проблеми го боли главата ! Не ние а Ханке ще ни казва - как да живеем.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОГАТО СИ СИ ПРОДАЛ ЖУРНАГЪЗТИЧЕСКАТА ЛИЧНОСТ - "УМИРАШ" -НЯКОЙ БИВШ ТА БИВШ ДА ТИ СЕ" ПУПИ" В "ИНФОРМАЦИЯТА " !!! И ЖУРНАГЪСТИЧЕСКИ ВОПЪЛ : " МА КАК ДА СТИГНЕШ ДО НЯКОЙ НАСТОЯЩ ПОДОБЕН ЛАПУНДЕР " !?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове