ФАКТИ.БГ

Кабинетът заради COVID-19 ще вземе нови 10 млрд. дълг през 2020 г.

Други 70 млн. лв. ще платим за лихви

Публикувана: 30 Март, 2020 22:07
404 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 10774
Кабинетът заради COVID-19 ще вземе нови 10 млрд. дълг през 2020 г.
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.7 от 37 гласа.

Кабинетът се отказа от планираните 2,2 млрд. дълг за 2020 г., за да вземе нови 10 млрд. лв.
Правителството прие проект на ЗИД на Закона за държавния бюджет на Република България
за 2020 година, съобщиха от правителствената пресслужба.

В контекста на предлаганото увеличаване на дефицита (3,5 млрд. лв.) и осигуряването на допълнителен капитал за ББР (700 млн. лв.), което общо възлиза на 4,2 млрд. лв., както и за гарантирането на достатъчно ликвидни фискални буфери в случай на по-негативен от очаквания сценарий, се предлага увеличаването на лимита за поемане на нов държавен дълг по чл. 68, ал. 1 от ЗДБРБ за 2020 г., като текстът „2,2 млрд. лв.“ се заменя с „10 млрд. лв“.

В тази връзка е и предвидено увеличаване на разходите за лихви по държавния бюджет в размер на 70 млн. лева.
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет проведоха чрез видеоконферентна връзка извънредно правителствено заседание.

Правителството одобри проект на Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 година. Необходимостта от изготвяне на законопроекта произтича от очертаващата се невъзможност да бъдат постигнати заложените фискални цели с разчетите към ЗДБРБ за 2020 година.

Причините за това са, от една страна, необходимост от осигуряване на допълнителни разходи в изпълнение на Закона за мерките и действията по време на действието на извънредното положение и, от друга страна, прогнозираното към момента влошаване на параметри на приходите по бюджета.

От фискална гледна точка България се намира в добра кондиция на прага на извънредната ситуация, предизвикана от разпространението на заразата с COVID-19. Дисциплинираната и последователна политика за поддържане на положително или близко до балансирано салдо през последните години позволи да бъдат запазени буферите във фискалния резерв.

Параметрите по изпълнението на бюджета към момента на обявяване на ситуацията на извънредно положение в България по консолидираната фискална програма са добри и се отчита текущо превишение на приходите над разходите. Това обаче е само моментното състояние на фиска на прага на настоящата безпрецедентна криза.

Разработените базов и алтернативни сценарии на развитие на макроикономическите индикатори в годишен план очертават сериозно изоставане при основните данъци и осигурителни вноски спрямо планираните параметри с разчетите към ЗДБРБ за 2020 година. Причините за прогнозираното неизпълнение на приходите са комплексни – външни и вътрешни фактори – като те ще допринесат за намаляване на вътрешното потребление, свиване на износа и вноса, по-ниска от планираната заетост, промени в допусканията за цената на суровия петрол и курса на щатския долар и др.

Разчетите при изготвения базов сценарий очертават неизпълнение на годишните прогнози по приходите в общ размер на около 2,44 млрд. лв., като ще бъдат засегнати основните данъци - ДДС, акцизи, корпоративни данъци, ДДФЛ, социално-осигурителни вноски и др. Размерите на очакваното негативно отклонение на разчетите по приходите налагат актуализацията на годишната цел по отношение на бюджетното салдо за 2020 г., като се предлага то да бъде дефицит в размер на 3,5 млрд. лв. (2,9 % от прогнозния БВП).

Освен неотложните разходи по превенция на разпространението на COVID-19, приоритет са и мерките за подкрепа на икономиката и заетите. За запазване на работните места в страната правителството предложи и след обсъждане в Съвета за тристранно сътрудничество бе приета т. нар. мярка „60/40“, състояща се в поемане от страна на държавата на 60 на сто от осигурителният доход на заетите в предприятия, чийто бизнес е пострадал в най-голяма степен от въведените извънредни мерки за овладяване разпространението на заразата от корона вирус.

За обезпечаване на необходимия ресурс по бюджета на Държавното обществено осигуряване (ДОО) за фонд „Безработица“ се предлага увеличаване на трансфера от държавния бюджет за бюджета на ДОО в размер на 1,43 млрд. лв., в т.ч. 1 млрд. лв. за допълнителни разходи и 430 млн. лв. за компенсиране на очаквано неизпълнение на приходите по бюджета на ДОО.

Във връзка с обявеното извънредно положение и планираните от правителството мерки за подпомагане на икономиката, е предвидена допълнителна възможност за издаване на държавни гаранции по заемни споразумения за финансиране на Българската банка за развитие в размер до 700 млн. лева.

В контекста на предлаганото увеличаване на дефицита (3,5 млрд. лв.) и осигуряването на допълнителен капитал за ББР (700 млн. лв.), което общо възлиза на 4,2 млрд. лв., както и за гарантирането на достатъчно ликвидни фискални буфери в случай на по-негативен от очаквания сценарий, се предлага увеличаването на лимита за поемане на нов държавен дълг по чл. 68, ал. 1 от ЗДБРБ за 2020 г., като текстът „2,2 млрд. лв.“ се заменя с „10 млрд. лв“. В тази връзка е и предвидено увеличаване на разходите за лихви по държавния бюджет в размер на 70 млн. лева.

На извънредното заседание правителството прие също така изменения и допълнения на Правилника за прилагане на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство. Промените се налагат във връзка с влезналите в сила на 7 февруари 2020 г. нови разпоредби на Закона за съдебната власт в преходните и заключителни разпоредби, относно правомощията на Бюрото по защита при главния прокурор.

С проекта на нормативния акт се дава възможност директорът на Бюрото да бъде подпомаган при изпълнението на функциите му от повече от един заместник-директор в зависимост от длъжностното разписание на служителите в структурите. Директорът на Бюрото по защита при главния прокурор ще организира охраната на прокурори и следователи, застрашени във връзка с изпълнение на служебните им задължения.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.7 от 37 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
даже закъсня тиквуна
1 Отговор
Някой изненадан , няма изненадани.

Коментиран от #117, #128, #133


Оценка:
-6 +387

Дельо хайдутин
2 Отговор
Честито на внуците ни!!!

Коментиран от #17, #178


Оценка:
-4 +357

Барба Гани
3 Отговор
Я елате гущерчета при батко.

Оценка:
-3 +266

Тиберий
4 Отговор
Преди малко ви казах нещо Всичко е на кредит

Оценка:
-5 +235

така така
5 Отговор
Вижтте го пълния БОКЛУК!!!

Коментиран от #41, #54


Оценка:
-5 +297

Hhhhhhh
6 Отговор
Не знам какво да пиша. Шок и ужас. Кой ще ги връща като ги раздаде.........

Коментиран от #19, #96, #105


Оценка:
-5 +265

БОЗА
7 Отговор
Не стига,че теглят заеми,като,за световно...ами и обикновените хора-народът(който им е и работодател)е винаги ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО...гербаджии МРАЗЯТ собственият си народ...народът им отвръща с ВЗАИМНОСТ... ;-)

Коментиран от #209


Оценка:
-4 +288

Гост
8 Отговор
ИЗРОД. С тези 10,стават 38 милиарда дьлг при БОКО Бьлгароубиец..Господ ще те накаже за тоя геноцид.

Коментиран от #383


Оценка:
-6 +323

За Българите
9 Отговор
Малко са да вземе 50мил. да има нещо и за тях. Че как се кара на една заплата 😂

Оценка:
-2 +174

Гого
10 Отговор
Той тоя само това може

Оценка:
-3 +189

Гост
11 Отговор
Айде българетаааа, да ви е честито. Тоя кабинет изтегли 28 милярда, айде да ви е честито. Барселона, Барселонаааа

Оценка:
-3 +261

Цола Драгойчева
12 Отговор
Закопа държавата тоя!

Оценка:
-3 +237

коки
13 Отговор
Нека пълненето на офшорки и купуването на барселонски къщи започне сега,пък народа дружно ще духне на Бойко многоточието

Оценка:
-5 +205

ами
14 Отговор
лошо няма...можеше и 100 млрд да изтегли...то електората не му пука , че после той ще го връща. явно боко усети , че трудно ще го изберат и реши да пооткрадне каквото може. а може и да раздаде едни 10% увеличение на заплатите на държавните служители и даскалите и так може да го изберат

Коментиран от #331


Оценка:
-4 +193

Госあ
15 Отговор
😂 е не ! Това е тотална подигравка ! При положение, че тестовете се плащат от пациента и то с 3х завишена цена,при положение че маските се плащат от хората и то с 5-10х завишена цена, при положение, че за т.нар. бизнес са предвидени 500млн лева и но не се изплащат, при положение, че за лекарите са предвидени по едни смешни 1000лв и те не се изплащат, при положение че ЕС щял да отпусне някакви пари и имало 1.5 млрд лева излишък, за какво са тея 10млрд 🤬 ???

Коментиран от #28


Оценка:
-5 +251

Бат Бойко
16 Отговор
Разпуснах парламента. Сега ще си тегля колкото искам. ХА ХА ХА! На мене според потребностите, на народа според възможностите. ХА ХА ХА ХА ХА ХА! БУЛЮ, БУЛЮ, БУЛЮ!

Оценка:
-2 +190

гост
17 Отговор

До коментар #2 от "Дельо хайдутин":


И на ПРАвнуците с тази икономика.... Ама друго решение има ли?

Коментиран от #29, #197


Оценка:
-4 +93

Боко бедния милиардер
18 Отговор
Последен удар главанаци, ще ме извинявате, амааа да го....бедните ! Пунта Мара и катарзис, пачката е по-важна!

Оценка:
-2 +150

Последния софиянец
19 Отговор

До коментар #6 от "Hhhhhhh":


Няма да ги раздава бе. Отиват директно в ББР, при Пеевски.

Оценка:
-1 +154

Философа
20 Отговор
10 години управление на кредит. Държавата е продадена на банките!

Оценка:
-3 +176

бай Шиле
21 Отговор
ОТ КОГО ЩЕ ВЗЕМЕМ 10 МИЛИАРДА? МВФ?

Коментиран от #51, #121


Оценка:
-1 +115

1.5 милиарда идват от Европа
22 Отговор
+ 10 милиарда дълг сега и още от 3,5 излишък на 1,5милиарда дефицит т.е 5милиарда безследно изчезнали за 1 месец като дръпнеш чертата за 2 месеца стават 16,5милиарда

Оценка:
-1 +167

Гост
23 Отговор
Аз булгар, ти булгар. Ние сма тарикати, не сме като балъците в европата. Боко, Борислава, Барселона.

Оценка:
-3 +118

нещо ми навява размисли
24 Отговор
''Вместо това армията ги задържа и отвежда в Търговище, където се свиква трибунал, който да реши съдбата им. Няколко дни двамата живеят в стаичка в казармата. На Коледа те се изправят пред съда, седнали стол до стол на малък чин в ъгъла, докато около тях прокурори и адвокати коментират действията им. Чаушеску е обвинен в престъпления срещу държавата, геноцид срещу собствения си народ, откриване на тайни сметки в чужди банки и подкопаване на икономиката.''

Оценка:
-2 +141

е то това
25 Отговор
електората го иска...така се е наплашил , че поддържа карантината,спирането на икономиката и всичките преувеличени мерки които боко предлага. сега ще раздадат едни пари уж да спасят бизнеса...но на нашите хора,ще поналеят в банките,ще построят някой стадион ииии дори може и оръжие от америка да закупим

Оценка:
-2 +114

Буда
26 Отговор
Честито на всички българи , които ще направят мутрите мултимилионери ! Въобще не се жалете , нали знаете биографията на индивида от снимката ! Вижто го добре !

Оценка:
-3 +139

Ронин
27 Отговор
Дюшеш му дойде всипко 10 милиарда от които ние пак нищо няма да видим! Това е шайка!

Оценка:
-3 +145

Гост
28 Отговор

До коментар #15 от "Госあ":


Баш ми е драго. За Борислава в Барселона са. Да има бутици и да носи гучи и смучи. Айде да ни е честито на всичките българената.

Оценка:
-4 +131

Дельо хайдутин
29 Отговор

До коментар #17 от "гост":


Путин прави мобилизация, след разговора с Тръмп. Скоро американските бази в Европа ще се изнесат, като в Афганистан, Ирак и Сирия. Нема пари.

Коментиран от #42, #176


Оценка:
-3 +94

Тодор Живков
30 Отговор
Несъществуващите мои заеми са НИЩО за 45г., но на ГЕРБ заемите за 10г. ВЕЧЕ СА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, които ще плащате народе мой от залакът си и не виждам след колко столетия ще ги изплатите народе мой.

Оценка:
-1 +126

Български по хелзинкски комитет
31 Отговор
Овце-е,много поздрави от леля ви Сталинка.

Оценка:
-2 +113

Дам
32 Отговор
Тегли Баце! Народа черпи!

Оценка:
-2 +129

Гост
33 Отговор
Опа . Сега вече разбрахме всичко.

Оценка:
-2 +123

Шекспир
34 Отговор
Трябват им 4,2 млрд а те смело дърпат 10.Разбрахте ли защо отвързаха лева от МВФ и приеха някакво законче което уж гарантира курса.Е ако не сте разбрали скоро ще го разберете

Оценка:
-2 +126

Владко
35 Отговор
Ох на батяяя, дупе да им е яко на овцете. Ще има да връщат до девето коляно. Добре, че не плащам наем, а и ще ги развъртим по нашите фирми, от комисионната ще си взема после някоя виличка в Испания и дим да ме няма.

Оценка:
-4 +105

Румпелщилцхен
36 Отговор
Този Кабинет спешно трябва да изчезне от картата вече.

Коментиран от #390


Оценка:
-2 +134

Русенец
37 Отговор
А тъй, а тъй, а тъъъъййй! 100млрд тегли! Закопай го тоз народ! Па ти си купи остров, държава, континент, ма*а ти ненаядена.....

Коментиран от #66


Оценка:
-1 +127

2959
38 Отговор
Някой помни ли Баце, освен заеми и магистрали със съмнително качестео, да е свършил нещо друго?

Оценка:
-2 +132

39
Този коментар е премахнат от модератор
Дръвчо
40 Отговор
Спокойно, Боко ще даде безлихвен заем на Републиката, защото е патриот и милее за отечеството. Какво са 10 милиарда за него, една магистрала и още нещо.

Оценка:
-1 +87

41
Този коментар е премахнат от модератор
Гост
42 Отговор

До коментар #29 от "Дельо хайдутин":


Тия са балъци. Ние българенцата сма тарикати и ще ги спонсорираме. Аз булгар, ти булгар.

Оценка:
-2 +44

ИСТИНАТА
43 Отговор
Днес на лидера на ПП ВЪЗРАЖДАНЕ , общински съветник и участник в балотаж за кмет на гр.Варна Костадин Костадинов са предявени обвинения за саботаж на правителството и всяване на паника сред населението! Защото по телевизия Евроком пред водещия Николай Колев е заявил - " Мерките на корумпираната власт са неефективни. Целта е да се откраднат и последните пари в държавата"......Наложена му е мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 хил.лв, които трябва да събере до 3 дни иначе ще остане в ареста! Буда нали знаеш че след репресиите ти срещу истинската опозиция твоята съдба и край ще бъдат жестоки......НИЕ помним , ние няма да забравим....

Коментиран от #55


Оценка:
-4 +132

киро
44 Отговор
ще видите след Великден търсете въжета страшно ще е еййй

Оценка:
-3 +71

В) ече
45 Отговор
е всичко е ясно!!! Чистото на всичко влюбени в Боко Тиквоча разказа ни играта!!! Оп забравих добре че не живея в тая кочина. Чакам всипки да запчнат да плюят другите държави!!! Аз благодаря на премиера на Испания.,където преди 2 часа стана ясно че до май месец ипотеката ми ще бъде платена от държавата. Чакам сега да почнете да плюете!!

Оценка:
-1 +91

Грузин Ибачев
46 Отговор
Лицето Владислав Горанов вчера заяви че България ще изтегли многомилиарден заем заради корона вируса! Имам 1 въпрос -Буда преди седмица заяви че имаме "мазнинка" и 10 милиарда валутен резерв! Защо тогава ще се тегли заем с лихви а не се ползва част от него ???? Аз не съм съгласен да плащам заеми и лихви заради кражбите на кликата ГЕРБ! Не съм съгласен да ми се вдигат данъци и осигуровки и замразяване на заплатата! Оставка на ГРАБИТЕЛСКАТА шайка ГРОБ ! Бойко недей да свършваш като Саддам- Иди си сам !!!

Коментиран от #110


Оценка:
-1 +115

Веждичката
47 Отговор
КТБ фалира, Боко взе 7 милиарда заем и ни възстанови милионите. Ганьовците платиха. Сега още 10 милиарда ще разпределим. Няма лошо. Бойко, твой съм завинаги. Ще ти издялам един паметник да ти се кланяме.

Коментиран от #52


Оценка:
-1 +87

Дельо хайдутин
48 Отговор

До коментар #39 от "Бай Коста":


Те и немците в Берлин, 1945 г, като тебе до последно не вервали. ХА ХА ХА ХА ХА ХА!

Коментиран от #256


Оценка:
-0 +38

билкар
49 Отговор
ЗАНУЛЕНИ СМЕ ТОТАЛНО СЛЕД 30 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД КОЙ КУСАЛ КУСАЛ СЕГА ОТ НАЧАЛОТО 1012 ГОДИНА ОТ ТАМ

Оценка:
-1 +53

Тодор Живков
50 Отговор
Несъществуващите мои заеми са НИЩО за 45г., но на ГЕРБ заемите за 10г. ВЕЧЕ СА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, които ще плащате народе мой от залакът си и не виждам след колко столетия ще ги изплатите народе мой.

Оценка:
-1 +53

Хаджи хаджи Българин
51 Отговор

До коментар #21 от "бай Шиле":


Кристалинка ще ги даде, нали е наш човек?!!!! Ама с връщането как ще стане!? Ами как! 5 мил роби са обявени на търг с лихвите!

Оценка:
-1 +69

Последния софиянец
52 Отговор

До коментар #47 от "Веждичката":


Сега е ред на ББР.

Оценка:
-0 +32

3333
53 Отговор
До вчера този човек обясняваше, как няма да взима заеми или само в краен случай, сега друго. Защо изобщо излиза да се прави на герой, след като не знае какво говори? Тези ще оставят потоп, след тях.

Коментиран от #70, #74


Оценка:
-1 +84

54
Този коментар е премахнат от модератор
Гост
55 Отговор

До коментар #43 от "ИСТИНАТА":


Баце ще ви праща много поздрави от Барселона. Докато лежите в панделата. ВИе само си приказвайте още.

Коментиран от #123


Оценка:
-7 +33

Русенец
56 Отговор
Питахте ли първо България, дали иска още заеми? Или, не го тегли България, а го тегли правителството й? Тогава, правителството да го изплаща, а не България.

Оценка:
-2 +69

57
Този коментар е премахнат от модератор
Честит К'ОчеВИДите2020
58 Отговор
На всички трудещи се, се падат вече по над 15000 лв. Да връщат. Плюс пенсиите плюс 250000 постоянни безработни в графа основно и по-ниско образование. Плюс 800000 на държавна софра.
Дано някоя безплатна маска да дадат...

Коментиран от #64


Оценка:
-0 +54

Един капитан
59 Отговор
Въпрос за размисъл - през 2016 г. един човек отпразнува в тесен кръг първия си милиард в зелено (подсказвам - коренът на фамилията му е името на български княз, умрял 1943 г.)

Оценка:
-1 +45

Пуцо
60 Отговор
Споко бе хора , това е само началото другия месец още 10 млрд
И да не спечели изборите ще остави разруха след себе си
Честито

Оценка:
-0 +60

Шаран българан
61 Отговор
Така е пичове, но какво да се прави? Пак за ГЕРБ ще се гласува, няма за кого. Сигурно е необходим тоя заем, иначе нямаше да го взимат. Много ли дълго ще го изплащаме? Как мислите, а?

Оценка:
-48 +15

Аз казах
62 Отговор
Щях да се учудя, ако нямаше да вземем заем.. Все пак гледаме Американците, които живеят на кредит и са най-големите консуматори на света, и са голяма работа ей.. Президентът на Беларус ще излезе прав, че по-добре да умра прав като мъж, от колкото да стоя затворен и ограничен за време, което никой не може да каже колко ще е.. МАЙНАТА ВИ ПОЛИТИЦИ СМЕШНИ!

Оценка:
-0 +59

5000 за маска
63 Отговор
От 2.2млрд. лева ги закръглиха на 10млрд. Само да не се окажат евро вместо лева. Хайде да излиза онзи насрания, да ни разясни нещата. Чакам и другия дето се прави на хамав -мечо.

Оценка:
-1 +53

По-добре
64 Отговор

До коментар #58 от "Честит К'ОчеВИДите2020":


да закриват държавата и да се свършват мъките ни.

Оценка:
-3 +36

ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ
65 Отговор
Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 60 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,със луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

Коментиран от #72, #73, #164, #167


Оценка:
-94 +10

Възпитан
66 Отговор

До коментар #37 от "Русенец":


Абе,русенец,ти ми се виждаше кротък и възпитан!Разочарова ме!

Оценка:
-1 +14

Цвъки асансьора
67 Отговор
Ей затова беше целия зор с тоя измислен вирус!

Коментиран от #90


Оценка:
-1 +46

До 1989г. БГ е най-щастливият народ
68 Отговор
На Планетата. До 2020г. го превръщат в най-нещастнят народ, като последните 10г. са катастрофални, сравними с ГЕНОЦИД.

Оценка:
-2 +52

яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ
69 Отговор
ДРУГАРЮ ТИКВА, КОЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ. НАСТАВЛЕНИЕТО ОТ СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ И УНИЦЕФ ЗДРАВИТЕ ДА НЕ НОСЯТ МАСКИ-ТОВА ВЪРВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ИЛИ ЗАПОДЕТА НА ТВОЯТА ЗДРАВНА КАЛИНКА ВСИТЕ С МАСКИ МАСКИРАНИ ЩОТО ЩЕ НИ ДЕБНАТ ДА НИ ГЛОБЯТ 5000 ЛВ????? ТИКВАТА МАЙ СЪБИРА ПАРИ ЗА НОВА КЪЩА В БАРСЕЛОНА.

Оценка:
-0 +57

Шекспир
70 Отговор

До коментар #53 от "3333":


Защото не решава той.Защото Боко го държат за топките и той прави каквото му наредят.Този човек е назначен за управител и нищо повече

Оценка:
-8 +34

Аз незнам защо е това
71 Отговор
10 години на кредит,похарчени на вятъра милиарди евро фондове,супер ръст по статистика на БВП от 60 на 120 милиарда почти и на края да нямаме 10 милиарда е живота не се е променил към кой знае колко добро през тези години,измама това е точната дума.

Оценка:
-0 +45

72
Този коментар е премахнат от модератор
73
Този коментар е премахнат от модератор
Дельо хайдутин
74 Отговор

До коментар #53 от "3333":


За Боко Фурнаджийската лопата ли говориш?

Оценка:
-0 +33

Бегайте кои къде му видат очи
75 Отговор
Идва невиждан рекет и грабеж към народа

Коментиран от #83


Оценка:
-1 +50

св ТИКВОЛОМЕЙ
76 Отговор
.......................И НЕКА КРАЖБАТА ДА ПРОДЪЛЖИ.....................!

Оценка:
-0 +33

Гербер с фирмичка
77 Отговор
Няма да се коркате пичове. Така е било винаги, който е на власт, той печели. Така че, сега е наш ред. А вие... просто гласувайте за ГЕРБ и останалото оставете на нас. Не го мислете.

Оценка:
-2 +28

микимаус
78 Отговор
и да връщаме и да не връщаме и да има и да няма се сме на минимална заплата се тая мие . ендни имат милиарди народа бачка на минимална

Оценка:
-0 +19

79
Този коментар е премахнат от модератор
ДИКТАТОРА ТРИЕ ТУК
80 Отговор
КОРОНА ДА ГИ ТРЪШНЕ ВСИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ГРОБАРИ И ШАЙКАДЖИИ АМА ДВОЙНА КОРОНА ДА Е! АМИН!

Оценка:
-0 +41

898
81 Отговор
Какво стана с ивицата мазнинка?!? На филията на Баце!

Оценка:
-1 +35

Антон
82 Отговор
Пиша отдавна - всичко е опоскано в държавата. С този заем боко си гарантира живота. Ясно им е че са гепили парите и ги е шубе че това което се размина 89 година, сега ще бъде в пъти по-жестоко, защото хората ще излезат. И тогава жална им майка

Оценка:
-1 +50

Дельо хайдутин
83 Отговор

До коментар #75 от "Бегайте кои къде му видат очи":


Къде да бегаме, като ни връщат от Европа?

Коментиран от #309


Оценка:
-2 +21

Да не се разрешава това правителство
84 Отговор
да взема други кредити. Тези кредити се открадват и народа ще ги плаща.

Оценка:
-0 +34

Ей бели лабораторни мишлета
85 Отговор
Плюйте, вайкайте се и т.н. Но утре сички с маски, иначе 5000 лв.
Чухте ли бе мишлета. Айде и итре нали, под стрй с маски. Иначе 5000 лв.

Оценка:
-2 +42

86
Този коментар е премахнат от модератор
beast
87 Отговор
Добре бе няма ли кой да застане на страната на народа ....

Оценка:
-1 +41

nagamoto
88 Отговор
Колкото и странно да се струва на някой до този момент не виждам някой друг на който да гласувам доверие да управлява държавата.Наблюдавайки коментарите на специалистите за борба с вируса теорията на Мангъров ми звучи най-правдива и правилна.Не може да спреш икономиката която и без вируса беше на изпарения.Ако Бойко вземе такъв заем ще бъде първата пробойна в доверието което храня към него.С този негов ход ще предизвика у мен размисли върху избора за мой фаворит на следващите избори.

Коментиран от #172, #251, #264


Оценка:
-29 +6

Мишо Бирата
89 Отговор
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !
Тоя мутраген трябва незабавно да бъде обявен за НЕЛИГИТИМЕН и да спре да подписва всякакви международни договори или да тегли заеми !
НАРОДА - неговият суверен - снема доверието си от Бойко Методиев Борисов !!!

Коментиран от #93


Оценка:
-0 +70

Цецка Ц. Д.
90 Отговор

До коментар #67 от "Цвъки асансьора":


Цеци, Цецка съм. Сега ми слагат асансьора. Как е доволен ли си? Моя го сложих в спалнята. За 120 лева всичко, кво му плащаш.

Коментиран от #99


Оценка:
-0 +31

Zyggy
91 Отговор
...Нищо не сме донесли на този свят и нищо няма да отнесем...освен това,ковчегът...джобове няма...Тези боклуци просто се оляха,но ще дойдат и други хора и друго време.България ще премине и през това...Бог да пази България...

Оценка:
-1 +41

Потрес
92 Отговор
Нямам думи

Оценка:
-0 +32

Оги
93 Отговор

До коментар #89 от "Мишо Бирата":


За съжаление това от форумите не става, пич. Боко ще продължи да усвоява, докато овцете го търпим.

Оценка:
-0 +41

94
Този коментар е премахнат от модератор
Аз незнам защо е това
95 Отговор
Евро съюза е най голямата измама,не си спомням човека в едно интервю преди да влезем,той каза някой да разясни на този български народ каква хурка го чака,кой тогава излезе и разказа какво точно съдържа договора за присъединяване от 6000 Хил или 10000 Хил.страници никой май.От тогава вече ние сме марионетки,посегнаха на всичко и най вече на кръвния данък да ходим ние младите да им работим за жълти стотинки

Оценка:
-0 +43

Mirko
96 Отговор

До коментар #6 от "Hhhhhhh":


Да ни е честито
Сами си ги избрахме

Оценка:
-2 +25

Нема такова нещо
97 Отговор
Ние отваряме завод след завод.

Оценка:
-2 +31

Behemoth
98 Отговор
Гербераската стабилност в нова светлина ...предполагам....всичко свърши за поколението на прехода...

Оценка:
-0 +31

Цвъки асансьора
99 Отговор

До коментар #90 от "Цецка Ц. Д.":


Много съм доволен, препоръчах го и на Менда, Горанов, и Веждито.

Оценка:
-0 +27

БГ681
100 Отговор
А честито почвайте да смятате кой е на плюс и кой ще плаща

Оценка:
-0 +31

Госта
101 Отговор
Честито Българи. Сега следва всичко което се случи в началото на мандата: увеличение на депутатските заплати, на съда и прокуратурата на полицията и военните и на държавните чиновници останалите да се оправят. Децата да учат кой където намери.

Оценка:
-0 +37

Аз незнам защо е това
102 Отговор
Някой да назове нещо на което да не са посегнали Герберите заповядано им от големите началници от Евроатлантизма май няма.Жалко за нас бедни хора

Оценка:
-0 +26

Гербер
103 Отговор
Какво се пенявите? Ако утре има избори, кой ще ги спечели, а тъпаци? Кой? Точно така, познахте - Бойко Борисов. Просто България иска и избира Бойко Борисов. Това е. Така че, приемете си лузърската си съдба. От вас нищо ме зависи. Колкото каже Бойко, толкова ще плащате! Безсилни сте!

Коментиран от #190


Оценка:
-43 +6

Фермер
104 Отговор
И сега какво пак ли ще си седиме и самосъжаляваме като винаги??????

Коментиран от #108


Оценка:
-0 +28

Аха
105 Отговор

До коментар #6 от "Hhhhhhh":


"....като ги раздаде...."Хахаха...Страшен виц!!!Сто плюса от мен!!!

Оценка:
-0 +11

Бойко пак с заемите
106 Отговор
Е за какво ни е този европейски съюз, ако не може богатите да преразпределят и да дават, на по нуждаещите, се като нас. Егати и европейското семейство тогава, щом трябва при толкова богат съюз, да се обричаме с заеми. А на Гърция да опрощават стотици милярди могат. Великобритания провилно напусна, тази система, в която даваха много и хрантутиха Италианци и Гърци живеещи на кредит. И Англичаните получаващи малко се усетиха.

Коментиран от #111


Оценка:
-0 +17

ЗАГРЕБВАНЕТО!
107 Отговор
Ох Котиййййоооо с България е свършено които остане последен преди да напусне да вземе знамето !

Оценка:
-0 +31

Дон Чико
108 Отговор

До коментар #104 от "Фермер":


Да, разбира се. Какво предлагаш?

Коментиран от #315


Оценка:
-0 +7

Да не се разрешава това правителство
109 Отговор
да взема други кредити. Тези кредити се открадват и народа ще ги плаща.

Оценка:
-0 +21

Стоян
110 Отговор

До коментар #46 от "Грузин Ибачев":


Задаваш въпрос след като сме имали валутен резерв 10 милиарда защо тогава от шайката теглят като заем същата сума! Ами само преди месец Буда казваше че имаме 2 милиарда бюджетен излишък а преди седмица се оказа че сме с 3 милиарда дефицит. Къде отидоха за 8 дни 5 милиарда? Никакъв излишък не е имало както ви лъжат вече 11 години! Излишъка е в тъпата крадлива тиквена кратуна! Парите са отдавна откраднати а на хартия ви показваше излишъка!

Оценка:
-0 +34

Веселин
111 Отговор

До коментар #106 от "Бойко пак с заемите":


Ами, за какво да им робуваме на монополите, те да си внасят европейските бизнеси в България, и да ни плащат мижавите заплатки в левове ето за какво. Плюс грабещите им монополи...

Оценка:
-0 +17

112
Този коментар е премахнат от модератор
113
Този коментар е премахнат от модератор
114
Този коментар е премахнат от модератор
Аз незнам защо е това
115 Отговор
Няма смисъл.Едни ще пируват други ще плащат.Поредното дежа вю в управлението на гроб.

Оценка:
-0 +20

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
116 Отговор
........Е НЕ ВИ ЛИ ПРАИ НА ЛУДИ ТОЯ.....ТИКВЕН ПРИЛЕП ?.....

Оценка:
-0 +23

ИМПЕРИАЛИСТ
117 Отговор

До коментар #1 от "даже закъсня тиквуна":


След този "ЗАЕМ", полека-лека и "жабата ще бъде сварена"!
Хора, събудете се!

Оценка:
-1 +24

118
Този коментар е премахнат от модератор
вмирисан руски комунист
119 Отговор
Хайде авторитети по всичко, започвайте да се упражнявате. Прав беше оня дето каза - лош материал.

Коментиран от #297


Оценка:
-10 +10

120
Този коментар е премахнат от модератор
Мими
121 Отговор

До коментар #21 от "бай Шиле":


Парите ще ги вземе от неговата дружка Сталинска.

Оценка:
-0 +13

122
Този коментар е премахнат от модератор
123
Този коментар е премахнат от модератор
666
124 Отговор
Е СЕГА ВЕЧЕ НАСТАНА АПОКАЛИПСИС. ЩЕ ИМА ЛИ СКОРО ИЗБОРИ ИЛИ ???

Коментиран от #131


Оценка:
-1 +20

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
125 Отговор
......БАЦО ЗДРАВО СА Е ЗАИГРАЛ С ФЕДА МЕВФ И РААЗНИЕ ДРУГИЕ МЕНАЧНИЦИ !.....СА СЕ ВААРТАТ ДОЛЛАРЕЗ ЕВРАКЯ ЛЕВАКЯ МАСКИ ВАКСИНИ ТЕСТОВЕ ОРГАНИ УТ УМРЕЛИ.....ИБАЛО СИЕ МАИКЯТА !......

......ТВА Е ЛУДИЯ ПРИЛЕП !.....

Оценка:
-1 +14

Олег
126 Отговор
Нали искахме Бойко Борисов - ето ни Бойко Борисов. Доволни ли сте?

Оценка:
-2 +14

127
Този коментар е премахнат от модератор
128
Този коментар е премахнат от модератор
129
Този коментар е премахнат от модератор
Е Как така
130 Отговор
За две седмици само от 13 март и държавата фърли топа???? Тия хора срам нямат и Господ не ги лови!!!

Оценка:
-0 +24

Пешо
131 Отговор

До коментар #124 от "666":


Ще има. И кой ще спечели? Пак Бойко Борисов.

Коментиран от #140


Оценка:
-14 +1

Да не се позволява на тези ГЕРБЕРИ
132 Отговор
да вземат други заеми, защото в БГ се раждат и ще се раждат БЕБЕТА с огромни дългове преди да са започнали смисленият си живот.

Оценка:
-0 +20

133
Този коментар е премахнат от модератор
Е Как така
134 Отговор
За две седмици само от 13 март и държавата фърли топа???? Тия хора срам нямат и Господ не ги лови!!!

Коментиран от #150


Оценка:
-0 +20

135
Този коментар е премахнат от модератор
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
136 Отговор
........ТАЯ ВОИНА Е НЕВРОННА И ЧАСОВНИКАРСКА.....ШО СА ИМА ХИРУРЗИ КАСАПИ КОИ ПРААТ МИЛЬОНИ !......

Оценка:
-0 +12

боце
137 Отговор
То се видя, че няма излишьк и всичко е стъкмистика.Льжи, льжи и пак льжи....

Оценка:
-0 +23

Ало
138 Отговор
Байряци трябват.....не писатели

Оценка:
-0 +25

Българин
139 Отговор
Нали бяхме със излишък ? Егати мошениците безочливи

Оценка:
-0 +24

Този път
140 Отговор

До коментар #131 от "Пешо":


НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Коментиран от #155


Оценка:
-0 +8

Гербер
141 Отговор
Добър вечер, подчинени. Как е, ще плащате ли заемчето? Охаа, ще плащате, та уши ще ви свирят. Обичам ви, сладури! И да не забравите - само ГЕРБ!

Коментиран от #152, #177


Оценка:
-2 +22

Ох вече нямам търпение
142 Отговор
шоуто да започне. Вече изпитвам оргазъм.

Оценка:
-0 +16

Беее-е-е...
143 Отговор
"И аз съм прост и вие сте прости..." , ама много по-прости...

Оценка:
-0 +19

Behemoth
144 Отговор
Президентът да обяви военно положение и да свали хунтата от власт ....само това е изхода...

Оценка:
-1 +29

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
145 Отговор
.........ТЕСТОВЕТЕ СА ГУУЛЕМА ДАЛАВЕРА !.......ВААРВАТ НАИ МНО БУБРЕЦИ УТ УМРЕЛИ !.....

Оценка:
-0 +12

146
Този коментар е премахнат от модератор
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
147 Отговор
.......СТЕНАТА НА ПИНК ФЛОИД СТАА ЖЕСТОК ПРОРОК ЗА ТВА КОЕ СТАВА !.....ГЛЕИТЕ ФИЛМА СТЕНАТА И РЕВЕТЕ !......

Оценка:
-0 +15

148
Този коментар е премахнат от модератор
149
Този коментар е премахнат от модератор
Последния софиянец
150 Отговор

До коментар #134 от "Е Как така":


Тя отдавна е хвърлила топа. Лъжите на хартия не се броят. Само по това как се бяха разбеснели данъчните беше ясен фалита.

Оценка:
-0 +18

Гост
151 Отговор

До коментар #146 от "МИХАЙЛОВ":


Като баце отиде в барселона с младата невеста. Направо ще му развалиш кефа с тия думи.

Коментиран от #171


Оценка:
-0 +15

152
Този коментар е премахнат от модератор
153
Този коментар е премахнат от модератор
ПАЗИ БОЖЕ
154 Отговор
То и без това няма кой друг. Богати за бедни не плачат, а само кожи дерат. Ужасно недалновидно. Този свръхпреразход се пише единствено на гърба на бедните. Защото Олигарсите ще получат и ще поручат, а бедните ще станат още по- бедни и напълно ще изчезнат.

Оценка:
-0 +18

155
Този коментар е премахнат от модератор
156
Този коментар е премахнат от модератор
157
Този коментар е премахнат от модератор
6399
158 Отговор
Честито. Държавния дълг нарастна към 40 милиарда за няколко години с тези нови 10 от сега. Кой ли ще ги връща? Много години мизерия и предстоят на нашата държавичка. Взимай кредити 10 години и раздавай и се тупай в корема колко си направил, е тва е на гол тумбак чифте пищови.

Коментиран от #168


Оценка:
-0 +25

Да не се позволява теглене на дългове
159 Отговор
от това правителство. Да се съкратят 240депутата и всички паразитни длъжности в Държавната администрация. Заплатите на Държавните служители да се намалят на нивото на работниците в БГ. Да се съберат всички данъци от Капиталистите. Да се вземе данък върху КАПИТАЛА.

Коментиран от #162


Оценка:
-0 +21

160
Този коментар е премахнат от модератор
161
Този коментар е премахнат от модератор
Пеевски
162 Отговор

До коментар #159 от "Да не се позволява теглене на дългове":


ХА, ХА, ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!

Оценка:
-2 +7

Гост
163 Отговор
"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни."

Оценка:
-0 +32

164
Този коментар е премахнат от модератор
Какво мислите
165 Отговор
За ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ?; Правилно ли ще е това?? РЕЗИЛ ЗА ТОЗИ КАБИНЕТ!!!!!!! ТОЗИ ПЪТ СИ ПОКАЗАХА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ И СЛЕПИЯТ ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНА!!!!!!

Коментиран от #294


Оценка:
-0 +29

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
166 Отговор
....МИСЛИМЕ ШЕ ТВА НЕЕ ВИНЕТУ.....ПОДМЕНЕН ЛИ Е БОРИСОФ ?....

......ИЗВАНЗЕМНИ СИ ИГРАЯТ С ВАС !......ВИРОС МАСКИ УМРЕЛИ ОНЯ БРОИ.....ЗАБРАНИ ГЛОБИ.....НЕШТО МНО ХАОТИЧНО СЕ ИСИПА СИЧКО !........БУЛГАРИЯ Е ЛАБОРАТОРНА МИШКА ! .....У НИКОЯ ДАРЖАВА У УИРОПЯ НЕ МОЕ ТОЧНО СЕ РАЗБЕРЕ КВО СТАА !.................................ПИНК ФЛОИД !.......СТЕНАТА !....................

Оценка:
-0 +12

Фактъ
167 Отговор

До коментар #65 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":


Нали досега отричахте , че има дете от мис килоти ? И за къщата в Барселона ще си кажете !

Оценка:
-0 +22

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
168 Отговор

До коментар #158 от "6399":


.........ШЕ СЕ ИЗПЛАТИ СЛЕД 1000 ГОДИ.....НАЧИ НИКУГА !.....

Оценка:
-0 +11

169
Този коментар е премахнат от модератор
Тодор
170 Отговор
Тегли заем за раздутата герберска администрация ,да имат заплати и да с на работа,че идват избори и те ще се отблагодарят! Но ще има изненади ...

Оценка:
-0 +21

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
171 Отговор

До коментар #151 от "Гост":


..........ПЪРЖАТ МУ ЯИЦА НА ТИКВАТА У БАРСЕЛОНА У ТИГАН МЕТАР НА МЕТАР !......

Оценка:
-0 +17

Коректен
172 Отговор

До коментар #88 от "nagamoto":


Късно се сещаш, но по-добре късно отколкото никога. И една подсказка - червените не са алтернатива, а още повече от същото.

Коментиран от #399


Оценка:
-3 +14

173
Този коментар е премахнат от модератор
174
Този коментар е премахнат от модератор
175
Този коментар е премахнат от модератор
176
Този коментар е премахнат от модератор
Аз незнам защо е това
177 Отговор

До коментар #141 от "Гербер":


Нагъл плужек,сигурно езика ти е кафяв от лизане на някой герберски задник,а ти живееш на издръжка от този задник.

Оценка:
-0 +14

Гулдан
178 Отговор

До коментар #2 от "Дельо хайдутин":


За щастие съм навън,надявам се и децата ми и внуците,да не се връщат никога в тази територия,а господин борисов,да остане да управлява единствено избирателите си.

Оценка:
-4 +18

179
Този коментар е премахнат от модератор
Часовник
180 Отговор
Тик,так,тик,так ...

Оценка:
-2 +9

181
Този коментар е премахнат от модератор
ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС
182 Отговор
Никога не е било това. Да се ограничи вземането на заеми от тези.

Оценка:
-1 +24

183
Този коментар е премахнат от модератор
Активист на БКП
184 Отговор
,,Не бойте се,деца за утрешния ден,,/Н.Вапцаров/

Оценка:
-4 +6

185
Този коментар е премахнат от модератор
Най обичам в мътната вода
186 Отговор
Риба да ловя. Докато народа не вземе сопите, ще плаща като арабски шейх, но с кървави пари.

Оценка:
-0 +21

По голям
187 Отговор
Лъжец и крадец от бойко борисофф БЪЛГАРИЯ не помни откакто съществува. До кога мислите ще продължи това, правиш ли си сметка, че народа е на ръба, но се успокояват, че сме офци, и никой не ви търси сметка. Е, това време идва, не се издържа вече.

Коментиран от #234


Оценка:
-0 +21

ghrtyh5ty
188 Отговор
скапан мухобойко долен

Оценка:
-0 +14

Батко
189 Отговор
То нещата си отиват към лошо..

Оценка:
-0 +16

190
Този коментар е премахнат от модератор
191
Този коментар е премахнат от модератор
192
Този коментар е премахнат от модератор
193
Този коментар е премахнат от модератор
Антон
194 Отговор
Мислите ли че пожарникарчето ще изцапа гащите с кафяво, ако софиянци тръгнат на масова разходка към банкя?

Оценка:
-0 +26

Бат Бойко
195 Отговор
Що ме псувате?То сега се взимат заеми. Преди голямата инфлация. Взимам 10 млрд, връщате 10 млн. ХА ХА ХА ХА!

Коментиран от #203


Оценка:
-2 +14

dido
196 Отговор
tova e podigravka yjas

Оценка:
-0 +11

Как да няма
197 Отговор

До коментар #17 от "гост":


Как да няма друго решение.Генерал Радев( Президента Радев)- в ролята на Пиночет.Всички лидери на партии,НПО-та,сдружения с идеална цел,кметове,депутати и мисирки во главе с ГРОБ на стадион "В.Левски".Ако се окаже малък- и на " Народна Армия".Стадиони с козирки не са необходими.Президенте,моля те действай.

Оценка:
-0 +21

без име
198 Отговор
Така се прави преди сдаване на властта.Герб знаят,че си отиват и затова за последно ....

Коментиран от #215, #224


Оценка:
-1 +18

пъпъп
199 Отговор
Този, много ми прилича на Чаушеско!!!!!!

Коментиран от #220


Оценка:
-2 +15

ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ
200 Отговор
ЗЛОБЕЙТЕ СРЕЩУ ВАШИЯ ПАЛАЧ БОЙКО...МРЕТЕ

Коментиран от #208


Оценка:
-7 +5

201
Този коментар е премахнат от модератор
бай курти 44 г.-Ерген- 19 г.ваш ЛИДЕР
202 Отговор
голтаци.....шапки долу пред ДЪРЖАВНИКА Борисов...

Оценка:
-15 +3

Да де
203 Отговор

До коментар #195 от "Бат Бойко":


Ама ти ще вземеш 10 млрд.евро,а ще връщаме 100000000000000000000000 ....и това само лихвите.Апропо:Какво стана с приемането ни в Еврозоната?

Коментиран от #212, #226


Оценка:
-1 +15

Помнещ
204 Отговор
Боко преди 5 дни каза: пари няма да давам, ще стискам. Сега ще вземе 10 милиарда заем...да раздава, сиреч ...мисирка, тиква, калинка, пунта мара. А онези 16 милиарда от преди няколко години? Върнахме ли ги. Или внуците. Ако си продадете майбасите или къщите в Барселона...може и да има

Оценка:
-1 +17

205
Този коментар е премахнат от модератор
Ivan
206 Отговор
A da vi e chestito ganiovci

Оценка:
-1 +8

207
Този коментар е премахнат от модератор
Цецо Цветанов
208 Отговор

До коментар #200 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":


На какви хапчета си или на бело?

Коментиран от #225


Оценка:
-1 +8

Деро
209 Отговор

До коментар #7 от "БОЗА":


Затова пак избират Бойко на избори.

Оценка:
-2 +9

210
Този коментар е премахнат от модератор
ДА ПОПИТАМ
211 Отговор
ТОВА РЕШЕНИЕ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ГЛАСУВАНО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ??? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ГЕРБ НЯМА МНОЗИНСТВО!!! АКО СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ - ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ!!! НО ...НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ С КОГО Е ТУК. ИСКАМЕ ИСТИНАТА ЗА ФИНАНСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!!!!!

Коментиран от #222


Оценка:
-1 +20

Бат Бойко
212 Отговор

До коментар #203 от "Да де":


И там няма пари. Там са по големи крадци и от мене.

Оценка:
-0 +8

Pop Gruio
213 Отговор
Ebaaa ti mutrenskiqt virus toz idiot ni zakopa naveki bog da go ubie anatema

Оценка:
-1 +10

214
Този коментар е премахнат от модератор
Без име 2
215 Отговор

До коментар #198 от "без име":


Ами ако не си отидат.

Коментиран от #288


Оценка:
-0 +6

Точно така
216 Отговор
Герб ще струват на България с новия заем точно 45 млрд .Нито повече,нито по-малко.

Коментиран от #231


Оценка:
-1 +21

Kontra
217 Отговор
Boiko ne vi e vinoven ganiovci glupavi ste

Оценка:
-9 +2

Baba Vuna
218 Отговор
ZA 10 UMRQLI 10 MILQRDA GOSPOD DA TE UBIE IDIOTINO

Оценка:
-1 +9

Фермер
219 Отговор
На всеки заслуженото му.Амин.

Оценка:
-0 +11

Деро
220 Отговор

До коментар #199 от "пъпъп":


Само че Чаушеску го гръмнаха щото си беше комуняга.

Коментиран от #223


Оценка:
-1 +8

Дръвчо
221 Отговор
Абе тоя не ме питал да харчи мои пари. Ще се разправяме по мъжки. Бунт и клане на държавната олигархия.

Оценка:
-0 +16

Бат Бойко
222 Отговор

До коментар #211 от "ДА ПОПИТАМ":


Народното събрание го разпуснах. Сега съм диктатор. Хайл Бойко!

Оценка:
-2 +17

Дельо хайдутин
223 Отговор

До коментар #220 от "Деро":


А Боко Тиквата какъв е? Член на БКП от 1984 до 1995 г.

Оценка:
-0 +18

Фермер
224 Отговор

До коментар #198 от "без име":


Власта не се дава тя се взима.Тия до последно ще цицат.

Коментиран от #244


Оценка:
-0 +15

ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ
225 Отговор

До коментар #208 от "Цецо Цветанов":


ВЕГЕТИРАЙТЕ ОТ ГЛАД БЕДНЯЦИ....БОЙКО ВИ ДОИЗМОРИ

Оценка:
-6 +7

Ето така ни изкарват от Еврозоната.
226 Отговор

До коментар #203 от "Да де":


БГ никога няма да е приета в Евзоната с дългове които не може да плаща и да поддържа стабилен курс на Еврото. След изход от Еврото следва връзване към ПРОБИТИЯТ ДОЛАР и робия на САЩ. Това е планът на САЩ за България.

Оценка:
-0 +16

Джейм Т. Кърк
227 Отговор
Края на юли теглихме 1 милиард външен кредит и 300.6 милиона вътрешен за хартиените самолети разбирай (социална помощ за фалиралите щати), сега 10 милиарда заради корона вируса. Това правителство определено се опитва да ни загроби в кредити за поколения напред. Да не говорим, че тегленето на вътрешни кредити (емитиране на ценни книжа от БНБ) допълнително обезценява лева.

Оценка:
-0 +20

Математик
228 Отговор
Това са по 1500 лв дълг на глава от населението.а ще ги вземат определени фирми, от парите, които не се откраднат. Честито

Оценка:
-0 +14

229
Този коментар е премахнат от модератор
Алфа Ромео
230 Отговор
Пак нищо не се каза за хората в неплатен отпуск на които фирмите им не могат да поемат 40% от заплатата, те реално не са 40% процента а по-скоро 80% след данъци и осигуровки които остават за сметка на фирмата. Как ще стане при положение че фирмата не работи или работи на абсолютен минимум?!

Коментиран от #240


Оценка:
-0 +13

Точно така ГЕРБ ни отне всичко и чистия
231 Отговор

До коментар #216 от "Точно така":


Въздух от природата, която природа генерира безплатно за човеците си.

Оценка:
-1 +13

Пеевски
232 Отговор
Бойко, спри се че ще се пръсна!

Оценка:
-1 +18

Депутат
233 Отговор
Утре ще има ли разгорещен дебат в Народното
събрание ? ... или е просто съвпадение?

Коментиран от #239


Оценка:
-0 +13

Прав си
234 Отговор

До коментар #187 от "По голям":


Това е поредната лъжа на Боко.Първоаприлска.Няма да взима заем,а ще дава- на Тръмпи.

Коментиран от #241, #257


Оценка:
-0 +16

235
Този коментар е премахнат от модератор
236
Този коментар е премахнат от модератор
237
Този коментар е премахнат от модератор
Kontra
238 Отговор
Kak vi naglasixa xak da vi e

Оценка:
-0 +6

Бат Бойко
239 Отговор

До коментар #233 от "Депутат":


Народното събрание го разпуснах.

Оценка:
-1 +11

Много си тъп,Саше
240 Отговор

До коментар #230 от "Алфа Ромео":


Ще вземе още 10 млрд.заеми с 1 от тях ще даде по 10%за Бог да прости.Останалото за детето и внучето.

Оценка:
-1 +12

Разбира се, че ще дава на Тръмп да
241 Отговор

До коментар #234 от "Прав си":


спаси ПРОБИТАТА И ФАЛИРАЛА САЩ ОТ ЗЛОБА КЪМ ЧОВЕКА, нали те го държат на власт в БГ.

Коментиран от #261


Оценка:
-3 +5

Симо
242 Отговор
Един въпрос. Подготвихте ли си сопите че скоро ще ви трябват.

Оценка:
-0 +12

243
Този коментар е премахнат от модератор
Деро
244 Отговор

До коментар #224 от "Фермер":


Луканов го свалиха, а Петър Младенов викна танковете.После и двамата се осраха. Виденов щяха да го набият пред народното събрание.Сдаде властта. Първанов върна мандата за управление на комунягите,щото хората го чакаха със сопи пред президентството.......Орешарски се криеше като мишка в белия автобус,щото народа щеше да ги бие при Александър Невски. Другари Комунисти. Викайте Червената армия,иначе ще видите власт на найси

Коментиран от #271, #302


Оценка:
-4 +5

245
Този коментар е премахнат от модератор
246
Този коментар е премахнат от модератор
247
Този коментар е премахнат от модератор
Kontra
248 Отговор
Kak vi naglasixa xak da vi e

Оценка:
-2 +7

Бат Бойко
249 Отговор
Честит Първи Април! ХА ХА ХА!

Оценка:
-3 +8

Тодор Живков
250 Отговор
Това е престъплие. Не ли редно някой да провери за какво са харчени парите досега? Борисов не се слави с ефективно харчене на пари. Щабът няма никакъв план как да се излезе от кризата. Не се правят тестове, нямаме никаква идея с какво си имаме работа. На базата на какви данни се взимат тези пари? За какво ще се харчат? Пак ли такива като Ананиев ще дава на хората в МЗ по 10000 лева заплата?

Оценка:
-0 +21

До Нямамото
251 Отговор

До коментар #88 от "nagamoto":


Я си направи едно сепуко,Боко е пътник .

Коментиран от #253


Оценка:
-1 +13

Българина. 2
252 Отговор

До коментар #229 от "българина":


Ако Орешарски ни управляваше в тая криза,щяхме да минем Италия по трупове.

Коментиран от #260


Оценка:
-21 +2

253
Този коментар е премахнат от модератор
254
Този коментар е премахнат от модератор
Джеймс Т. Кърк
255 Отговор
Много интересно как парите от този заем ще бъдат освоени и по-важното от кого (това е риторичен въпрос). Понеже единствените оповестени икономически мерки от правителството си остават 60/40. При бюджетен излишък от 3 милиарда лева (както твърди правителството) за миналата година, тази мярка може да се предприеме и без тегленето на заем.

Оценка:
-0 +12

256
Този коментар е премахнат от модератор
В ПРОБИТАТА САЩ до 1 месец 20%безработни
257 Отговор

До коментар #234 от "Прав си":


Тез ще превеждат в САЩ да храним САЩ, до месец в САЩ 20% безработни не заради ВИРУСА, а заради ФАЛИРАЛАТА САЩ.

Оценка:
-1 +12

258
Този коментар е премахнат от модератор
259
Този коментар е премахнат от модератор
Дельо хайдутин
260 Отговор

До коментар #252 от "Българина. 2":


Не бързай. Сега се почва. Пилците се броят на есен.

Коментиран от #265


Оценка:
-1 +11

Деро
261 Отговор

До коментар #241 от "Разбира се, че ще дава на Тръмп да":


Маи фалира СССР. САЩ отделиха 2 000 000 000 000 долара за коронавируса. Ти не моиш да броиш до толкова.

Коментиран от #269, #270, #274


Оценка:
-12 +0

Над 240 коментара
262 Отговор
Що пара заглоби Бойко Борисов в асфалт за мсгистрали та ни довлече COVID-19. За АЕЦ "БЕЛЕНЕ" щяха да са по-малко и ток щрше да има и за тук и за износ. Пожарникар от пожар разбира

Коментиран от #272


Оценка:
-1 +10

Terenski
263 Отговор
Земите повече бе,те тия 10 милиарда няма да стигнат и без това после няма да остане никой за да ги връща!

Оценка:
-0 +10

666 999 666 999 666 999 666 999 666 999
264 Отговор

До коментар #88 от "nagamoto":


IDI SE OBESIIIII PRED VIRUSNO I PREDOPREDELENO !!!!
and forgot - suck my dick !!!

Оценка:
-2 +1

Дельо хайдутин. 2
265 Отговор

До коментар #260 от "Дельо хайдутин":


Поляците се броят на избори. А там вие си знаете от десет години.

Коментиран от #268


Оценка:
-1 +3

дядо
266 Отговор
лакомията води до преяждане .преяждането до растроиство. растроиството до посиране .

Оценка:
-0 +10

Циганката какво казва
267 Отговор
Кражба колкот може.Няма кой да се огледа какво се случи през последните 10 години при Бат Бойко.или сме всички страхливи или глупави или сме предатели и измамници,доносници.

Оценка:
-0 +10

Дельо хайдутин. 2
268 Отговор

До коментар #265 от "Дельо хайдутин. 2":


Пилците се броят на избори. А там вие си знаете от десет години.

Оценка:
-1 +2

Затова ли Тръмп се моли на Путин
269 Отговор

До коментар #261 от "Деро":


Да го помилва за цената на ПЕТРОЛА. САЩ ВЕЧЕ И ПЕТРОЛ НЕ ИЗНАСЯТ, ДО МЕСЕЦ 20% БЕЗРАБОТИЦА В САЩ МИНИМУМ.

Оценка:
-0 +11

Бачо Киро
270 Отговор

До коментар #261 от "Деро":


Че те си ги печатат. Дългове не връщат... Всеки може да отделя при тези условия.... Де факто твоя задник ще го отнесе...

Коментиран от #278


Оценка:
-0 +9

ха ха ха ха
271 Отговор

До коментар #244 от "Деро":


Деро,ами те другарите комунсти са в Герб.На другаде няма комунисти;)
Та какво да викаме Герб?

Коментиран от #276, #277


Оценка:
-0 +9

Деро
272 Отговор

До коментар #262 от "Над 240 коментара":


Бойко докара коронавируса по целия свят. Затова е велик.

Оценка:
-2 +1

Eee
273 Отговор
Нали искахте банани по магазините, айде купувайте...

Оценка:
-1 +14

Бат Бойко
274 Отговор

До коментар #261 от "Деро":


Деро! Пак ще те оДеро! ХА ХА ХА!

Коментиран от #280


Оценка:
-1 +7

Нема такъв идиът
275 Отговор
По законите на природата и психологията страха би трябвало да се превръща в гняв.Тук виждам много виртуаален гняв но не е достатъчен да подмести и мравка

Оценка:
-0 +9

Деро
276 Отговор

До коментар #271 от "ха ха ха ха":


Ами как ще има други,като комунистите ги избиха. Останалите пратиха в лагери.БКПчл. 1 ви. Сега останаха без Член.

Коментиран от #279


Оценка:
-8 +0

Точно истината ВСИЧКИ ДО ЕДИН
277 Отговор

До коментар #271 от "ха ха ха ха":


КОМУНЯГИ са В ГЕРБ, С БАДАНАРКАТА ПРЕБОЯДИСАНИ В СИНИ ЗА ЕДНА НОЩ 1989Г.

Оценка:
-0 +12

Деро
278 Отговор

До коментар #270 от "Бачо Киро":


Това да не ти е Виденов да печата пари. Пари като вестници, магазини празни.

Оценка:
-9 +1

Дельо хайдутин
279 Отговор

До коментар #276 от "Деро":


Май ти си останал без член? ХА ХА ХА ХА ХА!

Коментиран от #284


Оценка:
-0 +5

Деро
280 Отговор

До коментар #274 от "Бат Бойко":


Не става брато.Който нож вади....

Коментиран от #285


Оценка:
-5 +0

Коментар
281 Отговор
Българи и Българки! Ако искате да си спестим заема от 10 милиарда нека утре всички излезем по улиците и се върнем на работните си места като кажем: майната му на вируса. Не искам децата и внуците ми да плащат тези дългове. Тези направо ни се подиграват за едно излизане в парка 5000 лева. Не носиш маска 5000 лева. При пенсия 250 лева. и при заплата 600 лева. А не се знае след 3 месеца ще има ли въобще с какво да си купим храна.

Оценка:
-2 +15

Байх
282 Отговор
Честито! Гърция 2 филма ще гледаме от първия ред. А Бокито ще бяга в Испания, той си се е уредил!

Коментиран от #287


Оценка:
-0 +11

ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС
283 Отговор
Никога не е било това. Да се ограничи вземането на заеми от тези.

Коментиран от #292


Оценка:
-0 +13

Деро
284 Отговор

До коментар #279 от "Дельо хайдутин":


Не твоята любима партия,която се НАПИНЯ за власт от десет години.....

Оценка:
-5 +0

285
Този коментар е премахнат от модератор
Вирус
286 Отговор
Къде са мисирките дето виеха като линейки как цъфти държавата

Коментиран от #289, #293


Оценка:
-0 +14

Деро
287 Отговор

До коментар #282 от "Байх":


Ами гледай,друго не ти остава.

Оценка:
-1 +3

без име
288 Отговор

До коментар #215 от "Без име 2":


Ще си отидат.Със сигурност! И това не зависи от българския народ.Така са решили "началниците му" .До сега Боко им беше нужен и го държаха.Вече нямат полза от него ,защото политиката е друга. А Герб не се вписват в новата политика .Затова гарантирам не на 100 а на 1000%,че Герб си отиват завинаги. Затова и теглят този заем,но няма да отидат в джобовете им. Има по-големи хиени от тях,които ще ги оберат до шушка, нашите няма и да гъкнат. Първо ги държат с компромати от тук до Марс;)) и второ- марионетки са.Кога марионетката може да се опълчи на господаря си?

Коментиран от #291


Оценка:
-0 +15

Мисирки
289 Отговор

До коментар #286 от "Вирус":


Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю!

Оценка:
-0 +5

Деро
290 Отговор

До коментар #285 от "Дельо хайдутин":


Май ти 0ърви го извади с одирането....

Оценка:
-2 +0

291
Този коментар е премахнат от модератор
ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС
292 Отговор

До коментар #283 от "ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС":


Тези 40 000 000 000 лв. за 11г., грубо 4 000 000 000лв. на година Управление. Нали знаете за какво са дадени за МАШИНАЦИИ да удържат властта и да са на власт.

Коментиран от #295, #298


Оценка:
-0 +12

Вирус. 2
293 Отговор

До коментар #286 от "Вирус":


Що бе другите държави да не са цъфнали по време на пандемията.

Оценка:
-8 +1

Дон Чико
294 Отговор

До коментар #165 от "Какво мислите":


Не мисля, че стадото е прогледнало. Ще мълчи, мизерства и покорно плаща, докато мафията тъне в разкош и си купува къщи, вили и апартаменти.

Оценка:
-0 +11

ГЕРБ много солено излезе на БГ.
295 Отговор

До коментар #292 от "ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС":


Трагедия.

Оценка:
-0 +11

Дельо хайдутин
296 Отговор

До коментар #291 от "Без име 2":


Е как сам да се разкатае? Бойко Борисов, член на БКП от 1984 до 1995 г. ХА ХА ХА!

Коментиран от #300


Оценка:
-0 +12

Ха ха
297 Отговор

До коментар #119 от "вмирисан руски комунист":


На ОНЯ името ли му забрави,гербер смотан?Тиквун Винетув Българоубиец се казва.

Оценка:
-0 +12

Деро
298 Отговор

До коментар #292 от "ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС":


Хората гласуват за ГЕРБ. От десет години се ви опраскват....

Оценка:
-12 +1

без име
299 Отговор

До коментар #291 от "Без име 2":


Не вярвам да си толкова глупав,че да вяравш на цирка наречен "избори" ! Всичко се назначава от вън!
"Ако изборите бяха истина, щяха да ги забранят".Нали занеш,кой го е казал това?!;)

Коментиран от #303


Оценка:
-0 +14

300
Този коментар е премахнат от модератор
Virus
301 Отговор
Predlagam koiti dosega e xodil s maska dA go ebeme v guza

Коментиран от #312


Оценка:
-0 +0

Дране
302 Отговор

До коментар #244 от "Деро":


Жив ще те дерат и тебе,гробарино.

Коментиран от #306


Оценка:
-0 +9

Деро
303 Отговор

До коментар #299 от "без име":


В целият цивилизован свят има избори,само в България да няма. Да вадим пушките и да се самоизтриме.

Коментиран от #314


Оценка:
-1 +8

Ъпсурт
304 Отговор
"Лека-полека и нещата си отиват към бой"

Оценка:
-1 +11

е кои са
305 Отговор

До коментар #300 от "Дельо хайдутин. 2":


Сегашните комунисти? Цецка,Каранянчева,Менда ,Дариткова,ЛилтУ,Ананиев...и вся осталная сволч т Герб...това са сегашите комунисти.

Коментиран от #310


Оценка:
-0 +16

Деро
306 Отговор

До коментар #302 от "Дране":


Опа,по-полека. Викай Червената армия да ти помага.

Коментиран от #323


Оценка:
-8 +0

Дельо хайдутин
307 Отговор

До коментар #300 от "Дельо хайдутин. 2":


Ленин срещу Троцки. ХА ХА ХА!

Оценка:
-5 +0

Гербер натовец
308 Отговор
Не се коркайте за някакви си милиарди, българи! Македония е в НАТО. Това е важното! Какво значение имат парите на фона на тава новина?! И 100 и 1000 милиарда бих върнал с кеф, не ми дреме.

Оценка:
-3 +9

Астралия
309 Отговор

До коментар #83 от "Дельо хайдутин":


Латинска америка канада свят широк ние като численост сме 1 квартал в москва ше се наместим

Оценка:
-0 +12

Деро
310 Отговор

До коментар #305 от "е кои са":


А другарите от БСП да не са КАТОЛИЦИ.

Коментиран от #325


Оценка:
-6 +0

ГЕРБ искаха да ни изкарат от Еврозоната
311 Отговор
През Април и ще го направят да ни вържат към ФАЛШИВИЯ ПРОБИТ ДОЛАР.

Коментиран от #318, #324


Оценка:
-0 +11

Минчо хомосексуалиста
312 Отговор

До коментар #301 от "Virus":


С маска съм. И разтворени бузки. Какво чакаш?

Коментиран от #313, #321


Оценка:
-0 +2

313
Този коментар е премахнат от модератор
без име
314 Отговор

До коментар #303 от "Деро":


Че ти къде си ведял в този цял така наречен от теб "цивилизован свят" изборния резултат да отразява реалния вот ? Ако вярваш в това,значи си наивник .Истинските избиратели са големите капитали. Капитала го слага в креслото,а не ти с бюлетинката;))) Вярваш си,че някой те има за жив ли? Абе вие там у Бе-ге-то сте останали големи наивници ей;)

Оценка:
-0 +16

Пиночет
315 Отговор

До коментар #108 от "Дон Чико":


Спомнете си за мене .Генерал Радев е достоен мъж и човек.Може да го направи по- добре и от мене .Стадиони поне имате дал Бог.

Коментиран от #322, #344


Оценка:
-1 +12

България 16 република на СССР
316 Отговор
Здравейте другари. Я да видим какви ги върши днес любимият ни пример,вожда и учителя,Бащицата на народа Бойко Борисов.... Опа. Бил на турската граница. Опашката от тирове се стопила. Хвала. Опа.....Щял да тегли заем. Я да видим сега как ще гласуват комунягите от БСП по тази точка. Ще подкрепят ли заема или ще оставят българския народ да умре от глад. Ха да ви видим другари?

Коментиран от #326


Оценка:
-12 +4

Ganio
317 Отговор
Xora nqma nikukuv korona viruss iskaite im ustavka

Оценка:
-1 +2

На ГЕРБЕР не може за нищо да се ВЯРВА
318 Отговор

До коментар #311 от "ГЕРБ искаха да ни изкарат от Еврозоната":


Казаха, че няма да излизаме от ЕВРОТО, но ще направят точно обратното. Никога повече ГЕРБ.

Оценка:
-1 +9

Крах
319 Отговор
Честито да ни е на всички!!!

Оценка:
-0 +8

Калоян
320 Отговор
Набиха ли ви го отново, овце. Вече е късно и за протести, ще отнесете по ефин тупаник и по 5 бона глоба. Такова покорно стадо си е грехота да не се дои до кръв, а боко и 240-те разбойника вече ще ги хванете за ...

Оценка:
-1 +10

Virus
321 Отговор

До коментар #312 от "Минчо хомосексуалиста":


Da te naxendra

Оценка:
-0 +0

Пиночет. 2
322 Отговор

До коментар #315 от "Пиночет":


Имаше един президент комунист,който искаше да изкара танковете-Пешо танкиста.Май го понатупаха пред парламента.Нищо не се чу повече за него.

Оценка:
-1 +2

Дране
323 Отговор

До коментар #306 от "Деро":


Червената армия е в Италия.Както върви борбата на ГРОБ с вируса без помощ от Русия и Китай май няма да стане.Виждам те в първите редици с карамфил в ръка да ги посрещаш.

Коментиран от #327


Оценка:
-0 +6

България 16 република на СССР
324 Отговор

До коментар #311 от "ГЕРБ искаха да ни изкарат от Еврозоната":


Че ние още не сме влезли в Еврозоната бе каун.

Оценка:
-1 +6

е кои са
325 Отговор

До коментар #310 от "Деро":


Значи Цецка партиината не е комунистка,но видите ли напремир Крум Зарков,който е роден след 80-та година е комунист?М? Еми и за Корнела да вземем-тя никога не е била член на БКП . Т.е. вие наричате комунисти онези,които никога не са били от бившата номенклатура ,или такива които не са били родени дори през соца за комунисти,но такива като Боко,като Цецка ,Дариткова и всичките останали ,дето бяха наистина комунисти ,че не били? Това е налудничаво ! Цецка с комунистите -комунистка,с демократите -демократка;))) Боко -тоже. И останалите също. Това са хора,които не са заради някаква идея примерно в дадена партия,а са за собствено облагодетелстване.Сигурн съм,че ако дойде примерно феодализъм,тия същите комунисти с комунистите , сега демократи с демократите ще станат феодали;)))
И вие на такива фурнаджииски лопати,без капка достойнство и чест сте поверили управлението на държаввата?! Това е пълно безумие.

Коментиран от #329, #330, #332


Оценка:
-0 +11

България - кенефа на Европа
326 Отговор

До коментар #316 от "България 16 република на СССР":


Манго също няма да оставя българите гладни.Иска заем от 100 млрд.Кой ще наддава?

Коментиран от #338


Оценка:
-0 +7

Деро
327 Отговор

До коментар #323 от "Дране":


Ами ходи я извикай от там,да дойде тука.Иначе власт за вас няма

Оценка:
-3 +1

Антисоциалист
328 Отговор
Господа, от текста се вижда, че дългът от 10 млрд. лв. ще бъде към ББР - Българска Банка за Развитие. А "ББР е мажоритарна собственост на Република България, с принципал Министерството на финансите, със собствен капитал до 31.12.1918 г. от 771 986 хил. лв., т.е под 1 милиард лв. ББР може да заеме 10 пъти повече отколкото има само ако заеме от другхи банки и дългът ще е към тях. Заблуждават ни с нелепата лъжа, че държавата ще вземе заем от себе си - опитват се да ни внушат, че държавата ни няма да дължи никому нищо. Но ББР е част от световна банкова система и дълг към ББР е дълг към тази система и
Явно е, че правителството е напълно подвластно на системата от чужди банки, действа по интересите им срещу интересите на народа, не изявява народната воля и вреди на народа, задължавайки го да бъде платец на дългове за непотребни и вредни му действия.
Опозицията ли?! С позицията е и души Вас, а не виси на клона. Засега.

Оценка:
-1 +8

Деро
329 Отговор

До коментар #325 от "е кои са":


Едните са бивши уж. То като 45 години нямаше друга партия,хората се деляха на комунисти и останалите.Сега едните дърпат към НАТО и ЕС, другите към Москва. На избори народа определя кой да го управлява.

Оценка:
-3 +2

България 16 република на СССР
330 Отговор

До коментар #325 от "е кои са":


Човека ги нарича бивши комунисти. Цачева и всички останали.Точно и ясно

Коментиран от #340


Оценка:
-1 +4

Гнида
331 Отговор

До коментар #14 от "ами":


А джедаите ,те за едни помощи са верни до гроб , пардон герб !

Оценка:
-0 +6

Zezo
332 Отговор

До коментар #325 от "е кои са":


Фурнаджийските лопати станаха за една нощ от комунисти-социалисти.

Коментиран от #342


Оценка:
-6 +0

Търновец
333 Отговор
Тиквеници,пазете се! Вие шега ли мислите че е този вирус! Стотици починаха от него! На 24 март почина мой приятел от короната и нищо никъде не написаха! Ето поста на жена му във фейсбук,а нямаше 50 години -
Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Благодаря на д-р. Денчева за бързата реакция. Тогава беше приведен в реанимация. Първият тест: отрицателен. Втори тест: също отрицателен. И трети: също отрицателен. Но състоянието вече беше много тежко. Тук забавяне, там подценяване. В реанимация направиха всичко възможно. Благодаря на д-р. Сибила Маринова и екипа й, че се бориха до последно за Евгени. Да, бързо развиваща се пневмония. Но аз имам право да задавам въпроси. И какво излезе? Че ситуацията с Коронавируса е в

Оценка:
-2 +5

Търновец
334 Отговор
Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Благодаря на д-р. Денчева за бързата реакция. Тогава беше приведен в реанимация. Първият тест: отрицателен. Втори тест: също отрицателен. И трети: също отрицателен. Но състоянието вече беше много тежко. Тук забавяне, там подценяване. В реанимация направиха всичко възможно. Благодаря на д-р. Сибила Маринова и екипа й, че се бориха до последно за Евгени. Да, бързо развиваща се пневмония. Но аз имам право да задавам въпроси. И какво излезе? Че ситуацията с Коронавируса е виновна. Освен болните от Коронавирус да умират и другите болни.Такова безсилие никога повече не искам да изпитвам.Не искам никой да изпитва. Няма да премълча за наглото и арогантно поведение на д-р. Семов от д

Оценка:
-1 +3

boiko
335 Отговор
ЗАПЛАШВАТЕ ХОРАТА С 5000ЛВ ГЛОБА, ЗА ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ! ЗАЩО НЕ РАЗДАДЕТЕ НА ВСЕКИ ПО 5000ЛВ, ДА ВИДИТЕ ДАЛИ НЯМА ДА СТОЯТ В КЪЩИ

Коментиран от #339, #341


Оценка:
-1 +12

Търновец
336 Отговор
Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Такова безсилие никога повече не искам да изпитвам.Не искам никой да изпитва. Няма да премълча за наглото и арогантно поведение на д-р. Семов от диспансера в Света гора.На питането ми защо не ме е уведомил за преместването на Евгени в реанимация, той ми отговори, че не бил длъжен да се обажда на когото и било.На гневния ми коментар" Сериозно ли ми говорите ?" той ми отговори: "Я си намери по-интересно занимание!" Да, безочлив и нагъл. Това е.Стечение на обстоятелствата, оправдания, подценяване.Няма никой виновен, че здрав, млад човек, без никакви други заболявания, вече го няма.Виновна е само болестта.За тях сигурно е така. За мен, дъщеря ни и майка му обаче НЕ е така.Трябва

Оценка:
-1 +3

Търновец
337 Отговор
Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Такова безсилие никога повече не искам да изпитвам.Не искам никой да изпитва. Няма да премълча за наглото и арогантно поведение на д-р. Семов от диспансера в Света гора.На питането ми защо не ме е уведомил за преместването на Евгени в реанимация, той ми отговори, че не бил длъжен да се обажда на когото и било.На гневния ми коментар" Сериозно ли ми говорите ?" той ми отговори: "Я си намери по-интересно занимание!" Да, безочлив и нагъл. Това е.Стечение на обстоятелствата, оправдания, подценяване.Няма никой виновен, че здрав, млад човек, без никакви други заболявания, вече го няма.Виновна е само болестта.За тях сигурно е така. За мен, дъщеря ни и майка му обаче НЕ е така.Трябва

Коментиран от #348, #396


Оценка:
-1 +3

България 16 република на СССР
338 Отговор

До коментар #326 от "България - кенефа на Европа":


Манго,манго не се мешай,гледай си паветата.

Оценка:
-4 +0

България 16 република на СССР
339 Отговор

До коментар #335 от "boiko":


Пари не се дават,те се изкарват.В България има 50 милиарда лева на влог в банки. Харчете бе българи. Няма да живеем сто години. Можем да изкараме кризата,ама нали все се стискаме....

Оценка:
-0 +3

е кои са
340 Отговор

До коментар #330 от "България 16 република на СССР":


Значи искаш да ми кажеш,че комунистите станали демократи?И вече са бивши .Нали и аз това казвам. Бившите комунсти са в Герб.

Коментиран от #343, #349


Оценка:
-0 +8

,Zezo
341 Отговор

До коментар #335 от "boiko":


Българина от дума не разбира. Бръкни му в джоба иначе нема оправия.

Оценка:
-3 +4

е кои са
342 Отговор

До коментар #332 от "Zezo":


За една нощ стана Цецка демократка,Боко също ,пекинската патица също и т.н.. Но виж,за Крум Зарков ,който не е бил роден по онова време ...да е станал от комунист на социалист за една нощ?? Налудничаво е да го твърдиш. .Казах,дори и за Корнелата-тя не е била никога комунистка.

Коментиран от #345


Оценка:
-0 +5

България 16 република на СССР
343 Отговор

До коментар #340 от "е кои са":


Ами какви други да бъдат, като просто други партии нямаше. Член 1ви. Сега Партията е без Член.

Коментиран от #347


Оценка:
-1 +0

Питър Бота
344 Отговор

До коментар #315 от "Пиночет":


Колега Пиночет да не забравяме че ти разтрелваше комунистите и в случая нашия президент няма да свърши работа защото той самият е червен боклук

Оценка:
-4 +2

България 16 република на СССР
345 Отговор

До коментар #342 от "е кои са":


Как Зарков да стане комунист,като тогава не е бил роден.Важно е че ечлен на БСП познати сред народа като комунисти. Както и да се преименуват, пак ще ги знаят като такива. Това си е техен избор, но историята не можеш я промени. Нещо като Литекс и ЦСКА.

Коментиран от #352


Оценка:
-3 +0

оня с коня
346 Отговор
Статията НАВРЕМЕННО ни информира,че Правителството ще вземе едни "нови 10 Милиарда Заем".Никъде не прочетох обаче,че СТАРИТЕ 10 Милиарда СА ИЗПЛАТЕНИ?!А за Факта че това се е Случило ГАРАНТИРАНО може да съдим от това че ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ НА Почетното 3-то Място в Цяла Европа по нисък външен Дълг.Затова и обръщам Сериозно внимание на Редакцията публикациите във "Факти":НЕПУБЛИКУВАНЕ на Цялата истина,а САМО ПОДБРАНИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ е "Заблуждаващи новини",а те обслужват ЕДИНСТВЕНО Хибридната политика на една ГОЛЯМА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА от Изток!

Оценка:
-4 +3

е кои са
347 Отговор

До коментар #343 от "България 16 република на СССР":


Ха ха ха ,Искаш да кажеш,че на изборите е имало само една партия-на демократите, и за която се е гласувало ли ?;)))) Абре смешко,я се скрии..не ни разсмивай с твоите умозаключения. Пребоядисаха се точно за една нощ.

Коментиран от #351, #353


Оценка:
-0 +3

При
348 Отговор

До коментар #337 от "Търновец":


При три отрицателни проби за корона истината е, че всяка година умират много хора от уж обикновения грип и се получават същите усложнения като от короната. Грипът както и всеки друг вирус, трябва да се лекуват Активно още от Първия ден с всички възможни средства, не от втория или от третия ден. Жалко за човека. Бог да го прости!

Оценка:
-0 +9

Zezo
349 Отговор

До коментар #340 от "е кои са":


След падането на Тошо, имаше само една партия. Тя се цепна и се пръкнаха други такива. СДС също бяха 80 процента комунисти. Но това не им попречи да вкарат страната в НАТО и ЕС, а не в Евроазиатската общност на Русия.

Оценка:
-3 +4

350
Този коментар е премахнат от модератор
България 16 република на СССР
351 Отговор

До коментар #347 от "е кои са":


До 1989г колко партии имаше в България. Само БКП. с член1ви.После падна Члена,падна и БКП.

Коментиран от #357


Оценка:
-2 +0

352
Този коментар е премахнат от модератор
Деро
353 Отговор

До коментар #347 от "е кои са":


Едни се пребоядисаха и вкараха България вЕС. Тези от БСП навсякъде ги наричат по"народно му" комунисти.Миналото тежи страшно много. Това си е техен проблем.

Коментиран от #358


Оценка:
-3 +0

България 16 република на СССР
354 Отговор

До коментар #352 от "е кои са":


Питай хората като чуят за БСП. Какво си мислят? -комунисти.

Оценка:
-5 +0

България 16 република на СССР
355 Отговор
Затова губите изборите. Не искаме да ни управляват комунисти

Коментиран от #359, #361


Оценка:
-2 +0

България 16 република на СССР
356 Отговор
Другари. Пожелавам ви лека нощ.

Оценка:
-2 +2

е кои са
357 Отговор

До коментар #351 от "България 16 република на СССР":


На първите парламентарни избори след 89-та в България колко партии имаше ? БКП-то едната,демократите другата,зелени ли бяха там третата,други какви още имаше .Е? Защо най-големите коминусти,партиини секретари през соца ,които ядеха и пиеха на гърба на народа веднага се пребоядисаха и станаха демократи? Нали уж идея някаква там в партиите? Боко даже по-късно се пребоядиса. А пък Барни ръбела още по-късно.. Даже и Боко не го ненавиждам чак толкова,въпреки ,че краде ,но за тая кражба от вън го натискат ,но такива като Караянчева,,цецка,оная комунстката Дариткова и мн. други от Герб са за бунището....като паднат Герб тия първи ще се отрекат от Боко.

Оценка:
-1 +5

е кои са
358 Отговор

До коментар #353 от "Деро":


Ами Деро,вижда се колко ги разбираш нещата,щом не знаеш,че в ЕС ни вкараха БСП-то. В Нато също БСП-то ни вкара.Ама ти...така да си пишеш тук....

Оценка:
-2 +2

ха ха ха ха ха ха
359 Отговор

До коментар #355 от "България 16 република на СССР":


Ами точно баш комунистите ви управляват де;))

Оценка:
-1 +4

Уйо Мъдев
360 Отговор
Държавата по принцип пари няма.. Тя управлява само твойте пари и бъдещия дълг на децата ти.. Тоест всеки лев даден на мутрите е или от воя джоб или от джоба на децата ти.

Нещо което учудващо малко хора осъзнават... А е нещо елементарно..

Оценка:
-0 +7

е кои са
361 Отговор

До коментар #355 от "България 16 република на СССР":


И аз не искам комунистите на власт,затова Герб вън от властта.

Оценка:
-2 +1

Христо
362 Отговор
Миндилите да връщат окраденото за 12г и не с дълг, а на плюс ще излезем!

Оценка:
-0 +6

Мери
363 Отговор
Защо спорите бе глупаци, не разбирате ли, че сме на една лодка и някой така усърдно я клати и скоро всички ще бъдем на дъното, а то е толкова дълбоко, че и най-добрите плувци няма да могат да стигнат брега.

Коментиран от #370


Оценка:
-3 +2

saldo
364 Отговор
парите са само инструмент на икономиката по важно е какво ще се произведе реално щом говорят само за дефицит значи нищо това е глад

Оценка:
-0 +7

Хан Аспарух
365 Отговор
Аз основах държавата България със моето Копие а днешния простак и нагъл крадец Тиквата Кратуна куха загроби и закри райската Родина която завещах и за назидание и наказание на продажника предател ще Му навра Копието в анОза и ще го изкарам през устата Му

Оценка:
-0 +5

366
Този коментар е премахнат от модератор
Язе
367 Отговор
Като си го избрахте така ще да е, на мен ми дреме ако ще след това да задраска и балутният борд и Европа да се разпадне не ми пука, Запада ни ошушка и може да ни изплюва на вън, вече не сме нужни на никой.
След това филма сме го гледали 2,000 лв за 1 долар и ще викаме МВФ помощ дайте един милиярд че ще пукнем, добре добре и земя ще продадедем и ще заложим всичко що имаме и чехлите ще ви разхождаме.

Оценка:
-1 +2

Микробиолог в БАН в момента работещ в Русия
368 Отговор
Ако забелязвате в Източноевропейските страни заразяемостта и смъртността е около 90-100 пъти по-малка от Западноевропейските страни, което ни подсказва, че този грип е прекаран тук в България и другите Източноевропейски страни преди около 45-50 години, но това няма как да се докаже с точност, защото тогава единственото сериозно медицинско оборудване е било стъклената спринцовка и микроскопът с две стъклени пластинки увеличаващ пет пъти. В България възрастните хора над 47 години имат имунитет към този грип и ако тук се развият лошо нещата смъртността ще бъде около 90-100 пъти по-голяма сред младите хора под 47 години, така че молете се този грип да не ескалира тук в България и другите Източноевропейски страни защото ние младите ще си отидеме много бързо, даже по-бързо от старите хора в Италия, Испания и другите Западноевропейски страни където този грип не е прекарван никога досега.

Оценка:
-0 +2

Кире
369 Отговор
Да са ни живи и здрави внуците и на техните внуци внуците,защото те ще плащат масрафа на тия,дето ограбиха държавата и разрушиха икономиката,та ни принудиха да теглим заеми да оцеляваме.Честито ни ново 500 годишно робство,единствено можем да се надяваме на 3-та световна война да изчисти задълженията,но пък трябва да се присламчим тоя път на правилната страна,но не съм убеден,че нашите политици знаят коя точно е тя,просто въртят фурнаджийската лопата според случая,без никаква визия за бъдещето и без грам интелект.

Оценка:
-0 +3

Шляп
370 Отговор

До коментар #363 от "Мери":


Само,че тия дето клатят лодката ще се пенсионират на някой райски остров и ще си живеят като царе със заграбените милиарди,а тия дето отиват на дъното ще са до един обикновени хорица,а лодката я клатят да потъне,защото ако не потъне ще трябва да отговарят за грабежите,най-обикновена пиратска тактика,след като обират кораба,пиратите го потапят заедно с робите уж,че е потънал при буря и да няма свидетели,ходи им търси после сметка ако си нямаш друга работа.

Оценка:
-0 +5

Родопа планина
371 Отговор
Споко бе иде Трета световна и всичко ще бьде наред.Нашите знаят че ще има Голям Армагедон и затова взимат Тези милиярди заем.

Оценка:
-1 +3

Родопа планина
372 Отговор
Споко бе иде Трета световна и всичко ще бьде наред.Нашите знаят че ще има Голям Армагедон и затова взимат Тези милиярди заем.

Коментиран от #373


Оценка:
-0 +3

Шляп
373 Отговор

До коментар #372 от "Родопа планина":


Всички вече са готови и само нас чакат,да ни пристигнат само изтребителите,където ги поръчахме от Америка и се почва.

Оценка:
-0 +2

Възмутен
374 Отговор
16 милиарда за КТБ, 3 милиарда за фърчила фПръц, 200 милиона през месец. Реакторите седят 2 година под брезент.
Петрол и газ поевтиняха с 80% и 45% но цените не падат, напротив вдигат се?
Сега маски от 25 ст. трябва да ви ги купуваме по 7 лева, за да храним фирми близки до властта.
Тръбопровод Перник пак аварира, вода нема, но поскъпва.
Сметките за парно, ток, вода - не поевтиняват.
За какво сте ни, да ни глобявате, че не носим паунови пера на главите -глоба един апартамент.
Кой не носи татуировка 5 на 20 обичам ББ - ефективна присъда и затвор до 5 г.

Оставка! Оставка!

В същото време пращате сезонни работници до Англия, които като се върнат октомври отново сме под карантина.
И сезонни работници до австрия да мият дъто на австрийските пенции.

Оставка!

Оценка:
-0 +5

375
Този коментар е премахнат от модератор
натовец
376 Отговор
Купете и още 8 самолета за 3-4 милиарда. Америка също има нужда от спонсори...

Оценка:
-0 +6

377
Този коментар е премахнат от модератор
1944
378 Отговор
болшевиките са вредни за планетата. забравиха историята на любимия си правешки циганин. скоро ще ги сурвакаме с жълти павета.

Оценка:
-1 +3

Моля последния останал в територията
379 Отговор
да си плати многомилиардния заем аз до сега издържах но след тази новина твърдо съм решил да се изнижа от тук , целта на коронката ди беше ясна от самото начало всяване на паника след това икономическа криза след това поредния дебел заем взет от бочко и айде държавата е заробена за нови 20 години добре дошли в кошарата на вълка драги ми овчици вече няма да ни стрижат направо ще си ни папкат

Оценка:
-0 +3

Ясно
380 Отговор
А сега стойте си вкъщи, а ние ще опапаме едни десетина милиарда.

Оценка:
-0 +9

381
Този коментар е премахнат от модератор
Гледам и не вярвам на ушите си
382 Отговор
ЗаГробиха ли ви, маргинали?

Оценка:
-0 +5

Еблю
383 Отговор

До коментар #8 от "Гост":


Комунистическото правителство на партия ГЕРБ начело с диктатора Бойко Методиев Борисов води държавата към фалит!

Оценка:
-0 +10

Аман
384 Отговор
Какви ДЕСЕТ милиарда, нали 2 милиарда ви даде ЕС за борба с вируса.

Къде са? Къде са?

Оценка:
-0 +10

385
Този коментар е премахнат от модератор
Пламен
386 Отговор
Започна се....голямото разграбване!

Оценка:
-0 +4

тиква
387 Отговор
айде ще ти факаме да знаеш ако изтеглиш заем ще ти одрежа голямата кофа

Оценка:
-0 +3

......
388 Отговор

До коментар #86 от "Хаха":


То проблема не е да свалим Бойко. Проблема е, че нямаме нормални лидери. Вьв всяка една партия е пьлно с боклуци. Боклуците с лопата да ги ринеш в тая кочина.

Оценка:
-0 +4

само питам
389 Отговор
Публикувано във факти.бг: ..гербаджии МРАЗЯТ собственият си народ..Ти на това овчо стадо народ ли му викаш...

Оценка:
-0 +3

Ок.
390 Отговор

До коментар #36 от "Румпелщилцхен":


Само България ли тегли бе

Коментиран от #391


Оценка:
-2 +1

391
Този коментар е премахнат от модератор
392
Този коментар е премахнат от модератор
гожи
393 Отговор
Дори ако не беше коронавируса пак щеха да си вземат заемче, просто нема как . Балонът с приказките , че сме добре, вървим напред, имаме ръст на икономиката цели 3.5% се спука много бързо и дойде оправданието с Ковид 19.Дългова криза, гръцки вариант.

Оценка:
-1 +3

баи
394 Отговор
е как само- 10 ли

Оценка:
-0 +1

баи
395 Отговор
герб - видими резултати както си ви каза баце

Оценка:
-0 +0

7777
396 Отговор

До коментар #337 от "Търновец":


Много глупости сте изписал, но не се разбира най важното от корона ли е умрял човека?

Оценка:
-1 +0

Пламен
397 Отговор
Кой ще ни ги даде 10млрд.? Останаха ли балъци?!

Оценка:
-0 +1

заката
398 Отговор
ПЛАТИХТЕ ЛИ ЗА РЕАКТОРИТЕ ПЛАТИХТЕ,ПЛАТИХТЕ ЛИ ЗА КТБ ПЛАТИХТЕ ПЛАТИХТЕ ЛИ КЪДЕТО ВЗЕХА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА МИЛИАРд И ПОЛОВИНА ПЛАТИХТЕ студет резерв на Доган 70 000 000 дупката във Варна 40 000 000

Оценка:
-0 +1

nagamoto
399 Отговор

До коментар #172 от "Коректен":


Жалкото е ,че не виждан нито една достатъчно силна алтернатива която да промени статуквото.

Оценка:
-0 +0

norah
400 Отговор
Здравейте, Ние сме християнска организация, създадена да помага на хора, нуждаещи се от помощ, като финансова помощ. Така че, ако изпитвате финансови затруднения или сте в някаква финансова каша и имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес или имате нужда заем, за да уредите дълга си или да изплатите сметките си, започнете хубав бизнес или ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки, свържете се с нас днес по имейл на адрес: johnloanfirm2@gmail.com за библията пише в „Лука 11 : 10 Всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на този, който почука, вратата ще се отвори ", така че не позволявайте на тази възможност да ви подмине, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги повече. Моля, тези са за сериозно умопомрачен и Бог се страхува от Хората. Съветваме ви да попълните и върнете данните по-долу .. Вашето пълно име: _________ Вашата държава: _________ Вашата държава_________ Вашият адрес: _________ Вашият пол: _________ Вашият maricial status_________ Вашата професия: _________ Номер на мобилен телефон: _________ Необходима сума на заема: _________ Продължителност на кредита : _________ Месечен доход: _________ Цел на заема: ___________ Кандидатствали ли сте за заем преди: _________ Действайте бързо и се освободете от финансов стрес, бъркотия и затруднения, като се свържете с JOHN L LOAN FIRM Днес чрез имейл на адрес: johnloanfirm2@gmail.com бъдете третирани с най-доброто от нашите ресурси, докато не преведете тези средства

Оценка:
-0 +0

401
Този коментар е премахнат от модератор
402
Този коментар е премахнат от модератор
403
Този коментар е премахнат от модератор
404
Този коментар е премахнат от модератор
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът към репортерките в кулоарите на парламента:
Ами кажете, к'во ходите като патици след мен..."

Още бисери
ТОП 5